Nærliggende hoteller i José Martí Memorial

Finn på kart
Hoteller i José Martí Memorial

José Martí MemorialFra  kr363

Anbefalte hoteller i nærheten av José Martí Memorial

 • Bruzon
  Frakr474Per natt

  Bruzonstars

  Vedado, Havana , Calle bruzón, plaza de la revolución 217 - Kart
  0.76 km fra José Martí Memorial
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 16 anmeldelser fra reisendeBasert på 16 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Vedado. Bruzon består av totalt 50 gjesteværelser. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Bruzon tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Bruzon.

  Se mer
 • Tulipan
  Frakr460Per natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kart
  0.96 km fra José Martí Memorial
  2,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 90 anmeldelser fra reisendeBasert på 90 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vedado. Det finnes totalt 326 soverom på stedet. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Tulipan tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Bella Habana
  Frakr457Per natt

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kart
  1.04 km fra José Martí Memorial
  2,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 82 anmeldelser fra reisendeBasert på 82 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. De 84 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Casa Confort Vedado
  Frakr857Per natt

  Casa Confort Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  1.32 km fra José Martí Memorial
   

  Dette upretensiøse feriehjemmet eller villaen er eksklusivt for voksne, og ligger i Vedado. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Casa Confort Vedado tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen.

  Se mer
 • Casa Confort Centro Habana
  Frakr1.604Per natt

  Casa Confort Centro Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  1.34 km fra José Martí Memorial
   

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen er eksklusivt for voksne, og ligger i Vedado. Med bare 10 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Casa Confort Centro Habana opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Casa Confort Centro Habana tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Confort Centro Habana. Kunder kan benytte seg av stedets lufthavnstransport.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Frakr736Per natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Kart
  1.6 km fra José Martí Memorial
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 280 anmeldelser fra reisendeBasert på 280 anmeldelser fra reisende

  Dette er et lite hotell med en perfekt beliggenhet i hjertet av Vedado, byens moderne område med masser av grøntområder. I nærmiljøet finnes byens viktigste turistattraksjoner som The Fox and the Crow, Museo Napoleónico y de Artes Decorativas, Plaza de la Revolución og La Quinta de los Molinos. Hotellets værelser er alle innredet i en unik stil og omgis av en stille og avslappende atmosfære med stor serviceekspertise for å imøtekomme alle gjestenes forespørsler og krav.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Frakr685Per natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Kart
  1.86 km fra José Martí Memorial
   

  Beliggende i Vedado, er dette koselige feriehjemmet eller villaen eksklusivt for voksne. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Casa Económica Vedado. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Apartamento Danubio
  Frakr1.232Per natt

  Apartamento Danubiostars

  Vedado, Havana , Calle 23 #1553 entre 26 y 28 - Kart
  1.97 km fra José Martí Memorial
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Vedado. Apartamento Danubio garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 2 soverom. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Små kjæledyr er tillatt på Apartamento Danubio. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Frakr718Per natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kart
  2.05 km fra José Martí Memorial
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen ligger i Vedado. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Feriehjemmet eller villaen kan lett nås med byens viktigste offentlige transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 4 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2011. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr583Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kart
  2.07 km fra José Martí Memorial
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. De 138 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Vedado – Saint John ble komplett oppusset i 2000. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på Vedado – Saint John. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  25  Hoteller i José Martí Memorial
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  José Martí Memorial

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler