Nærliggende hoteller i Bodeguita del Medio

Finn på kart
Hoteller i Bodeguita del Medio

Bodeguita del MedioFra  kr351

Anbefalte hoteller i nærheten av Bodeguita del Medio

 • Del Tejadillo Boutique
  Frakr1.719Per natt

  Del Tejadillo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle tejadillo esquina a san ignacio habana vieja 12 - Kart
  0.09 km fra Bodeguita del Medio
  3,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 340 anmeldelser fra reisendeBasert på 340 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja, og er spesielt utformet for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 32 soverom. Del Tejadillo Boutique ble totalrenovert i 1999. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Del Tejadillo Boutique tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • CASA VIEJA
  Frakr1.070Per natt

  CASA VIEJAstars

  Gamle Havana, Havana , Habana esquina tejadillo 203 - Kart
  0.12 km fra Bodeguita del Medio
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på CASA VIEJA og et av dets 12 gjesteværelser. CASA VIEJA tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. CASA VIEJA ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på CASA VIEJA.

  Se mer
 • Palacio O'Farrill Boutique
  Frakr1.719Per natt

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Kart
  0.18 km fra Bodeguita del Medio
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 511 anmeldelser fra reisendeBasert på 511 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i La Habana Vieja. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 38 rom. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1830, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Palacio O'Farrill Boutique. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Palacio O'Farrill Boutique. Palacio O'Farrill Boutique kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Frakr1.834Per natt

  Florida Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a cuba - Kart
  0.19 km fra Bodeguita del Medio
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 821 anmeldelser fra reisendeBasert på 821 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Florida Boutique består av totalt 25 gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2014. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Florida Boutique tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan benytte stedets egen garasje. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Torres
  Frakr651Per natt

  Hostal Torresstars

  Gamle Havana, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kart
  0.26 km fra Bodeguita del Medio
   

  Dette upretensiøse herberget er i La Habana Vieja. Med totalt 4 rom er dette et utmerket sted å bo. Hostal Torres tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • Casa Maria Julia e Ysel
  Frakr651Per natt

  Casa Maria Julia e Yselstars

  Gamle Havana, Havana , Compostela san juan de dios y empedrado 153 - Kart
  0.3 km fra Bodeguita del Medio
   

  Dette upretensiøse feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Frakr651Per natt

  Havana Family Roomsstars

  Havana, Havana , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Kart
  0.31 km fra Bodeguita del Medio
   

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 16 rom på Havana Family Rooms. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2017. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Havana Family Rooms ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Havana Family Rooms. Gjester kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Margarita Y Roberto
  Frakr564Per natt

  Casa Margarita Y Robertostars

  Gamle Havana, Havana , Empedrado entre aguacate y compostela 404 - Kart
  0.34 km fra Bodeguita del Medio
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Casa Margarita Y Roberto og et av dets 2 rom. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Casa Margarita Y Roberto tilbyr ikke babysenger. Casa Margarita Y Roberto ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 • Casa Colonial del Medio
  Frakr586Per natt

  Casa Colonial del Mediostars

  Gamle Havana, Havana , Habana entre tejadillo y empedrado 209 - Kart
  0.35 km fra Bodeguita del Medio
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Casa Colonial del Medio og et av dets 3 rom. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Colonial del Medio.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Frakr2.292Per natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kart
  0.35 km fra Bodeguita del Medio
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 34 anmeldelser fra reisendeBasert på 34 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i La Habana Vieja, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra hotellet. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra eiendommen. Stedet teller totalt 27 innbydende soverom. Denne eiendommen har eksistert siden 1867, men ble totalrenovert i 1997. Santa Isabel Boutique sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Santa Isabel Boutique. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Santa Isabel Boutique legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  66  Hoteller i Bodeguita del Medio
Side  1  av  7
 

Nærliggende hoteller i  Bodeguita del Medio

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler