Gjør den amerikanske drømmen til virkelighet og besøk USA

Gjør den amerikanske drømmen til virkelighet og besøk USA

Orlando

For at du skal kunne besøke reisemålene du ikke bør gå glipp av, har Hotelopia satt sammen tilbud du ikke kan ta deg råd til å overse.

 • Seralago Hotel and Suites

  For opphold fra 10/08/2017 pr. 14/08/2017

  Fra kr285natt

  Seralago Hotel and Suites  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, West irlo bronson memorial highway - 5678Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1973. Hotell gjennomgikk renovering i 1999. Eiendommen består av 614 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

 • Orlando Metropolitan Resort

  For opphold fra 14/08/2017 pr. 18/08/2017

  Fra kr313natt

  Orlando Metropolitan Resort  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 8444 austrian court - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet har en praktisk beliggenhet i området rundt berømte International Drive med sine utallige shoppingmuligheter og restauranter. Orlando/Orange County Convention Center ligger i gangavstand, mens berømte attraksjoner som Universal Studios, Wonderworks, SeaWorld, Aquatica, Wet n' Wild, Discovery Cove og Walt Disney World Resort ligger alle lett tilgjengelig.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Maingate Lakeside Resort

  For opphold fra 16/08/2017 pr. 20/08/2017

  Fra kr313natt

  Maingate Lakeside Resort  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 7769 west irlo bronson memorial highway (192w) - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Bare noen få minutter fra inngangen til Walt Disney World Resort ligger dette koselige hotellet. Det er ideelt når man vil slappe av etter en lang dag i en av områdets fornøyelsesparker. Ved siden av hotellet vil gjestene finne Black Lake, hvor de kan bade og dra ut i båt. Både Lake Buena Vista Outlet Mall, SeaWorld, Universal Orlando og Orlando Premium Outlets er bare en kort kjøretur unna.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Quality Inn & Suites Eastgate

  For opphold fra 06/08/2017 pr. 10/08/2017

  Fra kr356natt

  Quality Inn & Suites Eastgate  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 4960 w. irlo bronson highway - 4073961376Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Det finnes totalt 176 rom på stedet. Eiendommen består av 17 enkeltrom, 107 dobbeltrom, 18 suiter, 5 handikapvennlige rom. og 29 superior rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell.

 • Days Inn Convention Center Orlando

  For opphold fra 02/08/2017 pr. 06/08/2017

  Fra kr372natt

  Days Inn Convention Center Orlando  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 9990 international drive, - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter

  Hotell gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 219 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. På området finnes det overvåket parkering. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

 • Howard Johnson Express Inn Lakefront

  For opphold fra 06/08/2017 pr. 10/08/2017

  Fra kr348natt

  Howard Johnson Express Inn Lakefront  2EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 4836 w. irlo bronson memorial hway 192, - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Det finnes totalt 111 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

 • Travelodge Suites East Gate Orange

  For opphold fra 06/08/2017 pr. 10/08/2017

  Fra kr351natt

  Travelodge Suites East Gate Orange  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 5399 w. irlo bronson memorial highway, - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Eiendommen består av 159 rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell.

 • Red Roof Inn Orlando International Drive

  For opphold fra 09/07/2017 pr. 13/07/2017

  Fra kr422natt

  Red Roof Inn Orlando International Drive  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 9922 hawaiian court - N/AKart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totaloppusset i 2012. Eiendommen består av 134 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Long stay discountLong stay discount
 • Champions World Resort

  For opphold fra 10/08/2017 pr. 14/08/2017

  Fra kr389natt

  Champions World Resort  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, W irlo bronson memorial hwy (a.k.a west us-192) - 8660Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Hotell ble oppusset i 2008. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 2 tilbygg. Eiendommen består av 435 rom. Eiendommen består av 435 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

 • Monumental Movieland

  For opphold fra 13/07/2017 pr. 17/07/2017

  Fra kr444natt

  Monumental Movieland  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, International drive - 6233Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2005. Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 260 rom på stedet. Eiendommen består av 260 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

 • Grand Hotel Orlando

  For opphold fra 06/08/2017 pr. 10/08/2017

  Fra kr455natt

  Grand Hotel Orlando  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 7825 universal blvd - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble oppusset i 2016. Eiendommen består av 334 rom. Eiendommen består av 79 enkeltrom, 245 dobbeltrom og 10 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Long stay discountLong stay discount
 • The Floridian Hotel & Suites

  For opphold fra 16/08/2017 pr. 20/08/2017

  Fra kr495natt

  The Floridian Hotel & Suites  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 7531 canada avenue - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2000. Det finnes totalt 129 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice.

 • Clarion Lake Buena Vista

  For opphold fra 09/07/2017 pr. 13/07/2017

  Fra kr607natt

  Clarion Lake Buena Vista  3EST

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, 8442 palm parkway - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  I nærheten av Walt Disney World, samt mange andre attraksjoner, restauranter og butikker, ligger dette familiehotellet med aircondition og 640 rom. I lobbyen finnes 24-timers resepsjon og safe. I samme område ligger et lite supermarked, souvenirbutikk, bar, lounge og spillerom. En restaurant, offentlig internettilgang, vasketjeneste, parkeringsplass, garasje, og lekeplass er også tilgjengelig for gjestene.

 • Country Inn & Suites By Carlson Orlando

  For opphold fra 29/07/2017 pr. 02/08/2017

  Fra kr550natt

  Country Inn & Suites By Carlson Orlando  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 7701 universal blvd - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2000. Hotell ble totaloppusset i 2014. Det finnes totalt 170 rom på stedet. Eiendommen består av 122 dobbeltrom, 48 suiter og 8 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Long stay discountLong stay discount
 • Courtyard by Marriott LBV at Vista Centre

  For opphold fra 06/08/2017 pr. 10/08/2017

  Fra kr673natt

  Courtyard by Marriott LBV at Vista Centre  4EST

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, 8501 palm parkway - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  I det populære ferieanlegget Lake Buena Vista i Orlando, ligger dette moderne hotellet nær mange av de berømte fornøyelsesparkene i området. Disney's Magic Kingdom, Hollywood Studios, Animal Kingdom og Epcot er bare noen minutter unna, og andre attraksjoner – som SeaWorld, Universal Studios, Islands of Adventure og Mary, Queen of the Universe Shrine – er lett tilgjengelige. Orlando internasjonale lufthavn ligger ca. 29 km unna.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5