Hoteller i Brussel

Finn på kart
Hoteller i Brussel

BrusselFra  kr542

Anbefalte hoteller Brussel

 • Des Colonies
  Frakr915Per natt

  Des Coloniesstars

  Brussels city, Brussel , Rue des croisades 6-10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 488 anmeldelser fra reisendeBasert på 488 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Brussels. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet består av totalt 97 koselige soverom. Denne eiendommen ble sist renovert i 2009. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Des Colonies tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Progress Hotel
  Frakr1.204Per natt

  Progress Hotelstars

  Brussels city, Brussel , Rue du progres 9 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Brussels. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes totalt 57 gjesteværelser på Progress Hotel . Progress Hotel ble komplett oppusset i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Progress Hotel . Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Progress Hotel . Kjæledyr er ikke tillatt på Progress Hotel . Progress Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western City Centre
  Frakr807Per natt

  Best Western City Centrestars

  Brussels city, Brussel , Square victoria regina 9 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Brussels. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Det finnes totalt 49 soverom på stedet. Best Western City Centre gjennomgikk en renovasjon i 2002. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Metropole Hotel
  Frakr1.419Per natt

  Metropole Hotelstars

  Brussels city, Brussel , Place de brouckere 31 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3045 anmeldelser fra reisendeBasert på 3045 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Brussels. Hotell ble bygget i 1895. Hotell ble oppusset i 2015. Eiendommen består av 262 rom.Beliggende i sentrum har Hotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. De nærmeste buss- og metrostoppene ligger i gåavstand fra Hotell . Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Novotel Brussels Centre
  Frakr1.052Per natt

  Novotel Brussels CentrestarsGreenProgram Icon

  Brussels city, Brussel , Rue de la vierge noire 32 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3223 anmeldelser fra reisendeBasert på 3223 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Brussels, er et godt alternativ for familier. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Innen 40 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av 217 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2011. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr anses som en del av familien på denne eiendommen. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Kunder ønskes velkommen til dette miljøvennlige hotellet. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Alle som bor her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Frakr1.187Per natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brussels city, Brussel , Rue de la fourche 17-19 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1390 anmeldelser fra reisendeBasert på 1390 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Brussels. Hotellet rommer 92 koselige soverom. Dette hotellet ble restaurert i 2004. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • B Aparthotel Grand Place
  Frakr1.069Per natt

  B Aparthotel Grand Placestars

  Brussels city, Brussel , Rue des dominicains 25 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 420 anmeldelser fra reisendeBasert på 420 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Brussels. Overnattingsstedet består av totalt 42 soverom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Ibis Brussels Ctr St Catherine
  Frakr761Per natt

  Ibis Brussels Ctr St CatherinestarsGreenProgram Icon

  Brussels city, Brussel , Joseph plateau straat 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3146 anmeldelser fra reisendeBasert på 3146 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Brussels. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 236 innbydende gjesteværelser. Eiendommen ble bygget i 1906. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Dette er et dyrevennlig overnattingssted. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Denne eiendommen har blitt tildelt ISO 9001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket.

  Se mer
 • Le Chatelain Hotel
  Frakr1.756Per natt

  Le Chatelain Hotelstars

  Brussels city, Brussel , Rue du chatelain 17 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 487 anmeldelser fra reisendeBasert på 487 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Brussels. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Eiendommen består av 107 rom. Eiendommen ble bygget i 1999. Le Chatelain Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Le Chatelain Hotel tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Le Chatelain Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Frakr1.054Per natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Brussels city, Brussel , Avenue des pleiades 67 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 522 anmeldelser fra reisendeBasert på 522 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Brussels. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet består av 165 gjesteværelser. Ramada Brussels Woluwe ble bygget i 2010. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Ramada Brussels Woluwe tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 8 handicapvennlige gjesteværelser. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  113  Hoteller i Brussel
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Interessepunkter

Mest populære soner i Brussel

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her