Hoteller i New York - NY

Finn på kart
Hoteller i New York - NY

New York - NYFra  kr662

Anbefalte hoteller New York - NY

 • The Gallivant Times Square (former Tryp New York)
  Frakr1.761Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1446 anmeldelser fra reisendeBasert på 1446 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Midtown West, og er spesielt utformet for familier. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Vierailla on lentoasemalle noin 2 metrin matka. Overnattingsstedet består av 336 rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på The Gallivant Times Square (former Tryp New York). The Gallivant Times Square (former Tryp New York) tilbyr døgnåpen resepsjon. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Alle rommene på The Gallivant Times Square (former Tryp New York) er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. og Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Distrikt Hotel New York City
  Frakr1.478Per natt

  Distrikt Hotel New York Citystars

  New York Midtown West, New York - NY , West 40th street 342 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5474 anmeldelser fra reisendeBasert på 5474 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Midtown West, er dette komfortable hotellet optimalt for homofile. De 155 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Distrikt Hotel New York City gjennomgikk en renovasjon i 2017. Distrikt Hotel New York City tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Row Nyc
  Frakr1.219Per natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th ave 700 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 19691 anmeldelser fra reisendeBasert på 19691 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable og elegante hotellet ligger i hjertet av Broadway. Her vil du finne en mengde shopping- og fritidsmuligheter rett ved hotellet. Bare noen minutter unna vil gjestene finne legendariske Times Square og andre attraksjoner på Manhattan, barer, restauranter og offentlig transport ligger bare noen skritt unna. Dette hotellet er ideelt for et besøk til NYC, takket være den fantastiske beliggenheten, de komfortable rommene og service med høy kvalitet.

  Se mer
 • Hotel Mela Times Square
  Frakr1.503Per natt

  Hotel Mela Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 44th street 120 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter

  Dette elegante hotellet i moderne design har en perfekt beliggenhet i berømte Times Square, det pulserende hjertet i New York City og ligger kun få skritt fra mange av de viktigste attraksjonene. Broadway, Theater District, Rockefeller Center, Central Park, de gode shoppingmulighetene og kunstgalleriene i 5th Avenue, Madison Avenue og Grand Central Terminal, ligger i gangavstand.

  Se mer
 • Riu Plaza New York Times Square
  Frakr1.944Per natt

  Riu Plaza New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 305 west 46th street 305 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2144 anmeldelser fra reisendeBasert på 2144 anmeldelser fra reisende

  Dette fasjonable og moderne hotellet, beliggende nær sentrum av New York, tilbyr de mest omfattende fasilitetene i hjertet av Manhattan. Det ligger ved siden av de mest berømte teatrene på Broadway og minutter fra kjente landemerker som Central Park, Rockefeller Center, Empire State Building, Carnegie Hall og luksusbutikkene på Fifth Avenue. Glimrende beliggen het i sentrum av berømte “Restaurant Row” garanterer et perfekt opphold i The Big Apple, og lar gjestene nyte det hektiske livet i byen og dens beste kulturelle aktiviteter. I tillegg ligger Grand Central Terminal og Penn Station noen få minutter unna. Gjesterommene har en moderne stil med vinduer fra gulv til tak, noe som gir mye naturlig lys, mens det finnes et bredt utvalg av nyttige fasiliteter, som treningsrom og flere møterom.

  Se mer
 • Wellington Hotel
  Frakr1.170Per natt

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7039 anmeldelser fra reisendeBasert på 7039 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av teaterdistriktet og kun minutter fra Times Square og Central Park har dette hotellet en fantastisk beliggenhet. Kun noen få meter unna: mange barer, restauranter, butikker og offentlige transportforbindelser. I sine 27 etasjer, 500 rom - hvorav 100 er suiter - finnes fasiliteter som en vakker lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og heis. En avishylle, kafé, frisørsalong, barer og restauranter, alle luftkondisjonerte, og offentlig tilgang til internett. Vaskeri- og romservice er tilgjengelig og gjester kan bruke parkeringen for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  Frakr1.314Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2186 anmeldelser fra reisendeBasert på 2186 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en flott beliggenhet på West 45th Street mellom 6th og 7th Avenues, kun noen få skritt fra Broadway-teatrene, Grand Central, glamorøs shopping på Fifth Avenue og Rockefeller Center. John F Kennedy flyplass ligger rundt 27 km unna, La Guardia flyplass ligger rundt 14 km unna og det er rundt 25 km til Liberty Newark internasjonale flyplass. Dette er et luksuriøst hotellet langt fra den normale hotellopplevelsen. Dette er et stilig, sort og vågalt boutique-hotell designet for å tilby personlig shoppingservice, en sømløs kombinasjon av stilig mote og pragmatisme da hotellet mener det er dette reiser handler om. Så mens besøkende utforsker byen og alt den har å tilby, dekker dette hotellet alle gjestene, enten du bare stopper innom eller planlegger å bo noen ekstra dager, alt du trenger finnes her.

