Nærliggende hoteller i Paseo del Prado

Finn på kart
Hoteller i Paseo del Prado

Paseo del PradoFra  kr322

Anbefalte hoteller i nærheten av Paseo del Prado

 • Hotel Lido
  Frakr529Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  0.12 km fra Paseo del Prado
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i La Habana Vieja. Totalt antall rom er 65. Alle som bor her kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Hotel Lido tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotel Lido tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr2.415Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  0.13 km fra Paseo del Prado
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4177 anmeldelser fra reisendeBasert på 4177 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen består av 178 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 1908. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotel Sevilla ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Kunder kan benytte stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr3.974Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  0.14 km fra Paseo del Prado
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7894 anmeldelser fra reisendeBasert på 7894 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.218Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  0.15 km fra Paseo del Prado
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1506 anmeldelser fra reisendeBasert på 1506 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Frakr2.377Per natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Prado esq. neptuno 408 - Kart
  0.19 km fra Paseo del Prado
  3,6/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1381 anmeldelser fra reisendeBasert på 1381 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i La Habana Vieja. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Eiendommen er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 63 rom på stedet. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1886, men har siden blitt komplett oppusset i 2001. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags besøkende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Park View Boutique
  Frakr1.934Per natt

  Park View Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle colón esquina a morro s/n - Kart
  0.22 km fra Paseo del Prado
  3,0/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 445 anmeldelser fra reisendeBasert på 445 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i kort avstand fra den travle Paseo del Prado, en av de mest berømte gatene i hovedstaden. Turistattraksjoner og viktige steder kan lett nås. Dette historiske hotellet ble renovert i 2002. Det består av totalt 55 rom. Rommene er utsøkt innredete slik at gjestene kan slappe av etter en lang dag. Det luftkondisjonerte hotellet tilbyr en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe og garderobe. Flere fasiliteter inkluderer en restaurant med stoler for barn og en lobbybar. Gjestene kan smake på deilige retter fra kubansk og internasjonale kjøkken samt forfriskende cocktails som restauranten "Prado" i 7.etasje serverer. Det er også mulig å benytte den offentlige internettilkoblingen. Rommene er alle fullt utstyrte som standard. Luftkondisjoneringen justeres sentralt. Amerikansk frokost serveres om morgenen.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Frakr682Per natt

  Hotel Caribbeanstars

  Gamle Havana, Havana , Prado 164 - Kart
  0.22 km fra Paseo del Prado
  2,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 205 anmeldelser fra reisendeBasert på 205 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Det finnes totalt 38 rom på stedet. Denne eiendommen ble bygget i 1953. Kunder kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotel Caribbean. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Frakr2.003Per natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Gamle Havana, Havana , Prado esquina san rafael 416 - Kart
  0.27 km fra Paseo del Prado
  2,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havana og gir gjestene lett tilgang til Central Park, Havanas store teater, hjemmet til Cubas nasjonalballett og den imponerende Capitol of the Republic. Komplekset ble grunnlagt i 1875 og ble erklært nasjonalmonument i 1981. I løpet av årene har mange kjendiser bodd her, inkludert Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova og Frei Betto. I den senere tid har hotellet tatt imot noen av de mest fremtredende kubanske kunstnere, forfattere og komponister, som har presenteres deres arbeid på eiendommen. Den utrolige, nyklassiske fasaden harmonerer med det arabiske interiørdesignet. I tillegg har rommene moderne fasiliteter, slik som privat bad og luftkondisjonering, hvorav sistnevnte reguleres sentralt.

  Se mer
 • Havana Beautiful Rooms
  Frakr532Per natt

  Havana Beautiful Roomsstars

  Havana, Havana , Crespo,111 e/trocadero & colón 111 - Kart
  0.29 km fra Paseo del Prado
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. De 30 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Etter å ha blitt bygget i 1900 er hotellet komplett oppusset i 2017. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Havana Beautiful Rooms tilbyr ikke babysenger. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Havana Beautiful Rooms. Alle som bor her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Frakr532Per natt

  Havana Family Roomsstars

  Havana, Havana , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Kart
  0.39 km fra Paseo del Prado
   

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 16 soverom på Havana Family Rooms. Etter å ha blitt bygget i 1900 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2017. Gjester kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Havana Family Rooms tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  46  Hoteller i Paseo del Prado
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Paseo del Prado

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler