Hoteller i New York - NY

Finn på kart
Hoteller i New York - NY

New York - NYFra  kr474

Anbefalte hoteller New York - NY

 • Yotel New York at Times Square
  Frakr1.406Per natt

  Yotel New York at Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , Tenth avenue 570 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 127 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 11417 anmeldelser fra reisendeBasert på 11417 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en førsteklasses beliggenhet i Midtown Manhattan, en 5-minutters kjøretur fra Times Square og 2 timer fra New Jersey. Denne vakre bygningen ble reist i 2011 og er det første fullstendige LEED-hotellet i New York City. Hotellet ligger i tilknytning til Signature Theatre-gruppen og har 699 rom og tilbyr flere salonger og fellesområder med mer enn 2000 m2 fellesarealer. Dette fullservicehotellet har den største utendørsterrassen på et hotell i New York.

  Se mer
 • Distrikt Hotel New York City
  Frakr1.347Per natt

  Distrikt Hotel New York Citystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 40th street 342 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5647 anmeldelser fra reisendeBasert på 5647 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Midtown West, og er spesielt utformet for homofile. Stedet teller totalt 155 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2017. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Distrikt Hotel New York City tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Gallivant Times Square (former Tryp New York)
  Frakr1.051Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1559 anmeldelser fra reisendeBasert på 1559 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Midtown West, og er spesielt utformet for familier. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 2 meter. Overnattingsstedet består av 336 soverom. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) gjennomgikk en renovasjon i 2002. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) tilbyr døgnåpen resepsjon. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Night Hotel Times Square
  Frakr1.290Per natt

  Night Hotel Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 157 west 47th street - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4774 anmeldelser fra reisendeBasert på 4774 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet har en praktisk plassering. Times Square og Broadway er mindre enn to kvartaler unna, og gjør det til et av de beste startpunktene for de som vil utforske byen. Et kvartal unna, på West 46th Street, finnes det over 20 spisesteder på det som kalles Restaurant Row. Dette klimatiserte byetablissementet tilbyr førsteklasses service. Eiendommen ble nylig renovert, og tilbyr nå 208 rom fordelt på 10 etasjer. De store, rene og rolige rommene har alt som trengs for et behagelig opphold. Hver innkvarteringsenhet har eget bad, satellitt/kabel-TV og internettilgang. Dette sikrer et behagelig opphold mens man besøker denne levende byen.

  Se mer
 • Row Nyc
  Frakr1.079Per natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th ave 700 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 20426 anmeldelser fra reisendeBasert på 20426 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable og elegante hotellet ligger i hjertet av Broadway. Her vil du finne en mengde shopping- og fritidsmuligheter rett ved hotellet. Bare noen minutter unna vil gjestene finne legendariske Times Square og andre attraksjoner på Manhattan, barer, restauranter og offentlig transport ligger bare noen skritt unna. Dette hotellet er ideelt for et besøk til NYC, takket være den fantastiske beliggenheten, de komfortable rommene og service med høy kvalitet.

  Se mer
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  Frakr1.523Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2204 anmeldelser fra reisendeBasert på 2204 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en flott beliggenhet på West 45th Street mellom 6th og 7th Avenues, kun noen få skritt fra Broadway-teatrene, Grand Central, glamorøs shopping på Fifth Avenue og Rockefeller Center. John F Kennedy flyplass ligger rundt 27 km unna, La Guardia flyplass ligger rundt 14 km unna og det er rundt 25 km til Liberty Newark internasjonale flyplass. Dette er et luksuriøst hotellet langt fra den normale hotellopplevelsen. Dette er et stilig, sort og vågalt boutique-hotell designet for å tilby personlig shoppingservice, en sømløs kombinasjon av stilig mote og pragmatisme da hotellet mener det er dette reiser handler om. Så mens besøkende utforsker byen og alt den har å tilby, dekker dette hotellet alle gjestene, enten du bare stopper innom eller planlegger å bo noen ekstra dager, alt du trenger finnes her.

  Se mer
 • The Time New York
  Frakr1.286Per natt

  The Time New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , 224 west 49th street 224 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 551 anmeldelser fra reisendeBasert på 551 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Midtown West. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 76 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 193 rom på stedet. Denne eiendommen ble oppusset 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Time New York. The Time New York har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Hotellet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Besøkende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Mela Times Square
  Frakr950Per natt

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter

  Dette elegante hotellet i moderne design har en perfekt beliggenhet i berømte Times Square, det pulserende hjertet i New York City og ligger kun få skritt fra mange av de viktigste attraksjonene. Broadway, Theater District, Rockefeller Center, Central Park, de gode shoppingmulighetene og kunstgalleriene i 5th Avenue, Madison Avenue og Grand Central Terminal, ligger i gangavstand.

  Se mer
 • Wellington Hotel
  Frakr1.309Per natt

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7193 anmeldelser fra reisendeBasert på 7193 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av teaterdistriktet og kun minutter fra Times Square og Central Park har dette hotellet en fantastisk beliggenhet. Kun noen få meter unna: mange barer, restauranter, butikker og offentlige transportforbindelser. I sine 27 etasjer, 500 rom - hvorav 100 er suiter - finnes fasiliteter som en vakker lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og heis. En avishylle, kafé, frisørsalong, barer og restauranter, alle luftkondisjonerte, og offentlig tilgang til internett. Vaskeri- og romservice er tilgjengelig og gjester kan bruke parkeringen for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hyatt Centric Times Square New York
  Frakr2.667Per natt

  Hyatt Centric Times Square New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 45th street 135 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4297 anmeldelser fra reisendeBasert på 4297 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Midtown West. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Stedet teller totalt 487 innbydende soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  352  Hoteller i New York - NY
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Interessepunkter

Mest populære soner i New York - NY

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler