Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr211

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr739Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 291 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 574 anmeldelser fra reisendeBasert på 574 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Frakr717Per natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 349 anmeldelser fra reisendeBasert på 349 anmeldelser fra reisende

  Byhotellet er plassert i hjertet av den levende byen London. Hotellet er plassert i nærheten av mange av byens hovedseverdigheter, inkludert Madame Tussaud, London Zoo og det kjente kjøpesentret Harrods. Oxford Street og Hyde Park er også plassert i nærheten. Gjestene befinner seg i midten av all underholdning, med en rekke puber, restauranter, shoppingmuligheter og et livlig natteliv tilgjengelig i nærområdet. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil, som lar det gå uanstrengt inn i de kosmopolitiske omgivelsene. Gjesterommene er vakkert utstyrt, og tilbyr et avslappende miljø hvor man slipper unna byens tempo som ligger rett på utsiden.

  Se mer
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Frakr1.158Per natt

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 541 anmeldelser fra reisendeBasert på 541 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Bayswater. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 400 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. The Royale Chulan Hyde Park Hotel London består av totalt 53 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2007. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mowbray Court Hotel
  Frakr1.009Per natt

  Mowbray Court Hotelstars

  Earls Court, London , Penywern road 28-32 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 425 anmeldelser fra reisendeBasert på 425 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Earls Court. Overnattingsstedet består av totalt 138 rom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Frakr1.134Per natt

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , St george drive 30-32 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1086 anmeldelser fra reisendeBasert på 1086 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Victoria Station. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. De 37 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Hanover Hotel Victoria, London. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Hanover Hotel Victoria, London kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  Frakr1.929Per natt

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square-området, London , Bloomsbury way, holborn - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2401 anmeldelser fra reisendeBasert på 2401 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Russell Square. Totalt 138 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Selvom dette hotellet ble bygget i 1898 har det gjennomgått en oppussing i 2000. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Thistle Holborn - The Kingsley ønsker ikke kjæledyr velkommen. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder. Thistle Holborn - The Kingsley kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton London Gatwick Airport
  Frakr1.078Per natt

  Hilton London Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , Gatwick airport, south terminal - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8016 anmeldelser fra reisendeBasert på 8016 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Gatwick Airport. Det finnes totalt 821 gjesteværelser på Hilton London Gatwick Airport. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2003. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlige rom. Dette er en dyrevennlig eiendom. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Hilton London Gatwick Airport kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton London Wembley
  Frakr1.038Per natt

  Hilton London Wembleystars

  Wembley, London , Lakeside way, wembley, middlesex - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2928 anmeldelser fra reisendeBasert på 2928 anmeldelser fra reisende

  Dette glamorøse hotellet har en perfekt plassering for et weekendopphold i byen, eller severdighetsferie i London. Det er midt mellom Wembley Arena og Wembley Stadium, og kun 8 minutters gåtur fra undergrunnsstasjonen Wembley Park. Besøkende kommer seg til sentrale deler av London raskt og enkelt gjennom Metropolitan- eller Jubilee-linjene. Slik kommer gjestene direkte til severdigheter som Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey og Southbank - samt shopping på Oxford Street og forbindelsene på King's Cross.De overdådige rommene og suitene har et trendy, urbant utseende. De har plysjsengetøy og trådløs internettforbindelse. Gjestene kan kose seg med frokost på senga fra den 24-timers romservice, eller spise frokost og middag i den sofistikerte restauranten på stedet. En chic men koselig bar tilbyr en adspredende kjele med te eller drinker etter middag. Gjestene kan stresse ned i gymmen og i det fantastiske innendørsbassenget etter en travel dag med oppdagelsesferd i byen.

  Se mer
 • Sofitel London St James
  Frakr5.054Per natt

  Sofitel London St Jamesstars

  Piccadilly Circus, London , Waterloo place 6 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4258 anmeldelser fra reisendeBasert på 4258 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Piccadilly Circus. Totalt 186 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble oppusset i 2002. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Sofitel London St James opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på dette overnattingsstedet. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Noen av tjenestene til Sofitel London St James kan koste ekstra.

  Se mer
 • St. George' s Inn Victoria
  Frakr1.117Per natt

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 150 anmeldelser fra reisendeBasert på 150 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det ideelle stedet for fritids- og forretningsreisende, da det har en flott beliggenhet i hjertet av London, stedet hvor den historiske fortiden og den livlige nåtiden føres sammen. Dette komfortable hotellet ligger i nærheten av det fasjonable Belgravia-distriket og i kort gåavstand fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, noen teatre og et bredt utvalg av restauranter. Dette hotellet er en elegant 1800-talls bygning og ligger praktisk til kun 2 minutter fra Victoria metrostasjon, med lett tilgang til andre deler av byen. Gjester vil finne et utvalg av ulike romtyper for å tilfredsstille alle reisendes behov, pent innredet i klassisk standard. Det vennlige personalet vil hjelpe gjestene med å planlegge deres opphold i London og gi informasjon om turer, spisesteder og shopping.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  496  Hoteller i London
Side  1  av  50
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler