Nærliggende hoteller i Tropicana

Finn på kart
Hoteller i Tropicana

TropicanaFra  kr363

Anbefalte hoteller i nærheten av Tropicana

 • San Alejandro
  Frakr457Per natt

  San Alejandrostars

  Havana, Havana , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Kart
  0.29 km fra Tropicana
  2,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette enkle hotellet ligger i Havana. Totalt 78 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på San Alejandro. Besøkende kan benytte internett. San Alejandro tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kohly
  Frakr1.389Per natt

  Kohlystars

  Kholy, Havana , 49a y 36a kolhy, miramar - Kart
  1.96 km fra Tropicana
  3,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 263 anmeldelser fra reisendeBasert på 263 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Kholy. Kohly består av totalt 136 rom. Kohly gjennomgikk en renovasjon i 2003. Besøkende kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Kohly kan koste ekstra.

  Se mer
 • El Bosque
  Frakr1.264Per natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havana , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Kart
  2.23 km fra Tropicana
  3,5/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 134 anmeldelser fra reisendeBasert på 134 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et rolig strøk i den unike Havana-skogen, kun noen minutter fra forretningsområdene Miramar og Vedado og 10 km fra Old Havana. For de som ønsker seg etter avslapning og ro, er dette hotellet et enestående valg. Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold, med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert kafé, bar, restaurant, konferansefasiliteter, offentlig tilgang til Internett (mot en avgift) og parkering.

  Se mer
 • Memories Miramar Habana
  Frakr1.606Per natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kart
  2.39 km fra Tropicana
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1287 anmeldelser fra reisendeBasert på 1287 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Miramar. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Dette hotellet tilbyr totalt 427 rom. Memories Miramar Habana ble bygget i 2001. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Memories Miramar Habana. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på Memories Miramar Habana. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Memories Miramar Habana tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for gjester som gjerne ønsker å lade batteriene. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Frakr685Per natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  2.71 km fra Tropicana
   

  Beliggende i Vedado, er dette koselige feriehjemmet eller villaen eksklusivt for voksne. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Casa Económica Vedado. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr362Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2.8 km fra Tropicana
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Gran Caribe Neptuno - Triton. Gran Caribe Neptuno - Triton ble bygget i 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Gran Caribe Neptuno - Triton. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.310Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  2.81 km fra Tropicana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1854 anmeldelser fra reisendeBasert på 1854 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Frakr676Per natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Kart
  2.97 km fra Tropicana
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 197 anmeldelser fra reisendeBasert på 197 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Miramar. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Totalt 50 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2003. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Noen av tjenestene til Chateau Miramar by Be Live kan koste ekstra.

  Se mer
 • Comodoro
  Frakr754Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  2.99 km fra Tropicana
  3,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 733 anmeldelser fra reisendeBasert på 733 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 
[x]
 

Nærliggende hoteller i  Tropicana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler