3-stjerners hoteller i Havana

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Havana

3-stjerners hoteller i HavanaFra  kr345

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Havana

 • Villa Bacuranao
  Frakr548Per natt

  Villa Bacuranaostars

  Playas del Este, Havana , Via blanca km 15 1/2 celimar. habana del este - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Playas del Este. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Stedet teller totalt 52 innbydende rom. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Frakr1.458Per natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 805 anmeldelser fra reisendeBasert på 805 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

  Se mer
 • Tulipan
  Frakr496Per natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 93 anmeldelser fra reisendeBasert på 93 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Vedado. Totalt 326 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Tulipan. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr690Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle o, entre 23 y 25, vedado . - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Havana. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 138 soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2000. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Vedado – Saint John tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Vedado – Saint John kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bella Habana
  Frakr496Per natt

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 85 anmeldelser fra reisendeBasert på 85 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Eiendommen består av totalt 84 rom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Hotel Caribbean
  Frakr548Per natt

  Hotel Caribbeanstars

  Gamle Havana, Havana , Prado 164 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 212 anmeldelser fra reisendeBasert på 212 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i La Habana Vieja. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 7 kilometer. Hotellet rommer 38 koselige soverom. Hotellet ble bygget i 1953. De som velger å overnatte her kan benytte internett på Hotel Caribbean. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 • Club Acuario
  Frakr766Per natt

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Havana. Kunder vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Totalt 416 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2007. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Club Acuario. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • MarAzul Hotel
  Frakr983Per natt

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 718 anmeldelser fra reisendeBasert på 718 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playas del Este, er dette flotte hotellet eksklusivt for voksne. Det finnes totalt 188 gjesteværelser på stedet. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1976. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. MarAzul Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Deauville
  Frakr767Per natt

  Deauvillestars

  Havana, Havana , Galiano e/ malecon y san lazaro - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1013 anmeldelser fra reisendeBasert på 1013 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Havana. Totalt 144 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Deauville. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr844Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 529 anmeldelser fra reisendeBasert på 529 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble bygget i 1991. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte stedets underholdningstilbud. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  45  Hoteller i Havana
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her