Hoteller i Orlando - FL

Finn på kart
Hoteller i Orlando - FL

Orlando - FLFra  kr322

Anbefalte hoteller Orlando - FL

 • Waldorf Astoria Orlando Disney World
  Frakr1.897Per natt

  Waldorf Astoria Orlando Disney WorldstarsGreenProgram Icon

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , 14200 bonnet creek resort lane - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4188 anmeldelser fra reisendeBasert på 4188 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2009. Eiendommen består av 498 rom. Eiendommen består av 68 enkeltrom, 260 dobbeltrom, 169 suiter og 104 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Quality Suites
  Frakr960Per natt

  Quality Suitesstars

  International Drive Area, Orlando - FL , Turkey lake rd 9350 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 598 anmeldelser fra reisendeBasert på 598 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totaloppusset i 2001. Eiendommen består av 214 rom. Eiendommen består av 215 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Hilton Orlando Bonnet Creek Disney World
  Frakr1.727Per natt

  Hilton Orlando Bonnet Creek Disney WorldstarsGreenProgram Icon

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , 14100 bonnet creek resort lane - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5803 anmeldelser fra reisendeBasert på 5803 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige forretningshotellet ligger fantastisk til, i nærheten av et utvalg av turistattraksjoner og oppå et naturreservat, og tilbyr en fredfull opplevelse med fantastisk utsikt over Bonnet Creek. Det ligger minutter fra et rikt utvalg av restauranter, barer og utesteder, Magic Kingdom, Epcot og Downtown Disney. I lobbyen, hotellsafe, valutaveksling, garderobe, heistilgang, avishylle, frisørsalong samt en 24-timers resepsjon og utsjekkingsskranke. Gjestene nyter kafeen, baren, restauranten, konferansefasilitetene, room- og vaskeritjeneste, parkering, garasje og sykkelutleie.

  Se mer
 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Frakr1.204Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5046 anmeldelser fra reisendeBasert på 5046 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved vannet, på flere hektar med frodig eiendom. Hotellet ligger noen få minutters kjøring fra alle de lokale fornøyelsesparker, shoppingsentre, barer og nattklubber. Yngre gjester kan glede seg over lekeplassen eller barneklubben. Gjester kan slappe av i kafeen og baren, og spise middag på hotellrestauranten. Konferansefasiliteter og Wi-Fi er tilgjengelig. Gjester kan nyte glede av romservice og vaskeritjenester og garasjeanlegg.

  Se mer
 • Clarion Lake Buena Vista
  Frakr688Per natt

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4888 anmeldelser fra reisendeBasert på 4888 anmeldelser fra reisende

  I nærheten av Walt Disney World, samt mange andre attraksjoner, restauranter og butikker, ligger dette familiehotellet med aircondition og 640 rom. I lobbyen finnes 24-timers resepsjon og safe. I samme område ligger et lite supermarked, souvenirbutikk, bar, lounge og spillerom. En restaurant, offentlig internettilgang, vasketjeneste, parkeringsplass, garasje, og lekeplass er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Country Inn & Suites By Carlson Orlando
  Frakr544Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1008 anmeldelser fra reisendeBasert på 1008 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Hotell ble totaloppusset i 2014. Det finnes totalt 170 rom på stedet. Eiendommen består av 122 dobbeltrom, 48 suiter og 8 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Seralago Hotel and Suites
  Frakr429Per natt

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee-området, Orlando - FL , West irlo bronson memorial highway 5678 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2492 anmeldelser fra reisendeBasert på 2492 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1973. Hotell gjennomgikk renovering i 1999. Eiendommen består av 614 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Melia Orlando Suite Hotel at Celebration
  Frakr1.113Per natt

  Melia Orlando Suite Hotel at Celebrationstars

  Kissimmee-området, Orlando - FL , 225 celebration place - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2145 anmeldelser fra reisendeBasert på 2145 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Eiendommen består av 240 rom. Eiendommen består av 240 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Wyndham Bonnet Creek - Extra Holidays, LLC.
  Frakr2.260Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3736 anmeldelser fra reisendeBasert på 3736 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 2004. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 2009. $hotel. getTypeHotel() består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 4 tilbygg. Eiendommen består av 840 rom. Eiendommen består av 164 enkeltrom, 564 dobbeltrom, 840 suiter og 26 handikapvennlige rom. . Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Convention Center
  Frakr982Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 802 anmeldelser fra reisendeBasert på 802 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2004. Hotell ble totaloppusset i 2012. Eiendommen består av 200 rom. Eiendommen består av 133 dobbeltrom og 67 junior suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  441  Hoteller i Orlando - FL
Side  1  av  45
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Orlando er å finne i delstaten Florida, i den sørøstre delen av USA. Dette urbane området er kjent for sine turistattraksjoner og fornøyelsesparker, inkludert den verdensberømte Walt Disney World, og andre som SeaWorld og Universal Orlando Resort. Orlando er en by for å ha det gøy og ta fordel av fantasier som tilbyr attraksjoner for besøkende i alle aldre. Her kan du nyte show, museer og teatre som byen tilbyr, samt drive med sport eller nyte nattelivet. Orlando er også et stort forretningssenter med alle typer butikker med de nyeste trendene og de ​​viktigste merkevarene for en tur. Disney World kombinerer magi, teknologi, kino og natur for endeløs moro i de ulike parkene, som er Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forskjellige fornøyelsesparker som vil blende den besøkende, bringe filmatiske opplevelser for livet. SeaWorld avslører noen av mysteriene i havet, noe som gjør for ekte opplevelser. Du kan ikke unngå å ha det gøy i Orlando, kom og besøk!

Interessepunkter

Mest populære soner i Orlando - FL

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her