Hoteller i Gamle Havana

Finn på kart
 • Iberostar Parque Central
  Frakr3.982Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7894 anmeldelser fra reisendeBasert på 7894 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.221Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1506 anmeldelser fra reisendeBasert på 1506 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Frakr1.919Per natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra eiendommen. Med totalt 11 soverom er dette et utmerket sted å bo. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Beltran de Santa Cruz Boutique. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Beltran de Santa Cruz Boutique tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Raquel
  Frakr2.475Per natt

  Raquelstars

  Gamle Havana, Havana , Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 761 anmeldelser fra reisendeBasert på 761 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger 8. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 1000 meter. De 25 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Raquel ble komplett oppusset i 2001. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Raquel. Raquel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Sevilla
  Frakr2.420Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4177 anmeldelser fra reisendeBasert på 4177 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen består av 178 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 1908. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotel Sevilla ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Kunder kan benytte stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Armadores de Santander Boutique
  Frakr2.245Per natt

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle luz esquina a san pedro 4 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 395 anmeldelser fra reisendeBasert på 395 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Hotellet består av totalt 32 koselige gjesteværelser. Armadores de Santander Boutique stammer fra 1897 og ble totalrenovert i 2014. Gjester kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Armadores de Santander Boutique tilbyr også babysenger ved forespørsel. Armadores de Santander Boutique har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Armadores de Santander Boutique ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Armadores de Santander Boutique legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle som velger å bo her. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Frakr1.709Per natt

  Ambos Mundosstars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a mercaderes - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 955 anmeldelser fra reisendeBasert på 955 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. De 52 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2014. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Ambos Mundos tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Alle soverommene på Ambos Mundos er tilrettelagt for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Ambos Mundos er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palacio San Miguel Boutique
  Frakr2.246Per natt

  Palacio San Miguel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle cuba no 2, esquina pena pobre 52 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 205 anmeldelser fra reisendeBasert på 205 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i La Habana Vieja, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 156 meter fra innkvarteringen. Med bare 10 gjesteværelser er dette hotellet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1860, men har siden blitt komplett oppusset i 2000. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Palacio San Miguel Boutique tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Palacio San Miguel Boutique. Alle som bor her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Palacio San Miguel Boutique kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Frakr530Per natt

  Hotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i La Habana Vieja. Totalt antall rom er 65. Alle som bor her kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Hotel Lido tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotel Lido tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santa Isabel Boutique
  Frakr3.128Per natt

  Santa Isabel Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 32 anmeldelser fra reisendeBasert på 32 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i La Habana Vieja, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 15 meter fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 27 gjesteværelser. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1867, men har siden blitt komplett oppusset i 1997. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Santa Isabel Boutique ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Santa Isabel Boutique. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Santa Isabel Boutique kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i Gamle Havana
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Gamle Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Los Frailes
  Los Frailes
  3,5/5

  Stort sett koselig personale. Internettpunkt, men dyrt å kjøpe, CUC 4,50 for en time

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/09/2017

  Frakr2.111Se mer