Hoteller i Hanoi and North

Finn på kart
Hoteller i Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  kr212

Anbefalte hoteller Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Frakr1.171Per natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2423 anmeldelser fra reisendeBasert på 2423 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Hanoi. Totalt 268 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hilton Hanoi Opera. Reisende kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Golden Lotus Luxury Hotel
  Frakr457Per natt

  Golden Lotus Luxury Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 53-55 hang trong, hoan kiem district -
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 441 anmeldelser fra reisendeBasert på 441 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hanoi. Det finnes totalt 55 soverom på Golden Lotus Luxury Hotel. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Golden Lotus Luxury Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Golden Lotus Luxury Hotel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Annam Legend Hotel
  Frakr243Per natt

  Annam Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 27 hang be, hoan kiem -
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 179 anmeldelser fra reisendeBasert på 179 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hanoi. Overnattingsstedet består av 39 soverom. Denne eiendommen ble restaurert i 2015. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Annam Legend Hotel. Annam Legend Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Er man på jakt etter avslapning kan gjester velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Noen av tjenestene til Annam Legend Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Nikko Hanoi
  Frakr785Per natt

  Nikko Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 830 anmeldelser fra reisendeBasert på 830 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Hanoi. Hotellet består av 257 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2015. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Resepsjonen er døgnåpen. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Denne eiendommen er også innrettet for rullestolbrukere, tilbyr flere fasiliteter for bevegelseshemmede og består av totalt 1 handicapvennlig gjesteværelse. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Alle de overnattende kan fråtse i den lekre maten som serveres på hotellet. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Nikko Hanoi er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Lapis Hotel
  Frakr584Per natt

  The Lapis Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 21 tran hung dao, hoan kiem 70 -
  3,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 261 anmeldelser fra reisendeBasert på 261 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hanoi. De 70 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på The Lapis Hotel. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. The Lapis Hotel byr på et variert utvalg av spisested. Reisende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Alle som bor her kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • THE CHI BOUTIQUE HOTEL
  Frakr523Per natt

  THE CHI BOUTIQUE HOTELstars

  Hanoi, Hanoi and North , 13-15 nha chung, hoan kiem 13-15 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 357 anmeldelser fra reisendeBasert på 357 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hanoi. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Eiendommen rommer 42 koselige gjesteværelser. Hotellet ble bygget i 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Fellesområdene påThe Chi Boutique Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på The Chi Boutique Hotel. The Chi Boutique Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Icon 36 Hotel & Residence
  Frakr301Per natt

  Icon 36 Hotel & Residencestars

  Hanoi, Hanoi and North , Bat su street, hoan kiem dist, hanoi 35-37 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Hanoi. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Totalt antall rom er 25. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2011. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Silk Path Hotel
  Frakr609Per natt

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2385 anmeldelser fra reisendeBasert på 2385 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Hanoi. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. De 106 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2010. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Silk Path Hotel. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Silk Path Hotel tilbyr tilgjengelige og åpne fellesområder, og det er totalt 1 handicapvennlige soverom. Silk Path Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Silk Path Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Silk Path Hotel. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Eco Hotel Hanoi
  Frakr306Per natt

  Eco Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cua dong, hoan kiem 26-28 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 30 anmeldelser fra reisendeBasert på 30 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Hanoi. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Hotellet består av totalt 65 gjesteværelser. Hotellet ble bygget i 2014. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Eco Premier Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Eco Premier Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ping Hanoi Hotel
  Frakr268Per natt

  Ping Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , No 26 me tri ha street tu liem hanoi 26 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 32 anmeldelser fra reisendeBasert på 32 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Hanoi, er et godt alternativ for homofile. Det finnes totalt 80 soverom på stedet. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Ping Hanoi Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Ping Hanoi Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  96  Hoteller i Hanoi and North
Side  1  av  10
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Northern Vietnam is a region within the Asian country of Vietnam. Its capital city is Hanoi, one of the main tourist centres in the country. Hanoi is a magnificent cultural location with monuments -which have survived centuries and wars- as well as museums and other places of interest. Some of the sights to see include the Temple of Literature, the National Museum of Vietnamese History, the National Museum of Fine Art, the Museum of Ethnology and the Museum of the Revolution. If you want to take a walk in the city, we recommend a visit to the old town, which is a maze of 36 streets where you can find some regional crafts that make excellent souvenirs of a stay in Hanoi. At night the city is as active as it is by day, and there are many nightclubs, including the Apocalypse Now, Club O and New Century. There are also calmer nightspots, like pubs and cafés, and it is always possible to find something just for you. Don't miss this amazing city, come to Hanoi.

Mest populære soner i Hanoi and North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her