Gjør den amerikanske drømmen til virkelighet og besøk USA

Gjør den amerikanske drømmen til virkelighet og besøk USA

Orlando

For at du skal kunne besøke reisemålene du ikke bør gå glipp av, har Hotelopia satt sammen tilbud du ikke kan ta deg råd til å overse.

 • Seralago Hotel and Suites

  For opphold fra 23/10/2017 pr. 27/10/2017

  Fra kr200natt

  Seralago Hotel and Suites  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, West irlo bronson memorial highway - 5678Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1973. Hotell gjennomgikk renovering i 1999. Eiendommen består av 614 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Gratis netterGratis netter
 • Maingate Lakeside Resort

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr275natt

  Maingate Lakeside Resort  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, West irlo bronson memorial hwy - 7769Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Bare noen få minutter fra inngangen til Walt Disney World Resort ligger dette koselige hotellet. Det er ideelt når man vil slappe av etter en lang dag i en av områdets fornøyelsesparker. Ved siden av hotellet vil gjestene finne Black Lake, hvor de kan bade og dra ut i båt. Både Lake Buena Vista Outlet Mall, SeaWorld, Universal Orlando og Orlando Premium Outlets er bare en kort kjøretur unna.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Quality Inn & Suites Eastgate

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr328natt

  Quality Inn & Suites Eastgate  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, w. irlo bronson highway - 4960Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Det finnes totalt 176 rom på stedet. Eiendommen består av 17 enkeltrom, 107 dobbeltrom, 18 suiter, 5 handikapvennlige rom. og 29 superior rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

 • Champions World Resort

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr305natt

  Champions World Resort  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, W irlo bronson memorial hwy (a.k.a west us-192) - 8660Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Hotell ble oppusset i 2008. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 2 tilbygg. Eiendommen består av 435 rom. Eiendommen består av 435 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

 • Roomba Inn & Suites

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr323natt

  Roomba Inn & Suites  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, W.irlo bronson memorial highway - 5840Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2000. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 400 rom. Eiendommen består av 50 enkeltrom, 290 dobbeltrom, 40 suiter og 20 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

 • Howard Johnson Express Inn Lakefront

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr323natt

  Howard Johnson Express Inn Lakefront  2EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, w. irlo bronson memorial hway 192, - 4836Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Det finnes totalt 111 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

 • Red Roof Inn Orlando International Drive

  For opphold fra 29/09/2017 pr. 03/10/2017

  Fra kr402natt

  Red Roof Inn Orlando International Drive  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 9922 hawaiian court - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble oppusset i 2012. Eiendommen består av 134 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. På området finnes det overvåket parkering.

  Long stay discountLong stay discount
 • Days Inn Convention Center Orlando

  For opphold fra 23/10/2017 pr. 27/10/2017

  Fra kr358natt

  Days Inn Convention Center Orlando  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, international drive, - 9990Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter

  Hotell gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 219 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet.

 • I-Drive Grand Resort & Suites

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr373natt

  I-Drive Grand Resort & Suites  2EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, s kirkman road - 7056Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter

  Dette koselige hotellet har en førsteklasses beliggenhet i Orlando, med en overflod av butikker, restauranter og det berømte badelandet Wet n' Wild i gangavstand, samt lett tilgang til resten av det sentrale Floridas mest populære attraksjoner. Hotellet ligger i nærheten av University of Central Florida og Orlando Convention Center, og tilbyr gratis transport til fornøyelsesparkene Universal Studios, Walt Disney World, Sea World Orlando, og Island of Adventures. Tjenestene inkluderer døgnåpen resepsjon, safe, bar, spillerom, TV-stue, konferansefasiliteter, rom- og vaskeritjenester.

 • Grand Hotel Orlando

  For opphold fra 03/10/2017 pr. 07/10/2017

  Fra kr395natt

  Grand Hotel Orlando  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 7825 universal blvd - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble oppusset i 2016. Eiendommen består av 334 rom. Eiendommen består av 79 enkeltrom, 245 dobbeltrom og 10 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Long stay discountLong stay discount
 • Monumental Movieland

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr414natt

  Monumental Movieland  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, International drive - 6233Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2005. Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 260 rom på stedet. Eiendommen består av 260 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

 • Clarion Inn & Suites Orlando International Drive

  For opphold fra 29/09/2017 pr. 03/10/2017

  Fra kr433natt

  Clarion Inn & Suites Orlando International Drive  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, Hawaiian court - 9956Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble oppusset i 2009. Eiendommen består av 221 rom. Eiendommen består av 48 suiter og 12 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Long stay discountLong stay discount
 • Clarion Lake Buena Vista

  For opphold fra 02/11/2017 pr. 06/11/2017

  Fra kr454natt

  Clarion Lake Buena Vista  3EST

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, 8442 palm parkway - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  I nærheten av Walt Disney World, samt mange andre attraksjoner, restauranter og butikker, ligger dette familiehotellet med aircondition og 640 rom. I lobbyen finnes 24-timers resepsjon og safe. I samme område ligger et lite supermarked, souvenirbutikk, bar, lounge og spillerom. En restaurant, offentlig internettilgang, vasketjeneste, parkeringsplass, garasje, og lekeplass er også tilgjengelig for gjestene.

 • Holiday Inn Resort Lake Buena Vista

  For opphold fra 01/10/2017 pr. 05/10/2017

  Fra kr537natt

  Holiday Inn Resort Lake Buena Vista  H3_5

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, State road 535 - 13351Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1990. Hotell ble totalrenovert i 2012. Eiendommen består av 503 rom. Eiendommen består av 59 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Special OfferSpecial Offer
 • Holiday Inn Express & Suites LBV South

  For opphold fra 27/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr637natt

  Holiday Inn Express & Suites LBV South  3EST

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, Polynesian isle blvd - 3484Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2004. Hotell ble totaloppusset i 2007. Eiendommen består av 148 rom. Eiendommen består av 15 enkeltrom, 88 dobbeltrom, 37 suiter og 7 familierom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5