Nærliggende hoteller i José Martí Memorial

Finn på kart
Hoteller i José Martí Memorial

José Martí MemorialFra  kr280

Anbefalte hoteller i nærheten av José Martí Memorial

 • Bruzon
  Frakr490Per natt

  Bruzonstars

  Vedado, Havana , Calle bruzón, plaza de la revolución 217 - Kart
  0.76 km fra José Martí Memorial
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 17 anmeldelser fra reisendeBasert på 17 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Vedado. Bruzon består av totalt 50 gjesteværelser. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Bruzon tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Bruzon.

  Se mer
 • Tulipan
  Frakr281Per natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kart
  0.96 km fra José Martí Memorial
  2,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 92 anmeldelser fra reisendeBasert på 92 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vedado. Det finnes totalt 326 soverom på stedet. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Tulipan tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Bella Habana
  Frakr279Per natt

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kart
  1.04 km fra José Martí Memorial
  2,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 84 anmeldelser fra reisendeBasert på 84 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. De 84 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Casa Confort Vedado
  Frakr872Per natt

  Casa Confort Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  1.32 km fra José Martí Memorial
   

  Dette upretensiøse feriehjemmet eller villaen er eksklusivt for voksne, og ligger i Vedado. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Casa Confort Vedado tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen.

  Se mer
 • Casa Confort Centro Habana
  Frakr1.632Per natt

  Casa Confort Centro Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  1.34 km fra José Martí Memorial
   

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen er eksklusivt for voksne, og ligger i Vedado. Med bare 10 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Casa Confort Centro Habana opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Casa Confort Centro Habana tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Confort Centro Habana. Kunder kan benytte seg av stedets lufthavnstransport.

  Se mer
 • Hotel 21D Havana Orfila Room
  Frakr730Per natt

  Hotel 21D Havana Orfila Roomstars

  Vedado, Havana , Calle 21, apto 5 entre d y e. 516 - Kart
  1.39 km fra José Martí Memorial
   

  Dette flotte hotellet er i Vedado. Med bare 1 soverom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Hotel 21D Havana Orfila Room tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Frakr702Per natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Kart
  1.6 km fra José Martí Memorial
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 284 anmeldelser fra reisendeBasert på 284 anmeldelser fra reisende

  Dette er et lite hotell med en perfekt beliggenhet i hjertet av Vedado, byens moderne område med masser av grøntområder. I nærmiljøet finnes byens viktigste turistattraksjoner som The Fox and the Crow, Museo Napoleónico y de Artes Decorativas, Plaza de la Revolución og La Quinta de los Molinos. Hotellets værelser er alle innredet i en unik stil og omgis av en stille og avslappende atmosfære med stor serviceekspertise for å imøtekomme alle gjestenes forespørsler og krav.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Frakr698Per natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  1.86 km fra José Martí Memorial
   

  Beliggende i Vedado, er dette koselige feriehjemmet eller villaen eksklusivt for voksne. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Casa Económica Vedado. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Hostal de Italy
  Frakr382Per natt

  Hostal de Italystars

  Havana, Havana , Concordia entre belascoaín y escobar 462 - Kart
  1.93 km fra José Martí Memorial
   

  Dette sjarmerende herberget ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Med bare 6 rom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1900, men ble totalrenovert i 2017. Hostal de Italy tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Apartamento Danubio
  Frakr1.253Per natt

  Apartamento Danubiostars

  Vedado, Havana , Calle 23 #1553 entre 26 y 28 - Kart
  1.97 km fra José Martí Memorial
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Vedado. Apartamento Danubio garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 2 soverom. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Små kjæledyr er tillatt på Apartamento Danubio. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  30  Hoteller i José Martí Memorial
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  José Martí Memorial

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler