Nærliggende hoteller i City center

Finn på kart
Hoteller i City center

City centerFra  kr363

Anbefalte hoteller i nærheten av City center

 • Havana Belkis Rooms
  Frakr535Per natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havana, Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kart
  0.17 km fra City center
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Dette hotellet ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2017. Alle som bor her kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Havana Belkis Rooms kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr872Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  0.36 km fra City center
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 146 anmeldelser fra reisendeBasert på 146 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Eiendommen består av 18 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2016. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia tilbyr ikke babysenger. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia ønsker ikke kjæledyr velkommen. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan benytte stedets transportservice. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Terral
  Frakr2.141Per natt

  Terralstars

  Havana, Havana , Malecon esq. lealtad, centro habana - Kart
  0.37 km fra City center
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 505 anmeldelser fra reisendeBasert på 505 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Malecon med utsikt over det glinsende havet. Hotellet ligger ideelt til mellom det nye og gamle Havanna og gir gjestene en strålende kombinasjon av moderne og historiske attraksjoner. I nærheten finnes både shoppingmuligheter og offentlige transportmuligheter, mens utallige barer og puber ligger bare 500 meter fra hotellet. Det urbane hotellet har en moderne avantgarde stil og kan skryte av et imponerende design gjennom bruken av svart tre. Rommene i havinspirerte farger er store og vakkert innredet med moderne fasiliteter som sørger for et avslappende og komfortabelt opphold. Hotellet tilbyr også et bredt utvalgt av fritidsaktiviteter og øvrige fasiliteter.

  Se mer
 • Casa Osmel
  Frakr581Per natt

  Casa Osmelstars

  Havana, Havana , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Kart
  0.4 km fra City center
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Havana. Med bare 3 rom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2016. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Casa Osmel tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Osmel. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Drobles Guesthouse Neptuno
  Frakr670Per natt

  Hostal Drobles Guesthouse Neptunostars

  Havana, Havana , Neptuno st., 521 2aº piso between lealtad & campan - Kart
  0.43 km fra City center
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2016. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Hostal Drobles Guesthouse Neptuno kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Boutique DRobles
  Frakr711Per natt

  Hostal Boutique DRoblesstars

  Havana, Havana , Escobar st. 161 - Kart
  0.54 km fra City center
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 2. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 rom. Hostal Boutique DRobles gjennomgikk en renovasjon i 2016. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hostal Boutique DRobles tilbyr ikke babysenger. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det finnes en parkeringsplass. Hostal Boutique DRobles kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Deauville
  Frakr533Per natt

  Deauvillestars

  Havana, Havana , Galiano e/ malecon y san lazaro - Kart
  0.71 km fra City center
  2,9/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 978 anmeldelser fra reisendeBasert på 978 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Overnattingsstedet består av totalt 144 gjesteværelser. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Deauville. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr548Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  1 km fra City center
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 235 anmeldelser fra reisendeBasert på 235 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i La Habana Vieja. Totalt 65 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hotel Lido. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotel Lido. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr583Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kart
  1.02 km fra City center
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. De 138 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Vedado – Saint John ble komplett oppusset i 2000. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på Vedado – Saint John. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Frakr718Per natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kart
  1.02 km fra City center
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen ligger i Vedado. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Feriehjemmet eller villaen kan lett nås med byens viktigste offentlige transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 4 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2011. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  40  Hoteller i City center
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  City center

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler