Hoteller i Orlando - FL

Finn på kart
Hoteller i Orlando - FL

Orlando - FLFra  kr274

Anbefalte hoteller Orlando - FL

 • Legoland Hotel
  Frakr2.018Per natt

  Legoland Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , 1 legoland way 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 822 anmeldelser fra reisendeBasert på 822 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2015. Eiendommen består av 152 rom. Eiendommen består av 4 suiter, 12 handikapvennlige rom. og 148 familierom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Waldorf Astoria Orlando Disney World
  Frakr2.094Per natt

  Waldorf Astoria Orlando Disney WorldstarsGreenProgram Icon

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , 14200 bonnet creek resort lane - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4227 anmeldelser fra reisendeBasert på 4227 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2009. Eiendommen består av 498 rom. Eiendommen består av 68 enkeltrom, 260 dobbeltrom, 169 suiter og 104 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Rodeway Inn & Suites
  Frakr560Per natt

  Rodeway Inn & Suitesstars

  Unknown zone, Unknown destination , 605 b moore road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 56 anmeldelser fra reisendeBasert på 56 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 49 rom på stedet. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • Hampton Inn & Suites Clermont
  Frakr1.218Per natt

  Hampton Inn & Suites ClermontstarsGreenProgram Icon

  Unknown zone, Unknown destination , 2200 east highway 50 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 565 anmeldelser fra reisendeBasert på 565 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 87 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • the Shergill Grand Hotel
  Frakr434Per natt

  the Shergill Grand Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , 5651 grand cypress garden blvd - Kart
   

  Hotell ble bygget i 1979. Hotell ble totalrenovert i 2007. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 5 tilbygg. Eiendommen består av 174 rom. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Quality Suites
  Frakr504Per natt

  Quality Suitesstars

  International Drive Area, Orlando - FL , Turkey lake rd 9350 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 600 anmeldelser fra reisendeBasert på 600 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totaloppusset i 2001. Eiendommen består av 214 rom. Eiendommen består av 215 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Days Inn & Suites Clermont
  Frakr613Per natt

  Days Inn & Suites Clermontstars

  Unknown zone, Unknown destination , .20390 us-27 27 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 393 anmeldelser fra reisendeBasert på 393 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 176 rom. Dette hotellet består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet.

  Se mer
 • Solterra Resort-5411GOCJIL
  Frakr1.717Per natt

  Solterra Resort-5411GOCJILstars

  Unknown zone, Unknown destination , 5411 oakgrain court, - Kart
   

  Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Hilton Orlando Bonnet Creek Disney World
  Frakr1.451Per natt

  Hilton Orlando Bonnet Creek Disney WorldstarsGreenProgram Icon

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , Bonnet creek resort lane 14100 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5842 anmeldelser fra reisendeBasert på 5842 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige forretningshotellet ligger fantastisk til, i nærheten av et utvalg av turistattraksjoner og oppå et naturreservat, og tilbyr en fredfull opplevelse med fantastisk utsikt over Bonnet Creek. Det ligger minutter fra et rikt utvalg av restauranter, barer og utesteder, Magic Kingdom, Epcot og Downtown Disney. I lobbyen, hotellsafe, valutaveksling, garderobe, heistilgang, avishylle, frisørsalong samt en 24-timers resepsjon og utsjekkingsskranke. Gjestene nyter kafeen, baren, restauranten, konferansefasilitetene, room- og vaskeritjeneste, parkering, garasje og sykkelutleie.

  Se mer
 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Frakr908Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5068 anmeldelser fra reisendeBasert på 5068 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved vannet, på flere hektar med frodig eiendom. Hotellet ligger noen få minutters kjøring fra alle de lokale fornøyelsesparker, shoppingsentre, barer og nattklubber. Yngre gjester kan glede seg over lekeplassen eller barneklubben. Gjester kan slappe av i kafeen og baren, og spise middag på hotellrestauranten. Konferansefasiliteter og Wi-Fi er tilgjengelig. Gjester kan nyte glede av romservice og vaskeritjenester og garasjeanlegg.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  436  Hoteller i Orlando - FL
Side  1  av  44
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Orlando er å finne i delstaten Florida, i den sørøstre delen av USA. Dette urbane området er kjent for sine turistattraksjoner og fornøyelsesparker, inkludert den verdensberømte Walt Disney World, og andre som SeaWorld og Universal Orlando Resort. Orlando er en by for å ha det gøy og ta fordel av fantasier som tilbyr attraksjoner for besøkende i alle aldre. Her kan du nyte show, museer og teatre som byen tilbyr, samt drive med sport eller nyte nattelivet. Orlando er også et stort forretningssenter med alle typer butikker med de nyeste trendene og de ​​viktigste merkevarene for en tur. Disney World kombinerer magi, teknologi, kino og natur for endeløs moro i de ulike parkene, som er Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forskjellige fornøyelsesparker som vil blende den besøkende, bringe filmatiske opplevelser for livet. SeaWorld avslører noen av mysteriene i havet, noe som gjør for ekte opplevelser. Du kan ikke unngå å ha det gøy i Orlando, kom og besøk!

Interessepunkter

Mest populære soner i Orlando - FL

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her