Nærliggende hoteller i City center

Finn på kart
Hoteller i City center

City centerFra  kr345

Anbefalte hoteller i nærheten av City center

 • Hostal de Italy
  Frakr512Per natt

  Hostal de Italystars

  Havana, Havana , Concordia 462 entre belascoaín y escobar 462 - Kart
  0.11 km fra City center
   

  Dette komfortable herberget ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Etter å ha blitt bygget i 1900 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2017. Hostal de Italy tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal de Italy. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av tjenestene til Hostal de Italy kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hostal May y Mely
  Frakr640Per natt

  Hostal May y Melystars

  Havana, Havana , Concordia 407 entre gervasio y escobar 407 - Kart
  0.12 km fra City center
   

  Dette koselige herberget er i Havana. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal May y Mely. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Havana Belkis Rooms
  Frakr704Per natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havana, Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kart
  0.17 km fra City center
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Havana Belkis Rooms består av totalt 30 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2017. Reisende kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Havana Belkis Rooms tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Havana Belkis Rooms. Havana Belkis Rooms kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Ana Belkis
  Frakr576Per natt

  Hostal Ana Belkisstars

  Havana, Havana , Concordia 410 e/t gervasio y escobar 410 - Kart
  0.17 km fra City center
   

  Dette sjarmerende herberget er i Havana. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Hostal Ana Belkis og et av dets 3 rom. Hostal Ana Belkis tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Ana Belkis. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Hostal Flor de Elianys
  Frakr576Per natt

  Hostal Flor de Elianysstars

  Havana, Havana , Gervasio 213 e/t concordia y virtudes 213 - Kart
  0.17 km fra City center
   

  Dette flotte herberget ligger i Havana. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Flor de Elianys. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hostal Flor de Elianys.

  Se mer
 • Hostal Boutique La Siguaraya
  Frakr961Per natt

  Hostal Boutique La Siguarayastars

  Havana, Havana , Virtudes 675 entre gervasio y belascoain 675 - Kart
  0.26 km fra City center
   

  Dette flotte herberget ligger i Havana. Med totalt 5 soverom er dette et utmerket sted å bo. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Hostal Boutique La Siguaraya ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Hostal Chandelier
  Frakr704Per natt

  Hostal Chandelierstars

  Havana, Havana , San miguel, 655 e/ márquez gonzález y lucena 655 - Kart
  0.28 km fra City center
   

  Dette upretensiøse herberget ligger i Havana. Med totalt 5 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Hostal Chandelier gjennomgikk en renovasjon i 2018. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Hostal Chandelier tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hostal El Viajero
  Frakr640Per natt

  Hostal El Viajerostars

  Havana, Havana , Animas bajos entre lealtad y perseverancia 611 - Kart
  0.31 km fra City center
   

  Dette komfortable herberget er i Havana. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 6 rom. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal El Viajero. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hostal El Viajero.

  Se mer
 • Niurka Apartment
  Frakr493Per natt

  Niurka Apartmentstars

  Havana, Havana , Concordia st., 255 e/ perseverancia & campanario 255 - Kart
  0.35 km fra City center
   

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra havnen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 1 rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2015. Niurka Apartment tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr1.076Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  0.36 km fra City center
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 153 anmeldelser fra reisendeBasert på 153 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 18 soverom på stedet. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia ble totalrenovert i 2016. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  75  Hoteller i City center
Side  1  av  8
 

Nærliggende hoteller i  City center

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler