4-stjerners hoteller i Havana

Finn på kart
4-stjerners hoteller i Havana

4-stjerners hoteller i HavanaFra  kr351

Anbefalte 4-stjerners hoteller i Havana

 • Iberostar Riviera
  Frakr1.745Per natt

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1381 anmeldelser fra reisendeBasert på 1381 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger rett ved siden av Det karibiske hav i hjertet av Havana i Vedado-distriktet av byen. Havana internasjonale flyplass ligger rundt 25 km fra hotellet. Hotellet har mer enn 40 års historie og ble bygd og innredete på 1950-tallet. Hotellet består av totalt 352 rom fordelt på 20 etasjer. Fasiliteter inkluderer en lobby, disk for valutaveksling og medisinsk hjelp. Videre tilbys gjestene et turistinformasjonssenter, et utvalg av butikker samt rom- og vaskeritjeneste. Et bredt utvalg av drikke- og spisefasiliteter er også tilgjengelige. Alle rommene har unik utsikt over øyene og er fullt utstyrte som standard. Luftkondisjoneringen justeres sentralt. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, treningsrom og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Comodoro
  Frakr1.116Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 741 anmeldelser fra reisendeBasert på 741 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.235Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1901 anmeldelser fra reisendeBasert på 1901 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Tryp Habana Libre
  Frakr1.389Per natt

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4896 anmeldelser fra reisendeBasert på 4896 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Havana. Alle store turist- og underholdningsattraksjoner er lett tilgjengelige. Det er rundt 12 km til nærmeste strand og 15 km til flyplassen. Dette luftkondisjonerte, 25-etasjes hotellet består av totalt 572 rom hvorav 3 er suiter og 4 er rom tilpasset funksjonshemmede gjester. Fasiliteter inkluderer en lobby med resepsjonsdisk, safe og frisørsalong. Drikke- og spisefasiliteter er også tilgjengelige. Det finnes parkeringsplasser og garasje for dem som ankommer med bil. Alle rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert individuelt justerbar luftkondisjonering. Fritidsfasiliteter inkluderer et svømmebasseng og biljard. Gjestene kan også nyte de beste cocktailene og et utvalg av live underholdning av det kubanske orkesteret.

  Se mer
 • Capri
  Frakr1.693Per natt

  Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2483 anmeldelser fra reisendeBasert på 2483 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Innkvarteringen er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Capri består av totalt 220 rom. Capri gjennomgikk en renovasjon i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Capri tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Gjester tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Noen av tjenestene til Capri kan koste ekstra.

  Se mer
 • Palco
  Frakr952Per natt

  Palcostars

  Havana, Havana , Calle 146 entre 11 y 13 playa - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 159 anmeldelser fra reisendeBasert på 159 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Det finnes totalt 178 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 1996. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på Palco. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr1.979Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4346 anmeldelser fra reisendeBasert på 4346 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i La Habana Vieja. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Det finnes totalt 178 gjesteværelser på stedet. Dette hotellet ble konstruert i 1908. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Det varierte underholdningsprogrammet på Hotel Sevilla gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16
  Frakr1.854Per natt

  Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16stars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2920 anmeldelser fra reisendeBasert på 2920 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable resorten ligger i Jibacoa. Totalt antall soverom er 250. Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16 ble bygget i 1999. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16 tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Reisende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr1.094Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 153 anmeldelser fra reisendeBasert på 153 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 18 soverom på stedet. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia ble totalrenovert i 2016. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.042Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1571 anmeldelser fra reisendeBasert på 1571 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  25  Hoteller i Havana
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her