Hoteller i Berlin

Finn på kart
Hoteller i Berlin

BerlinFra  kr210

Anbefalte hoteller Berlin

 • Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera
  Frakr628Per natt

  Come Inn Berlin Kurfurstendamm Operastars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 180 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 98 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 462 anmeldelser fra reisendeBasert på 462 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved Kurfürstendamm, i sentrum av Vest-Berlin. Gjestene kan nyte en fantastisk utsikt over byen fra terrassen i frokostrestauranten i 6. etasje. I nærheten ligger det en mengde butikker, restauranter og barer. Ved hjelp av offentlig transport, kan gjestene enkelt komme seg til Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og mange andre attraksjoner. Dette hotellet tilbyr en hjemmekoselig atmosfære som gjør at gjestene føler seg hjemme.

  Se mer
 • Eurostars Berlin
  Frakr1.178Per natt

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2027 anmeldelser fra reisendeBasert på 2027 anmeldelser fra reisende

  Få minutter fra de prestisjefulle handelsområdene og nær hovedseverdighetene i Berlin. Dette hotellet er ideelt plassert på berømte Friedrichstrasse, helt i midten av byen. Brandenburger Tor og Museumsinsel er bare to av områdets severdigheter. Gjestene ønskes velkommen i lobbyen med 24-timers resepsjon, en hotellsafe, heis og bagasjerom. Forretningsgjester vil sette pris på konferansefasilitetene. Det finnes kafé, restaurant og bar på stedet. Internettilgang tilbys mot ekstra avgift, rom- og vaskeritjenester samt bilparkering og garasje er tilgjengelig.

  Se mer
 • Amano Grand Central
  Frakr962Per natt

  Amano Grand Centralstars

  Mitte, Berlin , Heidestrasse 62 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1454 anmeldelser fra reisendeBasert på 1454 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Mitte. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Hotellet består av totalt 250 koselige soverom. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Amano Grand Central. Amano Grand Central tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr anses som en del av familien på denne eiendommen. Amano Grand Central inkluderer en gjestegarasje. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Amano Grand Central tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til Amano Grand Central kan koste ekstra.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Frakr932Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 149 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8052 anmeldelser fra reisendeBasert på 8052 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i det historiske hjertet av byen, og har en fantastisk beliggenhet like ved legendariske Alexanderplatz, like overfor det 368 meter høye TV-tårnet, og i nærheten av forretningsdistriktet i byen og boulevardene Unter den Linden og Friedrichsstrasse. I gangavstand finner du en rekke severdigheter, som AquaDom og Sealife, Nicolaiquartier, Hackesche Höfe, Museumsinsel og Brandenburger Tor. I tillegg har hotellet tilgang til offentlig transport (to minutters gange unna), og har også gode parkeringsfasiliteter. Hotellet ligger ved siden av Berlin Congress Centre, som er to minutter unna, og som kan nås lett fra hotellet. På 20 minutter kommer du deg til Schönefeld lufthavn med Berlin Airport Express.Dette hotellet har 1012 røykfrie rom. Hotellet er nesten 150 meter høyt, og er det høyste byhotellet i Berlin. Utsikten er dermed spektakulær. Gjester kan nyte storslagen utsikt over takene i Berlon fra 39. etasje, eller slappe av og nyte den vakre solnedgangen over byen med loungemusikk og en drink. Det finnes solsenger 150 meter over bakken. Hotellet kombinerer moderne og romslig design med varme farger og internasjonal stil. Spagos Bar og Lounge Berlin er nye på hotellet, og her kan gjester nyte en førsteklasses lounge.Rommene er moderne og romslige, og har varme farger og internasjonal stil. Alle rom har funksjonell design og eget bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, kjøleskap, air condition, skrivebord og safe. På grunn av de store vinduene, har gjester fantastisk utsikt over Berlin.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue, solarium, massasjetjenester og treningsstudio.

  Se mer
 • Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Frakr655Per natt

  Scandic Berlin Potsdamer Platzstars

  Mitte, Berlin , Gabriele-tergit-promenade 19 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3400 anmeldelser fra reisendeBasert på 3400 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellets skandinaviske stil bringer en avslappende skandinavisk atmosfære til Berlins travel Potsdamer Platz. Dette moderne området byr på et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Hotellet ligget nær den Berlinmuren og steder som Brandenburger Tor, Holocaust-minnesmerket og det tyske parlamentet.

  Se mer
 • Adlon Kempinski Berlin
  Frakr2.692Per natt

  Adlon Kempinski Berlinstars

  Mitte, Berlin , Unter den linden 77 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3705 anmeldelser fra reisendeBasert på 3705 anmeldelser fra reisende

  Det legendariske hotell Adlon Kempinski Berlin er selve definisjonen på luksus, plassert direkte over den verdensberømte Brandenburg-porten på den vakre bulevarden Unter den Linden i sentrum av den tyske hovedstaden. Hotellet ligger i en historisk bygning med flere fasiliteter i verdensklasse, inkludert en restaurant med 2 Michelin-stjerner, et utmerket spaområde og forskjellige møtefasiliteter. Reichstag-bygningen og minnesmerket over Europas myrdete jøder er kun få steg unna, også Sony Center og Checkpoint Charlie er innen gangavstand.

  Se mer
 • enjoy hotel Berlin City Messe
  Frakr421Per natt

  enjoy hotel Berlin City Messestars

  Wilmersdorf, Berlin , Rudolstaedter strasse 42 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 477 anmeldelser fra reisendeBasert på 477 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av alle shopping- og turisthøydepunkt. Undergrunnsstasjonen Heidelberger Platz ligger kun 500 meter unna. Kurfürstendamm ligger om lag tre kilometer unna. Schönefeld lufthavn ligger om lag åtte kilometer unna.Dette hotellet ble renovert i 2006, og består av til sammen 134 rom. Hotellet har en lobby med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også sin egen bar og restaurant, i tillegg til trådløst internett og konferansefasiliteter. Det er også en lekeplass for barn på hotellet. Room service og klesvask tilbys også. Parkering er tilgjengelig (mot et gebyr).De moderne rommene er lyse, og har komfortable møbler. En telefon, kabel-TV, internettilgang og eget bad med hårføner følger med alle rom.Gjester kan forsyne seg fra hotellets frokostbuffet. Om kvelden serveres det retter a la carte. Det er også mulig å bestille rom med frokost.

  Se mer
 • Best Western Hotel am Spittelmarkt
  Frakr580Per natt

  Best Western Hotel am Spittelmarktstars

  Mitte, Berlin , Neue gruenstrasse 28 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1804 anmeldelser fra reisendeBasert på 1804 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på en fredelig sidegate i hjertet av byen, en kort spasertur fra berømte Friedrichstrasse. Takket være sin sentrale beliggenhet like ved Spittelmarkt, når du alle interessante severdigheter på minutter. Den nærmeste undergrunnsstasjonen (200 meter unna) tar deg direkte og raskt til de to knutepunktene Alexanderplatz i øst og Zoologischer Garten i vest. Du kan også komme deg til attraksjoner som messesenteret, Brandenburger Tor (2.5 kilometer), Gendarmenmarkt-plassen (1.5 kilometer), TV-tårnet (1.5 kilometer), Museumsinsel (1.5 kilometer) og Potsdamer Platz, med sine mange barer og restauranter. Tegel lufthavn ligger elleve kilometer unna, og det er 22 kilometer til Schönefeld lufthavn.Dette familievennlige byhotellet ble etablert i 2008, og har til sammen 244 komfortable og moderne rom, også familierom. Gjester kan slappe av etter en lang dag i hotellbaren, som er åpen hele døgnet. Hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Hotellet har også bar, frokostsaler og ti parkeringsplasser, og tilbyr klesvask (mot gebyr).Alle de komfortable og moderne rommene har eget bad med dusj, toalett og hårføner, i tillegg til satellitt-TV, telefon, høyhastighets internett (gratis) og safe. Rommene har også radio og selvstyrt air condition og oppvarming.Gjester kan nyte en lekker og variert frokostbuffet i de seks forskjellige frokostsalene, og dermed få en flott start på en aktiv dag i Berlin.

  Se mer
 • Hilton Berlin
  Frakr1.510Per natt

  Hilton Berlinstars

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4829 anmeldelser fra reisendeBasert på 4829 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Mitte. Det finnes totalt 601 rom på Hilton Berlin. Hilton Berlin ble komplett oppusset i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Hilton Berlin. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Hilton Berlin tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Hilton Berlin. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Noen av tjenestene til Hilton Berlin kan koste ekstra.

  Se mer
 • Gat Point Charlie
  Frakr801Per natt

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1980 anmeldelser fra reisendeBasert på 1980 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Mitte. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 140 gjesteværelser. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Gat Point Charlie er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Gat Point Charlie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  199  Hoteller i Berlin
Side  1  av  20
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Berlin er hovedstaden i Tyskland, og den har et stort utvalg av attraksjoner for turister i alle aldre, både kultur- og fritidsmessig. En av de mest besøkte stedene er Berlinmuren, hvis etterlevninger står der fremdeles. Et annet populært sted er Potsdamer Platz, som i 1920 var en av Europas viktigste sentre og som siden murens fall, har blitt rekonstruert. I dag er det området av moderne kjøpesentre og skyskrapere, noe som gjør det symbolet på det nye Berlin. Byen er hjem til et stort mangfold av museer, 153 i alt, og så hvis du er ute etter å utvide tankene dine, kan du velge en av disse. Hvis du ønsker å tilbringe en ettermiddag omgitt av natur er dette enkelt takket være de mange parker og hager hvor du kan nyte noen rolige øyeblikk. Hvis du vil se en livlig by, med massevis av interesser, og hvor du også kan slappe av, kan Berlin være ditt beste alternativ.

Interessepunkter

Mest populære soner i Berlin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her