Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr168

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Frakr1.697Per natt

  Hilton Istanbul BosphorusstarsGreenProgram Icon

  Istanbul New City, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1955. Hotell ble oppusset i 2000. Det finnes totalt 500 rom på stedet. Eiendommen består av 15 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Wyndham Grand Istanbul Kalamis Marina Hotel
  Frakr1.537Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 641 anmeldelser fra reisendeBasert på 641 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Eiendommen består av 210 rom. Eiendommen består av 156 enkeltrom, 54 dobbeltrom, 3 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Cartoon
  Frakr921Per natt

  Cartoonstars

  Istanbul New City, Istanbul , Tarlabasi bulvari no: 36 - Kart
  2,1/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1997. Hotell ble totaloppusset i 2009. Eiendommen består av 127 rom. Eiendommen består av 6 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Feronya
  Frakr406Per natt

  Feronyastars

  Istanbul New City, Istanbul , Abdulhakhamit cad. 58 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 248 anmeldelser fra reisendeBasert på 248 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Hotell ble oppusset i 2015. Det finnes totalt 102 rom på stedet. Eiendommen består av 22 enkeltrom, 60 dobbeltrom, 13 junior suiter, 1 handikapvennlig rom og 6 trippelrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Grand Star
  Frakr670Per natt

  Grand Starstars

  Istanbul New City, Istanbul , Siraselviler cad. 45/1 - Kart
  2,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 86 anmeldelser fra reisendeBasert på 86 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totaloppusset i 2009. Eiendommen består av 118 rom. Eiendommen består av 1 suite. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre
  Frakr1.497Per natt
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2050 anmeldelser fra reisendeBasert på 2050 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Eiendommen består av 840 rom. Eiendommen består av 744 dobbeltrom, 85 suiter, 9 handikapvennlige rom. , 158 executive rom og 68 superior rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Mercure Istanbul Taksim
  Frakr949Per natt

  Mercure Istanbul Taksimstars

  Istanbul New City, Istanbul , Omer avni mah. inonu cad. gumussuyu 42 - Kart
   

  Hotell ble bygget i 2014. Eiendommen består av 137 rom. Eiendommen består av 108 dobbeltrom, 2 junior suiter, 3 suiter, 2 handikapvennlige rom. , 15 trippelrom og 22 executive rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det er døgnbemannet sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Bekdas Hotel Deluxe
  Frakr482Per natt

  Bekdas Hotel Deluxestars

  Istanbul Old City, Istanbul , Mimar kemalettin mah. derinkuyu sokak 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 136 anmeldelser fra reisendeBasert på 136 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Hotell ble totaloppusset i 2013. Eiendommen består av 97 rom. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 75 dobbeltrom og 3 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det er døgnbemannet sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Innpera Hotel
  Frakr565Per natt

  Innpera Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Siraselviler caddesi, taksim 15 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 341 anmeldelser fra reisendeBasert på 341 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1964. Hotell ble oppusset i 2011. Eiendommen består av 118 rom. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 70 dobbeltrom, 15 junior suiter, 14 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Delta Hotel Istanbul
  Frakr386Per natt

  Delta Hotel Istanbulstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Aksaray cd. 26/1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 114 anmeldelser fra reisendeBasert på 114 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 2014. Det finnes totalt 82 rom på stedet. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 54 dobbeltrom, 5 suiter, 7 trippelrom og 6 familierom. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  721  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  73
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her