Hoteller i Varadero

Finn på kart
Hoteller i Varadero

VaraderoFra  kr345

Anbefalte hoteller Varadero

 • Be Live Experience Varadero
  Frakr942Per natt

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero. Det finnes totalt 365 rom på stedet. Dette hotellet ble totalrenovert i 2005. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Be Live Experience Varadero tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Be Live Experience Varadero tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Be Live Experience Varadero kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royalton Hicacos Resort & Spa
  Frakr2.264Per natt

  Royalton Hicacos Resort & Spastars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5109 anmeldelser fra reisendeBasert på 5109 anmeldelser fra reisende

  Dette all inclusive-hotellet ligger i Matanzas og har en fantastisk beliggenhet langs Varadero-stranden. Varadero sentrum ligger 10 minutters kjøring unna, mens det til den internasjonale lufthavnen i Havanna tar ca. 90 minutter. Hotellet imponerer sine gjester med fabelaktig service og en tiltalende atmosfære. Det består av 404 suiter og en lobby, safe og valutaveksling. Ytterligere fasiliteter inkluderer konferansemuligheter og spennende spisesteder. Suitene har en skjønn hageutsikt og det tilbys naturligvis room service. Alle har satellitt-/kabel-TV, king size-seng og balkong eller terrasse. Av fritidsfasiliteter er det verdt å nevne tre utendørsbasseng, spa-avdeling og ulike sportsmuligheter.

  Se mer
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  Frakr911Per natt

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4246 anmeldelser fra reisendeBasert på 4246 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Varadero, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger ved stranden. Brisas del Caribe All Inclusive består av totalt 444 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2005. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Brisas del Caribe All Inclusive. Kjæledyr er ikke tillatt på Brisas del Caribe All Inclusive. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Besøkende kan benytte stedets underholdningstilbud. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Brisas del Caribe All Inclusive. Kunder kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Varadero All Inclusive
  Frakr2.267Per natt

  Iberostar Varadero All Inclusivestars

  Punta Frances, Varadero , Punta francés - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7353 anmeldelser fra reisendeBasert på 7353 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Punta Frances, og er spesielt utformet for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Det finnes totalt 386 gjesteværelser på Iberostar Varadero All Inclusive. Iberostar Varadero All Inclusive ble bygget i 2004. Iberostar Varadero All Inclusive sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Det varierte underholdningsprogrammet på Iberostar Varadero All Inclusive gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Denne eiendommen tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sanctuary at Grand Memories Varadero
  Frakr1.741Per natt

  Sanctuary at Grand Memories Varaderostars

  Varadero, Varadero , Km 18 ½ autopista sur - punta hicacos, matanzas n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1375 anmeldelser fra reisendeBasert på 1375 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet kun for voksne ligger i Varadero. Stedet teller totalt 342 innbydende soverom. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Memories Varadero Beach Resort
  Frakr962Per natt

  Memories Varadero Beach Resortstars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Hotellet rommer 1035 koselige rom. Hotellet ble bygget i 2007. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Memories Varadero Beach Resort. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Memories Varadero Beach Resort byr på et variert utvalg av spisested. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Gjester kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Besøkende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Adults Only Cactus
  Frakr1.113Per natt

  Be Live Adults Only Cactusstars

  Varadero, Varadero , Carr. las américas km. 3 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2815 anmeldelser fra reisendeBasert på 2815 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 270 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Be Live Adults Only Cactus. Dette hotellet ble totalrenovert i 2007. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Be Live Adults Only Cactus. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Besøkende kan benytte seg av stedets matservering. Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Be Live Adults Only Cactus. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Be Live Adults Only Cactus. Noen av tjenestene til Be Live Adults Only Cactus kan koste ekstra.

  Se mer
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  Frakr931Per natt

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1996 anmeldelser fra reisendeBasert på 1996 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Varadero, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive består av totalt 273 soverom. Dette hotellet ble oppusset 2000. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive. Alle som bor her kan unne seg litt ekstra godt i overnattingsstedets wellnessavdeling. Gjester kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Puntarena
  Frakr794Per natt

  Puntarenastars

  Varadero, Varadero , Av. kawama y final, varadero - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Varadero. Det finnes totalt 255 rom på Puntarena. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 1994. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Puntarena. De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Occidental Arenas Blancas
  Frakr1.137Per natt

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i landets viktigste turistsenter, Varadero, nordvest på Cuba. Hotellet ligger en kort spasertur fra de viktigste severdighetene i området. Det ligger omtrent 100 meter fra Cabaret Continental-klubben, 200 m fra sentrum i Varadero, ca. 300 m fra nærmeste restauranter og barer og ca. 800 m fra Josone Park. Shoppingområder finnes ca. 2 km fra eiendommen. Anlegget har to boligområder.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  47  Hoteller i Varadero
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Varadero er en kubansk by som ligger på Hicacos halvøya. Hovedattraksjonen i Varadero er sine strender, som går langs 22 kilometer av halvøya. De har fin hvit sand, krystallklart vann og en varm bris. De har også grotter og huler som kan lett nås. Stedet tilbyr perfekte forhold for dykking, fiske og gjør alle typer vannaktiviteter. Bortsett fra den tradisjonelle sol og strand alternativ, det er også et amfiteater som er vert for mange internasjonale arrangementer og Plaza América Convention Center, noe som styrker Varaderos potensiale som reisemål for kongresser. Varadero tilbyr ulike tjenester og fasiliteter, som restauranter i nærheten av sand med fantastisk utsikt over havet, slik at besøkende nyte oppholdet til mest. Hvis du ønsker å nyte den karibiske klimaet, fred og noen flotte strender, så er Varadero målet for deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Varadero

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler