Nærliggende hoteller i Armas Square

Finn på kart
Hoteller i Armas Square

Armas SquareFra  kr280

Anbefalte hoteller i nærheten av Armas Square

 • Santa Isabel Boutique
  Frakr2.342Per natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kart
  0.06 km fra Armas Square
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 34 anmeldelser fra reisendeBasert på 34 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i La Habana Vieja, og er spesielt utformet for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen ligger innen 15 meter fra nærmeste strand. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 27 soverom. Denne eiendommen stod ferdig i 1867 og ble renovert i 1997. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Frakr1.578Per natt

  Ambos Mundosstars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a mercaderes - Kart
  0.13 km fra Armas Square
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 977 anmeldelser fra reisendeBasert på 977 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i La Habana Vieja. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Ambos Mundos består av totalt 52 soverom. Ambos Mundos gjennomgikk en renovasjon i 2014. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Ambos Mundos forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ambos Mundos legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. De som velger å overnatte her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Ambos Mundos. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Ambos Mundos kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Conde de Villanueva Havana
  Frakr1.631Per natt

  Conde de Villanueva Havanastars

  Gamle Havana, Havana , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Kart
  0.27 km fra Armas Square
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 242 anmeldelser fra reisendeBasert på 242 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i La Habana Vieja. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 200 meter fra havnen. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 9 soverom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2004. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Besøkende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Conde de Villanueva Havana kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Frakr2.098Per natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Gamle Havana, Havana , Oficios esq. margura 152 - Kart
  0.3 km fra Armas Square
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 519 anmeldelser fra reisendeBasert på 519 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i La Habana Vieja. Det finnes totalt 27 gjesteværelser på stedet. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago ble bygget i 1890 og har blitt totalrenovert i 2010. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Frakr1.860Per natt

  Florida Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a cuba - Kart
  0.31 km fra Armas Square
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 818 anmeldelser fra reisendeBasert på 818 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Hotellet rommer 25 koselige soverom. Florida Boutique gjennomgikk en renovasjon i 2014. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Florida Boutique har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Alle de overnattende kan benytte garasjen. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Kunder kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Del Tejadillo Boutique
  Frakr1.535Per natt

  Del Tejadillo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle tejadillo esquina a san ignacio habana vieja 12 - Kart
  0.33 km fra Armas Square
  3,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 339 anmeldelser fra reisendeBasert på 339 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja, og er spesielt utformet for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra innkvarteringen. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Det finnes totalt 32 rom på stedet. Del Tejadillo Boutique gjennomgikk en renovasjon i 1999. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Raquel
  Frakr1.845Per natt

  Raquelstars

  Gamle Havana, Havana , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Kart
  0.34 km fra Armas Square
  3,7/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 778 anmeldelser fra reisendeBasert på 778 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i La Habana Vieja. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra hotellet. Det er offentlige transportforbindelser 8. 0 kilometer unna. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Totalt 25 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Raquel. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2001. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio de Marques de Prado Ameno
  Frakr1.720Per natt

  Palacio de Marques de Prado Amenostars

  Gamle Havana, Havana , Obispo esquina a cuba - Kart
  0.39 km fra Armas Square
  3,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 89 anmeldelser fra reisendeBasert på 89 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i La Habana Vieja. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 5. 0 kilometer unna. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 15 gjesteværelser. Etter å ha blitt bygget i 1705 er eiendommen komplett oppusset i 2008. Palacio de Marques de Prado Ameno tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Kunder kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte på Palacio de Marques de Prado Ameno kan nyte lekre måltid på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio O'Farrill Boutique
  Frakr1.535Per natt

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Kart
  0.45 km fra Armas Square
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 511 anmeldelser fra reisendeBasert på 511 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i La Habana Vieja. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 38 rom. Palacio O'Farrill Boutique stammer fra 1830 og ble totalrenovert i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Palacio O'Farrill Boutique. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Palacio O'Farrill Boutique. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Frakr1.628Per natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Kart
  0.56 km fra Armas Square
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 144 anmeldelser fra reisendeBasert på 144 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra hotellet. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen ligger innen 15 meter fra nærmeste strand. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 11 soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2002. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Beltran de Santa Cruz Boutique tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Beltran de Santa Cruz Boutique kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  39  Hoteller i Armas Square
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Armas Square

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler