Hoteller i Sofia

Finn på kart
Hoteller i Sofia

SofiaFra  kr291

Anbefalte hoteller Sofia

 • Marinela Sofia
  Frakr904Per natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 887 anmeldelser fra reisendeBasert på 887 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Sofia. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 442 koselige rom. Marinela Sofia gjennomgikk en renovasjon i 2018. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Det finnes 2 rom for bevegelseshemmede. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. Marinela Sofia tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Crystal Palace Boutique Hotel
  Frakr1.052Per natt

  Crystal Palace Boutique Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Shipka street 14 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 307 anmeldelser fra reisendeBasert på 307 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Sofia. Totalt 63 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Crystal Palace Boutique Hotel. Denne eiendommen ble konstruert i 2004. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. For å gjøre oppholdet enklere kan de som velger å bo her benytte garasjefasilitetene. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Crystal Palace Boutique Hotel. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Europe
  Frakr699Per natt

  Hotel Europestars

  Sofia city, Sofia , Liditse str. 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 192 anmeldelser fra reisendeBasert på 192 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sofia. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Det finnes totalt 34 rom på Hotel Europe. Hotel Europe ble totalrenovert i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Hotel Europe. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Hotel Europe tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Hotel Europe tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Det varierte underholdningsprogrammet på Hotel Europe gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Arena Di Serdica
  Frakr1.114Per natt

  Arena Di Serdicastars

  Sofia city, Sofia , 2-4 budapeshta str. sofia 1000 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 491 anmeldelser fra reisendeBasert på 491 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Sofia. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er 4. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 6. 1 kilometer. Totalt 63 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Arena Di Serdica. Arena Di Serdica ble bygget i 2007. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Arena Di Serdica tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Arena Di Serdica er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. For å gjøre oppholdet enklere kan reisende benytte garasjefasilitetene. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Arena Di Serdica. Arena Di Serdica tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Kunder kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Frakr492Per natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 154 anmeldelser fra reisendeBasert på 154 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sofia. Totalt 164 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Vitosha Park Hotel. Dette hotellet ble konstruert i 2004. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Vitosha Park Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hill
  Frakr722Per natt

  Hillstars

  Sofia city, Sofia , James bouchier blvd. 76 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 83 anmeldelser fra reisendeBasert på 83 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Sofia. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Overnattingsstedet består av totalt 48 gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 2007. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Kunder kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Frakr1.348Per natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 424 anmeldelser fra reisendeBasert på 424 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Sofia. Totalt 61 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Best Western Premier Collection City Hotel. Denne eiendommen ble etablert i 2005. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Besøkende på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Downtown
  Frakr850Per natt

  Downtownstars

  Sofia city, Sofia , Vassil levski blvd. 27 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 183 anmeldelser fra reisendeBasert på 183 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Sofia. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 9. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 59 soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 2001. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Downtown. Downtown tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Reisende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Downtown kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Forum
  Frakr448Per natt

  Forumstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard tsar boris iii 41 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 238 anmeldelser fra reisendeBasert på 238 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sofia. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er innen 15. 0 kilometer fra løypene. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Hotellet ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet rommer 51 koselige soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2014. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Forum. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Besøkende kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av tjenestene til Forum kan koste ekstra.

  Se mer
 • Les Fleurs Boutique Hotel
  Frakr1.157Per natt

  Les Fleurs Boutique Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 21 vitosha blvd - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 295 anmeldelser fra reisendeBasert på 295 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Sofia. Hotellet består av totalt 31 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2013. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Dette handicapvennlige hotellet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester på Les Fleurs Boutique Hotel kan benytte stedets transportservice. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Alle de overnattende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av tjenestene til Les Fleurs Boutique Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  54  Hoteller i Sofia
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Sofia is the capital of the Republic of Bulgaria, and is also the biggest city in the country. It is located in the western part of Bulgaria, at the foot of the Vitosha Mountain. It is the administrative, cultural, commercial, economic, social and educational centre of the country. We recommend that you visit the following points of interest: the Alexander Nevsky Cathedral, which dates back to the year 1912, being declared a cultural monument years alter, the Ivan Vazoff National Theatre, the Russian Orthodox Church – built in 1913 – the round church of St George (4th century), the Bania Balli Mosque and the National Assembly, among other beautiful buildings. We would also urge you to see the numerous thermal water fountains that the city has to offer. One of the most important of these is in the centre of Sofia, and there are many other fountains throughout the city that are claimed to have healing and therapeutic properties. Sofia is a lovely city that offers a broad range of both recreational and cultural attractions, while also having excellent hotels and fine cuisine. Discover Sofia, come and visit it!

Mest populære soner i Sofia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler