Rimelige hoteller i Havana

Finn på kart
Rimelige hoteller i Havana

Rimelige hoteller i HavanaFra  kr323

Anbefalte Rimelige hoteller i Havana

 • Mariposa
  Frakr639Per natt

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 39 anmeldelser fra reisendeBasert på 39 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Havana. Eiendommen består av 53 soverom. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Mariposa.

  Se mer
 • San Alejandro
  Frakr639Per natt

  San Alejandrostars

  Havana, Havana , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Havana. Overnattingsstedet består av totalt 78 soverom. Alle som bor her kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. San Alejandro tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. San Alejandro byr på et variert utvalg av spisested. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Punta Blanca
  Frakr873Per natt

  Punta Blancastars

  Havana, Havana , Carretera de kawama final -
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Havana. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 • Lincoln
  Frakr444Per natt

  Lincolnstars

  Havana, Havana , Virtudes esq. a galiano 157 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 251 anmeldelser fra reisendeBasert på 251 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Havana. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende vil finne flyplassen innen 26. 3 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 9 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 145 gjesteværelser. Hotellet ble bygget i 1926. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Lincoln. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr530Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i La Habana Vieja. Totalt antall rom er 65. Alle som bor her kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Hotel Lido tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotel Lido tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Panamericano
  Frakr565Per natt

  Panamericanostars

  Havana, Havana , Calle a y ave. central, cojimar, habana del este - Kart
  1,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 18 anmeldelser fra reisendeBasert på 18 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Havana. Overnattingsstedet består av 81 gjesteværelser. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Panamericano.

  Se mer
 • Meson de la Flota
  Frakr1.703Per natt

  Meson de la Flotastars

  Gamle Havana, Havana , Calle mercaderes entre amargura y teniente rey 257 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 141 anmeldelser fra reisendeBasert på 141 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i La Habana Vieja, er dette upretensiøse hotellet optimalt for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra hotellet. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra eiendommen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2000. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Las Yagrumas
  Frakr495Per natt

  Las Yagrumasstars

  Unknown zone, Unknown destination , Calle 40 y final autopista - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 28 anmeldelser fra reisendeBasert på 28 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i San Antonio de los Baños. Hotellet rommer 120 koselige rom. Las Yagrumas tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Havana Sensación Rooms
  Frakr533Per natt

  Havana Sensación Roomsstars

  Havana, Havana , Lealtad edif. 15 e/ san josé & rafael edificio15 - Kart
   

  Denne upretensiøse residensen er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Havana Sensación Rooms og et av dets 15 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1900, men ble totalrenovert i 2017. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Havana Belkis Rooms
  Frakr533Per natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havana, Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Dette hotellet ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2017. Alle som bor her kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Havana Belkis Rooms kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Havana
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her