Hoteller i Miramar

Finn på kart
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr362Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Gran Caribe Neptuno - Triton. Gran Caribe Neptuno - Triton ble bygget i 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Gran Caribe Neptuno - Triton. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Comodoro
  Frakr754Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 733 anmeldelser fra reisendeBasert på 733 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 • Memories Miramar Habana
  Frakr1.606Per natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1287 anmeldelser fra reisendeBasert på 1287 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Miramar. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Dette hotellet tilbyr totalt 427 rom. Memories Miramar Habana ble bygget i 2001. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Memories Miramar Habana. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på Memories Miramar Habana. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Memories Miramar Habana tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for gjester som gjerne ønsker å lade batteriene. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Frakr814Per natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 791 anmeldelser fra reisendeBasert på 791 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.310Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1854 anmeldelser fra reisendeBasert på 1854 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Frakr676Per natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 197 anmeldelser fra reisendeBasert på 197 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Miramar. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Totalt 50 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2003. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Noen av tjenestene til Chateau Miramar by Be Live kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel E Mirazul
  Frakr857Per natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havana , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Miramar. Dette koselige hotellet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 gjesteværelser. Denne eiendommen ble etablert i 2017. Både forretningsreisende og ferierende kommer til å sette pris på stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Hotel E Mirazul. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 • Casa Confort Miramar
  Frakr1.698Per natt

  Casa Confort Miramarstars

  Miramar, Havana , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Kart
   

  Dette koselige feriehjemmet eller villaen ligger i Miramar, og er eksklusivt utformet for voksne. Med bare 10 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Casa Confort Miramar ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Casa Confort Miramar.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Miramar

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler