Hoteller i Praha

Finn på kart
Hoteller i Praha

PrahaFra  kr301

Anbefalte hoteller Praha

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Frakr762Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 177 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 799 anmeldelser fra reisendeBasert på 799 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av forretnings- og kultursentrum av byen. Et utvalg av restauranter, barer, nattklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes alle i umiddelbar nærhet til hotellet. Praha flyplass er rundt 20 km unna. Dette byhotellet, renovert i 2005, tilbyr gjester komplette bedriftstjenester samt kulturelle og andre programmer. De som ankommer med bil kan bruke den sikre parkeringen til hotellet. Hotellet består av totalt 55 rom fordelt på 5 etasjer. Flere fasiliteter inkluderer en bar og en restaurant. Alle rommene er utstyrt med eget bad, tilgang til internett og alle moderne fasiliteter. Hotellkomplekset inneholder en badstue, et boblebad og et treningsrom. Den nærmeste golfbanen er rundt 5 minutters kjøring unna. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet. Lunsj og middag kan inntas à la carte eller etter meny.

  Se mer
 • Beseda
  Frakr1.107Per natt

  Besedastars

  Stare Mesto, Praha , Vladislavova 1477/20 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 854 anmeldelser fra reisendeBasert på 854 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Hotell gjennomgikk renovering i 2008. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 6 tilbygg. Eiendommen består av 135 rom. Eiendommen består av 8 enkeltrom, 116 dobbeltrom, 1 junior suite, 9 leiligheter og 1 handikapvennlig rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Grandior Hotel Prague
  Frakr1.445Per natt

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Na porici 42 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4092 anmeldelser fra reisendeBasert på 4092 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2014. Hotell ble totalrenovert i 2014. Det finnes totalt 393 rom på stedet. Eiendommen består av 344 dobbeltrom, 20 suiter, 3 handikapvennlige rom. , 9 trippelrom og 17 executive rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Art Deco Imperial
  Frakr1.720Per natt

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Praha , Na porici 15 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2767 anmeldelser fra reisendeBasert på 2767 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert på UNESCOs verdensarvliste og ligger i sentrum av Praha. Det er et ideelt startpunkt for gjester som vil utforske den tsjekkiske hovedstaden, enten det er i forretninger, sightseeing i den billedskjønne gamlebyen, shopping i hovedgatene eller utforskning av Prahas natteliv. Alle store kulturelle og kommersielle områder er innen enkel gåavstand. Mange stilige butikker, barer og restauranter er innen rekkevidde. Hotellet er kun få skritt fra Municipal House og en kort gåtur fra Wenceslas-plassen, torget i gamlebyen og Karlsbroen.

  Se mer
 • Grand Majestic Plaza
  Frakr1.643Per natt

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Praha , Truhlarska 16 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet ligger i hjertet av historiske Praha, kun få meter fra berømte Municipal House, Gothic Powder Gate, Republikkplassen og det mest attraktive kjøpesenteret, Palladium. Offentlige transportmidler er kun et steinkast fra hotellet, og busstasjonen er halvannen kilometer unna. Ruzyne internasjonale lufthavn ligger 25 kilometer fra hotellet.Hotellet har fire konferansesaler med areal på 291 kvadratmeter, alle med dagslys, restauranten Atrium, en lobbybar, kafé, pub og en hageterrasse om sommeren. Hotellet ble bygget i 2009, og har 196 rom med air condition. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe, valutavekslingskontor, garderobe og heis. Gjester kan benytte seg av hotellets trådløse internett, room service, klesvask og garasje.Hotellet har rom med unik design, inkludert seks luksusleiligheter. Alle rom har selvstyrt air condition, gratis trådløst internett, LCD-TV med satellitt-kanaler, radio, vekkerklokke, minibar, kaffemaskin, elektronisk safe, skrivebord og stol. Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene har også stor dobbeltseng, telefon, strykejern/strykebrett og balkong eller terrasse. Rommene har oppvarming.I hotellets spasenter finner du badstue, boblebad, thaimassasje og spabehandlinger.Hotellet serverer en frokostbuffet. Lunsj serveres a la carte eller fra en bestemt meny, og middag serveres a la carte.

  Se mer
 • EA Hotel Embassy Prague
  Frakr1.136Per natt

  EA Hotel Embassy Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Petrska 31 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 448 anmeldelser fra reisendeBasert på 448 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Hotell gjennomgikk renovering i 2014. Eiendommen består av 90 rom. Eiendommen består av 85 dobbeltrom, 4 junior suiter, 1 suite og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Rott
  Frakr1.240Per natt

  Rottstars

  Stare Mesto, Praha , Male namesti 4/138 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1488 anmeldelser fra reisendeBasert på 1488 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Hotell ble oppusset i 2007. Eiendommen består av 94 rom. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 79 dobbeltrom, 4 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Hilton Prague
  Frakr1.159Per natt

  Hilton PraguestarsGreenProgram Icon

  Stare Mesto, Praha , Pobrezni 1 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4768 anmeldelser fra reisendeBasert på 4768 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en sentral plassering i Praha, rett ved elvebanken til elven Vltava. Hotellet ligger bare 300 meter fra undergrunnsstasjonen Florenc. Dette gir enkel tilgang til de mange severdighetene byen har å tilby. Hotellet ligger kun en kort distanse fra Wenceslas-plassen, byens gamleby, Karlsbroen, det jødiske kvartalet, Hradschin og slottet. Luksushotellet utstråler eleganse og raffinement. Gjesterommene er utsøkt designet og kommer godt utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli imponert over de tilsynelatende grenseløse førsteklasses fasilitetene dette storslåtte hotellet har å tilby.

  Se mer
 • President Hotel Prague
  Frakr1.517Per natt

  President Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Namesti curieovch 1/100 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1070 anmeldelser fra reisendeBasert på 1070 anmeldelser fra reisende

  Dette luksushotellet ligger i Prahas vakre gamleby, like ved elven Vltavas bredde. Det er mange hyggelige butikker og restauranter, barer, nattklubber og puber i nærområdet.Dette byhotellet har 130 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 51 suiter (47 juniorsuiter, tre seniorsuiter og én presidentsuite). Hotellet har også en hyggelig lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke, frisørsalong, kasino, konferansesal, heis, garasje og limousintjeneste. Du finner en bar og en a la carte-restaurant med air condition og atskilt røykfritt område på hotellet. Andre fasiliteter er internettilgang, room service og klesvask.Rommene har eget bad med hårføner, telefon, satellitt- og kabel-TV, internettilgang, radio, internettilgang og stereoanlegg. Alle rom har sitteområde, minibar og safe.Tawan Thai Massage Centre and Spa er en luksuriøs helseklubb som tilbyr en kombinasjon av trening og avslapning. Her finner du fasiliteter som badstue og massasjebad. Tawan-senteret tilbyr en rekke thaimassasjer. Du kan også besøke frisørsalongen Sarcut Hairdressing Studio. I kasinoet kan du spille en rekke spill, som amerikansk rulett, black jack, kroneautomater, Caribbean Stud Poker og Pontoon.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Frakr890Per natt

  Hotel Jurys Inn PraguestarsGreenProgram Icon

  Stare Mesto, Praha , Sokolovska 204/11 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2913 anmeldelser fra reisendeBasert på 2913 anmeldelser fra reisende

  Dette er et sentralt hotell, kun fem minutter fra gamlebyen, og med alle byens attraksjoner i rekkevidde. Hotellet ligger like vis-a-vis metrostasjonen Florenc, og den berømte Wenceslas-plassen er kun to stopp unna. Hotellets beliggenhet er ypperlig for å utforske byen. Praha Ruzyne lufthavn er om lag 23 kilometer unna, og Wien internasjonale lufthavn er om lag 301 kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 2009, og er et nytt og moderne forretningshotell med 214 rom. Hotellet har døgnåpen resepsjon, safe og heis, i tillegg til en moderne restaurant, en stilfull loungebar og en kaffebar. Hotellet har også to topp moderne konferansesaler, med lydsystem og trådløst internett. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvask, og de med bil kan parkere i hotells parkeringsgarasje (mot gebyr).De store og komfortable rommene har eget bad med dusj, og har plass til tre voksne, to voksne og to bar, eller kun én person. Alle rom har hårføner, dobbeltseng, flatskjerm-TV med flere kanaler, internettkabel, safe, minikjøleskap, kaffemaskin og selvstyrt air condition.Gjester har gratis adgang til hotellets treningsstudio.Hotellet serverer middag a la carte.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  185  Hoteller i Praha
Side  1  av  19
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Prague is the capital and the most important city of the Czech Republic, as well as being the capital of the region of Bohemia. It is set on the banks of the River Moldava, and is popularly known as the ""the Heart of Europe."" Among its many attractions, we recommend the 12th century Old Town Square, which is the centre of the oldest part of the city. Two buildings dominate the square: the Town Hall and the Church of Tyn. It is also possible to visit the Baroque Church of St Nicholas, the Kinský family palace and the Stone Bell House, which dates from the 14th century. It currently houses some of the Prague City Gallery's exhibition and concert rooms. However, it is Prague Castle that is the true highlight of any visit to the city. It was founded in the 9th century, and nowadays it houses the Cathedral, the Royal Palace and many other important monuments. The city's old town has been on UNESCO's list of World Heritage sites since 1992. Discover Europe's heart, visit Prague!

Interessepunkter

Mest populære soner i Praha

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Grandior Hotel Prague
  Grandior Hotel Prague
  4,4/5

  Flott hotell - god service

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/11/2016

  Frakr156Se mer

 • Caesar Prague
  Caesar Prague
  4,4/5

  Bra hotell til en grei pris. OK beliggenhet med gåavstand til det meste.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 18/05/2017

  Frakr142Se mer

 • Waldstein
  Waldstein
  4,0/5

  Super plassering, er i gåavstand til det aller meste. Veldig stille og rolig område, men ikke mange meter å gå for å finne flere restauranter og butikker. Veldig idyllisk frokostkjeller, og utrolig hø ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr60Se mer