Hoteller i Varadero

Finn på kart
Hoteller i Varadero

VaraderoFra  kr324

Anbefalte hoteller Varadero

 • Barcelo Solymar
  Frakr1.257Per natt

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Beliggende i Matanzas City, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall rom er 883. Barcelo Solymar tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Alle de overnattende kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Selection Bella Vista Varadero
  Frakr1.614Per natt

  Iberostar Selection Bella Vista Varaderostars

  Varadero, Varadero , Ctra las morlas playa varadero peninsula hicacos - - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Innkvarteringen er innen 5. 4 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 31. 7 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 827 gjesteværelser. Dette hotellet ble etablert i 2016. Iberostar Selection Bella Vista Varadero tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Alle som bor på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Det varierte underholdningsprogrammet på Iberostar Selection Bella Vista Varadero gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle som velger å bo her. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på hotellet. Iberostar Selection Bella Vista Varadero er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  Frakr725Per natt

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2140 anmeldelser fra reisendeBasert på 2140 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. De 273 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 2000. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Alle som bor her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Occidental Arenas Blancas
  Frakr1.128Per natt

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7883 anmeldelser fra reisendeBasert på 7883 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i landets viktigste turistsenter, Varadero, nordvest på Cuba. Hotellet ligger en kort spasertur fra de viktigste severdighetene i området. Det ligger omtrent 100 meter fra Cabaret Continental-klubben, 200 m fra sentrum i Varadero, ca. 300 m fra nærmeste restauranter og barer og ca. 800 m fra Josone Park. Shoppingområder finnes ca. 2 km fra eiendommen. Anlegget har to boligområder.

  Se mer
 • Be Live Experience Varadero
  Frakr799Per natt

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra hotellet. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Totalt 365 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Be Live Experience Varadero ble totalrenovert i 2005. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Be Live Experience Varadero. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  Frakr756Per natt

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4486 anmeldelser fra reisendeBasert på 4486 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Varadero. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Totalt antall rom er 444. Denne eiendommen ble oppusset 2005. Gjester kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Brisas del Caribe All Inclusive. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Kunder kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Be Live Adults Only Cactus
  Frakr902Per natt

  Be Live Adults Only Cactusstars

  Varadero, Varadero , Carr. las américas km. 3 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3029 anmeldelser fra reisendeBasert på 3029 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Varadero, er kun for voksne. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes totalt 270 gjesteværelser på stedet. Be Live Adults Only Cactus gjennomgikk en renovasjon i 2007. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Be Live Adults Only Cactus. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Gjester kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Experience Tuxpan
  Frakr720Per natt

  Be Live Experience Tuxpanstars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2145 anmeldelser fra reisendeBasert på 2145 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 8 kilometer. Totalt 233 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Be Live Experience Tuxpan. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2001. Be Live Experience Tuxpan tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Be Live Experience Tuxpan tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Be Live Experience Tuxpan. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Be Live Experience Tuxpan. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Be Live Experience Turquesa All Inclusive
  Frakr912Per natt

  Be Live Experience Turquesa All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 reparto t - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2333 anmeldelser fra reisendeBasert på 2333 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Varadero. Reisende vil finne flyplassen innen 31. 2 kilometer. De 268 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  Frakr1.990Per natt

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7924 anmeldelser fra reisendeBasert på 7924 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Hotellet består av totalt 395 koselige soverom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2005. Blau Varadero Hotel All Inclusive tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Blau Varadero Hotel All Inclusive er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Alle de overnattende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Blau Varadero Hotel All Inclusive kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  36  Hoteller i Varadero
Side  1  av  4
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Varadero er en kubansk by som ligger på Hicacos halvøya. Hovedattraksjonen i Varadero er sine strender, som går langs 22 kilometer av halvøya. De har fin hvit sand, krystallklart vann og en varm bris. De har også grotter og huler som kan lett nås. Stedet tilbyr perfekte forhold for dykking, fiske og gjør alle typer vannaktiviteter. Bortsett fra den tradisjonelle sol og strand alternativ, det er også et amfiteater som er vert for mange internasjonale arrangementer og Plaza América Convention Center, noe som styrker Varaderos potensiale som reisemål for kongresser. Varadero tilbyr ulike tjenester og fasiliteter, som restauranter i nærheten av sand med fantastisk utsikt over havet, slik at besøkende nyte oppholdet til mest. Hvis du ønsker å nyte den karibiske klimaet, fred og noen flotte strender, så er Varadero målet for deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Varadero

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler