Hoteller i Berlin

Finn på kart
Hoteller i Berlin

BerlinFra  kr182

Anbefalte hoteller Berlin

 • Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Frakr838Per natt

  Scandic Berlin Potsdamer Platzstars

  Mitte, Berlin , Gabriele-tergit-promenade 19 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3203 anmeldelser fra reisendeBasert på 3203 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellets skandinaviske stil bringer en avslappende skandinavisk atmosfære til Berlins travel Potsdamer Platz. Dette moderne området byr på et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Hotellet ligget nær den Berlinmuren og steder som Brandenburger Tor, Holocaust-minnesmerket og det tyske parlamentet.

  Se mer
 • NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie
  Frakr1.137Per natt

  NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charliestars

  Mitte, Berlin , Leipziger strasse 106-111 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2162 anmeldelser fra reisendeBasert på 2162 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre hotellet ligger i selve hjertet av Tysklands hovedstad, nær historiske steder som Potzdamer Platz, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie. Hotellet er utrustet for møter og private arrangement med totalt 13 flerbruksrom for tilstelninger av alle størrelser. Nærmeste offentlige transport ligger kun 300 unna. Hotellet er det ideelle valget for et spennende besøk til Tysklands hovedstad.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Frakr937Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 144 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7675 anmeldelser fra reisendeBasert på 7675 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i det historiske hjertet av byen, og har en fantastisk beliggenhet like ved legendariske Alexanderplatz, like overfor det 368 meter høye TV-tårnet, og i nærheten av forretningsdistriktet i byen og boulevardene Unter den Linden og Friedrichsstrasse. I gangavstand finner du en rekke severdigheter, som AquaDom og Sealife, Nicolaiquartier, Hackesche Höfe, Museumsinsel og Brandenburger Tor. I tillegg har hotellet tilgang til offentlig transport (to minutters gange unna), og har også gode parkeringsfasiliteter. Hotellet ligger ved siden av Berlin Congress Centre, som er to minutter unna, og som kan nås lett fra hotellet. På 20 minutter kommer du deg til Schönefeld lufthavn med Berlin Airport Express.Dette hotellet har 1012 røykfrie rom. Hotellet er nesten 150 meter høyt, og er det høyste byhotellet i Berlin. Utsikten er dermed spektakulær. Gjester kan nyte storslagen utsikt over takene i Berlon fra 39. etasje, eller slappe av og nyte den vakre solnedgangen over byen med loungemusikk og en drink. Det finnes solsenger 150 meter over bakken. Hotellet kombinerer moderne og romslig design med varme farger og internasjonal stil. Spagos Bar og Lounge Berlin er nye på hotellet, og her kan gjester nyte en førsteklasses lounge.Rommene er moderne og romslige, og har varme farger og internasjonal stil. Alle rom har funksjonell design og eget bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, kjøleskap, air condition, skrivebord og safe. På grunn av de store vinduene, har gjester fantastisk utsikt over Berlin.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue, solarium, massasjetjenester og treningsstudio.

  Se mer
 • Hilton Berlin
  Frakr1.471Per natt

  Hilton Berlinstars

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4616 anmeldelser fra reisendeBasert på 4616 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell gjennomgikk renovering i 2001. Det finnes totalt 601 rom på stedet. Eiendommen består av 96 enkeltrom, 171 dobbeltrom og 17 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Mercure Berlin Alexanderplatz
  Frakr884Per natt

  Mercure Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Mollstrasse 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 98 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Berlin. Hotell ble bygget i 1970. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 179 rom. Eiendommen består av 148 dobbeltrom, 12 suiter og 19 leiligheter. Hotell har en idyllisk beliggenhet i hjertet av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Best Western Hotel am Spittelmarkt
  Frakr618Per natt

  Best Western Hotel am Spittelmarktstars

  Mitte, Berlin , Neue gruenstrasse 28 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1745 anmeldelser fra reisendeBasert på 1745 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på en fredelig sidegate i hjertet av byen, en kort spasertur fra berømte Friedrichstrasse. Takket være sin sentrale beliggenhet like ved Spittelmarkt, når du alle interessante severdigheter på minutter. Den nærmeste undergrunnsstasjonen (200 meter unna) tar deg direkte og raskt til de to knutepunktene Alexanderplatz i øst og Zoologischer Garten i vest. Du kan også komme deg til attraksjoner som messesenteret, Brandenburger Tor (2.5 kilometer), Gendarmenmarkt-plassen (1.5 kilometer), TV-tårnet (1.5 kilometer), Museumsinsel (1.5 kilometer) og Potsdamer Platz, med sine mange barer og restauranter. Tegel lufthavn ligger elleve kilometer unna, og det er 22 kilometer til Schönefeld lufthavn.Dette familievennlige byhotellet ble etablert i 2008, og har til sammen 244 komfortable og moderne rom, også familierom. Gjester kan slappe av etter en lang dag i hotellbaren, som er åpen hele døgnet. Hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Hotellet har også bar, frokostsaler og ti parkeringsplasser, og tilbyr klesvask (mot gebyr).Alle de komfortable og moderne rommene har eget bad med dusj, toalett og hårføner, i tillegg til satellitt-TV, telefon, høyhastighets internett (gratis) og safe. Rommene har også radio og selvstyrt air condition og oppvarming.Gjester kan nyte en lekker og variert frokostbuffet i de seks forskjellige frokostsalene, og dermed få en flott start på en aktiv dag i Berlin.

  Se mer
 • Melia Berlin
  Frakr1.413Per natt

  Melia Berlinstars

  Mitte, Berlin , Friedrichstrasse 103 103 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Dette utrolige, staselige hotellet har en privilegert beliggenhet ved siden av Spree-elven i hjertet av Berlin. Brandeburg-porten og Museumsøya er begge innen 15 minutters gåavstand, og Alexanderplatz og det historiske Mitte-distriktet kan lett nås til fots. I tillegg er Friedrichstrasse stasjon kun 100 meter fra hotellet, noe som gir glimrende forbindelser til andre deler av byen. Hotellet er det perfekte valget for både forretnings- og fritidsreisende til Berlin, og tilbyr lyse og fine rom samt et rikt utvalg av praktiske fasiliteter og tjenester. Gjestene kan slappe av i det døgnåpne treningsrommet eller i badstuen etter en lang dag med møter, og kan våkne neste dag til en deilig frokostbuffet som tilberedes ved ulike stasjoner. Hovedrestauranten serverer internasjonale og regionale retter samt tilbyr panoramautsikt over elven, mens den typisk spanske tapasbaren tilbyr levende musikk og en hyggelig sommerterrasse.

  Se mer
 • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
  Frakr1.007Per natt

  NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrassestars

  Mitte, Berlin , friedrichstrasse 96 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1150 anmeldelser fra reisendeBasert på 1150 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i sentrum av Berlin er dette moderne byhotellet, med sin plassering på legendariske Friedrichstrasse, den ideelle basen for dem som ønsker å utforske byen, både ferierende og forretningsreisende. Hotellet tilbyr en frokostrestaurant og trenings- og wellnessenter. Berømte steder som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen, Unter den Linden, Museumsinsel og Checkpoint Charlie ligger kun en liten spasertur unna.

  Se mer
 • Vienna House Andel’s Berlin
  Frakr1.114Per natt

  Vienna House Andel’s Berlinstars

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 106 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2560 anmeldelser fra reisendeBasert på 2560 anmeldelser fra reisende

  Dette luksushotellet ligger i den østlige delen av den tyske hovedstaden, i nærheten av det historiske torget Alexanderplatz, et av Tysklands mest monumentale bytorg. Hotellet kan raskt og lett nås, med tog-, trikke- og busstopp i nærheten. Alle Berlins attraksjoner og interessante steder ligger mindre enn 30 minutter unna. Det luftkondisjonerte hotellet med 557 rom er rettet mot dem som elsker arkitektur og design. Hotellet har konferanse- og begivenhetsfasiliteter og en 570 kvadratmeter stor ballsal samt parkeringsplasser i hotellets egne parkeringsgarasje. De glassomgitte Sky Bar og Sky Lounge i de øvre etasjene i hotellet tilbyr fantastisk utsikt over Berlin. Fasilitetene og tjenestene i enhetene, inkludert 14 rom tilpasset for funksjonshemmede, holder alle dagens bostandard. De 21 rommene med parkettgulv ble designet med hensyn til personer med allergier.

  Se mer
 • NH Berlin Alexanderplatz
  Frakr871Per natt

  NH Berlin Alexanderplatzstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Landsberger allee 26-32 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1714 anmeldelser fra reisendeBasert på 1714 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i bydelen Friedrichshain i Berlin, vis-a-vis parken. Det er offentlig transport og shopping- og underholdningstilbud kun få minutters gange unna. Berømte Alexanderplatz ligger om lag én kilometer fra hotellet, og det er offentlig transport kun få minutter fra hotellet. Tempelhof lufthavn ligger om lag sju kilometer unna, Tegel lufthavn ligger ti kilometer fra hotellet, og Schönefeld lufthavn ligger om lag 15 kilometer unna. Dette byhotellet består av 225 rom. I lobbyen finnes det et resepsjonsområde med bemanning døgnet rundt, safe og heiser. Hotellet har en koselig bar og en elegant restaurant. Gjester kan også benytte seg av klesvask, room service, en rekke seminarfasiliteter og trådløst internett. Hotellets garasje kan benyttes for et tilleggsgebyr.De hyggelige rommene på hotellet har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar, air condition og internett.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio med badstue og solarium (mot tilleggsgebyr).Frokost kan velges fra hotellets buffet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  199  Hoteller i Berlin
Side  1  av  20
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Berlin er hovedstaden i Tyskland, og den har et stort utvalg av attraksjoner for turister i alle aldre, både kultur- og fritidsmessig. En av de mest besøkte stedene er Berlinmuren, hvis etterlevninger står der fremdeles. Et annet populært sted er Potsdamer Platz, som i 1920 var en av Europas viktigste sentre og som siden murens fall, har blitt rekonstruert. I dag er det området av moderne kjøpesentre og skyskrapere, noe som gjør det symbolet på det nye Berlin. Byen er hjem til et stort mangfold av museer, 153 i alt, og så hvis du er ute etter å utvide tankene dine, kan du velge en av disse. Hvis du ønsker å tilbringe en ettermiddag omgitt av natur er dette enkelt takket være de mange parker og hager hvor du kan nyte noen rolige øyeblikk. Hvis du vil se en livlig by, med massevis av interesser, og hvor du også kan slappe av, kan Berlin være ditt beste alternativ.

Interessepunkter

Mest populære soner i Berlin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her