Nærliggende hoteller i Armas Square

Finn på kart
Hoteller i Armas Square

Armas SquareFra  kr322

Anbefalte hoteller i nærheten av Armas Square

 • Santa Isabel Boutique
  Frakr3.121Per natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kart
  0.06 km fra Armas Square
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 32 anmeldelser fra reisendeBasert på 32 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i La Habana Vieja, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 27 gjesteværelser. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1867, men har siden blitt komplett oppusset i 1997. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Santa Isabel Boutique ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Santa Isabel Boutique. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Santa Isabel Boutique kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Frakr1.706Per natt

  Ambos Mundosstars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a mercaderes - Kart
  0.13 km fra Armas Square
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 955 anmeldelser fra reisendeBasert på 955 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. De 52 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2014. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Ambos Mundos tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Alle soverommene på Ambos Mundos er tilrettelagt for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Ambos Mundos er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Frakr3.030Per natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Gamle Havana, Havana , Oficios esq. margura 152 - Kart
  0.3 km fra Armas Square
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 510 anmeldelser fra reisendeBasert på 510 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i La Habana Vieja. Totalt antall gjesteværelser er 27. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1890, men ble totalrenovert i 2010. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Frakr2.305Per natt

  Florida Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a cuba - Kart
  0.31 km fra Armas Square
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 807 anmeldelser fra reisendeBasert på 807 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Totalt 25 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Florida Boutique. Florida Boutique ble totalrenovert i 2014. Alle som bor her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Florida Boutique har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Del Tejadillo Boutique
  Frakr2.088Per natt

  Del Tejadillo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle tejadillo esquina a san ignacio habana vieja 12 - Kart
  0.33 km fra Armas Square
  3,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 337 anmeldelser fra reisendeBasert på 337 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i La Habana Vieja, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 32 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 1999. Alle som bor her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Del Tejadillo Boutique ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Raquel
  Frakr2.470Per natt

  Raquelstars

  Gamle Havana, Havana , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Kart
  0.34 km fra Armas Square
  3,7/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 761 anmeldelser fra reisendeBasert på 761 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger 8. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 1000 meter. De 25 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Raquel ble komplett oppusset i 2001. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Raquel. Raquel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Meson de la Flota
  Frakr1.699Per natt

  Meson de la Flotastars

  Gamle Havana, Havana , Calle mercaderes entre amargura y teniente rey 257 - Kart
  0.35 km fra Armas Square
  3,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 141 anmeldelser fra reisendeBasert på 141 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i La Habana Vieja, er dette upretensiøse hotellet optimalt for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra eiendommen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2000. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palacio de Marques de Prado Ameno
  Frakr2.291Per natt

  Palacio de Marques de Prado Amenostars

  Gamle Havana, Havana , Obispo esquina a cuba - Kart
  0.39 km fra Armas Square
  3,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 85 anmeldelser fra reisendeBasert på 85 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger 5. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 15 soverom. Etter å ha blitt bygget i 1705 er eiendommen komplett oppusset i 2008. Palacio de Marques de Prado Ameno tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på Palacio de Marques de Prado Ameno. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Los Frailes
  Frakr2.106Per natt

  Los Frailesstars

  Gamle Havana, Havana , Calle teniente rey,entre oficios y mercaderes 8 - Kart
  0.43 km fra Armas Square
  3,5/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 505 anmeldelser fra reisendeBasert på 505 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet består av 22 soverom. Denne eiendommen ble sist renovert i 2001. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio O'Farrill Boutique
  Frakr2.051Per natt

  Palacio O'Farrill Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba 102-108 entre chacón y tejadillo 102-108 - Kart
  0.45 km fra Armas Square
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 502 anmeldelser fra reisendeBasert på 502 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i La Habana Vieja. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Det finnes totalt 38 rom på stedet. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1830, men ble totalrenovert i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Palacio O'Farrill Boutique tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Palacio O'Farrill Boutique. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Palacio O'Farrill Boutique. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  39  Hoteller i Armas Square
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Armas Square

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler