Hoteller i Hanoi and North

Finn på kart
Hoteller i Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  kr163

Anbefalte hoteller Hanoi and North

 • Pan Pacific Hanoi
  Frakr1.034Per natt

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road, ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1997. Hotell ble totaloppusset i 2011. Eiendommen består av 322 rom. Eiendommen består av 280 dobbeltrom og 23 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Frakr2.100Per natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6279 anmeldelser fra reisendeBasert på 6279 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1901. Hotell gjennomgikk renovering i 2007. Det finnes totalt 210 rom på stedet. Eiendommen består av 342 dobbeltrom, 21 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Hilton Hanoi Opera
  Frakr1.611Per natt

  Hilton Hanoi OperastarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2139 anmeldelser fra reisendeBasert på 2139 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1999. Hotell ble totalrenovert i 1999. Eiendommen består av 268 rom. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Frakr1.044Per natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 649 anmeldelser fra reisendeBasert på 649 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 185 rom. Dette hotellet består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. På området finnes det overvåket parkering. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Pullman Hanoi
  Frakr1.102Per natt

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 620 anmeldelser fra reisendeBasert på 620 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1997. Hotell ble totaloppusset i 2000. Det finnes totalt 246 rom på stedet. Eiendommen består av 133 enkeltrom, 148 dobbeltrom og 15 junior suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Frakr666Per natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 365 anmeldelser fra reisendeBasert på 365 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1993. Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 411 rom på stedet. Eiendommen består av 184 enkeltrom, 227 dobbeltrom og 34 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • The Landmark Hanoi
  Frakr162Per natt

  The Landmark Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 19 nguyen van to str., hoan kiem dist 19 -
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 301 anmeldelser fra reisendeBasert på 301 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Hotell ble totalrenovert i 2011. Det finnes totalt 30 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie.

  Se mer
 • Silk Path Hotel
  Frakr443Per natt

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1874 anmeldelser fra reisendeBasert på 1874 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Det finnes totalt 106 rom på stedet. Eiendommen består av 40 enkeltrom, 64 dobbeltrom, 1 suite og 1 handikapvennlig rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Tirant
  Frakr478Per natt

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2011. Hotell ble totaloppusset i 2014. Det finnes totalt 80 rom på stedet. Eiendommen består av 63 dobbeltrom, 9 suiter, 9 handikapvennlige rom. , 30 trippelrom, 18 executive rom og 8 familierom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Hanoi Pearl Hotel
  Frakr444Per natt

  Hanoi Pearl Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 6 bao khanh street hoan kiem district -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1106 anmeldelser fra reisendeBasert på 1106 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Hotell ble totalrenovert i 2013. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 2 familierom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  117  Hoteller i Hanoi and North
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Northern Vietnam is a region within the Asian country of Vietnam. Its capital city is Hanoi, one of the main tourist centres in the country. Hanoi is a magnificent cultural location with monuments -which have survived centuries and wars- as well as museums and other places of interest. Some of the sights to see include the Temple of Literature, the National Museum of Vietnamese History, the National Museum of Fine Art, the Museum of Ethnology and the Museum of the Revolution. If you want to take a walk in the city, we recommend a visit to the old town, which is a maze of 36 streets where you can find some regional crafts that make excellent souvenirs of a stay in Hanoi. At night the city is as active as it is by day, and there are many nightclubs, including the Apocalypse Now, Club O and New Century. There are also calmer nightspots, like pubs and cafés, and it is always possible to find something just for you. Don't miss this amazing city, come to Hanoi.

Mest populære soner i Hanoi and North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her