Hoteller i New York - NY

Finn på kart
Hoteller i New York - NY

New York - NYFra  kr670

Anbefalte hoteller New York - NY

 • Wellington Hotel
  Frakr2.229Per natt

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6960 anmeldelser fra reisendeBasert på 6960 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av teaterdistriktet og kun minutter fra Times Square og Central Park har dette hotellet en fantastisk beliggenhet. Kun noen få meter unna: mange barer, restauranter, butikker og offentlige transportforbindelser. I sine 27 etasjer, 500 rom - hvorav 100 er suiter - finnes fasiliteter som en vakker lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og heis. En avishylle, kafé, frisørsalong, barer og restauranter, alle luftkondisjonerte, og offentlig tilgang til internett. Vaskeri- og romservice er tilgjengelig og gjester kan bruke parkeringen for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Mela Times Square
  Frakr2.413Per natt

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter

  Dette elegante hotellet i moderne design har en perfekt beliggenhet i berømte Times Square, det pulserende hjertet i New York City og ligger kun få skritt fra mange av de viktigste attraksjonene. Broadway, Theater District, Rockefeller Center, Central Park, de gode shoppingmulighetene og kunstgalleriene i 5th Avenue, Madison Avenue og Grand Central Terminal, ligger i gangavstand.

  Se mer
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  Frakr1.994Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2168 anmeldelser fra reisendeBasert på 2168 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en flott beliggenhet på West 45th Street mellom 6th og 7th Avenues, kun noen få skritt fra Broadway-teatrene, Grand Central, glamorøs shopping på Fifth Avenue og Rockefeller Center. John F Kennedy flyplass ligger rundt 27 km unna, La Guardia flyplass ligger rundt 14 km unna og det er rundt 25 km til Liberty Newark internasjonale flyplass. Dette er et luksuriøst hotellet langt fra den normale hotellopplevelsen. Dette er et stilig, sort og vågalt boutique-hotell designet for å tilby personlig shoppingservice, en sømløs kombinasjon av stilig mote og pragmatisme da hotellet mener det er dette reiser handler om. Så mens besøkende utforsker byen og alt den har å tilby, dekker dette hotellet alle gjestene, enten du bare stopper innom eller planlegger å bo noen ekstra dager, alt du trenger finnes her.

  Se mer
 • Distrikt Hotel New York City
  Frakr3.596Per natt

  Distrikt Hotel New York Citystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 40th street 342 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5328 anmeldelser fra reisendeBasert på 5328 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Midtown West, er dette komfortable hotellet optimalt for homofile. De 155 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Distrikt Hotel New York City gjennomgikk en renovasjon i 2017. Distrikt Hotel New York City tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Row Nyc
  Frakr2.433Per natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th ave 700 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 19130 anmeldelser fra reisendeBasert på 19130 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable og elegante hotellet ligger i hjertet av Broadway. Her vil du finne en mengde shopping- og fritidsmuligheter rett ved hotellet. Bare noen minutter unna vil gjestene finne legendariske Times Square og andre attraksjoner på Manhattan, barer, restauranter og offentlig transport ligger bare noen skritt unna. Dette hotellet er ideelt for et besøk til NYC, takket være den fantastiske beliggenheten, de komfortable rommene og service med høy kvalitet.

  Se mer
 • Dream Midtown
  Frakr2.967Per natt

  Dream Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 210 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Midtown West. Totalt 221 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Dream Midtown. Dream Midtown ble komplett oppusset i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Dream Midtown. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette overnattingsstedet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Dream Midtown kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel New York Times Square
  Frakr2.883Per natt

  Novotel New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 52nd street - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5476 anmeldelser fra reisendeBasert på 5476 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger kun få steg fra offentlige transportmidler, og er omgitt av restauranter, barer og butikker. Nærmeste utested er kun én kilometer unna.Dette stilfulle og moderne byhotellet har en ypperlig beliggenhet på Broadway, i hjertet av teaterdistriktet. Hotellet består av 480 lyse og moderne rom. Hotellet har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsfasiliteter, garderobe og heis. Hotellet har også kiosk, restaurant og bar. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets konferansefasiliteter, treningsstudio og internettilgang. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvasktjeneste, og det er parkeringsplass og en parkeringsgarasje for dem som kommer med bil (mot gebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tllegg til dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, safe og minibar. Rommene har også strykejern, strykebrett og selvstyrt air condition og oppvarming.Hotellets gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og det er mulig å slappe av i boblebadet, badstuen, damprommet eller med en massasjebehandling.Hotellet har en ypperlig restaurant i sjuende etasje, med vakker utsikt over Times Square og Broadway.

  Se mer
 • Room Mate Grace
  Frakr2.798Per natt

  Room Mate Gracestars

  New York Midtown West, New York - NY , 125 w 45th street - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1007 anmeldelser fra reisendeBasert på 1007 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 139 rom på stedet. Eiendommen består av 139 dobbeltrom, 1 junior suite og 1 suite. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Tryp by Wyndham Times Square South
  Frakr2.812Per natt

  Tryp by Wyndham Times Square Southstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 35th street, 345 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3832 anmeldelser fra reisendeBasert på 3832 anmeldelser fra reisende

  Dette stilfulle hotellet ligger i hjertet av Midtown Manhattan, en utrolig beliggenhet i hjertet av det legendariske “Big Apple”. Denne privilegerte hotellet ligger innen gangavstand fra New Yorks viktigste forretningssentre, byens fremste attraksjoner, og de beste shoppingsteder. Et par minutter fra hotellet vil gjester finne legendariske Broadway, Madison Square Garden og Lincoln Center. Gjester vil elske Plaza Central, et stort åpent miljø for å slappe av, treffe kolleger eller få nye venner.

  Se mer
 • Paramount
  Frakr2.583Per natt

  Paramountstars

  New York Midtown West, New York - NY , 235 west 46th street - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4535 anmeldelser fra reisendeBasert på 4535 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante designhotellet ligger på 46th Street, mellom Broadway og 8th Avenue. Det ligger i hjertet av teaterdistriktet, kun få minutters gange fra Times Square. Det er mange butikker og underholdningssteder, barer og restauranter i nærområdet, og nærmeste holdeplass for offentlig transport er i umiddelbar nærhet.Dette hotellet ble bygget i 1930, og er innredet av den arkjente designeres Philippe Starck. Hotellet ble pusset opp i 2004, og har til sammen 592 rom, hvorav 18 er suiter, fordelt på 19 etasjer. Hotellet har også en livlig foaje med døgnåpen resepsjon, heiser, safe, garderobe og valutavekslingsfasiliteter. Det er også aviskiosk, en imponerende bar og en restaurant på hotellet. Forretningsgjester kan benytte seg av hotellets konferansefasiliteter og internettilgang. Room service og klesvask tilbys også, og det er parkeringsplasser og garasje for dem som kommer med bil (mot gebyr).De kompakte rommene og suitene har eget bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar, sentralstyrt air condition, oppvarming, vegg-til-vegg-teppe og safe. Standardrommene har dobbeltseng for maks to personer. Superior queen-rom er noe større, og har en stor dobbeltseng for maks to personer. Superior-dobbeltrom er enda større, og har plass til fire personer, med to store senger.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  328  Hoteller i New York - NY
Side  1  av  33
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Interessepunkter

Mest populære soner i New York - NY

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler