Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr343

Anbefalte hoteller Havana

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr705Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia består av totalt 18 rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2016. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr1.360Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6165 anmeldelser fra reisendeBasert på 6165 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Nh Capri
  Frakr1.159Per natt

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2062 anmeldelser fra reisendeBasert på 2062 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av 220 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2014. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Nh Capri tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Frakr802Per natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 750 anmeldelser fra reisendeBasert på 750 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

  Se mer
 • Vedado – Saint John
  Frakr446Per natt

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 138 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2000. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr348Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 486 anmeldelser fra reisendeBasert på 486 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Gran Caribe Neptuno - Triton kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Club Acuario
  Frakr631Per natt

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 376 anmeldelser fra reisendeBasert på 376 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havana, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Eiendommen består av totalt 416 gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2007. Club Acuario tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Club Acuario ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Noen av tjenestene til Club Acuario kan koste ekstra.

  Se mer
 • Memories Jibacoa
  Frakr1.094Per natt

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2349 anmeldelser fra reisendeBasert på 2349 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende resorten er i Jibacoa. Denne eiendommen tilbyr totalt 250 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1999. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Memories Jibacoa. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Memories Jibacoa. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Memories Jibacoa. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Frakr1.316Per natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Gamle Havana, Havana , Prado esquina san rafael 416 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havana og gir gjestene lett tilgang til Central Park, Havanas store teater, hjemmet til Cubas nasjonalballett og den imponerende Capitol of the Republic. Komplekset ble grunnlagt i 1875 og ble erklært nasjonalmonument i 1981. I løpet av årene har mange kjendiser bodd her, inkludert Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova og Frei Betto. I den senere tid har hotellet tatt imot noen av de mest fremtredende kubanske kunstnere, forfattere og komponister, som har presenteres deres arbeid på eiendommen. Den utrolige, nyklassiske fasaden harmonerer med det arabiske interiørdesignet. I tillegg har rommene moderne fasiliteter, slik som privat bad og luftkondisjonering, hvorav sistnevnte reguleres sentralt.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr677Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1441 anmeldelser fra reisendeBasert på 1441 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  73  Hoteller i Havana
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5

  Frokosten var rikholdig med hyggelig betjening og god service. Hotellet hadde god beliggenhet mot sjøen men noe langt til sentrum. Hotellets foaje var stor og lys med trivelig og variert kveldsundeho ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 05/03/2018

  Frakr803Se mer

 • Los Frailes
  Los Frailes
  3,5/5

  Stort sett koselig personale. Internettpunkt, men dyrt å kjøpe, CUC 4,50 for en time

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/09/2017

  Frakr943Se mer

 • Terral
  Terral
  4,2/5

  Nydelig utsikt fra rommet, mot havet

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/09/2017

  Frakr1.256Se mer