Nærliggende hoteller i Bacardi Premises

Finn på kart
Hoteller i Bacardi Premises

Bacardi PremisesFra  kr351

Anbefalte hoteller i nærheten av Bacardi Premises

 • Hostal Balcones Villegas
  Frakr651Per natt

  Hostal Balcones Villegasstars

  Gamle Havana, Havana , Calle villegas entre san juan de dios y o'reilly 102 - Kart
  0.11 km fra Bacardi Premises
   

  Dette enkle herberget ligger i La Habana Vieja. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Hostal Balcones Villegas og et av dets 5 rom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Frakr3.881Per natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Gamle Havana, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kart
  0.12 km fra Bacardi Premises
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 555 anmeldelser fra reisendeBasert på 555 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i La Habana Vieja. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 4 kilometer. Hotellet består av 246 rom. Selvom dette hotellet ble bygget i 1894 har det gjennomgått en oppussing i 2017. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana et begrenset antall soverom tilrettelagt for rullestolbrukere. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Alle som bor her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Med flere spennende spisested imøtekommer Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana de kulinariske behovene til alle typer gjester. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av tjenestene til Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana kan koste ekstra.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.042Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  0.12 km fra Bacardi Premises
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1571 anmeldelser fra reisendeBasert på 1571 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr2.500Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  0.14 km fra Bacardi Premises
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8260 anmeldelser fra reisendeBasert på 8260 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Casa Margarita Y Roberto
  Frakr564Per natt

  Casa Margarita Y Robertostars

  Gamle Havana, Havana , Empedrado entre aguacate y compostela 404 - Kart
  0.2 km fra Bacardi Premises
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Casa Margarita Y Roberto og et av dets 2 rom. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Casa Margarita Y Roberto tilbyr ikke babysenger. Casa Margarita Y Roberto ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 • Casa Colonial Tere
  Frakr651Per natt

  Casa Colonial Terestars

  Gamle Havana, Havana , Compostela 120 entre empedrado y tejadillo 120 - Kart
  0.21 km fra Bacardi Premises
   

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 2 gjesteværelser. Casa Colonial Tere tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr1.979Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  0.22 km fra Bacardi Premises
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4346 anmeldelser fra reisendeBasert på 4346 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i La Habana Vieja. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Det finnes totalt 178 gjesteværelser på stedet. Dette hotellet ble konstruert i 1908. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Det varierte underholdningsprogrammet på Hotel Sevilla gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Maria Julia e Ysel
  Frakr651Per natt

  Casa Maria Julia e Yselstars

  Gamle Havana, Havana , Compostela san juan de dios y empedrado 153 - Kart
  0.23 km fra Bacardi Premises
   

  Dette upretensiøse feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Havana Family Rooms
  Frakr651Per natt

  Havana Family Roomsstars

  Havana, Havana , Compostela, 120 #empedrado & tejadillo 120 - Kart
  0.23 km fra Bacardi Premises
   

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 16 rom på Havana Family Rooms. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2017. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Havana Family Rooms ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Havana Family Rooms. Gjester kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Colonial del Medio
  Frakr586Per natt

  Casa Colonial del Mediostars

  Gamle Havana, Havana , Habana entre tejadillo y empedrado 209 - Kart
  0.25 km fra Bacardi Premises
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen er i La Habana Vieja. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Casa Colonial del Medio og et av dets 3 rom. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Colonial del Medio.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  72  Hoteller i Bacardi Premises
Side  1  av  8
 

Nærliggende hoteller i  Bacardi Premises

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler