Nærliggende hoteller i Tropicana

Finn på kart
Hoteller i Tropicana

TropicanaFra  kr323

Anbefalte hoteller i nærheten av Tropicana

 • San Alejandro
  Frakr639Per natt

  San Alejandrostars

  Havana, Havana , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Kart
  0.29 km fra Tropicana
  2,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Havana. Overnattingsstedet består av totalt 78 soverom. Alle som bor her kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. San Alejandro tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. San Alejandro byr på et variert utvalg av spisested. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kohly
  Frakr1.481Per natt

  Kohlystars

  Kholy, Havana , 49a y 36a kolhy, miramar - Kart
  1.96 km fra Tropicana
  3,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kholy. Eiendommen består av 136 soverom. Kohly ble komplett oppusset i 2003. Alle de overnattende kan benytte internett på Kohly. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kohly tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • El Bosque
  Frakr1.482Per natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havana , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Kart
  2.23 km fra Tropicana
  3,5/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 134 anmeldelser fra reisendeBasert på 134 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et rolig strøk i den unike Havana-skogen, kun noen minutter fra forretningsområdene Miramar og Vedado og 10 km fra Old Havana. For de som ønsker seg etter avslapning og ro, er dette hotellet et enestående valg. Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold, med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert kafé, bar, restaurant, konferansefasiliteter, offentlig tilgang til Internett (mot en avgift) og parkering.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Frakr1.118Per natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havana , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Kart
  2.32 km fra Tropicana
  3,5/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 181 anmeldelser fra reisendeBasert på 181 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotellet Montehabana ligger meget fint til like ved den berømte 5th Avenue i det elegante boligområdet i Miramar. Det er svært nær det diplomatiske området og boligområdet, samt nær det kommersielle sentrum. Dette er et flott sted for uavhengige og avslappende ferier i en naturlig, fredelig atmosfære. Både turister og forretningsreisende vil dra nytte av de mange fasilitetene som vil la gjestene føle seg som hjemme.

  Se mer
 • Memories Miramar Habana
  Frakr1.485Per natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kart
  2.39 km fra Tropicana
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1234 anmeldelser fra reisendeBasert på 1234 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Miramar. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Eiendommen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av totalt 427 rom. Eiendommen ble bygget i 2001. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Noen av tjenestene til Memories Miramar Habana kan koste ekstra.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Frakr725Per natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  2.71 km fra Tropicana
   

  Beliggende i Vedado, er dette koselige feriehjemmet eller villaen eksklusivt for voksne. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Casa Económica Vedado. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr465Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2.8 km fra Tropicana
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Miramar. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. De 532 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Overnattingsstedet ble bygget i 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Reisende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.372Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  2.81 km fra Tropicana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Frakr966Per natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Kart
  2.97 km fra Tropicana
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 195 anmeldelser fra reisendeBasert på 195 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Miramar. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Chateau Miramar by Be Live består av totalt 50 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Chateau Miramar by Be Live er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comodoro
  Frakr931Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  2.99 km fra Tropicana
  3,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 732 anmeldelser fra reisendeBasert på 732 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 
[x]
 

Nærliggende hoteller i  Tropicana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler