Hoteller i Berlin

Finn på kart
Hoteller i Berlin

BerlinFra  kr302

Anbefalte hoteller Berlin

 • Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Frakr779Per natt

  Scandic Berlin Potsdamer Platzstars

  Mitte, Berlin , Gabriele-tergit-promenade 19 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2823 anmeldelser fra reisendeBasert på 2823 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellets skandinaviske stil bringer en avslappende skandinavisk atmosfære til Berlins travel Potsdamer Platz. Dette moderne området byr på et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Hotellet ligget nær den Berlinmuren og steder som Brandenburger Tor, Holocaust-minnesmerket og det tyske parlamentet.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Frakr1.116Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 142 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7252 anmeldelser fra reisendeBasert på 7252 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i det historiske hjertet av byen, og har en fantastisk beliggenhet like ved legendariske Alexanderplatz, like overfor det 368 meter høye TV-tårnet, og i nærheten av forretningsdistriktet i byen og boulevardene Unter den Linden og Friedrichsstrasse. I gangavstand finner du en rekke severdigheter, som AquaDom og Sealife, Nicolaiquartier, Hackesche Höfe, Museumsinsel og Brandenburger Tor. I tillegg har hotellet tilgang til offentlig transport (to minutters gange unna), og har også gode parkeringsfasiliteter. Hotellet ligger ved siden av Berlin Congress Centre, som er to minutter unna, og som kan nås lett fra hotellet. På 20 minutter kommer du deg til Schönefeld lufthavn med Berlin Airport Express.Dette hotellet har 1012 røykfrie rom. Hotellet er nesten 150 meter høyt, og er det høyste byhotellet i Berlin. Utsikten er dermed spektakulær. Gjester kan nyte storslagen utsikt over takene i Berlon fra 39. etasje, eller slappe av og nyte den vakre solnedgangen over byen med loungemusikk og en drink. Det finnes solsenger 150 meter over bakken. Hotellet kombinerer moderne og romslig design med varme farger og internasjonal stil. Spagos Bar og Lounge Berlin er nye på hotellet, og her kan gjester nyte en førsteklasses lounge.Rommene er moderne og romslige, og har varme farger og internasjonal stil. Alle rom har funksjonell design og eget bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, kjøleskap, air condition, skrivebord og safe. På grunn av de store vinduene, har gjester fantastisk utsikt over Berlin.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue, solarium, massasjetjenester og treningsstudio.

  Se mer
 • Hotel am Schloss Koepenick Berlin by Golden Tulip
  Frakr647Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1996. Hotell ble totaloppusset i 2013. Eiendommen består av 108 rom. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 96 dobbeltrom, 13 studio, 13 trippelrom og 13 familierom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • California Am Kurfuerstendamm
  Frakr758Per natt

  California Am Kurfuerstendammstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 35 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 935 anmeldelser fra reisendeBasert på 935 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i en historisk bygning fra århundreskiftet, på den verdensberømte boulevarden Kurfürstendamm. Hotellet ligger like ved områdes eksklusive butikker, Berlin Theater og Komödie am Kurfürstendamm. Det er en rekke utsøkte restauranter som serverer internasjonale retter i nærheten. Hotellet har også offentlig transport i nærheten, så det er enkelt å komme seg rundt i denne livlige og mangfoldige byen. Reichstag og Brandenburger Tor ligger kun 20 minutter unna med offentlig transport. Berlins internasjonale lufthavn er cirka fem kilometer fra hotellet, og Schönefeld lufthavn er om lag 30 kilometer unna.Dette hotellet ble renovert i 2008, og kombinerer eleganse og tradisjonell sjarm med alle bekvemmeligheter du kan forvente deg av et moderne byhotell. Hotellet består av 155 rom og suiter, delt inn i kategoriene standard, superior og deluxe. Hotellet har også bar, boulevardkafé med sommerhage, og spaområde. Utover dette har hotellet lobby med døgnåpen resepsjon, safe, heis, auditorium, restaurant og diskotek. Du finner også konferansefasiliteter på hotellet, og det tilbys room service. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets trådløse internett, klesvask, sykkelutleie og garasje.Alle rom har eget bad med dusj, badekar og hårføner, kabel-TV med betalingskanaler, radio, digitalt telefonsystem, trådløst internett, safe og minibar. Dobbeltseng, strykejern, strykebrett og sentralfyring følger også med alle rom.Hotellet har et treningsstudio. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets solterrasse, badstue, damprom og en rekke massasjetjenester.Frokost serveres som buffet.

  Se mer
 • Amano Grand Central
  Frakr964Per natt

  Amano Grand Centralstars

  Mitte, Berlin , Heidestrasse 62 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 848 anmeldelser fra reisendeBasert på 848 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2015. Det finnes totalt 250 rom på stedet. Eiendommen består av 7 suiter, 6 leiligheter og 23 trippelrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
  Frakr1.452Per natt

  NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrassestars

  Mitte, Berlin , friedrichstrasse 96 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 879 anmeldelser fra reisendeBasert på 879 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i sentrum av Berlin er dette moderne byhotellet, med sin plassering på legendariske Friedrichstrasse, den ideelle basen for dem som ønsker å utforske byen, både ferierende og forretningsreisende. Hotellet tilbyr en frokostrestaurant og trenings- og wellnessenter. Berømte steder som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen, Unter den Linden, Museumsinsel og Checkpoint Charlie ligger kun en liten spasertur unna.

  Se mer
 • Mercure Hotel Berlin am Alexanderplatz
  Frakr912Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1196 anmeldelser fra reisendeBasert på 1196 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Berlin. Hotell ble bygget i 1970. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 179 rom. Eiendommen består av 148 dobbeltrom, 12 suiter og 19 leiligheter. Hotell har en idyllisk beliggenhet i hjertet av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Berlin Mitte
  Frakr1.004Per natt

  Leonardo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Bertolt-brecht-platz 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 910 anmeldelser fra reisendeBasert på 910 anmeldelser fra reisende

  Med plassering midt i hjertet av kosmopolitten og den rike historiske verdensarvbyen Berlin, er dette elegante, urbane hotellet et førsteklasses valg for forretnings- eller fornøyelsesreisende. Innen få minutter finner gjestene utallige butikker og restauranter. Den sjarmerende elven Spree og togstasjonen Berlin Friedrichstraße er innen 500 meter fra hotellet. Dette herlige hotelletablissementet har en ideell plassering i det kommersielle knutepunktet Friedrichstraße. Det er innen gåavstand til noen av Berlins høyst elskede severdigheter, inkludert Brandenburger Tor og Postdamer Platz. Dette herlige etablissementet tilbyr lyse og vakkert dekorerte gjesterom, med naturlige toner og moderne møblement. Morgengjestene kan nyte en variert og delikat frokost som gir en god start på dagen. Hotellet har også en koselig bar, velværeområde, et treningssenter og allsidige møtefasiliteter.

  Se mer
 • NH Berlin Kreuzberg
  Frakr919Per natt

  NH Berlin Kreuzbergstars

  Mitte, Berlin , Heinrich heine platz 11 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 318 anmeldelser fra reisendeBasert på 318 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 38 rom. Hotell tilbyr 8 junior suiter og 38 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie
  Frakr1.302Per natt

  NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charliestars

  Mitte, Berlin , leipziger strasse 106-111 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1973 anmeldelser fra reisendeBasert på 1973 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre hotellet ligger i selve hjertet av Tysklands hovedstad, nær historiske steder som Potzdamer Platz, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie. Hotellet er utrustet for møter og private arrangement med totalt 13 flerbruksrom for tilstelninger av alle størrelser. Nærmeste offentlige transport ligger kun 300 unna. Hotellet er det ideelle valget for et spennende besøk til Tysklands hovedstad.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  166  Hoteller i Berlin
Side  1  av  17
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Berlin er hovedstaden i Tyskland, og den har et stort utvalg av attraksjoner for turister i alle aldre, både kultur- og fritidsmessig. En av de mest besøkte stedene er Berlinmuren, hvis etterlevninger står der fremdeles. Et annet populært sted er Potsdamer Platz, som i 1920 var en av Europas viktigste sentre og som siden murens fall, har blitt rekonstruert. I dag er det området av moderne kjøpesentre og skyskrapere, noe som gjør det symbolet på det nye Berlin. Byen er hjem til et stort mangfold av museer, 153 i alt, og så hvis du er ute etter å utvide tankene dine, kan du velge en av disse. Hvis du ønsker å tilbringe en ettermiddag omgitt av natur er dette enkelt takket være de mange parker og hager hvor du kan nyte noen rolige øyeblikk. Hvis du vil se en livlig by, med massevis av interesser, og hvor du også kan slappe av, kan Berlin være ditt beste alternativ.

Interessepunkter

Mest populære soner i Berlin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her