Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr134

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul
  Frakr3.155Per natt

  Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Ciragan caddesi no:46 ortakoy besiktas 46 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 711 anmeldelser fra reisendeBasert på 711 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Eiendommen består av 120 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Frakr1.103Per natt

  Hilton Istanbul BosphorusstarsGreenProgram Icon

  Istanbul New City, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1955. Hotell gjennomgikk renovering i 2000. Det finnes totalt 500 rom på stedet. Eiendommen består av 15 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Wyndham Grand Istanbul Kalamis Marina Hotel
  Frakr911Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 619 anmeldelser fra reisendeBasert på 619 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Eiendommen består av 210 rom. Eiendommen består av 156 enkeltrom, 54 dobbeltrom, 3 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Cartoon
  Frakr459Per natt

  Cartoonstars

  Istanbul New City, Istanbul , Tarlabasi bulvari no: 36 - Kart
  2,1/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1997. Hotell ble totaloppusset i 2009. Eiendommen består av 127 rom. Eiendommen består av 6 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Feronya
  Frakr304Per natt

  Feronyastars

  Istanbul New City, Istanbul , Abdulhakhamit cad. 58 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 244 anmeldelser fra reisendeBasert på 244 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Hotell ble oppusset i 2015. Det finnes totalt 102 rom på stedet. Eiendommen består av 22 enkeltrom, 60 dobbeltrom, 13 junior suiter, 1 handikapvennlig rom og 6 trippelrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Grand Star
  Frakr405Per natt

  Grand Starstars

  Istanbul New City, Istanbul , Siraselviler cad. taksim 45 - Kart
  2,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 84 anmeldelser fra reisendeBasert på 84 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble oppusset i 2009. Eiendommen består av 118 rom. Eiendommen består av 1 suite. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre
  Frakr860Per natt
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1975 anmeldelser fra reisendeBasert på 1975 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Eiendommen består av 840 rom. Eiendommen består av 744 dobbeltrom, 85 suiter, 9 handikapvennlige rom. , 158 executive rom og 68 superior rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Mercure Istanbul Taksim
  Frakr562Per natt

  Mercure Istanbul Taksimstars

  Istanbul New City, Istanbul , Omer avni mah. inonu cad. gumussuyu 42 - Kart
   

  Hotell ble bygget i 2014. Eiendommen består av 137 rom. Eiendommen består av 108 dobbeltrom, 2 junior suiter, 3 suiter, 2 handikapvennlige rom. , 15 trippelrom og 22 executive rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det er døgnbemannet sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Laleli Gonen Hotel
  Frakr393Per natt

  Laleli Gonen Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Fethibey caddesi zeynepkamil sokak 24 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 213 anmeldelser fra reisendeBasert på 213 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble oppusset i 2011. Eiendommen består av 65 rom. Eiendommen består av 5 enkeltrom og 45 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Bekdas Hotel Deluxe
  Frakr319Per natt

  Bekdas Hotel Deluxestars

  Istanbul Old City, Istanbul , Mimar kemalettin mah. derinkuyu sokak 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 136 anmeldelser fra reisendeBasert på 136 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Hotell ble totalrenovert i 2013. Eiendommen består av 97 rom. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 75 dobbeltrom og 3 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  710  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  71
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her