Nærliggende hoteller i City center

Finn på kart
Hoteller i City center

City centerFra  kr323

Anbefalte hoteller i nærheten av City center

 • Havana Belkis Rooms
  Frakr533Per natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havana, Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kart
  0.17 km fra City center
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Dette hotellet ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2017. Alle som bor her kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Havana Belkis Rooms kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr1.068Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  0.36 km fra City center
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Hotellet består av 18 gjesteværelser. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia ble komplett oppusset i 2016. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Terral
  Frakr2.391Per natt

  Terralstars

  Havana, Havana , Malecon esq. lealtad, centro habana - Kart
  0.37 km fra City center
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Malecon med utsikt over det glinsende havet. Hotellet ligger ideelt til mellom det nye og gamle Havanna og gir gjestene en strålende kombinasjon av moderne og historiske attraksjoner. I nærheten finnes både shoppingmuligheter og offentlige transportmuligheter, mens utallige barer og puber ligger bare 500 meter fra hotellet. Det urbane hotellet har en moderne avantgarde stil og kan skryte av et imponerende design gjennom bruken av svart tre. Rommene i havinspirerte farger er store og vakkert innredet med moderne fasiliteter som sørger for et avslappende og komfortabelt opphold. Hotellet tilbyr også et bredt utvalgt av fritidsaktiviteter og øvrige fasiliteter.

  Se mer
 • Casa Osmel
  Frakr537Per natt

  Casa Osmelstars

  Havana, Havana , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Kart
  0.4 km fra City center
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Havana. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Casa Osmel og et av dets 3 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2016. Casa Osmel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av tjenestene til Casa Osmel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Havana Sensación Rooms
  Frakr533Per natt

  Havana Sensación Roomsstars

  Havana, Havana , Lealtad edif. 15 e/ san josé & rafael edificio15 - Kart
  0.42 km fra City center
   

  Denne upretensiøse residensen er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Havana Sensación Rooms og et av dets 15 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1900, men ble totalrenovert i 2017. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Havana Lovely Rooms
  Frakr533Per natt

  Havana Lovely Roomsstars

  Havana, Havana , Campanario, 203 e/concordia & virtudes 203 - Kart
  0.43 km fra City center
   

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. De 22 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet stod ferdig i 1900 og ble renovert i 2017. Det finnes internett på Havana Lovely Rooms å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Havana Lovely Rooms tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Havana Lovely Rooms. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Havana Lovely Rooms. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Drobles Guesthouse Neptuno
  Frakr660Per natt

  Hostal Drobles Guesthouse Neptunostars

  Havana, Havana , Neptuno st., 521 2aº piso between lealtad & campan - Kart
  0.43 km fra City center
   

  Dette koselige hotellet ligger i Havana. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 4 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2016. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Kunder kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Boutique DRobles
  Frakr758Per natt

  Hostal Boutique DRoblesstars

  Havana, Havana , Escobar st. 161 - Kart
  0.54 km fra City center
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Hostal Boutique DRobles garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 5 gjesteværelser. Denne eiendommen ble oppusset 2016. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Boutique DRobles. Hostal Boutique DRobles forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Hostal Boutique DRobles ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Hostal Boutique DRobles kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • El Balcón de Concordia
  Frakr426Per natt

  El Balcón de Concordiastars

  Havana, Havana , Concordia between campanario & perseveran 255 - Kart
  0.56 km fra City center
   

  Dette enkle hotellet er i Havana. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra hotellet. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1000 meter fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2015. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på El Balcón de Concordia. El Balcón de Concordia ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • Niurka Apartment
  Frakr322Per natt

  Niurka Apartmentstars

  Havana, Havana , San nicolas st., 222 between concordia & virtudes - Kart
  0.58 km fra City center
   

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2015. Niurka Apartment tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på Niurka Apartment. Noen av tjenestene til Niurka Apartment kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  49  Hoteller i City center
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  City center

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler