Hoteller i Orlando - FL

Finn på kart
Hoteller i Orlando - FL

Orlando - FLFra  kr292

Anbefalte hoteller Orlando - FL

 • Clarion Lake Buena Vista
  Frakr683Per natt

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5083 anmeldelser fra reisendeBasert på 5083 anmeldelser fra reisende

  I nærheten av Walt Disney World, samt mange andre attraksjoner, restauranter og butikker, ligger dette familiehotellet med aircondition og 640 rom. I lobbyen finnes 24-timers resepsjon og safe. I samme område ligger et lite supermarked, souvenirbutikk, bar, lounge og spillerom. En restaurant, offentlig internettilgang, vasketjeneste, parkeringsplass, garasje, og lekeplass er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • The Avanti Resort
  Frakr836Per natt

  The Avanti Resortstars

  International Drive Area, Orlando - FL , International drive 8738 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5307 anmeldelser fra reisendeBasert på 5307 anmeldelser fra reisende

  Det elegante, moderne Avanti Resort har en ideell beliggenhet på den verdensberømte International Drive, og tilbyr gjestene et fantastisk bassengområde, et forretningssenter og treningssenter. Pointe Orlando–kjøpesenteret og Orange County / Orlando Convention Center er i gangavstand og SeaWorld, Universal Studios og Walt Disney World kan nås innen en kort kjøretur.

  Se mer
 • Rosen Inn Pointe Orlando
  Frakr530Per natt

  Rosen Inn Pointe OrlandostarsGreenProgram Icon

  International Drive Area, Orlando - FL , 9000 international drive - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8141 anmeldelser fra reisendeBasert på 8141 anmeldelser fra reisende

  Få minutter til fots fra en rekke restauranter, butikker, og underholdningsfasiliteter ligger dette hotellet i den rolige delen av International Drive, vis-à-vis Pointe Orlando Entertainmend Complex. 1020 rom fordelt på 10 etasjer, med frodige hager og andre fasiliteter som døgnåpen resepsjon, garderobe, heis, aviskiosk, sportsbar, restaurant, deli, internettilgang og renseri. De unge har to video- og spillerom tilgjengelig, samt et lekerom. Gjestene har parkeringsplass til rådighet. Hotellet ligger 16 km fra Orlando flyplass og 56 km fra Sandford flyplass.

  Se mer
 • Waldorf Astoria Orlando Disney World
  Frakr2.213Per natt

  Waldorf Astoria Orlando Disney Worldstars

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , 14200 bonnet creek resort lane - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4534 anmeldelser fra reisendeBasert på 4534 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2009. Eiendommen består av 498 rom. Eiendommen består av 68 enkeltrom, 260 dobbeltrom, 169 suiter og 104 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Hilton Orlando Bonnet Creek Disney World
  Frakr1.158Per natt

  Hilton Orlando Bonnet Creek Disney Worldstars

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , Bonnet creek resort lane 14100 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6252 anmeldelser fra reisendeBasert på 6252 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige forretningshotellet ligger fantastisk til, i nærheten av et utvalg av turistattraksjoner og oppå et naturreservat, og tilbyr en fredfull opplevelse med fantastisk utsikt over Bonnet Creek. Det ligger minutter fra et rikt utvalg av restauranter, barer og utesteder, Magic Kingdom, Epcot og Downtown Disney. I lobbyen, hotellsafe, valutaveksling, garderobe, heistilgang, avishylle, frisørsalong samt en 24-timers resepsjon og utsjekkingsskranke. Gjestene nyter kafeen, baren, restauranten, konferansefasilitetene, room- og vaskeritjeneste, parkering, garasje og sykkelutleie.

  Se mer
 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Frakr1.082Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5336 anmeldelser fra reisendeBasert på 5336 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved vannet, på flere hektar med frodig eiendom. Hotellet ligger noen få minutters kjøring fra alle de lokale fornøyelsesparker, shoppingsentre, barer og nattklubber. Yngre gjester kan glede seg over lekeplassen eller barneklubben. Gjester kan slappe av i kafeen og baren, og spise middag på hotellrestauranten. Konferansefasiliteter og Wi-Fi er tilgjengelig. Gjester kan nyte glede av romservice og vaskeritjenester og garasjeanlegg.

  Se mer
 • Universal´s Cabana Bay Beach Resort
  Frakr1.199Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 14308 anmeldelser fra reisendeBasert på 14308 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2014. Eiendommen består av 1800 rom. Eiendommen består av 900 dobbeltrom og 900 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Celebration Suites
  Frakr1.166Per natt

  Celebration Suitesstars

  Kissimmee-området, Orlando - FL , West irlo bronson hghwy 5820 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3876 anmeldelser fra reisendeBasert på 3876 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-resorten er i Kissimmee Area. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser 25. 7 kilometer unna. De 600 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Celebration Suites ble totalrenovert i 2013. Celebration Suites sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Det finnes en parkeringsplass. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Celebration Suites kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Convention Center
  Frakr842Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 813 anmeldelser fra reisendeBasert på 813 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i International Drive Area. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 16 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 80 meter fra hotellet. Hotellet består av totalt 200 koselige rom. Comfort Inn & Suites Convention Center ble komplett oppusset i 2012. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Comfort Inn & Suites Convention Center tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på Comfort Inn & Suites Convention Center er handicapvennlige. Comfort Inn & Suites Convention Center ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Comfort Inn & Suites Convention Center er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende.

  Se mer
 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Frakr866Per natt

  Ramada Plaza Resort and Suites International Drivestars

  International Drive Area, Orlando - FL , International drive, i-4 exit 74-a 6500 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3100 anmeldelser fra reisendeBasert på 3100 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble oppusset i 2012. Det finnes totalt 164 rom på stedet. Eiendommen består av 164 dobbeltrom og 131 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  311  Hoteller i Orlando - FL
Side  1  av  32
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Orlando er å finne i delstaten Florida, i den sørøstre delen av USA. Dette urbane området er kjent for sine turistattraksjoner og fornøyelsesparker, inkludert den verdensberømte Walt Disney World, og andre som SeaWorld og Universal Orlando Resort. Orlando er en by for å ha det gøy og ta fordel av fantasier som tilbyr attraksjoner for besøkende i alle aldre. Her kan du nyte show, museer og teatre som byen tilbyr, samt drive med sport eller nyte nattelivet. Orlando er også et stort forretningssenter med alle typer butikker med de nyeste trendene og de ​​viktigste merkevarene for en tur. Disney World kombinerer magi, teknologi, kino og natur for endeløs moro i de ulike parkene, som er Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forskjellige fornøyelsesparker som vil blende den besøkende, bringe filmatiske opplevelser for livet. SeaWorld avslører noen av mysteriene i havet, noe som gjør for ekte opplevelser. Du kan ikke unngå å ha det gøy i Orlando, kom og besøk!

Interessepunkter

Mest populære soner i Orlando - FL

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her