Rimelige hoteller i Havana

Finn på kart
Rimelige hoteller i Havana

Rimelige hoteller i HavanaFra  kr345

Anbefalte Rimelige hoteller i Havana

 • Casa Colonial Carmen
  Frakr575Per natt

  Casa Colonial Carmenstars

  Gamle Havana, Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kart
   

  Dette upretensiøse gjestehuset ligger i La Habana Vieja. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 7 rom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen.

  Se mer
 • Hostal Torres
  Frakr639Per natt

  Hostal Torresstars

  Gamle Havana, Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kart
   

  Dette upretensiøse herberget er i La Habana Vieja. Med totalt 4 rom er dette et utmerket sted å bo. Hostal Torres tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr548Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 238 anmeldelser fra reisendeBasert på 238 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i La Habana Vieja. Hotel Lido består av totalt 65 soverom. Alle de overnattende kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Hotel Lido tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotel Lido. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Havana Belkis Rooms
  Frakr703Per natt

  Havana Belkis Roomsstars

  Havana, Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Havana Belkis Rooms består av totalt 30 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2017. Reisende kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Havana Belkis Rooms tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Havana Belkis Rooms. Havana Belkis Rooms kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Las Yagrumas
  Frakr418Per natt

  Las Yagrumasstars

  Unknown zone, Unknown destination , Calle 40 y final autopista - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 30 anmeldelser fra reisendeBasert på 30 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i San Antonio de los Baños. Det finnes totalt 120 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Las Yagrumas tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 • Mariposa
  Frakr724Per natt

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 39 anmeldelser fra reisendeBasert på 39 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Havana. Eiendommen består av 53 gjesteværelser. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Mariposa tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Aparthotel Las Terrazas
  Frakr402Per natt

  Aparthotel Las Terrazasstars

  Playas del Este, Havana , Ave. de las terrazas, e/ 12 y rotonda, santa maria - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 120 anmeldelser fra reisendeBasert på 120 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Playas del Este. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen består av totalt 154 soverom. Aparthotel Las Terrazas opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Aparthotel Las Terrazas. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • El Balcón de Concordia
  Frakr492Per natt

  El Balcón de Concordiastars

  Havana, Havana , Concordia 255 e/ campanario & perseverancia 255 - Kart
   

  Denne enkle leiligheten ligger i Havana. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra leiligheten. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Denne eiendommen ble sist renovert i 2015. El Balcón de Concordia tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på El Balcón de Concordia. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • San Alejandro
  Frakr496Per natt

  San Alejandrostars

  Havana, Havana , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette koselige hotellet ligger i Havana. Eiendommen består av totalt 78 koselige rom. De som velger å overnatte her kan benytte internett. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på San Alejandro. San Alejandro ønsker ikke kjæledyr velkommen. San Alejandro byr på et variert utvalg av spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Panamericano
  Frakr475Per natt

  Panamericanostars

  Havana, Havana , Calle a y ave. central, cojimar, habana del este - Kart
  1,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 18 anmeldelser fra reisendeBasert på 18 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Havana. Totalt antall gjesteværelser er 81. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Panamericano ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her