Hoteller i New York - NY

Finn på kart
Hoteller i New York - NY

New York - NYFra  kr743

Anbefalte hoteller New York - NY

 • Wellington Hotel
  Frakr1.120Per natt

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6768 anmeldelser fra reisendeBasert på 6768 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av teaterdistriktet og kun minutter fra Times Square og Central Park har dette hotellet en fantastisk beliggenhet. Kun noen få meter unna: mange barer, restauranter, butikker og offentlige transportforbindelser. I sine 27 etasjer, 500 rom - hvorav 100 er suiter - finnes fasiliteter som en vakker lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og heis. En avishylle, kafé, frisørsalong, barer og restauranter, alle luftkondisjonerte, og offentlig tilgang til internett. Vaskeri- og romservice er tilgjengelig og gjester kan bruke parkeringen for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Mela Times Square
  Frakr1.305Per natt

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 120 west 44th street - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3967 anmeldelser fra reisendeBasert på 3967 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet i moderne design har en perfekt beliggenhet i berømte Times Square, det pulserende hjertet i New York City og ligger kun få skritt fra mange av de viktigste attraksjonene. Broadway, Theater District, Rockefeller Center, Central Park, de gode shoppingmulighetene og kunstgalleriene i 5th Avenue, Madison Avenue og Grand Central Terminal, ligger i gangavstand.

  Se mer
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  Frakr1.265Per natt
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2129 anmeldelser fra reisendeBasert på 2129 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en flott beliggenhet på West 45th Street mellom 6th og 7th Avenues, kun noen få skritt fra Broadway-teatrene, Grand Central, glamorøs shopping på Fifth Avenue og Rockefeller Center. John F Kennedy flyplass ligger rundt 27 km unna, La Guardia flyplass ligger rundt 14 km unna og det er rundt 25 km til Liberty Newark internasjonale flyplass. Dette er et luksuriøst hotellet langt fra den normale hotellopplevelsen. Dette er et stilig, sort og vågalt boutique-hotell designet for å tilby personlig shoppingservice, en sømløs kombinasjon av stilig mote og pragmatisme da hotellet mener det er dette reiser handler om. Så mens besøkende utforsker byen og alt den har å tilby, dekker dette hotellet alle gjestene, enten du bare stopper innom eller planlegger å bo noen ekstra dager, alt du trenger finnes her.

  Se mer
 • Yotel New York at Times Square
  Frakr1.779Per natt

  Yotel New York at Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 570 tenth avenue - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 125 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10500 anmeldelser fra reisendeBasert på 10500 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en førsteklasses beliggenhet i Midtown Manhattan, en 5-minutters kjøretur fra Times Square og 2 timer fra New Jersey. Denne vakre bygningen ble reist i 2011 og er det første fullstendige LEED-hotellet i New York City. Hotellet ligger i tilknytning til Signature Theatre-gruppen og har 699 rom og tilbyr flere salonger og fellesområder med mer enn 2000 m2 fellesarealer. Dette fullservicehotellet har den største utendørsterrassen på et hotell i New York.

  Se mer
 • Row Nyc
  Frakr1.366Per natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 700 8th ave 0 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 17426 anmeldelser fra reisendeBasert på 17426 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable og elegante hotellet ligger i hjertet av Broadway. Her vil du finne en mengde shopping- og fritidsmuligheter rett ved hotellet. Bare noen minutter unna vil gjestene finne legendariske Times Square og andre attraksjoner på Manhattan, barer, restauranter og offentlig transport ligger bare noen skritt unna. Dette hotellet er ideelt for et besøk til NYC, takket være den fantastiske beliggenheten, de komfortable rommene og service med høy kvalitet.

