Sjarm i Havana

Finn på kart
Sjarm i Havana

Sjarm i HavanaFra  kr363

Anbefalte Sjarm i Havana

 • Santa Isabel Boutique
  Frakr2.796Per natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 32 anmeldelser fra reisendeBasert på 32 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i La Habana Vieja, og er spesielt utformet for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen ligger innen 15 meter fra nærmeste strand. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 27 soverom. Denne eiendommen stod ferdig i 1867 og ble renovert i 1997. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.310Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1854 anmeldelser fra reisendeBasert på 1854 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Nh Capri
  Frakr1.942Per natt

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2336 anmeldelser fra reisendeBasert på 2336 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Hotellet er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 220 soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Nh Capri. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Nh Capri tilbyr ikke babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Nh Capri. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Besøkende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan de som velger å overnatte her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr1.950Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4228 anmeldelser fra reisendeBasert på 4228 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Overnattingsstedet rommer 178 koselige rom. Hotel Sevilla ble konstruert i 1908. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Hotel Sevilla kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio San Miguel Boutique
  Frakr1.880Per natt

  Palacio San Miguel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba no 2, esquina pena pobre 52 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 209 anmeldelser fra reisendeBasert på 209 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja, og er spesielt utformet for familier. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Eiendommen ligger innen 156 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 soverom. Palacio San Miguel Boutique ble bygget i 1860 og har blitt totalrenovert i 2000. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Palacio San Miguel Boutique. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Palacio San Miguel Boutique ønsker ikke kjæledyr velkommen. Palacio San Miguel Boutique tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Terral
  Frakr2.141Per natt

  Terralstars

  Havana, Havana , Malecon esq. lealtad, centro habana - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 505 anmeldelser fra reisendeBasert på 505 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Malecon med utsikt over det glinsende havet. Hotellet ligger ideelt til mellom det nye og gamle Havanna og gir gjestene en strålende kombinasjon av moderne og historiske attraksjoner. I nærheten finnes både shoppingmuligheter og offentlige transportmuligheter, mens utallige barer og puber ligger bare 500 meter fra hotellet. Det urbane hotellet har en moderne avantgarde stil og kan skryte av et imponerende design gjennom bruken av svart tre. Rommene i havinspirerte farger er store og vakkert innredet med moderne fasiliteter som sørger for et avslappende og komfortabelt opphold. Hotellet tilbyr også et bredt utvalgt av fritidsaktiviteter og øvrige fasiliteter.

  Se mer
 • Saratoga
  Frakr4.608Per natt

  Saratogastars

  Gamle Havana, Havana , Avenida paseo del prado, esquina calle dragones 603 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1453 anmeldelser fra reisendeBasert på 1453 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. De 96 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Etter å ha blitt bygget i 1879 er hotellet komplett oppusset i 2005. Saratoga tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Florida Boutique
  Frakr2.239Per natt

  Florida Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a cuba - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 812 anmeldelser fra reisendeBasert på 812 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Hotellet rommer 25 koselige soverom. Florida Boutique gjennomgikk en renovasjon i 2014. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Florida Boutique har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Alle de overnattende kan benytte garasjen. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Kunder kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio del Marques de San Felipe y Santiago
  Frakr2.617Per natt

  Palacio del Marques de San Felipe y Santiagostars

  Gamle Havana, Havana , Oficios esq. margura 152 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 514 anmeldelser fra reisendeBasert på 514 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i La Habana Vieja. Det finnes totalt 27 gjesteværelser på stedet. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago ble bygget i 1890 og har blitt totalrenovert i 2010. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Palacio del Marques de San Felipe y Santiago tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Mariposa
  Frakr648Per natt

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 39 anmeldelser fra reisendeBasert på 39 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Totalt 53 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Mariposa. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Havana
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her