Nærliggende hoteller i Columbus Cemetery

Finn på kart
Hoteller i Columbus Cemetery

Columbus CemeteryFra  kr345

Anbefalte hoteller i nærheten av Columbus Cemetery

 • Napper by Rottenberg
  Frakr1.578Per natt

  Napper by Rottenbergstars

  Vedado, Havana , No. 1007 a. vedado la habana calle 25 - Kart
  0.78 km fra Columbus Cemetery
   

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Vedado. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 120 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Med totalt 4 rom er dette et utmerket sted å bo. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Napper by Rottenberg tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Napper by Rottenberg?Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Napper by Rottenberg.

  Se mer
 • LA RESERVA VEDADO
  Frakr2.024Per natt

  LA RESERVA VEDADOstars

  Vedado, Havana , Calle 2 # 508 e/21 y 23 - Kart
  0.93 km fra Columbus Cemetery
   

  Dette flotte boutiquehotellet ligger i Vedado. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2017. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på LA RESERVA VEDADO. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De overnattende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på LA RESERVA VEDADO. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Noen av tjenestene til LA RESERVA VEDADO kan koste ekstra.

  Se mer
 • Tulipan
  Frakr380Per natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kart
  1.02 km fra Columbus Cemetery
  2,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 93 anmeldelser fra reisendeBasert på 93 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Vedado. Totalt 326 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Tulipan. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Frakr554Per natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Kart
  1.31 km fra Columbus Cemetery
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette er et lite hotell med en perfekt beliggenhet i hjertet av Vedado, byens moderne område med masser av grøntområder. I nærmiljøet finnes byens viktigste turistattraksjoner som The Fox and the Crow, Museo Napoleónico y de Artes Decorativas, Plaza de la Revolución og La Quinta de los Molinos. Hotellets værelser er alle innredet i en unik stil og omgis av en stille og avslappende atmosfære med stor serviceekspertise for å imøtekomme alle gjestenes forespørsler og krav.

  Se mer
 • Bella Habana
  Frakr380Per natt

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kart
  1.33 km fra Columbus Cemetery
  2,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 85 anmeldelser fra reisendeBasert på 85 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Eiendommen består av totalt 84 rom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Occupacion Temporal
  Frakr1.537Per natt

  Occupacion Temporalstars

  Vedado, Havana , Esquina a. vedado calle 17 - Kart
  1.34 km fra Columbus Cemetery
   

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Vedado. Med bare 3 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Occupacion Temporal. Kjæledyr er ikke tillatt på Occupacion Temporal. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene.

  Se mer
 • El Bosque
  Frakr1.281Per natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havana , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Kart
  1.58 km fra Columbus Cemetery
  3,5/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et rolig strøk i den unike Havana-skogen, kun noen minutter fra forretningsområdene Miramar og Vedado og 10 km fra Old Havana. For de som ønsker seg etter avslapning og ro, er dette hotellet et enestående valg. Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold, med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert kafé, bar, restaurant, konferansefasiliteter, offentlig tilgang til Internett (mot en avgift) og parkering.

  Se mer
 • Kohly
  Frakr1.281Per natt

  Kohlystars

  Kholy, Havana , 49a y 36a kolhy, miramar - Kart
  1.85 km fra Columbus Cemetery
  3,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 266 anmeldelser fra reisendeBasert på 266 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kholy. Totalt 136 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Kohly. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2003. Kunder kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Kohly. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Melia Cohiba
  Frakr1.897Per natt

  Melia Cohibastars

  Vedado, Havana , Avda paseo,entre 1 y 3 vedado - Kart
  1.88 km fra Columbus Cemetery
  3,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4142 anmeldelser fra reisendeBasert på 4142 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Vedado. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet rommer 462 koselige rom. Overnattingsstedet ble bygget i 1995. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Melia Cohiba tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig.

  Se mer
 • Iberostar Riviera
  Frakr1.716Per natt

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kart
  2 km fra Columbus Cemetery
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1381 anmeldelser fra reisendeBasert på 1381 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger rett ved siden av Det karibiske hav i hjertet av Havana i Vedado-distriktet av byen. Havana internasjonale flyplass ligger rundt 25 km fra hotellet. Hotellet har mer enn 40 års historie og ble bygd og innredete på 1950-tallet. Hotellet består av totalt 352 rom fordelt på 20 etasjer. Fasiliteter inkluderer en lobby, disk for valutaveksling og medisinsk hjelp. Videre tilbys gjestene et turistinformasjonssenter, et utvalg av butikker samt rom- og vaskeritjeneste. Et bredt utvalg av drikke- og spisefasiliteter er også tilgjengelige. Alle rommene har unik utsikt over øyene og er fullt utstyrte som standard. Luftkondisjoneringen justeres sentralt. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, treningsrom og massasjetjeneste.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i Columbus Cemetery
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Columbus Cemetery

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler