Nærliggende hoteller i Old Havana

Finn på kart
Hoteller i Old Havana

Old HavanaFra  kr351

Anbefalte hoteller i nærheten av Old Havana

 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Frakr1.286Per natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Gamle Havana, Havana , Prado esquina san rafael 416 - Kart
  0.19 km fra Old Havana
  2,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havana og gir gjestene lett tilgang til Central Park, Havanas store teater, hjemmet til Cubas nasjonalballett og den imponerende Capitol of the Republic. Komplekset ble grunnlagt i 1875 og ble erklært nasjonalmonument i 1981. I løpet av årene har mange kjendiser bodd her, inkludert Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova og Frei Betto. I den senere tid har hotellet tatt imot noen av de mest fremtredende kubanske kunstnere, forfattere og komponister, som har presenteres deres arbeid på eiendommen. Den utrolige, nyklassiske fasaden harmonerer med det arabiske interiørdesignet. I tillegg har rommene moderne fasiliteter, slik som privat bad og luftkondisjonering, hvorav sistnevnte reguleres sentralt.

  Se mer
 • Saratoga
  Frakr2.474Per natt

  Saratogastars

  Gamle Havana, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kart
  0.23 km fra Old Havana
  3,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1476 anmeldelser fra reisendeBasert på 1476 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Hotellet rommer 96 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1879, men ble totalrenovert i 2005. Besøkende kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Saratoga tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Saratoga tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan alle som bor her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Det varierte underholdningsprogrammet på Saratoga gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Frakr3.881Per natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Gamle Havana, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kart
  0.26 km fra Old Havana
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 555 anmeldelser fra reisendeBasert på 555 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i La Habana Vieja. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 4 kilometer. Hotellet består av 246 rom. Selvom dette hotellet ble bygget i 1894 har det gjennomgått en oppussing i 2017. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana et begrenset antall soverom tilrettelagt for rullestolbrukere. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Alle som bor her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Med flere spennende spisested imøtekommer Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana de kulinariske behovene til alle typer gjester. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av tjenestene til Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana kan koste ekstra.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.042Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  0.3 km fra Old Havana
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1571 anmeldelser fra reisendeBasert på 1571 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr2.500Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  0.3 km fra Old Havana
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8260 anmeldelser fra reisendeBasert på 8260 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Hostal Señor Vicente
  Frakr521Per natt

  Hostal Señor Vicentestars

  Gamle Havana, Havana , Calle villegas entre teniente rey y muralla 425 - Kart
  0.31 km fra Old Havana
   

  Dette enkle herberget ligger i La Habana Vieja. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 28. 5 kilometer. Hostal Señor Vicente garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 2 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2017. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Señor Vicente. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Hostal Señor Vicente kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hostal Sandy
  Frakr456Per natt

  Hostal Sandystars

  Gamle Havana, Havana , Amistad neptuno y san miguel 211 - Kart
  0.33 km fra Old Havana
   

  Dette upretensiøse herberget er i La Habana Vieja. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 4 gjesteværelser. Hostal Sandy tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Hostal Sandy tilbyr ikke babysenger. Hostal Sandy ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Hostal Sandy.

  Se mer
 • Hostal Balcones Villegas
  Frakr651Per natt

  Hostal Balcones Villegasstars

  Gamle Havana, Havana , Calle villegas entre san juan de dios y o'reilly 102 - Kart
  0.38 km fra Old Havana
   

  Dette enkle herberget ligger i La Habana Vieja. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Hostal Balcones Villegas og et av dets 5 rom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Casa Milagros
  Frakr586Per natt

  Casa Milagrosstars

  Havana, Havana , Amistad entre neptuno y san miguel 213 - Kart
  0.39 km fra Old Havana
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen ligger i Havana. Casa Milagros garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 soverom. Casa Milagros tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Casa Milagros tilbyr ikke babysenger. Kun store kjæledyr er tillatt på Casa Milagros. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • Casa Colonial Tere
  Frakr651Per natt

  Casa Colonial Terestars

  Gamle Havana, Havana , Compostela 120 entre empedrado y tejadillo 120 - Kart
  0.41 km fra Old Havana
   

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 2 gjesteværelser. Casa Colonial Tere tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  72  Hoteller i Old Havana
Side  1  av  8
 

Nærliggende hoteller i  Old Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler