Hoteller i Kholy

Finn på kart
 • Kohly
  Frakr1.302Per natt

  Kohlystars

  Kholy, Havana , 49a y 36a kolhy, miramar - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 266 anmeldelser fra reisendeBasert på 266 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kholy. Totalt 136 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Kohly. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2003. Kunder kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Kohly. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • El Bosque
  Frakr1.302Per natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havana , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i et rolig strøk i den unike Havana-skogen, kun noen minutter fra forretningsområdene Miramar og Vedado og 10 km fra Old Havana. For de som ønsker seg etter avslapning og ro, er dette hotellet et enestående valg. Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold, med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert kafé, bar, restaurant, konferansefasiliteter, offentlig tilgang til Internett (mot en avgift) og parkering.

  Se mer
 • Le Petit Mistinguett
  Frakr1.979Per natt

  Le Petit Mistinguettstars

  Kholy, Havana , #3112 calle 30. ave. 33 miramar - Kart
   

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Kholy. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Le Petit Mistinguett og et av dets 5 soverom. Le Petit Mistinguett ble konstruert i 1957. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Le Petit Mistinguett tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlig soverom på stedet. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Le Petit Mistinguett. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Kunder kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Kholy

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her