Hoteller i Praha

Finn på kart
Hoteller i Praha

PrahaFra  kr239

Anbefalte hoteller Praha

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Frakr385Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 184 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 867 anmeldelser fra reisendeBasert på 867 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av forretnings- og kultursentrum av byen. Et utvalg av restauranter, barer, nattklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes alle i umiddelbar nærhet til hotellet. Praha flyplass er rundt 20 km unna. Dette byhotellet, renovert i 2005, tilbyr gjester komplette bedriftstjenester samt kulturelle og andre programmer. De som ankommer med bil kan bruke den sikre parkeringen til hotellet. Hotellet består av totalt 55 rom fordelt på 5 etasjer. Flere fasiliteter inkluderer en bar og en restaurant. Alle rommene er utstyrt med eget bad, tilgang til internett og alle moderne fasiliteter. Hotellkomplekset inneholder en badstue, et boblebad og et treningsrom. Den nærmeste golfbanen er rundt 5 minutters kjøring unna. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet. Lunsj og middag kan inntas à la carte eller etter meny.

  Se mer
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Frakr741Per natt

  Hotel Jurys Inn PraguestarsGreenProgram Icon

  Stare Mesto, Praha , Sokolovska 204/11 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3192 anmeldelser fra reisendeBasert på 3192 anmeldelser fra reisende

  Dette er et sentralt hotell, kun fem minutter fra gamlebyen, og med alle byens attraksjoner i rekkevidde. Hotellet ligger like vis-a-vis metrostasjonen Florenc, og den berømte Wenceslas-plassen er kun to stopp unna. Hotellets beliggenhet er ypperlig for å utforske byen. Praha Ruzyne lufthavn er om lag 23 kilometer unna, og Wien internasjonale lufthavn er om lag 301 kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 2009, og er et nytt og moderne forretningshotell med 214 rom. Hotellet har døgnåpen resepsjon, safe og heis, i tillegg til en moderne restaurant, en stilfull loungebar og en kaffebar. Hotellet har også to topp moderne konferansesaler, med lydsystem og trådløst internett. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvask, og de med bil kan parkere i hotells parkeringsgarasje (mot gebyr).De store og komfortable rommene har eget bad med dusj, og har plass til tre voksne, to voksne og to bar, eller kun én person. Alle rom har hårføner, dobbeltseng, flatskjerm-TV med flere kanaler, internettkabel, safe, minikjøleskap, kaffemaskin og selvstyrt air condition.Gjester har gratis adgang til hotellets treningsstudio.Hotellet serverer middag a la carte.

  Se mer
 • Grandior Hotel Prague
  Frakr936Per natt

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Na porici 42 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4364 anmeldelser fra reisendeBasert på 4364 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Stare Mesto. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall rom er 393. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til グランディ オール ホテル プラハ. Alle som bor her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. , Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. , Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. og De som velger å overnatte her kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Majestic Plaza
  Frakr981Per natt

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Praha , Truhlarska 16 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet ligger i hjertet av historiske Praha, kun få meter fra berømte Municipal House, Gothic Powder Gate, Republikkplassen og det mest attraktive kjøpesenteret, Palladium. Offentlige transportmidler er kun et steinkast fra hotellet, og busstasjonen er halvannen kilometer unna. Ruzyne internasjonale lufthavn ligger 25 kilometer fra hotellet.Hotellet har fire konferansesaler med areal på 291 kvadratmeter, alle med dagslys, restauranten Atrium, en lobbybar, kafé, pub og en hageterrasse om sommeren. Hotellet ble bygget i 2009, og har 196 rom med air condition. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe, valutavekslingskontor, garderobe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets trådløse internett, room service, klesvask og garasje.Hotellet har rom med unik design, inkludert seks luksusleiligheter. Alle rom har selvstyrt air condition, gratis trådløst internett, LCD-TV med satellitt-kanaler, radio, vekkerklokke, minibar, kaffemaskin, elektronisk safe, skrivebord og stol. Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene har også stor dobbeltseng, telefon, strykejern/strykebrett og balkong eller terrasse. Rommene har oppvarming.I hotellets spasenter finner du badstue, boblebad, thaimassasje og spabehandlinger.Hotellet serverer en frokostbuffet. Lunsj serveres a la carte eller fra en bestemt meny, og middag serveres a la carte.

  Se mer
 • Art Deco Imperial
  Frakr1.236Per natt

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Praha , Na porici 15 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2961 anmeldelser fra reisendeBasert på 2961 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert på UNESCOs verdensarvliste og ligger i sentrum av Praha. Det er et ideelt startpunkt for gjester som vil utforske den tsjekkiske hovedstaden, enten det er i forretninger, sightseeing i den billedskjønne gamlebyen, shopping i hovedgatene eller utforskning av Prahas natteliv. Alle store kulturelle og kommersielle områder er innen enkel gåavstand. Mange stilige butikker, barer og restauranter er innen rekkevidde. Hotellet er kun få skritt fra Municipal House og en kort gåtur fra Wenceslas-plassen, torget i gamlebyen og Karlsbroen.

  Se mer
 • K+K Hotel Central
  Frakr820Per natt

  K+K Hotel Centralstars

  Stare Mesto, Praha , Hybernska 10 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2886 anmeldelser fra reisendeBasert på 2886 anmeldelser fra reisende

  Dette by- og forretningshotellet har en utmerket plassering, rett i hjertet av Prahas historiske gamleby. Togstasjonen, restauranter, puber og butikker er alle innen 200 meter fra hotellet. Det består av totalt 127 rom. Det har et eksepsjonelt design og en struktur som oser distinktiv smak. Det ekstravagante interiøret inviterer gjestene til å slappe av, og kose seg med den unike overdådige atmosfæren. Hotellet er fullt luftkondisjonert og har en lobby med 24-timers resepsjon og utsjekking, en hotellsafe og valutaveksling. Andre fasiliteter inkluderer tilgang til heis, stedets bar, kafé og restaurant. Spaområdet tilbyr en rekke tjenester slik at kropp og hode kan slappe av, og lar gjestene øke energinivået og oppleve velvære. Badstuen og treningsrommet kan benyttes uten kostnad. Hotellet tilbyr seng- og frokostopphold, med frokost servert som buffet.

  Se mer
 • Hotel UNIC Prague
  Frakr1.403Per natt

  Hotel UNIC Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Soukenicka 25 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1714 anmeldelser fra reisendeBasert på 1714 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte, moderne designhotellet ligger i en rolig gate i sentrum av Praha, kun ti minutters gange fra torget i gamlebyen og den astronomiske klokken. Breddene til elven Vltava og nærmeste trikkestopp kan begge nås på kun tre minutter, og metrostasjonen Namesti Republikty er 450 meter unna, noe som gir enkel tilgang til attraksjoner som Praha slott, Karlsbroen og Wenceslas-plassen.De plysjinnredete rommene og -suitene er stilig dekorert og har en rekke moderne fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, stor flatskjerm-TV med 60 internasjonale kanaler og praktisk kaffe/temaskin. Gjestene kan starte dagen med en deilig frokostbuffet i hotellrestauranten som serverer internasjonal og tsjekkisk mat med en moderne vri til lunsj og middag. Hotellets flotte rom og gode tjenester gjør det til et perfekt valg for et minneverdig opphold i vakre Praha.

  Se mer
 • Clarion Hotel Prague Old Town
  Frakr664Per natt

  Clarion Hotel Prague Old Townstars

  Stare Mesto, Praha , Hradební 768/9 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 694 anmeldelser fra reisendeBasert på 694 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stare Mesto. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet består av totalt 93 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2015. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Clarion Hotel Prague Old Town tillater små kjæledyr. Clarion Hotel Prague Old Town inkluderer en gjestegarasje. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Clarion Hotel Prague Old Town. De som velger å overnatte her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. og Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The President Hotel Prague
  Frakr883Per natt

  The President Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Namesti curieovch 1/100 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1128 anmeldelser fra reisendeBasert på 1128 anmeldelser fra reisende

  Dette luksushotellet ligger i Prahas vakre gamleby, like ved elven Vltavas bredde. Det er mange hyggelige butikker og restauranter, barer, nattklubber og puber i nærområdet.Dette byhotellet har 130 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 51 suiter (47 juniorsuiter, tre seniorsuiter og én presidentsuite). Hotellet har også en hyggelig lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke, frisørsalong, kasino, konferansesal, heis, garasje og limousintjeneste. Du finner en bar og en a la carte-restaurant med air condition og atskilt røykfritt område på hotellet. Andre fasiliteter er internettilgang, room service og klesvask.Rommene har eget bad med hårføner, telefon, satellitt- og kabel-TV, internettilgang, radio, internettilgang og stereoanlegg. Alle rom har sitteområde, minibar og safe.Tawan Thai Massage Centre and Spa er en luksuriøs helseklubb som tilbyr en kombinasjon av trening og avslapning. Her finner du fasiliteter som badstue og massasjebad. Tawan-senteret tilbyr en rekke thaimassasjer. Du kan også besøke frisørsalongen Sarcut Hairdressing Studio. I kasinoet kan du spille en rekke spill, som amerikansk rulett, black jack, kroneautomater, Caribbean Stud Poker og Pontoon.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Best Western Hotel Pav
  Frakr716Per natt

  Best Western Hotel Pavstars

  Stare Mesto, Praha , Kremencova 13 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1422 anmeldelser fra reisendeBasert på 1422 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Hotell ble oppusset i 2007. Eiendommen består av 89 rom. Eiendommen består av 88 dobbeltrom og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  189  Hoteller i Praha
Side  1  av  19
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Prague is the capital and the most important city of the Czech Republic, as well as being the capital of the region of Bohemia. It is set on the banks of the River Moldava, and is popularly known as the ""the Heart of Europe."" Among its many attractions, we recommend the 12th century Old Town Square, which is the centre of the oldest part of the city. Two buildings dominate the square: the Town Hall and the Church of Tyn. It is also possible to visit the Baroque Church of St Nicholas, the Kinský family palace and the Stone Bell House, which dates from the 14th century. It currently houses some of the Prague City Gallery's exhibition and concert rooms. However, it is Prague Castle that is the true highlight of any visit to the city. It was founded in the 9th century, and nowadays it houses the Cathedral, the Royal Palace and many other important monuments. The city's old town has been on UNESCO's list of World Heritage sites since 1992. Discover Europe's heart, visit Prague!

Interessepunkter

Mest populære soner i Praha

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler