Nærliggende hoteller i Tropicana

Finn på kart
Hoteller i Tropicana

TropicanaFra  kr345

Anbefalte hoteller i nærheten av Tropicana

 • San Alejandro
  Frakr380Per natt

  San Alejandrostars

  Havana, Havana , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Kart
  0.29 km fra Tropicana
  2,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette koselige hotellet ligger i Havana. Eiendommen består av totalt 78 koselige rom. De som velger å overnatte her kan benytte internett. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på San Alejandro. San Alejandro ønsker ikke kjæledyr velkommen. San Alejandro byr på et variert utvalg av spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kohly
  Frakr1.281Per natt

  Kohlystars

  Kholy, Havana , 49a y 36a kolhy, miramar - Kart
  1.96 km fra Tropicana
  3,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 266 anmeldelser fra reisendeBasert på 266 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kholy. Totalt 136 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Kohly. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2003. Kunder kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Kohly. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • El Bosque
  Frakr1.281Per natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havana , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Kart
  2.23 km fra Tropicana
  3,5/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et rolig strøk i den unike Havana-skogen, kun noen minutter fra forretningsområdene Miramar og Vedado og 10 km fra Old Havana. For de som ønsker seg etter avslapning og ro, er dette hotellet et enestående valg. Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold, med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert kafé, bar, restaurant, konferansefasiliteter, offentlig tilgang til Internett (mot en avgift) og parkering.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Frakr911Per natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havana , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Kart
  2.32 km fra Tropicana
  3,5/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 196 anmeldelser fra reisendeBasert på 196 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotellet Montehabana ligger meget fint til like ved den berømte 5th Avenue i det elegante boligområdet i Miramar. Det er svært nær det diplomatiske området og boligområdet, samt nær det kommersielle sentrum. Dette er et flott sted for uavhengige og avslappende ferier i en naturlig, fredelig atmosfære. Både turister og forretningsreisende vil dra nytte av de mange fasilitetene som vil la gjestene føle seg som hjemme.

  Se mer
 • Le Petit Mistinguett
  Frakr1.947Per natt

  Le Petit Mistinguettstars

  Kholy, Havana , #3112 calle 30. ave. 33 miramar - Kart
  2.33 km fra Tropicana
   

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Kholy. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Le Petit Mistinguett og et av dets 5 soverom. Le Petit Mistinguett ble konstruert i 1957. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Le Petit Mistinguett tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlig soverom på stedet. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Le Petit Mistinguett. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Kunder kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Memories Miramar Habana
  Frakr1.291Per natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kart
  2.4 km fra Tropicana
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1399 anmeldelser fra reisendeBasert på 1399 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Miramar. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 427. Dette hotellet ble konstruert i 2001. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Memories Miramar Habana tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Memories Miramar Habana tilbyr ikke babysenger. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlige rom. Memories Miramar Habana ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel E Mirazul
  Frakr759Per natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havana , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Kart
  2.65 km fra Tropicana
   

  Dette flotte hotellet ligger i Miramar. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Hotel E Mirazul og et av dets 8 rom. Dette hotellet ble konstruert i 2017. Hotel E Mirazul tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Hotel E Mirazul tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Hotel E Mirazul kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr845Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2.8 km fra Tropicana
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 529 anmeldelser fra reisendeBasert på 529 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble bygget i 1991. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte stedets underholdningstilbud. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.214Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  2.81 km fra Tropicana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1901 anmeldelser fra reisendeBasert på 1901 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Luxury Miramar
  Frakr4.931Per natt

  Luxury Miramarstars

  Gamle Havana, Havana , Av. 3ra entre ayb #37, miramar 37 - Kart
  2.84 km fra Tropicana
   

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 7 soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Kunder kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  14  Hoteller i Tropicana
Side  1  av  2
 

Nærliggende hoteller i  Tropicana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler