Nærliggende hoteller i del Morro Castle

Finn på kart
Hoteller i del Morro Castle

del Morro CastleFra  kr345

Anbefalte hoteller i nærheten av del Morro Castle

 • SO PASEO DEL PRADO, LA HABANA
  Frakr2.049Per natt

  SO PASEO DEL PRADO, LA HABANAstars

  Gamle Havana, Havana , Prado e/ malecon y san lazaro sn - Kart
  0.63 km fra del Morro Castle
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i La Habana Vieja. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 250 koselige rom. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på SO PASEO DEL PRADO, LA HABANA. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Consulado 13
  Frakr704Per natt

  Consulado 13stars

  Gamle Havana, Havana , Consulado 13 apto.3 e/ carcel y genio - Kart
  0.86 km fra del Morro Castle
   

  Dette komfortable feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 3 gjesteværelser. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Consulado 13 tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palacio San Miguel Boutique
  Frakr1.691Per natt

  Palacio San Miguel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba no 2, esquina pena pobre 52 - Kart
  0.86 km fra del Morro Castle
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 209 anmeldelser fra reisendeBasert på 209 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i La Habana Vieja. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 156 meter fra hotellet. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 soverom. Denne eiendommen stod ferdig i 1860 og ble renovert i 2000. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Palacio San Miguel Boutique tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Palacio San Miguel Boutique kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Colonial Carmen
  Frakr576Per natt

  Casa Colonial Carmenstars

  Gamle Havana, Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kart
  1.02 km fra del Morro Castle
   

  Dette upretensiøse gjestehuset ligger i La Habana Vieja. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 7 rom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen.

  Se mer
 • Palacio O'Farrill Boutique
  Frakr1.691Per natt

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Kart
  1.04 km fra del Morro Castle
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 511 anmeldelser fra reisendeBasert på 511 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i La Habana Vieja. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 38 rom. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1830, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Palacio O'Farrill Boutique. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Palacio O'Farrill Boutique. Palacio O'Farrill Boutique kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Frakr410Per natt

  Hotel Caribbeanstars

  Gamle Havana, Havana , Prado 164 - Kart
  1.05 km fra del Morro Castle
  2,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 212 anmeldelser fra reisendeBasert på 212 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i La Habana Vieja. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 7 kilometer. Hotellet rommer 38 koselige soverom. Hotellet ble bygget i 1953. De som velger å overnatte her kan benytte internett på Hotel Caribbean. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 • Hostal Torres
  Frakr640Per natt

  Hostal Torresstars

  Gamle Havana, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kart
  1.06 km fra del Morro Castle
   

  Dette upretensiøse herberget er i La Habana Vieja. Med totalt 4 rom er dette et utmerket sted å bo. Hostal Torres tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • CASA VIEJA
  Frakr1.053Per natt

  CASA VIEJAstars

  Gamle Havana, Havana , Habana esquina tejadillo 203 - Kart
  1.08 km fra del Morro Castle
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på CASA VIEJA og et av dets 12 gjesteværelser. CASA VIEJA tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. CASA VIEJA ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på CASA VIEJA.

  Se mer
 • Hostal Balcones Consulado
  Frakr640Per natt

  Hostal Balcones Consuladostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado entre colon y trocadero 152 - Kart
  1.1 km fra del Morro Castle
   

  Dette enkle herberget er i La Habana Vieja. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 4 rom. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Hostal Balcones Consulado. Hostal Balcones Consulado tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Nora's House
  Frakr576Per natt

  Nora's Housestars

  Gamle Havana, Havana , Crespo bajos e/ trocadero y colon 111 - Kart
  1.11 km fra del Morro Castle
   

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Med totalt 3 rom er dette et utmerket sted å bo. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  67  Hoteller i del Morro Castle
Side  1  av  7
 

Nærliggende hoteller i  del Morro Castle

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler