Nærliggende hoteller i Miramar

Finn på kart
Hoteller i Miramar

MiramarFra  kr322

Anbefalte hoteller i nærheten av Miramar

 • Apartamento Danubio
  Frakr1.328Per natt

  Apartamento Danubiostars

  Vedado, Havana , Calle 23 #1553 entre 26 y 28 - Kart
  1.4 km fra Miramar
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Vedado. Apartamento Danubio garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 2 soverom. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Små kjæledyr er tillatt på Apartamento Danubio. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Frakr998Per natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  1.59 km fra Miramar
  3,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 779 anmeldelser fra reisendeBasert på 779 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

  Se mer
 • El Bosque
  Frakr1.479Per natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havana , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Kart
  1.67 km fra Miramar
  3,5/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 134 anmeldelser fra reisendeBasert på 134 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et rolig strøk i den unike Havana-skogen, kun noen minutter fra forretningsområdene Miramar og Vedado og 10 km fra Old Havana. For de som ønsker seg etter avslapning og ro, er dette hotellet et enestående valg. Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold, med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert kafé, bar, restaurant, konferansefasiliteter, offentlig tilgang til Internett (mot en avgift) og parkering.

  Se mer
 • Kohly
  Frakr1.478Per natt

  Kohlystars

  Kholy, Havana , 49a y 36a kolhy, miramar - Kart
  1.77 km fra Miramar
  3,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kholy. Eiendommen består av 136 soverom. Kohly ble komplett oppusset i 2003. Alle de overnattende kan benytte internett på Kohly. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kohly tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Apartamento 4TO Piso Malecon
  Frakr1.328Per natt

  Apartamento 4TO Piso Maleconstars

  Vedado, Havana , Calle 3ra #652 apto 4c entre 12 y malecón - Kart
  1.87 km fra Miramar
   

  Dette luksuriøse hotellet er i Vedado. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 2 rom. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Apartamento 4TO Piso Malecon. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Apartamento 4TO Piso Malecon. Kjæledyr anses som en del av familien på dette hotellet. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • Apartamento Will
  Frakr1.328Per natt

  Apartamento Willstars

  Vedado, Havana , Calle 3ra #652 apto 5b entre 12 y malecón - Kart
  1.87 km fra Miramar
   

  Denne fantastiske leiligheten ligger i Vedado. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 2 rom. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Apartamento Will tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Apartamento Will.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Frakr964Per natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Kart
  1.99 km fra Miramar
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 195 anmeldelser fra reisendeBasert på 195 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Miramar. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Chateau Miramar by Be Live består av totalt 50 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Chateau Miramar by Be Live er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Frakr1.116Per natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havana , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Kart
  2.3 km fra Miramar
  3,5/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 181 anmeldelser fra reisendeBasert på 181 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotellet Montehabana ligger meget fint til like ved den berømte 5th Avenue i det elegante boligområdet i Miramar. Det er svært nær det diplomatiske området og boligområdet, samt nær det kommersielle sentrum. Dette er et flott sted for uavhengige og avslappende ferier i en naturlig, fredelig atmosfære. Både turister og forretningsreisende vil dra nytte av de mange fasilitetene som vil la gjestene føle seg som hjemme.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.370Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  2.34 km fra Miramar
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Frakr724Per natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  2.43 km fra Miramar
   

  Beliggende i Vedado, er dette koselige feriehjemmet eller villaen eksklusivt for voksne. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Casa Económica Vedado. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  15  Hoteller i Miramar
Side  1  av  2
 

Nærliggende hoteller i  Miramar

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler