Hoteller i New York - NY

Finn på kart
Hoteller i New York - NY

New York - NYFra  kr730

Anbefalte hoteller New York - NY

 • Dream Midtown
  Frakr2.861Per natt

  Dream Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 210 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble totaloppusset i 2014. Eiendommen består av 221 rom. Eiendommen består av 20 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Row Nyc
  Frakr2.178Per natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 700 8th ave 0 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 16850 anmeldelser fra reisendeBasert på 16850 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable og elegante hotellet ligger i hjertet av Broadway. Her vil du finne en mengde shopping- og fritidsmuligheter rett ved hotellet. Bare noen minutter unna vil gjestene finne legendariske Times Square og andre attraksjoner på Manhattan, barer, restauranter og offentlig transport ligger bare noen skritt unna. Dette hotellet er ideelt for et besøk til NYC, takket være den fantastiske beliggenheten, de komfortable rommene og service med høy kvalitet.

  Se mer
 • Tryp Times Square South
  Frakr2.394Per natt

  Tryp Times Square Southstars

  New York Midtown West, New York - NY , 345 west 35th street, 000 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3590 anmeldelser fra reisendeBasert på 3590 anmeldelser fra reisende

  Dette stilfulle hotellet ligger i hjertet av Midtown Manhattan, en utrolig beliggenhet i hjertet av det legendariske “Big Apple”. Denne privilegerte hotellet ligger innen gangavstand fra New Yorks viktigste forretningssentre, byens fremste attraksjoner, og de beste shoppingsteder. Et par minutter fra hotellet vil gjester finne legendariske Broadway, Madison Square Garden og Lincoln Center. Gjester vil elske Plaza Central, et stort åpent miljø for å slappe av, treffe kolleger eller få nye venner.

  Se mer
 • Riu Plaza New York Times Square
  Frakr2.115Per natt

  Riu Plaza New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 305 west 46th street - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1459 anmeldelser fra reisendeBasert på 1459 anmeldelser fra reisende

  Dette fasjonable og moderne hotellet, beliggende nær sentrum av New York, tilbyr de mest omfattende fasilitetene i hjertet av Manhattan. Det ligger ved siden av de mest berømte teatrene på Broadway og minutter fra kjente landemerker som Central Park, Rockefeller Center, Empire State Building, Carnegie Hall og luksusbutikkene på Fifth Avenue. Glimrende beliggen het i sentrum av berømte “Restaurant Row” garanterer et perfekt opphold i The Big Apple, og lar gjestene nyte det hektiske livet i byen og dens beste kulturelle aktiviteter. I tillegg ligger Grand Central Terminal og Penn Station noen få minutter unna. Gjesterommene har en moderne stil med vinduer fra gulv til tak, noe som gir mye naturlig lys, mens det finnes et bredt utvalg av nyttige fasiliteter, som treningsrom og flere møterom.

  Se mer
 • Novotel New York Times Square
  Frakr3.083Per natt

  Novotel New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 52nd street - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4931 anmeldelser fra reisendeBasert på 4931 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger kun få steg fra offentlige transportmidler, og er omgitt av restauranter, barer og butikker. Nærmeste utested er kun én kilometer unna.Dette stilfulle og moderne byhotellet har en ypperlig beliggenhet på Broadway, i hjertet av teaterdistriktet. Hotellet består av 480 lyse og moderne rom. Hotellet har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsfasiliteter, garderobe og heis. Hotellet har også kiosk, restaurant og bar. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets konferansefasiliteter, treningsstudio og internettilgang. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvasktjeneste, og det er parkeringsplass og en parkeringsgarasje for dem som kommer med bil (mot gebyr).Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tllegg til dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, safe og minibar. Rommene har også strykejern, strykebrett og selvstyrt air condition og oppvarming.Hotellets gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og det er mulig å slappe av i boblebadet, badstuen, damprommet eller med en massasjebehandling.Hotellet har en ypperlig restaurant i sjuende etasje, med vakker utsikt over Times Square og Broadway.

  Se mer
 • Ameritania Times Square
  Frakr2.962Per natt

  Ameritania Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 230 west 54th st 230 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4851 anmeldelser fra reisendeBasert på 4851 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante designhotellet har en strålende beliggenhet på hjørnet av Broadway og 54th Street, få meter fra offentlige transportmidler. Restauranter og barer ligger kun kort gange fra hotellet. LaGuardia lufthavn ligger 13 kilometer unna. Det er 24 kilometer til John F. Kennedy lufthavn.Dette hotellet er nyrenovert, og har til sammen 210 rom, hvorav tolv er suiter, fordelt på tolv etasjer. Hotellet har air condition, foaje med døgnåpen resepsjon, heis og garderobe, og felles internett. Det tilbys også klesvask, og de som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje.De komfortable rommene har eget bad, hårføner, telefon, CD-spiller, strykejern/strykebrett og satellitt-/kabel-TV. Det er også selvstyrt air condition og oppvarming, i tillegg til internett og vegg-til-vegg-teppe på rommene.

  Se mer
 • Room Mate Grace
  Frakr2.556Per natt

  Room Mate Gracestars

  New York Midtown West, New York - NY , 125 w 45th street - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 797 anmeldelser fra reisendeBasert på 797 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 139 rom på stedet. Eiendommen består av 139 dobbeltrom, 1 junior suite og 1 suite. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Roosevelt Hotel
  Frakr1.687Per natt

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , East 45th street & madison avenue 45 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8420 anmeldelser fra reisendeBasert på 8420 anmeldelser fra reisende

  Dette tradisjonelle hotellet har blitt pusset opp til sin storhetstid på 1920-tallet, og har en flott og sentral beliggenhet i hjertet av Manhattan. Det er kun få minutter til et utvalg barer, restauranter, butikker og offentlige transportmidler.Dette byhotellet har air condition og til sammen 1007 rom fordelt på 18 etasjer. 30 av disse er suiter. Hotellet har også en flott lobby med døgnåpen resepsjon, garderobe, heis og safe, i tillegg til aviskiosk, frisørsalong, bar, restaurant, konferansesal og offentlig internettilgang. Room service og klesvask tilbys også, og hotellet tilbyr parkeringsplasser (mot gebyr).De elegante og velmøblerte rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internett, strykejern, strykebrett og safe. Dobbeltrommene har dobbeltseng, og tremannsrommene har også en sammenleggbar seng. Sentralstyrt air condition og oppvarming finnes i alle rom, og rommene har balkong eller terrasse.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.

  Se mer
 • Wellington Hotel
  Frakr1.843Per natt

  Wellington Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , Seventh avenue at 55th street 871 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6701 anmeldelser fra reisendeBasert på 6701 anmeldelser fra reisende

  I hjertet av teaterdistriktet og kun minutter fra Times Square og Central Park har dette hotellet en fantastisk beliggenhet. Kun noen få meter unna: mange barer, restauranter, butikker og offentlige transportforbindelser. I sine 27 etasjer, 500 rom - hvorav 100 er suiter - finnes fasiliteter som en vakker lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og heis. En avishylle, kafé, frisørsalong, barer og restauranter, alle luftkondisjonerte, og offentlig tilgang til internett. Vaskeri- og romservice er tilgjengelig og gjester kan bruke parkeringen for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Amsterdam Court
  Frakr2.309Per natt

  Amsterdam Courtstars

  New York Midtown West, New York - NY , 226 west 50th street 226 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3123 anmeldelser fra reisendeBasert på 3123 anmeldelser fra reisende

  Med en ypperlig beliggenhet mellom Broadway og 8th Avenue, i nærheten av Times Square, ligger dette europeiske hotellet i boutique-stil. Kun få minutter unna ligger rikelig med restauranter, barer, nattklubber, butikker og offentlig transport. Gjester ønskes velkommen til foajeen hvor resepsjonen, garderoben og heisen finnes og totalt har hotellet 120 elegante rom fordelt på 8 etasjer. Det finnes Wi-Fi og en elegant bar hvor drinker og små måltider kan nytes. Renseri og garasje er tilgjengelig mot gebyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  245  Hoteller i New York - NY
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Interessepunkter

Mest populære soner i New York - NY

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her