  Se mer
 • Dream Midtown
  Frakr2.004Per natt

  Dream Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 210 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble totaloppusset i 2014. Eiendommen består av 221 rom. Eiendommen består av 20 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Tryp Times Square South
  Frakr1.982Per natt

  Tryp Times Square Southstars

  New York Midtown West, New York - NY , 345 west 35th street, 000 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3644 anmeldelser fra reisendeBasert på 3644 anmeldelser fra reisende

  Dette stilfulle hotellet ligger i hjertet av Midtown Manhattan, en utrolig beliggenhet i hjertet av det legendariske “Big Apple”. Denne privilegerte hotellet ligger innen gangavstand fra New Yorks viktigste forretningssentre, byens fremste attraksjoner, og de beste shoppingsteder. Et par minutter fra hotellet vil gjester finne legendariske Broadway, Madison Square Garden og Lincoln Center. Gjester vil elske Plaza Central, et stort åpent miljø for å slappe av, treffe kolleger eller få nye venner.

  Se mer
 • Night Hotel Times Square
  Frakr1.722Per natt

  Night Hotel Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 157 west 47th street - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4288 anmeldelser fra reisendeBasert på 4288 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet har en praktisk plassering. Times Square og Broadway er mindre enn to kvartaler unna, og gjør det til et av de beste startpunktene for de som vil utforske byen. Et kvartal unna, på West 46th Street, finnes det over 20 spisesteder på det som kalles Restaurant Row. Dette klimatiserte byetablissementet tilbyr førsteklasses service. Eiendommen ble nylig renovert, og tilbyr nå 208 rom fordelt på 10 etasjer. De store, rene og rolige rommene har alt som trengs for et behagelig opphold. Hver innkvarteringsenhet har eget bad, satellitt/kabel-TV og internettilgang. Dette sikrer et behagelig opphold mens man besøker denne levende byen.

  Se mer
 • Riu Plaza New York Times Square
  Frakr2.107Per natt

  Riu Plaza New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 305 west 46th street - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1586 anmeldelser fra reisendeBasert på 1586 anmeldelser fra reisende

  Dette fasjonable og moderne hotellet, beliggende nær sentrum av New York, tilbyr de mest omfattende fasilitetene i hjertet av Manhattan. Det ligger ved siden av de mest berømte teatrene på Broadway og minutter fra kjente landemerker som Central Park, Rockefeller Center, Empire State Building, Carnegie Hall og luksusbutikkene på Fifth Avenue. Glimrende beliggen het i sentrum av berømte “Restaurant Row” garanterer et perfekt opphold i The Big Apple, og lar gjestene nyte det hektiske livet i byen og dens beste kulturelle aktiviteter. I tillegg ligger Grand Central Terminal og Penn Station noen få minutter unna. Gjesterommene har en moderne stil med vinduer fra gulv til tak, noe som gir mye naturlig lys, mens det finnes et bredt utvalg av nyttige fasiliteter, som treningsrom og flere møterom.

  Se mer
 • Novotel New York Times Square
  Frakr2.097Per natt

  Novotel New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 52nd street - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5067 anmeldelser fra reisendeBasert på 5067 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger kun få steg fra offentlige transportmidler, og er omgitt av restauranter, barer og butikker. Nærmeste utested er kun én kilometer unna.Dette stilfulle og moderne byhotellet har en ypperlig beliggenhet på Broadway, i hjertet av teaterdistriktet. Hotellet består av 480 lyse og moderne rom. Hotellet har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsfasiliteter, garderobe og heis. Hotellet har også kiosk, restaurant og bar. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets konferansefasiliteter, treningsstudio og internettilgang. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvasktjeneste, og det er parkeringsplass og en parkeringsgarasje for dem som kommer med bil (mot gebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tllegg til dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, safe og minibar. Rommene har også strykejern, strykebrett og selvstyrt air condition og oppvarming.Hotellets gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og det er mulig å slappe av i boblebadet, badstuen, damprommet eller med en massasjebehandling.Hotellet har en ypperlig restaurant i sjuende etasje, med vakker utsikt over Times Square og Broadway.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  247  Hoteller i New York - NY
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Interessepunkter

Mest populære soner i New York - NY

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her