Nærliggende hoteller i Old Havana

Finn på kart
Hoteller i Old Havana

Old HavanaFra  kr323

Anbefalte hoteller i nærheten av Old Havana

 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Frakr2.007Per natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Gamle Havana, Havana , Prado esquina san rafael 416 - Kart
  0.19 km fra Old Havana
  2,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havana og gir gjestene lett tilgang til Central Park, Havanas store teater, hjemmet til Cubas nasjonalballett og den imponerende Capitol of the Republic. Komplekset ble grunnlagt i 1875 og ble erklært nasjonalmonument i 1981. I løpet av årene har mange kjendiser bodd her, inkludert Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova og Frei Betto. I den senere tid har hotellet tatt imot noen av de mest fremtredende kubanske kunstnere, forfattere og komponister, som har presenteres deres arbeid på eiendommen. Den utrolige, nyklassiske fasaden harmonerer med det arabiske interiørdesignet. I tillegg har rommene moderne fasiliteter, slik som privat bad og luftkondisjonering, hvorav sistnevnte reguleres sentralt.

  Se mer
 • Saratoga
  Frakr4.562Per natt

  Saratogastars

  Gamle Havana, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kart
  0.23 km fra Old Havana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1431 anmeldelser fra reisendeBasert på 1431 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i La Habana Vieja. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 96. Saratoga ble bygget i 1879 og har blitt totalrenovert i 2005. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Noen av tjenestene til Saratoga kan koste ekstra.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Frakr2.382Per natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Prado esq. neptuno 408 - Kart
  0.27 km fra Old Havana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1381 anmeldelser fra reisendeBasert på 1381 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i La Habana Vieja. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Eiendommen er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 63 rom på stedet. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1886, men har siden blitt komplett oppusset i 2001. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags besøkende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.221Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  0.3 km fra Old Havana
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1506 anmeldelser fra reisendeBasert på 1506 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr3.982Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  0.3 km fra Old Havana
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7894 anmeldelser fra reisendeBasert på 7894 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Frakr639Per natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havana, Havana , Obrapía building 401,apartment 4 b, old havana, - Kart
  0.46 km fra Old Havana
   

  Dette flotte hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 600 meters gåavstand fra havnen. Med bare 2 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Aptos. La Luz de ObraPia Superior gjennomgikk en renovasjon i 2017. Resepsjonen er døgnåpen. Aptos. La Luz de ObraPia Superior tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr530Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  0.5 km fra Old Havana
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i La Habana Vieja. Totalt antall rom er 65. Alle som bor her kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Hotel Lido tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotel Lido tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Frakr741Per natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havana, Havana , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Kart
  0.51 km fra Old Havana
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Havana. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Eiendommen er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 600 meter fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Apto. La Luz de Compostela har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr2.420Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  0.52 km fra Old Havana
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4177 anmeldelser fra reisendeBasert på 4177 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen består av 178 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 1908. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotel Sevilla ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Kunder kan benytte stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Frakr533Per natt

  Havana Family Roomsstars

  Havana, Havana , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Kart
  0.56 km fra Old Havana
   

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 16 soverom på Havana Family Rooms. Etter å ha blitt bygget i 1900 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2017. Gjester kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Havana Family Rooms tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  46  Hoteller i Old Havana
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Old Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler