Hoteller i Orlando - FL

Finn på kart
Hoteller i Orlando - FL

Orlando - FLFra  kr284

Anbefalte hoteller Orlando - FL

 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Frakr1.349Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5254 anmeldelser fra reisendeBasert på 5254 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved vannet, på flere hektar med frodig eiendom. Hotellet ligger noen få minutters kjøring fra alle de lokale fornøyelsesparker, shoppingsentre, barer og nattklubber. Yngre gjester kan glede seg over lekeplassen eller barneklubben. Gjester kan slappe av i kafeen og baren, og spise middag på hotellrestauranten. Konferansefasiliteter og Wi-Fi er tilgjengelig. Gjester kan nyte glede av romservice og vaskeritjenester og garasjeanlegg.

  Se mer
 • Wyndham Bonnet Creek - Extra Holidays, LLC.
  Frakr1.840Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3828 anmeldelser fra reisendeBasert på 3828 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 2004. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 2009. $hotel. getTypeHotel() består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 4 tilbygg. Eiendommen består av 840 rom. Eiendommen består av 164 enkeltrom, 564 dobbeltrom, 840 suiter og 26 handikapvennlige rom. . Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester.

  Se mer
 • Hilton Orlando Bonnet Creek Disney World
  Frakr1.780Per natt

  Hilton Orlando Bonnet Creek Disney Worldstars

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , Bonnet creek resort lane 14100 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6135 anmeldelser fra reisendeBasert på 6135 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige forretningshotellet ligger fantastisk til, i nærheten av et utvalg av turistattraksjoner og oppå et naturreservat, og tilbyr en fredfull opplevelse med fantastisk utsikt over Bonnet Creek. Det ligger minutter fra et rikt utvalg av restauranter, barer og utesteder, Magic Kingdom, Epcot og Downtown Disney. I lobbyen, hotellsafe, valutaveksling, garderobe, heistilgang, avishylle, frisørsalong samt en 24-timers resepsjon og utsjekkingsskranke. Gjestene nyter kafeen, baren, restauranten, konferansefasilitetene, room- og vaskeritjeneste, parkering, garasje og sykkelutleie.

  Se mer
 • Country Inn & Suites By Carlson Orlando
  Frakr502Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1077 anmeldelser fra reisendeBasert på 1077 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i International Drive Area, og er perfekt for homofile. Stedet teller totalt 170 innbydende soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2014. Country Inn & Suites By Carlson Orlando sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 8 handicapvennlig soverom. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rosen Inn Pointe Orlando
  Frakr465Per natt

  Rosen Inn Pointe OrlandostarsGreenProgram Icon

  International Drive Area, Orlando - FL , 9000 international drive - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8061 anmeldelser fra reisendeBasert på 8061 anmeldelser fra reisende

  Få minutter til fots fra en rekke restauranter, butikker, og underholdningsfasiliteter ligger dette hotellet i den rolige delen av International Drive, vis-à-vis Pointe Orlando Entertainmend Complex. 1020 rom fordelt på 10 etasjer, med frodige hager og andre fasiliteter som døgnåpen resepsjon, garderobe, heis, aviskiosk, sportsbar, restaurant, deli, internettilgang og renseri. De unge har to video- og spillerom tilgjengelig, samt et lekerom. Gjestene har parkeringsplass til rådighet. Hotellet ligger 16 km fra Orlando flyplass og 56 km fra Sandford flyplass.

  Se mer
 • Quality Suites
  Frakr532Per natt

  Quality Suitesstars

  International Drive Area, Orlando - FL , Turkey lake rd 9350 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 617 anmeldelser fra reisendeBasert på 617 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i International Drive Area. Totalt antall soverom er 214. Quality Suites gjennomgikk en renovasjon i 2001. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Quality Suites tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Holiday Inn Orlando SW Celebration
  Frakr989Per natt

  Holiday Inn Orlando SW Celebrationstars

  Kissimmee-området, Orlando - FL , 5711 w irlo bronson memorial hwy - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1534 anmeldelser fra reisendeBasert på 1534 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger meget nær Walt Disney World, samt en rekke spennende attraksjoner, og kan tilby komfortable gjesterom, avslappende bekvemmeligheter og gode spisemuligheter. Hotellet ligger nær Old Town, Falcon's Fire Golf Club og Arabian Nights Dinner Show. Steder av interesse i nærheten inkluderer Lake Buena Vista Factory Stores og Celebration Golf Club. Det finnes også gode veiforbindelser til Highway 192 fra hotellet.

  Se mer
 • Melia Orlando Suite Hotel at Celebration
  Frakr728Per natt

  Melia Orlando Suite Hotel at Celebrationstars

  Kissimmee-området, Orlando - FL , 225 celebration place - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2300 anmeldelser fra reisendeBasert på 2300 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Eiendommen består av 240 rom. Eiendommen består av 240 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Convention Center
  Frakr1.178Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 812 anmeldelser fra reisendeBasert på 812 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i International Drive Area. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 16 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 80 meter fra hotellet. Hotellet består av totalt 200 koselige rom. Comfort Inn & Suites Convention Center ble komplett oppusset i 2012. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Comfort Inn & Suites Convention Center tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på Comfort Inn & Suites Convention Center er handicapvennlige. Comfort Inn & Suites Convention Center ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Comfort Inn & Suites Convention Center er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende.

  Se mer
 • The Avanti Resort
  Frakr1.699Per natt

  The Avanti Resortstars

  International Drive Area, Orlando - FL , International drive 8738 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5211 anmeldelser fra reisendeBasert på 5211 anmeldelser fra reisende

  Det elegante, moderne Avanti Resort har en ideell beliggenhet på den verdensberømte International Drive, og tilbyr gjestene et fantastisk bassengområde, et forretningssenter og treningssenter. Pointe Orlando–kjøpesenteret og Orange County / Orlando Convention Center er i gangavstand og SeaWorld, Universal Studios og Walt Disney World kan nås innen en kort kjøretur.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  370  Hoteller i Orlando - FL
Side  1  av  37
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Orlando er å finne i delstaten Florida, i den sørøstre delen av USA. Dette urbane området er kjent for sine turistattraksjoner og fornøyelsesparker, inkludert den verdensberømte Walt Disney World, og andre som SeaWorld og Universal Orlando Resort. Orlando er en by for å ha det gøy og ta fordel av fantasier som tilbyr attraksjoner for besøkende i alle aldre. Her kan du nyte show, museer og teatre som byen tilbyr, samt drive med sport eller nyte nattelivet. Orlando er også et stort forretningssenter med alle typer butikker med de nyeste trendene og de ​​viktigste merkevarene for en tur. Disney World kombinerer magi, teknologi, kino og natur for endeløs moro i de ulike parkene, som er Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forskjellige fornøyelsesparker som vil blende den besøkende, bringe filmatiske opplevelser for livet. SeaWorld avslører noen av mysteriene i havet, noe som gjør for ekte opplevelser. Du kan ikke unngå å ha det gøy i Orlando, kom og besøk!

Interessepunkter

Mest populære soner i Orlando - FL

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her