Nærliggende hoteller i Partagas Tabacco Factory

Finn på kart
Hoteller i Partagas Tabacco Factory

Partagas Tabacco FactoryFra  kr280

Anbefalte hoteller i nærheten av Partagas Tabacco Factory

 • Saratoga
  Frakr2.449Per natt

  Saratogastars

  Gamle Havana, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kart
  0.23 km fra Partagas Tabacco Factory
  3,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1467 anmeldelser fra reisendeBasert på 1467 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. De 96 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Etter å ha blitt bygget i 1879 er hotellet komplett oppusset i 2005. Saratoga tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Frakr1.567Per natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Gamle Havana, Havana , Prado esquina san rafael 416 - Kart
  0.41 km fra Partagas Tabacco Factory
  2,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havana og gir gjestene lett tilgang til Central Park, Havanas store teater, hjemmet til Cubas nasjonalballett og den imponerende Capitol of the Republic. Komplekset ble grunnlagt i 1875 og ble erklært nasjonalmonument i 1981. I løpet av årene har mange kjendiser bodd her, inkludert Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova og Frei Betto. I den senere tid har hotellet tatt imot noen av de mest fremtredende kubanske kunstnere, forfattere og komponister, som har presenteres deres arbeid på eiendommen. Den utrolige, nyklassiske fasaden harmonerer med det arabiske interiørdesignet. I tillegg har rommene moderne fasiliteter, slik som privat bad og luftkondisjonering, hvorav sistnevnte reguleres sentralt.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Frakr1.768Per natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Prado esq. neptuno 408 - Kart
  0.49 km fra Partagas Tabacco Factory
  3,6/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1414 anmeldelser fra reisendeBasert på 1414 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja, og er spesielt utformet for familier. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 63 rom. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1886, men har siden blitt komplett oppusset i 2001. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle baderommene på Telegrafo Boutique er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr910Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  0.58 km fra Partagas Tabacco Factory
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1563 anmeldelser fra reisendeBasert på 1563 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr2.435Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  0.58 km fra Partagas Tabacco Factory
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8171 anmeldelser fra reisendeBasert på 8171 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Casa Colonial Abogados
  Frakr493Per natt

  Casa Colonial Abogadosstars

  Havana, Havana , Neptuno 619 e/ gervasio y escobar, 1er piso 619 - Kart
  0.62 km fra Partagas Tabacco Factory
   

  Dette flotte feriehjemmet eller villaen ligger i Havana. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 5 soverom. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det finnes parkeringsmuligheter på Casa Colonial Abogados.

  Se mer
 • El Balcón de Concordia
  Frakr381Per natt

  El Balcón de Concordiastars

  Havana, Havana , Concordia e/ campanario & perseverancia 255 - Kart
  0.67 km fra Partagas Tabacco Factory
   

  Dette koselige hotellet er i Havana. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1000 meter fra havnen. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på El Balcón de Concordia og et av dets 2 soverom. El Balcón de Concordia ble komplett oppusset i 2015. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på El Balcón de Concordia.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr558Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  0.7 km fra Partagas Tabacco Factory
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i La Habana Vieja. Totalt 65 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hotel Lido. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotel Lido. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Drobles Guesthouse Neptuno
  Frakr678Per natt

  Hostal Drobles Guesthouse Neptunostars

  Havana, Havana , Neptuno st., 521 2aº piso between lealtad & campan - Kart
  0.72 km fra Partagas Tabacco Factory
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2016. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Hostal Drobles Guesthouse Neptuno kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Boutique DRobles
  Frakr610Per natt

  Hostal Boutique DRoblesstars

  Havana, Havana , Escobar st. 161 - Kart
  0.74 km fra Partagas Tabacco Factory
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1 anmeldelser fra reisendeBasert på 1 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 2. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 rom. Hostal Boutique DRobles gjennomgikk en renovasjon i 2016. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hostal Boutique DRobles tilbyr ikke babysenger. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det finnes en parkeringsplass. Hostal Boutique DRobles kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  45  Hoteller i Partagas Tabacco Factory
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Partagas Tabacco Factory

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler