Rimelige hoteller i Havana

Finn på kart
Rimelige hoteller i Havana

Rimelige hoteller i HavanaFra  kr257

Anbefalte Rimelige hoteller i Havana

 • Casa Colonial Carmen
  Frakr374Per natt

  Casa Colonial Carmenstars

  Gamle Havana, Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kart
   

  Dette koselige gjestehuset er i La Habana Vieja. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på overnattingsstedets fellesområder. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Casa Colonial Carmen tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Havana Belkis Rooms
  Frakr535Per natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havana, Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kart
   

  Dette enkle hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Med totalt 15 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Havana Belkis Rooms stammer fra 1900 og ble totalrenovert i 2017. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • San Alejandro
  Frakr257Per natt

  San Alejandrostars

  Havana, Havana , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Havana. Totalt 78 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på San Alejandro. Eiendommen tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. San Alejandro tilbyr ikke babysenger. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Las Yagrumas
  Frakr364Per natt

  Las Yagrumasstars

  Unknown zone, Unknown destination , Calle 40 y final autopista - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 30 anmeldelser fra reisendeBasert på 30 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i San Antonio de los Baños. Totalt 120 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Aparthotel Las Terrazas
  Frakr342Per natt

  Aparthotel Las Terrazasstars

  Playas del Este, Havana , Ave. de las terrazas, e/ 12 y rotonda, santa maria - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 120 anmeldelser fra reisendeBasert på 120 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Playas del Este. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen består av 154 soverom. Aparthotel Las Terrazas tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr514Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i La Habana Vieja. Overnattingsstedet består av 65 soverom. Det finnes internett på Hotel Lido å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Hotel Lido tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Torres
  Frakr540Per natt

  Hostal Torresstars

  Gamle Havana, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kart
   

  Dette upretensiøse herberget er i La Habana Vieja. Med bare 4 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Hostal Torres tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her