Hoteller i Vedado

Finn på kart
 • Iberostar Riviera
  Frakr1.716Per natt

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1381 anmeldelser fra reisendeBasert på 1381 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger rett ved siden av Det karibiske hav i hjertet av Havana i Vedado-distriktet av byen. Havana internasjonale flyplass ligger rundt 25 km fra hotellet. Hotellet har mer enn 40 års historie og ble bygd og innredete på 1950-tallet. Hotellet består av totalt 352 rom fordelt på 20 etasjer. Fasiliteter inkluderer en lobby, disk for valutaveksling og medisinsk hjelp. Videre tilbys gjestene et turistinformasjonssenter, et utvalg av butikker samt rom- og vaskeritjeneste. Et bredt utvalg av drikke- og spisefasiliteter er også tilgjengelige. Alle rommene har unik utsikt over øyene og er fullt utstyrte som standard. Luftkondisjoneringen justeres sentralt. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, treningsrom og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Melia Cohiba
  Frakr1.897Per natt

  Melia Cohibastars

  Vedado, Havana , Avda paseo,entre 1 y 3 vedado - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4142 anmeldelser fra reisendeBasert på 4142 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Vedado. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet rommer 462 koselige rom. Overnattingsstedet ble bygget i 1995. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Melia Cohiba tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig.

  Se mer
 • Tryp Habana Libre
  Frakr1.366Per natt

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4896 anmeldelser fra reisendeBasert på 4896 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Havana. Alle store turist- og underholdningsattraksjoner er lett tilgjengelige. Det er rundt 12 km til nærmeste strand og 15 km til flyplassen. Dette luftkondisjonerte, 25-etasjes hotellet består av totalt 572 rom hvorav 3 er suiter og 4 er rom tilpasset funksjonshemmede gjester. Fasiliteter inkluderer en lobby med resepsjonsdisk, safe og frisørsalong. Drikke- og spisefasiliteter er også tilgjengelige. Det finnes parkeringsplasser og garasje for dem som ankommer med bil. Alle rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert individuelt justerbar luftkondisjonering. Fritidsfasiliteter inkluderer et svømmebasseng og biljard. Gjestene kan også nyte de beste cocktailene og et utvalg av live underholdning av det kubanske orkesteret.

  Se mer
 • Tulipan
  Frakr380Per natt

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 93 anmeldelser fra reisendeBasert på 93 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Vedado. Totalt 326 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Tulipan. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr1.869Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6904 anmeldelser fra reisendeBasert på 6904 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Hotel Paseo Habana
  Frakr554Per natt

  Hotel Paseo Habanastars

  Vedado, Havana , Calle 17, esq. a a, vedado 664 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette er et lite hotell med en perfekt beliggenhet i hjertet av Vedado, byens moderne område med masser av grøntområder. I nærmiljøet finnes byens viktigste turistattraksjoner som The Fox and the Crow, Museo Napoleónico y de Artes Decorativas, Plaza de la Revolución og La Quinta de los Molinos. Hotellets værelser er alle innredet i en unik stil og omgis av en stille og avslappende atmosfære med stor serviceekspertise for å imøtekomme alle gjestenes forespørsler og krav.

  Se mer
 • Hostal Casa Elsita
  Frakr769Per natt

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle feriehjemmet eller villaen ligger i Vedado. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, gir feriehjemmet eller villaen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Feriehjemmet eller villaen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Med bare 4 rom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Hostal Casa Elsita ble komplett oppusset i 2011. Hostal Casa Elsita tilbyr trådløs internettforbindelse. Hostal Casa Elsita tilbyr døgnåpen resepsjon. Hostal Casa Elsita tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Hostal Casa Elsita. Gjester kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Hostal Casa Elsita kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Vedado Azul
  Frakr345Per natt

  Hotel Vedado Azulstars

  Vedado, Havana , 2 e/ 23 y 25 plaza de la revolucion - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Vedado. De 20 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hotel Vedado Azul tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • ROC Presidente
  Frakr1.265Per natt

  ROC Presidentestars

  Vedado, Havana , C/ calzada esq. av. de los presidentes plz. rev. 110 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1406 anmeldelser fra reisendeBasert på 1406 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Vedado. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra hotellet. Det finnes totalt 158 gjesteværelser på ROC Presidente. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2000. ROC Presidente sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. ROC Presidente tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. ROC Presidente tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets matservering. De som velger å overnatte her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på ROC Presidente. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Casa Conchita
  Frakr640Per natt

  Hostal Casa Conchitastars

  Vedado, Havana , Calle 21 entre n y o 4 - Kart
   

  Dette enkle herberget er i Vedado. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 2 soverom. Hostal Casa Conchita gjennomgikk en renovasjon i 2018. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Hostal Casa Conchita tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  14  Hoteller i Vedado
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Vedado

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler