Nærliggende hoteller i José Martí Memorial

Finn på kart
Hoteller i José Martí Memorial

José Martí MemorialFra  kr351

Anbefalte hoteller i nærheten av José Martí Memorial

 • Bruzon
  Frakr515Per natt

  Bruzonstars

  Vedado, Havana , Calle bruzón, plaza de la revolución 217 - Kart
  0.76 km fra José Martí Memorial
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 17 anmeldelser fra reisendeBasert på 17 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Vedado. Det finnes totalt 50 soverom på stedet. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Tulipan
  Frakr386Per natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kart
  0.96 km fra José Martí Memorial
  2,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 93 anmeldelser fra reisendeBasert på 93 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Vedado. Totalt 326 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Tulipan. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bella Habana
  Frakr386Per natt

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kart
  1.04 km fra José Martí Memorial
  2,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 85 anmeldelser fra reisendeBasert på 85 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Eiendommen består av totalt 84 rom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Napper by Rottenberg
  Frakr1.604Per natt

  Napper by Rottenbergstars

  Vedado, Havana , No. 1007 a. vedado la habana calle 25 - Kart
  1.09 km fra José Martí Memorial
   

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Vedado. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 120 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Med totalt 4 rom er dette et utmerket sted å bo. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Napper by Rottenberg tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Napper by Rottenberg?Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Napper by Rottenberg.

  Se mer
 • LA RESERVA VEDADO
  Frakr2.058Per natt

  LA RESERVA VEDADOstars

  Vedado, Havana , Calle 2 # 508 e/21 y 23 - Kart
  1.3 km fra José Martí Memorial
   

  Dette flotte boutiquehotellet ligger i Vedado. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2017. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på LA RESERVA VEDADO. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De overnattende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på LA RESERVA VEDADO. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Noen av tjenestene til LA RESERVA VEDADO kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Frakr564Per natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Kart
  1.6 km fra José Martí Memorial
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette er et lite hotell med en perfekt beliggenhet i hjertet av Vedado, byens moderne område med masser av grøntområder. I nærmiljøet finnes byens viktigste turistattraksjoner som The Fox and the Crow, Museo Napoleónico y de Artes Decorativas, Plaza de la Revolución og La Quinta de los Molinos. Hotellets værelser er alle innredet i en unik stil og omgis av en stille og avslappende atmosfære med stor serviceekspertise for å imøtekomme alle gjestenes forespørsler og krav.

  Se mer
 • Occupacion Temporal
  Frakr1.563Per natt

  Occupacion Temporalstars

  Vedado, Havana , Esquina a. vedado calle 17 - Kart
  1.64 km fra José Martí Memorial
   

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Vedado. Med bare 3 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Occupacion Temporal. Kjæledyr er ikke tillatt på Occupacion Temporal. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene.

  Se mer
 • Tryp Habana Libre
  Frakr1.389Per natt

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kart
  1.89 km fra José Martí Memorial
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4896 anmeldelser fra reisendeBasert på 4896 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Havana. Alle store turist- og underholdningsattraksjoner er lett tilgjengelige. Det er rundt 12 km til nærmeste strand og 15 km til flyplassen. Dette luftkondisjonerte, 25-etasjes hotellet består av totalt 572 rom hvorav 3 er suiter og 4 er rom tilpasset funksjonshemmede gjester. Fasiliteter inkluderer en lobby med resepsjonsdisk, safe og frisørsalong. Drikke- og spisefasiliteter er også tilgjengelige. Det finnes parkeringsplasser og garasje for dem som ankommer med bil. Alle rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert individuelt justerbar luftkondisjonering. Fritidsfasiliteter inkluderer et svømmebasseng og biljard. Gjestene kan også nyte de beste cocktailene og et utvalg av live underholdning av det kubanske orkesteret.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Frakr781Per natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kart
  2.05 km fra José Martí Memorial
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen ligger i Vedado. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, gir feriehjemmet eller villaen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Feriehjemmet eller villaen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Med bare 4 rom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Hostal Casa Elsita ble komplett oppusset i 2011. Hostal Casa Elsita tilbyr trådløs internettforbindelse. Hostal Casa Elsita tilbyr døgnåpen resepsjon. Hostal Casa Elsita tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Hostal Casa Elsita. Gjester kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Hostal Casa Elsita kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr703Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle o, entre 23 y 25, vedado . - Kart
  2.07 km fra José Martí Memorial
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Havana. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 138 soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2000. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Vedado – Saint John tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Vedado – Saint John kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  39  Hoteller i José Martí Memorial
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  José Martí Memorial

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler