Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr323

Anbefalte hoteller Havana

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr904Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 139 anmeldelser fra reisendeBasert på 139 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Hotellet består av 18 gjesteværelser. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia ble komplett oppusset i 2016. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr2.040Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6424 anmeldelser fra reisendeBasert på 6424 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Club Acuario
  Frakr824Per natt

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 382 anmeldelser fra reisendeBasert på 382 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Havana, er et godt alternativ for familier. Gjester vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Det finnes totalt 416 soverom på Club Acuario. Club Acuario ble totalrenovert i 2007. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Club Acuario er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Club Acuario. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Iberostar Parque Central
  Frakr2.855Per natt

  Iberostar Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7819 anmeldelser fra reisendeBasert på 7819 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Casa Osmel
  Frakr528Per natt

  Casa Osmelstars

  Havana, Havana , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Havana. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Casa Osmel og et av dets 3 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2016. Casa Osmel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av tjenestene til Casa Osmel kan koste ekstra.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.331Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1812 anmeldelser fra reisendeBasert på 1812 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr818Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1492 anmeldelser fra reisendeBasert på 1492 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr404Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 502 anmeldelser fra reisendeBasert på 502 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Gran Caribe Neptuno - Triton kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr550Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen rommer 138 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2000. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Vedado – Saint John tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Vedado – Saint John. Vedado – Saint John ønsker ikke kjæledyr velkommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Collection Victoria La Habana
  Frakr1.825Per natt

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 185 anmeldelser fra reisendeBasert på 185 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Havana. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. NH Collection Victoria La Habana består av totalt 31 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. Overnattingsstedet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på NH Collection Victoria La Habana. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på NH Collection Victoria La Habana. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  68  Hoteller i Havana
Side  1  av  7
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5

  Frokosten var rikholdig med hyggelig betjening og god service. Hotellet hadde god beliggenhet mot sjøen men noe langt til sentrum. Hotellets foaje var stor og lys med trivelig og variert kveldsundeho ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 05/03/2018

  Frakr1.010Se mer

 • Colina
  Colina
  3,0/5

  God service hyggelig betening

  Rafa
  Hotelopia-kunde, 10/02/2018

  Frakr613Se mer

 • Los Frailes
  Los Frailes
  3,5/5

  Stort sett koselig personale. Internettpunkt, men dyrt å kjøpe, CUC 4,50 for en time

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/09/2017

  Frakr1.470Se mer