3-stjerners hoteller i Havana

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Havana

3-stjerners hoteller i HavanaFra  kr323

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Havana

 • Club Acuario
  Frakr964Per natt

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 382 anmeldelser fra reisendeBasert på 382 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Havana. Besøkende vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Totalt antall rom er 416. Club Acuario ble totalrenovert i 2007. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Club Acuario tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle reisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Casa Osmel
  Frakr537Per natt

  Casa Osmelstars

  Havana, Havana , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Havana. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Casa Osmel og et av dets 3 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2016. Casa Osmel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av tjenestene til Casa Osmel kan koste ekstra.

  Se mer
 • MarAzul Hotel
  Frakr1.115Per natt

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 691 anmeldelser fra reisendeBasert på 691 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er kun for voksne, og ligger i Playas del Este. Totalt 188 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Overnattingsstedet ble bygget i 1976. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr465Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Miramar. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. De 532 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Overnattingsstedet ble bygget i 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Reisende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Bella Habana
  Frakr609Per natt

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 82 anmeldelser fra reisendeBasert på 82 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Havana. Hotellet består av 84 rom. Bella Habana tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Frakr1.919Per natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra eiendommen. Med totalt 11 soverom er dette et utmerket sted å bo. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Beltran de Santa Cruz Boutique. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Beltran de Santa Cruz Boutique tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aptos. La Luz de ObraPia Superior
  Frakr639Per natt

  Aptos. La Luz de ObraPia Superiorstars

  Havana, Havana , Obrapía building 401,apartment 4 b, old havana, - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Havana. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 600 meters gåavstand fra havnen. Med bare 2 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Aptos. La Luz de ObraPia Superior gjennomgikk en renovasjon i 2017. Resepsjonen er døgnåpen. Aptos. La Luz de ObraPia Superior tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Drobles Guesthouse Neptuno
  Frakr660Per natt

  Hostal Drobles Guesthouse Neptunostars

  Havana, Havana , Neptuno st., 521 2aº piso between lealtad & campan - Kart
   

  Dette koselige hotellet ligger i Havana. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 4 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2016. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Kunder kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apto. La Luz de Compostela
  Frakr741Per natt

  Apto. La Luz de Compostelastars

  Havana, Havana , Compostela building 306 - apto.4, old havana - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Havana. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Eiendommen er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 600 meter fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Apto. La Luz de Compostela har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr721Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen rommer 138 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2000. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Vedado – Saint John tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Vedado – Saint John. Vedado – Saint John ønsker ikke kjæledyr velkommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  31  Hoteller i Havana
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her