Sjarm i Havana

Finn på kart
Sjarm i Havana

Sjarm i HavanaFra  kr323

Anbefalte Sjarm i Havana

 • Nh Capri
  Frakr2.254Per natt

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2271 anmeldelser fra reisendeBasert på 2271 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Havana. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Hotellet rommer 220 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2014. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Nh Capri tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Gjester på Nh Capri kan benytte stedets transportservice. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.372Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Terral
  Frakr2.391Per natt

  Terralstars

  Havana, Havana , Malecon esq. lealtad, centro habana - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Malecon med utsikt over det glinsende havet. Hotellet ligger ideelt til mellom det nye og gamle Havanna og gir gjestene en strålende kombinasjon av moderne og historiske attraksjoner. I nærheten finnes både shoppingmuligheter og offentlige transportmuligheter, mens utallige barer og puber ligger bare 500 meter fra hotellet. Det urbane hotellet har en moderne avantgarde stil og kan skryte av et imponerende design gjennom bruken av svart tre. Rommene i havinspirerte farger er store og vakkert innredet med moderne fasiliteter som sørger for et avslappende og komfortabelt opphold. Hotellet tilbyr også et bredt utvalgt av fritidsaktiviteter og øvrige fasiliteter.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr2.420Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4177 anmeldelser fra reisendeBasert på 4177 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen består av 178 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 1908. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotel Sevilla ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Kunder kan benytte stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mariposa
  Frakr639Per natt

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 39 anmeldelser fra reisendeBasert på 39 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Havana. Eiendommen består av 53 soverom. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Mariposa.

  Se mer
 • Palacio San Miguel Boutique
  Frakr2.246Per natt

  Palacio San Miguel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba no 2, esquina pena pobre 52 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 205 anmeldelser fra reisendeBasert på 205 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i La Habana Vieja, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 156 meter fra innkvarteringen. Med bare 10 gjesteværelser er dette hotellet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1860, men har siden blitt komplett oppusset i 2000. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Palacio San Miguel Boutique tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Palacio San Miguel Boutique. Alle som bor her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Palacio San Miguel Boutique kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Frakr3.128Per natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 32 anmeldelser fra reisendeBasert på 32 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i La Habana Vieja, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 27 gjesteværelser. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1867, men har siden blitt komplett oppusset i 1997. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Santa Isabel Boutique ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Santa Isabel Boutique. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Santa Isabel Boutique kan koste ekstra.

  Se mer
 • Saratoga
  Frakr4.562Per natt

  Saratogastars

  Gamle Havana, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1431 anmeldelser fra reisendeBasert på 1431 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i La Habana Vieja. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 96. Saratoga ble bygget i 1879 og har blitt totalrenovert i 2005. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Noen av tjenestene til Saratoga kan koste ekstra.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Frakr2.310Per natt

  Florida Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a cuba - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 807 anmeldelser fra reisendeBasert på 807 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Totalt 25 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Florida Boutique. Florida Boutique ble totalrenovert i 2014. Alle som bor her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Florida Boutique har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Frakr3.036Per natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Gamle Havana, Havana , Oficios esq. margura 152 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 510 anmeldelser fra reisendeBasert på 510 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i La Habana Vieja. Totalt antall gjesteværelser er 27. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1890, men ble totalrenovert i 2010. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Havana
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her