Nærliggende hoteller i Old Havana

Finn på kart
Hoteller i Old Havana

Old HavanaFra  kr280

Anbefalte hoteller i nærheten av Old Havana

 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Frakr1.567Per natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Gamle Havana, Havana , Prado esquina san rafael 416 - Kart
  0.19 km fra Old Havana
  2,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havana og gir gjestene lett tilgang til Central Park, Havanas store teater, hjemmet til Cubas nasjonalballett og den imponerende Capitol of the Republic. Komplekset ble grunnlagt i 1875 og ble erklært nasjonalmonument i 1981. I løpet av årene har mange kjendiser bodd her, inkludert Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova og Frei Betto. I den senere tid har hotellet tatt imot noen av de mest fremtredende kubanske kunstnere, forfattere og komponister, som har presenteres deres arbeid på eiendommen. Den utrolige, nyklassiske fasaden harmonerer med det arabiske interiørdesignet. I tillegg har rommene moderne fasiliteter, slik som privat bad og luftkondisjonering, hvorav sistnevnte reguleres sentralt.

  Se mer
 • Saratoga
  Frakr2.449Per natt

  Saratogastars

  Gamle Havana, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kart
  0.23 km fra Old Havana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1467 anmeldelser fra reisendeBasert på 1467 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. De 96 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Etter å ha blitt bygget i 1879 er hotellet komplett oppusset i 2005. Saratoga tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Frakr1.768Per natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Prado esq. neptuno 408 - Kart
  0.27 km fra Old Havana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1414 anmeldelser fra reisendeBasert på 1414 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja, og er spesielt utformet for familier. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 63 rom. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1886, men har siden blitt komplett oppusset i 2001. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle baderommene på Telegrafo Boutique er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr910Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  0.3 km fra Old Havana
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1563 anmeldelser fra reisendeBasert på 1563 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr2.435Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  0.3 km fra Old Havana
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8171 anmeldelser fra reisendeBasert på 8171 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Frakr533Per natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havana, Havana , Obrapía building 401,apartment 4 b, old havana, - Kart
  0.46 km fra Old Havana
   

  Dette flotte hotellet er i Havana. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 600 meters gåavstand fra havnen. Med bare 2 gjesteværelser er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Aptos. La Luz de ObraPia Superior ble komplett oppusset i 2017. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Aptos. La Luz de ObraPia Superior tilbyr ikke babysenger. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Aptos. La Luz de ObraPia Superior kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr558Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  0.5 km fra Old Havana
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i La Habana Vieja. Totalt 65 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hotel Lido. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotel Lido. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Frakr541Per natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havana, Havana , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Kart
  0.51 km fra Old Havana
   

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Leiligheten er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Leiligheten ligger innen 600 meters gåavstand fra havnen. Apto. La Luz de Compostela garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 1 soverom. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av tjenestene til Apto. La Luz de Compostela kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr1.307Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  0.52 km fra Old Havana
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4311 anmeldelser fra reisendeBasert på 4311 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Overnattingsstedet rommer 178 koselige rom. Hotel Sevilla ble konstruert i 1908. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Hotel Sevilla kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Frakr589Per natt

  Havana Family Roomsstars

  Havana, Havana , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Kart
  0.56 km fra Old Havana
   

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 16 soverom på Havana Family Rooms. Etter å ha blitt bygget i 1900 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2017. Gjester kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Havana Family Rooms tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  45  Hoteller i Old Havana
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Old Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler