Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr321

Anbefalte hoteller Havana

 • Hotel Sevilla
  Frakr1.708Per natt

  Hotel Sevillastars

  Gamle Havana, Havana , Calle trocadero 55 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4346 anmeldelser fra reisendeBasert på 4346 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i La Habana Vieja. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av 178 gjesteværelser. Hotel Sevilla ble konstruert i 1908. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Hotel Sevilla tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Overnattingsstedet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr2.128Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6904 anmeldelser fra reisendeBasert på 6904 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.235Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1571 anmeldelser fra reisendeBasert på 1571 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Iberostar Riviera
  Frakr1.487Per natt

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1381 anmeldelser fra reisendeBasert på 1381 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger rett ved siden av Det karibiske hav i hjertet av Havana i Vedado-distriktet av byen. Havana internasjonale flyplass ligger rundt 25 km fra hotellet. Hotellet har mer enn 40 års historie og ble bygd og innredete på 1950-tallet. Hotellet består av totalt 352 rom fordelt på 20 etasjer. Fasiliteter inkluderer en lobby, disk for valutaveksling og medisinsk hjelp. Videre tilbys gjestene et turistinformasjonssenter, et utvalg av butikker samt rom- og vaskeritjeneste. Et bredt utvalg av drikke- og spisefasiliteter er også tilgjengelige. Alle rommene har unik utsikt over øyene og er fullt utstyrte som standard. Luftkondisjoneringen justeres sentralt. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, treningsrom og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr592Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle o, entre 23 y 25, vedado . - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Havana. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Det finnes totalt 138 gjesteværelser på Vedado – Saint John. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2000. Vedado – Saint John tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Noen av tjenestene til Vedado – Saint John kan koste ekstra.

  Se mer
 • MarAzul Hotel
  Frakr797Per natt

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 718 anmeldelser fra reisendeBasert på 718 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet kun for voksne ligger i Playas del Este. Overnattingsstedet består av totalt 188 koselige soverom. Eiendommen ble bygget i 1976. MarAzul Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Club Acuario
  Frakr797Per natt

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana, og er spesielt utformet for familier. Besøkende vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Stedet teller totalt 416 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2007. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Club Acuario. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Kunder kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Noen av tjenestene til Club Acuario kan koste ekstra.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr3.871Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8260 anmeldelser fra reisendeBasert på 8260 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Bella Habana
  Frakr455Per natt

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 85 anmeldelser fra reisendeBasert på 85 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Havana. Overnattingsstedet rommer 84 koselige gjesteværelser. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Iberostar Grand Packard
  Frakr4.486Per natt

  Iberostar Grand Packardstars

  Havana, Havana , Prado 51 entre cárcel y genios 154 - Kart
   

  Dette sofistikerte hotellet er i Havana. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 900 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 6 kilometer fra havnen. Hotellet består av totalt 321 koselige gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2018. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. De som velger å overnatte på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Iberostar Grand Packard. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  86  Hoteller i Havana
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler