Hoteller i Miramar

Finn på kart
 • Comodoro
  Frakr931Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 732 anmeldelser fra reisendeBasert på 732 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.372Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr465Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Miramar. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. De 532 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Overnattingsstedet ble bygget i 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Reisende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Memories Miramar Habana
  Frakr1.485Per natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1234 anmeldelser fra reisendeBasert på 1234 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Miramar. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Eiendommen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av totalt 427 rom. Eiendommen ble bygget i 2001. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Noen av tjenestene til Memories Miramar Habana kan koste ekstra.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Frakr1.000Per natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 779 anmeldelser fra reisendeBasert på 779 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

  Se mer
 • Hotel E Mirazul
  Frakr852Per natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havana , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Miramar. Hotel E Mirazul garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 gjesteværelser. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2017. Reisende kan benytte internett. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Frakr1.118Per natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havana , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 181 anmeldelser fra reisendeBasert på 181 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotellet Montehabana ligger meget fint til like ved den berømte 5th Avenue i det elegante boligområdet i Miramar. Det er svært nær det diplomatiske området og boligområdet, samt nær det kommersielle sentrum. Dette er et flott sted for uavhengige og avslappende ferier i en naturlig, fredelig atmosfære. Både turister og forretningsreisende vil dra nytte av de mange fasilitetene som vil la gjestene føle seg som hjemme.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Frakr966Per natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 195 anmeldelser fra reisendeBasert på 195 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Miramar. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Chateau Miramar by Be Live består av totalt 50 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Chateau Miramar by Be Live er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Miramar

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler