Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr308

Anbefalte hoteller Havana

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr773Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 134 anmeldelser fra reisendeBasert på 134 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia består av totalt 18 rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2016. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr1.074Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6310 anmeldelser fra reisendeBasert på 6310 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Nh Capri
  Frakr1.253Per natt

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2170 anmeldelser fra reisendeBasert på 2170 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av 220 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2014. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Nh Capri tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Club Acuario
  Frakr924Per natt

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 380 anmeldelser fra reisendeBasert på 380 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Havana, er et godt alternativ for familier. Gjester vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Det finnes totalt 416 soverom på Club Acuario. Club Acuario ble totalrenovert i 2007. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Club Acuario er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Club Acuario. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • NH Collection Victoria La Habana
  Frakr1.066Per natt

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Besøkende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 31 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2015. NH Collection Victoria La Habana tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Deauville
  Frakr454Per natt

  Deauvillestars

  Havana, Havana , Galiano e/ malecon y san lazaro - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 928 anmeldelser fra reisendeBasert på 928 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Totalt antall rom er 144. Deauville tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Deauville. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr336Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 493 anmeldelser fra reisendeBasert på 493 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Gran Caribe Neptuno - Triton kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr659Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1473 anmeldelser fra reisendeBasert på 1473 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Comodoro
  Frakr620Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 727 anmeldelser fra reisendeBasert på 727 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr452Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 138 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2000. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  81  Hoteller i Havana
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5

  Frokosten var rikholdig med hyggelig betjening og god service. Hotellet hadde god beliggenhet mot sjøen men noe langt til sentrum. Hotellets foaje var stor og lys med trivelig og variert kveldsundeho ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 05/03/2018

  Frakr714Se mer

 • Colina
  Colina
  3,0/5

  God service hyggelig betening

  Rafa
  Hotelopia-kunde, 10/02/2018

  Frakr596Se mer

 • Los Frailes
  Los Frailes
  3,5/5

  Stort sett koselig personale. Internettpunkt, men dyrt å kjøpe, CUC 4,50 for en time

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/09/2017

  Frakr951Se mer