Hoteller i Varadero

Finn på kart
Hoteller i Varadero

VaraderoFra  kr298

Anbefalte hoteller Varadero

 • Barcelo Solymar
  Frakr1.616Per natt

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Beliggende i Matanzas City, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall rom er 883. Barcelo Solymar tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Alle de overnattende kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ocean Varadero El Patriarca
  Frakr2.008Per natt

  Ocean Varadero El Patriarcastars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 18 punta hicacos - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4346 anmeldelser fra reisendeBasert på 4346 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet som ligger i Varadero, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 34. 0 kilometer. Det finnes totalt 420 soverom på Ocean Varadero El Patriarca. Ocean Varadero El Patriarca ble konstruert i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Ocean Varadero El Patriarca tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Ocean Varadero El Patriarca er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Ocean Varadero El Patriarca ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ocean Varadero El Patriarca tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle som gjerne ønsker å lade batteriene. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold.

  Se mer
 • Occidental Arenas Blancas
  Frakr1.665Per natt

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7818 anmeldelser fra reisendeBasert på 7818 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i landets viktigste turistsenter, Varadero, nordvest på Cuba. Hotellet ligger en kort spasertur fra de viktigste severdighetene i området. Det ligger omtrent 100 meter fra Cabaret Continental-klubben, 200 m fra sentrum i Varadero, ca. 300 m fra nærmeste restauranter og barer og ca. 800 m fra Josone Park. Shoppingområder finnes ca. 2 km fra eiendommen. Anlegget har to boligområder.

  Se mer
 • Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18
  Frakr3.487Per natt

  Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18stars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5913 anmeldelser fra reisendeBasert på 5913 anmeldelser fra reisende

  Dette all inclusive-hotellet ligger i Matanzas og har en fantastisk beliggenhet langs Varadero-stranden. Varadero sentrum ligger 10 minutters kjøring unna, mens det til den internasjonale lufthavnen i Havanna tar ca. 90 minutter. Hotellet imponerer sine gjester med fabelaktig service og en tiltalende atmosfære. Det består av 404 suiter og en lobby, safe og valutaveksling. Ytterligere fasiliteter inkluderer konferansemuligheter og spennende spisesteder. Suitene har en skjønn hageutsikt og det tilbys naturligvis room service. Alle har satellitt-/kabel-TV, king size-seng og balkong eller terrasse. Av fritidsfasiliteter er det verdt å nevne tre utendørsbasseng, spa-avdeling og ulike sportsmuligheter.

  Se mer
 • Iberostar Varadero All Inclusive
  Frakr3.843Per natt

  Iberostar Varadero All Inclusivestars

  Punta Frances, Varadero , Punta francés - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7819 anmeldelser fra reisendeBasert på 7819 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Punta Frances, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Iberostar Varadero All Inclusive består av totalt 386 rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2018. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Iberostar Varadero All Inclusive tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Iberostar Varadero All Inclusive. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Alle som bor her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  Frakr1.161Per natt

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4397 anmeldelser fra reisendeBasert på 4397 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Varadero. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Totalt antall rom er 444. Denne eiendommen ble oppusset 2005. Gjester kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Brisas del Caribe All Inclusive. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Kunder kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  Frakr934Per natt

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2089 anmeldelser fra reisendeBasert på 2089 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. De 273 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 2000. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Alle som bor her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Experience Tuxpan
  Frakr1.160Per natt

  Be Live Experience Tuxpanstars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2080 anmeldelser fra reisendeBasert på 2080 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 8 kilometer. Totalt 233 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Be Live Experience Tuxpan. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2001. Be Live Experience Tuxpan tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Be Live Experience Tuxpan tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Be Live Experience Tuxpan. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Be Live Experience Tuxpan. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Islazul Los Delfines
  Frakr684Per natt

  Islazul Los Delfinesstars

  Varadero, Varadero , Avenida de la playa y calle 39 - Kart
  1,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 943 anmeldelser fra reisendeBasert på 943 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Totalt 103 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Besøkende kan benytte internett på Islazul Los Delfines. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Islazul Los Delfines tilbyr ikke babysenger. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Iberostar Bella Vista Varadero
  Frakr2.347Per natt

  Iberostar Bella Vista Varaderostars

  Varadero, Varadero , Ctra las morlas playa varadero peninsula hicacos - - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet ligger i Varadero, og er perfekt for familier. Hotellet består av totalt 827 koselige soverom. Iberostar Bella Vista Varadero ble konstruert i 2016. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Iberostar Bella Vista Varadero. Iberostar Bella Vista Varadero ønsker ikke kjæledyr velkommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Kunder kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Gjester kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Reisende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Alle de overnattende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av tjenestene til Iberostar Bella Vista Varadero kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  45  Hoteller i Varadero
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Varadero er en kubansk by som ligger på Hicacos halvøya. Hovedattraksjonen i Varadero er sine strender, som går langs 22 kilometer av halvøya. De har fin hvit sand, krystallklart vann og en varm bris. De har også grotter og huler som kan lett nås. Stedet tilbyr perfekte forhold for dykking, fiske og gjør alle typer vannaktiviteter. Bortsett fra den tradisjonelle sol og strand alternativ, det er også et amfiteater som er vert for mange internasjonale arrangementer og Plaza América Convention Center, noe som styrker Varaderos potensiale som reisemål for kongresser. Varadero tilbyr ulike tjenester og fasiliteter, som restauranter i nærheten av sand med fantastisk utsikt over havet, slik at besøkende nyte oppholdet til mest. Hvis du ønsker å nyte den karibiske klimaet, fred og noen flotte strender, så er Varadero målet for deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Varadero

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler