Gjør den amerikanske drømmen til virkelighet og besøk USA

Gjør den amerikanske drømmen til virkelighet og besøk USA

Orlando

For at du skal kunne besøke reisemålene du ikke bør gå glipp av, har Hotelopia satt sammen tilbud du ikke kan ta deg råd til å overse.

 • Seralago Hotel and Suites

  For opphold fra 05/04/2018 pr. 09/04/2018

  Fra kr302natt

  Seralago Hotel and Suites  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, West irlo bronson memorial highway - 5678Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Kissimmee Area, og er spesielt utformet for familier. Overnattingsstedet består av totalt 614 koselige gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 1999. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov.

 • Holiday Inn Orlando SW Celebration

  For opphold fra 30/03/2018 pr. 03/04/2018

  Fra kr444natt

  Holiday Inn Orlando SW Celebration  4EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 5711 w irlo bronson memorial hwy - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Hotellet ligger meget nær Walt Disney World, samt en rekke spennende attraksjoner, og kan tilby komfortable gjesterom, avslappende bekvemmeligheter og gode spisemuligheter. Hotellet ligger nær Old Town, Falcon's Fire Golf Club og Arabian Nights Dinner Show. Steder av interesse i nærheten inkluderer Lake Buena Vista Factory Stores og Celebration Golf Club. Det finnes også gode veiforbindelser til Highway 192 fra hotellet.

 • Quality Suites

  For opphold fra 09/04/2018 pr. 13/04/2018

  Fra kr499natt

  Quality Suites  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, Turkey lake rd - 9350Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i International Drive Area. Det finnes totalt 214 gjesteværelser på Quality Suites. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2001. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass.

  Buen FinBuen Fin
 • The Avanti Palms Resort and Conference Center

  For opphold fra 09/04/2018 pr. 13/04/2018

  Fra kr511natt

  The Avanti Palms Resort and Conference Center  H3_5

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 6515 international drive - tbdKart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter

  I selve hjertet av International Drive, en kort spasertur fra dens mange parker og attraksjoner, ligger dette hotellet med fullservice og en ypperlig beliggenhet. Gjester kan besøke Universal Studios, Sea World og de mange spennende fornøyelsesparkene og attraksjonene som ligger kun minutter fra hotellet. Magien bak fornøyelsesparkene og attraksjonene, det fantastiske Florida-været og hotellets fasiliteter gjør dette til det ideelle feriestedet for hele familien.

  Buen FinBuen FinEarly Booking discountEarly Booking discount
 • Country Inn & Suites by Radisson Orlando

  For opphold fra 12/03/2018 pr. 16/03/2018

  Fra kr514natt

  Country Inn & Suites by Radisson Orlando  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, 7701 universal blvd - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i International Drive Area, og er spesielt utformet for homofile. Totalt antall rom er 170. Denne eiendommen ble sist renovert i 2014. Country Inn & Suites by Radisson Orlando sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Country Inn & Suites by Radisson Orlando tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Alle baderommene på Country Inn & Suites by Radisson Orlando er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Buen FinBuen FinLong stay discountLong stay discount
 • Courtyard Orlando Lake Buena Vista at Vista Centre

  For opphold fra 09/04/2018 pr. 13/04/2018

  Fra kr562natt

  Courtyard Orlando Lake Buena Vista at Vista Centre  4EST

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, palm parkway - 8501Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  I det populære ferieanlegget Lake Buena Vista i Orlando, ligger dette moderne hotellet nær mange av de berømte fornøyelsesparkene i området. Disney's Magic Kingdom, Hollywood Studios, Animal Kingdom og Epcot er bare noen minutter unna, og andre attraksjoner – som SeaWorld, Universal Studios, Islands of Adventure og Mary, Queen of the Universe Shrine – er lett tilgjengelige. Orlando internasjonale lufthavn ligger ca. 29 km unna.

  Long stay discountLong stay discount
 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive

  For opphold fra 18/03/2018 pr. 22/03/2018

  Fra kr591natt

  Ramada Plaza Resort and Suites International Drive  H3_5

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, International drive, i-4 exit 74-a - 6500Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i International Drive Area. Totalt 164 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ramada Plaza Resort and Suites International Drive. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Ramada Plaza Resort and Suites International Drive. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Ramada Plaza Resort and Suites International Drive tilbyr ikke babysenger. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Ramada Plaza Resort and Suites International Drive. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov.

 • Red Lion Orlando-Kissimmee Maingate

  For opphold fra 06/03/2018 pr. 10/03/2018

  Fra kr581natt

  Red Lion Orlando-Kissimmee Maingate  4EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 7300 w irlo bronson memorial hwy - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette flotte hotellet som ligger i Kissimmee Area, er et godt alternativ for familier. De viktigste underholdningsstedene er 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 25. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 530 rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2014. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Red Lion Orlando-Kissimmee Maingate har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. De som velger å overnatte her kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på hotellet. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Buen FinBuen FinLong stay discountLong stay discount
 • Ramada Kissimmee Downtown Hotel

  For opphold fra 06/03/2018 pr. 10/03/2018

  Fra kr645natt

  Ramada Kissimmee Downtown Hotel  3EST

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 4018 w. vine street, - Kart
   

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Kissimmee Area. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende vil finne flyplassen innen 21. 0 kilometer. Det finnes totalt 223 gjesteværelser på Ramada Kissimmee Downtown Hotel. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2013. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige rom. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle de overnattende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av tjenestene til Ramada Kissimmee Downtown Hotel kan koste ekstra.

 • Holiday Inn Express & Suites Orlando South LK BV

  For opphold fra 01/04/2018 pr. 05/04/2018

  Fra kr789natt

  Holiday Inn Express & Suites Orlando South LK BV  H3_5

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, Calypso cay way 5001 - 5001Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Lake Buena Vista. Totalt 155 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Holiday Inn Express & Suites Orlando South LK BV. Overnattingsstedet ble bygget i 2000. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Holiday Inn Express & Suites Orlando South LK BV forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Holiday Inn Express & Suites Orlando South LK BV. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester.

 • Hawthorn Suites International Drive Orlando

  For opphold fra 06/03/2018 pr. 10/03/2018

  Fra kr679natt

  Hawthorn Suites International Drive Orlando  H3_5

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, Canada ave - 7975Kart
   

  Dette flotte hotellet er i International Drive Area. Beliggende innen 16 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 1 kilometer fra eiendommen. Innen 10 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 96 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 24 meter. Hotellet består av totalt 176 soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2015. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av tjenestene til Hawthorn Suites International Drive Orlando kan koste ekstra.

  Buen FinBuen FinLong stay discountLong stay discount
 • Star Island Resort by Extra Holidays by Wyndham

  For opphold fra 16/03/2018 pr. 20/03/2018

  Fra kr709natt

  Star Island Resort by Extra Holidays by Wyndham  H3_5

  Kissimmee Area, Orlando Area - Florida - FL, 5000 avenue of the stars, - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Denne komfortable VR-resorten er i Kissimmee Area. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane noen få skritt fra innkvarteringen. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 120 meter fra innkvarteringen. Det finnes totalt 466 rom på stedet. Star Island Resort by Extra Holidays by Wyndham ble totalrenovert i 2010. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Star Island Resort by Extra Holidays by Wyndham kan koste ekstra.

 • Days Inn Convention Center Orlando

  For opphold fra 14/03/2018 pr. 18/03/2018

  Fra kr712natt

  Days Inn Convention Center Orlando  3EST

  International Drive Area, Orlando Area - Florida - FL, international drive, - 9990Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i International Drive Area. De 219 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Days Inn Convention Center Orlando tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige hotellet. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av tjenestene til Days Inn Convention Center Orlando kan koste ekstra.

 • Calypso Cay Resort Vacation Villas

  For opphold fra 13/04/2018 pr. 17/04/2018

  Fra kr778natt

  Calypso Cay Resort Vacation Villas  4EST

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, Calypso cay way - 4951Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Denne flotte VR-leiligheten som ligger i Lake Buena Vista, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 7 kilometer fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 30. 2 kilometer. Calypso Cay Resort Vacation Villas består av totalt 150 soverom. Calypso Cay Resort Vacation Villas gjennomgikk en renovasjon i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Calypso Cay Resort Vacation Villas tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på Calypso Cay Resort Vacation Villas. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Calypso Cay Resort Vacation Villas. Calypso Cay Resort Vacation Villas kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

 • Clarion Lake Buena Vista

  For opphold fra 12/03/2018 pr. 16/03/2018

  Fra kr801natt

  Clarion Lake Buena Vista  3EST

  Lake Buena Vista, Orlando Area - Florida - FL, 8442 palm parkway - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  I nærheten av Walt Disney World, samt mange andre attraksjoner, restauranter og butikker, ligger dette familiehotellet med aircondition og 640 rom. I lobbyen finnes 24-timers resepsjon og safe. I samme område ligger et lite supermarked, souvenirbutikk, bar, lounge og spillerom. En restaurant, offentlig internettilgang, vasketjeneste, parkeringsplass, garasje, og lekeplass er også tilgjengelig for gjestene.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5