Hoteller i Berlin

Finn på kart
Hoteller i Berlin

BerlinFra  kr189

Anbefalte hoteller Berlin

 • Best Western Hotel am Spittelmarkt
  Frakr531Per natt

  Best Western Hotel am Spittelmarktstars

  Mitte, Berlin , Neue gruenstrasse 28 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 81 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1769 anmeldelser fra reisendeBasert på 1769 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på en fredelig sidegate i hjertet av byen, en kort spasertur fra berømte Friedrichstrasse. Takket være sin sentrale beliggenhet like ved Spittelmarkt, når du alle interessante severdigheter på minutter. Den nærmeste undergrunnsstasjonen (200 meter unna) tar deg direkte og raskt til de to knutepunktene Alexanderplatz i øst og Zoologischer Garten i vest. Du kan også komme deg til attraksjoner som messesenteret, Brandenburger Tor (2.5 kilometer), Gendarmenmarkt-plassen (1.5 kilometer), TV-tårnet (1.5 kilometer), Museumsinsel (1.5 kilometer) og Potsdamer Platz, med sine mange barer og restauranter. Tegel lufthavn ligger elleve kilometer unna, og det er 22 kilometer til Schönefeld lufthavn.Dette familievennlige byhotellet ble etablert i 2008, og har til sammen 244 komfortable og moderne rom, også familierom. Gjester kan slappe av etter en lang dag i hotellbaren, som er åpen hele døgnet. Hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Hotellet har også bar, frokostsaler og ti parkeringsplasser, og tilbyr klesvask (mot gebyr).Alle de komfortable og moderne rommene har eget bad med dusj, toalett og hårføner, i tillegg til satellitt-TV, telefon, høyhastighets internett (gratis) og safe. Rommene har også radio og selvstyrt air condition og oppvarming.Gjester kan nyte en lekker og variert frokostbuffet i de seks forskjellige frokostsalene, og dermed få en flott start på en aktiv dag i Berlin.

  Se mer
 • Hilton Berlin
  Frakr1.281Per natt

  Hilton Berlinstars

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4699 anmeldelser fra reisendeBasert på 4699 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Mitte, og er perfekt for familier. De 601 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Hilton Berlin. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. , Alle som bor her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. og Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Frakr676Per natt

  Scandic Berlin Potsdamer Platzstars

  Mitte, Berlin , Gabriele-tergit-promenade 19 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3279 anmeldelser fra reisendeBasert på 3279 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellets skandinaviske stil bringer en avslappende skandinavisk atmosfære til Berlins travel Potsdamer Platz. Dette moderne området byr på et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Hotellet ligget nær den Berlinmuren og steder som Brandenburger Tor, Holocaust-minnesmerket og det tyske parlamentet.

  Se mer
 • Eurostars Berlin
  Frakr940Per natt

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1993 anmeldelser fra reisendeBasert på 1993 anmeldelser fra reisende

  Få minutter fra de prestisjefulle handelsområdene og nær hovedseverdighetene i Berlin. Dette hotellet er ideelt plassert på berømte Friedrichstrasse, helt i midten av byen. Brandenburger Tor og Museumsinsel er bare to av områdets severdigheter. Gjestene ønskes velkommen i lobbyen med 24-timers resepsjon, en hotellsafe, heis og bagasjerom. Forretningsgjester vil sette pris på konferansefasilitetene. Det finnes kafé, restaurant og bar på stedet. Internettilgang tilbys mot ekstra avgift, rom- og vaskeritjenester samt bilparkering og garasje er tilgjengelig.

  Se mer
 • Amano Grand Central
  Frakr755Per natt

  Amano Grand Centralstars

  Mitte, Berlin , Heidestrasse 62 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1309 anmeldelser fra reisendeBasert på 1309 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Mitte. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Totalt antall rom er 250. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Amano Grand Central tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Amano Grand Central inkluderer en gjestegarasje. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. og Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
  Frakr987Per natt

  NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrassestars

  Mitte, Berlin , friedrichstrasse 96 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1221 anmeldelser fra reisendeBasert på 1221 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i sentrum av Berlin er dette moderne byhotellet, med sin plassering på legendariske Friedrichstrasse, den ideelle basen for dem som ønsker å utforske byen, både ferierende og forretningsreisende. Hotellet tilbyr en frokostrestaurant og trenings- og wellnessenter. Berømte steder som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen, Unter den Linden, Museumsinsel og Checkpoint Charlie ligger kun en liten spasertur unna.

  Se mer
 • Vienna House Andel’s Berlin
  Frakr932Per natt

  Vienna House Andel’s Berlinstars

  Lichtenberg, Berlin , Landsberger allee 106 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2597 anmeldelser fra reisendeBasert på 2597 anmeldelser fra reisende

  Dette luksushotellet ligger i den østlige delen av den tyske hovedstaden, i nærheten av det historiske torget Alexanderplatz, et av Tysklands mest monumentale bytorg. Hotellet kan raskt og lett nås, med tog-, trikke- og busstopp i nærheten. Alle Berlins attraksjoner og interessante steder ligger mindre enn 30 minutter unna. Det luftkondisjonerte hotellet med 557 rom er rettet mot dem som elsker arkitektur og design. Hotellet har konferanse- og begivenhetsfasiliteter og en 570 kvadratmeter stor ballsal samt parkeringsplasser i hotellets egne parkeringsgarasje. De glassomgitte Sky Bar og Sky Lounge i de øvre etasjene i hotellet tilbyr fantastisk utsikt over Berlin. Fasilitetene og tjenestene i enhetene, inkludert 14 rom tilpasset for funksjonshemmede, holder alle dagens bostandard. De 21 rommene med parkettgulv ble designet med hensyn til personer med allergier.

  Se mer
 • Gat Point Charlie
  Frakr717Per natt

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1919 anmeldelser fra reisendeBasert på 1919 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Mitte. Totalt 140 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Gat Point Charlie. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Gat Point Charlie tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie
  Frakr904Per natt

  NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charliestars

  Mitte, Berlin , Leipziger strasse 106-111 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2235 anmeldelser fra reisendeBasert på 2235 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre hotellet ligger i selve hjertet av Tysklands hovedstad, nær historiske steder som Potzdamer Platz, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie. Hotellet er utrustet for møter og private arrangement med totalt 13 flerbruksrom for tilstelninger av alle størrelser. Nærmeste offentlige transport ligger kun 300 unna. Hotellet er det ideelle valget for et spennende besøk til Tysklands hovedstad.

  Se mer
 • NH Berlin Alexanderplatz
  Frakr672Per natt

  NH Berlin Alexanderplatzstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Landsberger allee 26-32 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1756 anmeldelser fra reisendeBasert på 1756 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i bydelen Friedrichshain i Berlin, vis-a-vis parken. Det er offentlig transport og shopping- og underholdningstilbud kun få minutters gange unna. Berømte Alexanderplatz ligger om lag én kilometer fra hotellet, og det er offentlig transport kun få minutter fra hotellet. Tempelhof lufthavn ligger om lag sju kilometer unna, Tegel lufthavn ligger ti kilometer fra hotellet, og Schönefeld lufthavn ligger om lag 15 kilometer unna. Dette byhotellet består av 225 rom. I lobbyen finnes det et resepsjonsområde med bemanning døgnet rundt, safe og heiser. Hotellet har en koselig bar og en elegant restaurant. Gjester kan også benytte seg av klesvask, room service, en rekke seminarfasiliteter og trådløst internett. Hotellets garasje kan benyttes for et tilleggsgebyr.De hyggelige rommene på hotellet har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar, air condition og internett.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio med badstue og solarium (mot tilleggsgebyr).Frokost kan velges fra hotellets buffet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  199  Hoteller i Berlin
Side  1  av  20
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Berlin er hovedstaden i Tyskland, og den har et stort utvalg av attraksjoner for turister i alle aldre, både kultur- og fritidsmessig. En av de mest besøkte stedene er Berlinmuren, hvis etterlevninger står der fremdeles. Et annet populært sted er Potsdamer Platz, som i 1920 var en av Europas viktigste sentre og som siden murens fall, har blitt rekonstruert. I dag er det området av moderne kjøpesentre og skyskrapere, noe som gjør det symbolet på det nye Berlin. Byen er hjem til et stort mangfold av museer, 153 i alt, og så hvis du er ute etter å utvide tankene dine, kan du velge en av disse. Hvis du ønsker å tilbringe en ettermiddag omgitt av natur er dette enkelt takket være de mange parker og hager hvor du kan nyte noen rolige øyeblikk. Hvis du vil se en livlig by, med massevis av interesser, og hvor du også kan slappe av, kan Berlin være ditt beste alternativ.

Interessepunkter

Mest populære soner i Berlin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her