  Se mer
 • Comfort Inn Midtown West
  Frakr1.477Per natt

  Comfort Inn Midtown Weststars

  New York Midtown West, New York - NY , 548 west 48th street - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 576 anmeldelser fra reisendeBasert på 576 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 89 rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr bilutleie.

  Se mer
 • Novotel New York Times Square
  Frakr2.314Per natt

  Novotel New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 52nd street - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5645 anmeldelser fra reisendeBasert på 5645 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger kun få steg fra offentlige transportmidler, og er omgitt av restauranter, barer og butikker. Nærmeste utested er kun én kilometer unna.Dette stilfulle og moderne byhotellet har en ypperlig beliggenhet på Broadway, i hjertet av teaterdistriktet. Hotellet består av 480 lyse og moderne rom. Hotellet har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsfasiliteter, garderobe og heis. Hotellet har også kiosk, restaurant og bar. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets konferansefasiliteter, treningsstudio og internettilgang. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvasktjeneste, og det er parkeringsplass og en parkeringsgarasje for dem som kommer med bil (mot gebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tllegg til dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, safe og minibar. Rommene har også strykejern, strykebrett og selvstyrt air condition og oppvarming.Hotellets gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og det er mulig å slappe av i boblebadet, badstuen, damprommet eller med en massasjebehandling.Hotellet har en ypperlig restaurant i sjuende etasje, med vakker utsikt over Times Square og Broadway.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn NY West 35 Street
  Frakr1.725Per natt

  Hilton Garden Inn NY West 35 Streetstars

  New York Midtown West, New York - NY , 63 west 35 street - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5290 anmeldelser fra reisendeBasert på 5290 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet har en praktisk beliggenhet i Midtown Manhattan, kun få meter fra store attraksjoner i New York som Empire State Building, verdensberømte Macy's på Herald Square, Times Square, teatrene på Broadway og Madison Square Garden. Det er også en rekke restauranter i nærheten, og de som vil komme seg litt unna byens mas og tjas, kan ta en spasertur i Central Park, som ligger om lag 1.6 kilometer fra hotellet. Det er fantastiske shoppingmuligheter på 5th Avenue, kun en kort spasertur fra hotellet. LaGuardia lufthavn ligger 28 kilometer unna, det samme gjør Newark Liberty internasjonale lufthavn. John F. Kennedy internasjonale lufthavn ligger om lag 19 kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 2008, og har air condition og 298 splitter nye rom, inkludert to luksuriøse suiter. Hotellet tilbyr det beste i kvalitet og tjenester, og har ypperlig design for både forretningsgjester og turister. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter som bidrar til å gjøre gjestenes opphold i New York både rimelig, fornøyelig og behagelig. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon, heis, konferansefasiliteter og trådløst internett. Drikkevarer serveres i den koselige Pavilion Lounge, og noen rom har full bar. Mot et tilleggsgebyr kan gjester bestille room service eller klesvask.De store og nye rommene har 32-tommers LCD-TV med flatskjerm, radio, minikjøleskap, mikrobølgeovn, kaffemaskin og store arbeidsbord med justerbart lys og ergonomiske stoler. Gratis trådløst internett finnes også i alle rom, i tillegg til printing i hotellets forretningssenter. Badene har dusj og hårføner, og rommene har store dobbeltsenger, strykejern/strykebrett og air condition og oppvarming.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.En fersk frokost serveres hver dag i restauranten Great American Grill. Dagligvarehandelen Pavilion Pantry selger en rekke drikkevarer og ferdigretter som kan varmes i mikrobølgeovnen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  358  Hoteller i New York - NY
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Interessepunkter

Mest populære soner i New York - NY

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler