Kanariøyene

Kanariøyene

Oppdag sjarmerende Kanariøyene

I tillegg til å nyte solen og drive med vannsport, kan du benytte muligheten til å bli nærmere kjent med Kanariøyenes matkultur. Deilige smaksopplevelser fra havet og tropisk frukt. Fersk fisk, den lokale spesialiteten "papas arrugadas" og frukt som avokado, mango og papaya blir til et herremåltid. Kanariøyene er det perfekte reisemål for hele familien.

 • Marte

  For opphold fra 11/12/2017 pr. 16/12/2017

  Fra kr391natt

  Marte  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Dr.ingram - 20Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Puerto de la Cruz. Eiendommen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 95 innbydende rom. Marte gjennomgikk en renovasjon i 2004. Besøkende kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Marte. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. og Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

 • Be Smart Florida Plaza

  For opphold fra 01/12/2017 pr. 06/12/2017

  Fra kr396natt

  Be Smart Florida Plaza  3LL

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Puerto viejo - 30Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter

  Leilighet ble bygget i 1989. Leilighet ble totaloppusset i 2001. Eiendommen består av 132 rom. Eiendommen består av 1 handikapvennlig rom. Dette populære leilighetskomplekset er en perfekt base for dem som ønsker å utforske området. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Leilighet safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Leilighet tilbyr nøkkelavhentingsservice. Leilighet har full mobildekning. Leilighet tilbyr et vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

 • Casa del Sol

  For opphold fra 13/11/2017 pr. 18/11/2017

  Fra kr396natt

  Casa del Sol  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Finlandia - 4Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1971. Hotell ble totalrenovert i 2000. Eiendommen består av 45 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • La Carabela

  For opphold fra 07/11/2017 pr. 12/11/2017

  Fra kr398natt

  La Carabela  3LL

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle richard j. yeoward - 3Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Denne flotte leiligheten er i Puerto de la Cruz. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 23. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 850 meter fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen rommer 45 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2005. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. , De som velger å overnatte på La Carabela kan nyte lekre måltid på stedet. og Alle de overnattende kan benytte stedets underholdningstilbud.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Pez Azul

  For opphold fra 13/11/2017 pr. 18/11/2017

  Fra kr404natt

  Pez Azul  3LL

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Cl rector benito rodriguez rios - 1Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter

  Iddelt beliggende i et rolig område av Puerto de la Cruz ligger dette hotellet i gåavstand til stranden. Herfra kan man besøke mange av øyens familieattraksjoner som Loro Parque med sine eksotiske fugler, vannparken Siam Park, den imponerende vulkanen Teide, innsjøen Lago de Martianez og den botaniske hagen. Det fremragende klimaet, hele året igjennom, har gjort øyen til en ekstrem populær feriedestinasjon.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Miramar

  For opphold fra 01/12/2017 pr. 06/12/2017

  Fra kr403natt

  Miramar  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Parque taoro - S/NKart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1964. Hotell gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 140 rom på stedet. Eiendommen består av 138 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Select Sunningdale

  For opphold fra 09/12/2017 pr. 14/12/2017

  Fra kr614natt

  Select Sunningdale  3LL

  Golf del Sur, Tenerife, Golf del sur - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Dette hotellet ble bygget i 2004, og har 728 rom, hvorav 182 er leiligheter, fordelt på sju etasjer. Hotellet har også bar, pub, internetterminal og restaurant med air condition. Klesvask tilbys også, og gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsplasser.

 • Zentral Center

  For opphold fra 27/11/2017 pr. 02/12/2017

  Fra kr711natt

  Zentral Center  4EST

  Playa de las Americas, Tenerife, Arquitecto gómez cuesta - S/NKart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • The Suites at Beverly Hills

  For opphold fra 11/12/2017 pr. 16/12/2017

  Fra kr740natt

  The Suites at Beverly Hills  3LL

  Los Cristianos, Tenerife, Calle rodeo - 9Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Denne sjarmerende VR-leiligheten er i Los Cristianos. Reisende vil finne de viktigste underholdningsstedene 3. 0 kilometer unna. Innen 1. 0 kilometer vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. The Suites at Beverly Hills består av totalt 242 soverom. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. The Suites at Beverly Hills tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. The Suites at Beverly Hills kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Vincci Tenerife Golf

  For opphold fra 01/12/2017 pr. 06/12/2017

  Fra kr777natt

  Vincci Tenerife Golf  4EST

  Golf del Sur, Tenerife, Urbanización golf del sur - S/NKart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Beliggende ved sjøen og med fantastisk utsikt over havet og sjarmerende Los Abrigos, ligger hotellet i San Miguel de Abona og kun 1000 meter fra golbanen Golf del Sur. Nærmeste strand er 300 meter unna, og det finnes offentlige transportforbindelser 500 meter fra hotellet. Det glimrende klimaet øya har hele året har gjort dette til en svært populær destinasjon for ferierende. Dette hotellet passer for sykkelferier og tar imot profesjonelle syklister og mosjonister fra hele verden. Hotellet har fasiliteter for både mosjonister og profesjonelle syklister.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Palm Beach Club

  For opphold fra 01/12/2017 pr. 06/12/2017

  Fra kr783natt

  Palm Beach Club  4LL

  Playa de las Americas, Tenerife, Avenida v centenario - 11Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Vistasur

  For opphold fra 01/12/2017 pr. 06/12/2017

  Fra kr802natt

  Vistasur  3EST

  Playa de las Americas, Tenerife, De las américas - 10Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter

  Dette nydelige leilighetskomplekset ligger i nærheten av sandstranden i Playa de las Vistas og promenaden. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra shoppingmuligheter, spisealternativer, barer og puber. Forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 500 meter unna. Dette nydelige leilighetskomplekset tilbyr gjestene et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som dette flotte komplekset tilbyr. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget mens de små plasker i nærheten i barneområdet.

 • Checkin Bungalows Atlantida

  For opphold fra 05/12/2017 pr. 10/12/2017

  Fra kr804natt

  Checkin Bungalows Atlantida  3EST

  Los Cristianos, Tenerife, Avda. londres - 3Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Det finnes totalt 220 rom på stedet. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

 • Allegro Isora

  For opphold fra 01/12/2017 pr. 06/12/2017

  Fra kr832natt

  Allegro Isora  4EST

  Playa La Arena, Tenerife, Gaviota - 1Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 80 Synspunkter

  Dette herlige leilighetshotellet ligger i den sørvestlige delen av den sjarmerende øya Tenerife. Hotellet ligger i det populære feriestedet Playa de la Arena med enkel tilgang til de majestetiske klippene Los Gigantes. Stranden er bare 800 meter fra hotellet, og tilbyr gjestene en ideell setting for å nyte spaserturer eller å bare legge seg bakover i perfekt avslapning og nyte lyden av rullende bølger. Hotellet har en kreolsk arkitektonisk stil, og ønsker gjester velkommen til et vennlig og gjestfritt miljø. Hotellværelsene er muntert innredet, og har et utvalg av moderne fasiliteter for brukernes komfort. Hotellet har ut bredt utvalg av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som garantert vil appellere til hele familien.

 • Playa Sur Tenerife

  For opphold fra 01/12/2017 pr. 06/12/2017

  Fra kr854natt

  Playa Sur Tenerife  3EST

  El Medano, Tenerife, Gaviota - 36Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i El Medano. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger ved stranden. Eiendommen består av totalt 75 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2004. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Playa Sur Tenerife tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Playa Sur Tenerife ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Playa Sur Tenerife. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5