Bli kjent med Havanna, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco og andre steder

Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr358natt

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Miramar. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Det finnes totalt 532 soverom på stedet. Denne eiendommen ble etablert i 1991. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan alle som bor her forvente seg et morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

 • Vedado – Saint John

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr542natt

  Vedado – Saint John  3EST

  Havana, Havana, Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 - .Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Havana. Gjester vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. De 138 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Vedado – Saint John ble totalrenovert i 2000. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Vedado – Saint John ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr638natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 74 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 18 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2016. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Reisende vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av tjenestene til Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan koste ekstra.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Club Acuario

  For opphold fra 27/05/2018 pr. 30/05/2018

  Fra kr648natt

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Havana, er et godt alternativ for familier. Det finnes totalt 416 rom på Club Acuario. Denne eiendommen ble restaurert i 2007. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Club Acuario kan koste ekstra.

 • Gran Caribe Hotel Plaza

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr729natt

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Old Havana, Havana, Ignacio agramante - 267Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

 • Be Live Havana City Copacabana

  For opphold fra 14/05/2018 pr. 17/05/2018

  Fra kr744natt

  Be Live Havana City Copacabana  3EST

  Miramar, Havana, Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

 • MarAzul Hotel

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr837natt

  MarAzul Hotel  3EST

  Playas del Este, Havana, Banderas y las terrazas - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er kun for voksne, og ligger i Playas del Este. De 188 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1976. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. MarAzul Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Nh Capri

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr1.305natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Hotellet er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen består av 220 rom. Nh Capri ble totalrenovert i 2014. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Nh Capri legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Alle som bor her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Med flere spennende spisested imøtekommer Nh Capri de kulinariske behovene til alle typer gjester. Nh Capri kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

 • Nacional de Cuba

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr1.372natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 83 Synspunkter

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

 • Four Points By Sheraton Havana

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr1.258natt

  Four Points By Sheraton Havana  5EST

  Miramar, Havana, Av 5ta a 76- 80 barrio de miramar (cuba) - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Vest i Havanna ligger dette skjønne hotellet med en fantastisk beliggenhet i det moderne og populære boligområdet, Miramar. Hotellet er omringet av ambassader, restauranter, forretningsområder, konferansesenteret og underholdningssteder. Byens historiske del ligger 15 minutters kjøring unna. Fra hotellet er det utsikt over den økologiske parken og havet og hotellet er et perfekt valg for både forretningsreisende og feriegjester. Byhotellet kombinerer kolonialisme og det moderne på en harmonisk måte, og gjestene imponeres av komforten i alle hotellets overnattingsalternativ. Rommene er moderne utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. På hotellet finnes også et bredt utvalg av spise-, forretnings- og fritidstilbud.

  Exclusive discountExclusive discount
 • Hotel Mercure Sevilla Havane

  For opphold fra 01/06/2018 pr. 04/06/2018

  Fra kr1.498natt

  Hotel Mercure Sevilla Havane  4EST

  Old Havana, Havana, Calle trocadero - 55Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i La Habana Vieja. Gjester vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Det finnes totalt 178 soverom på Hotel Mercure Sevilla Havane. Dette hotellet ble bygget i 1908. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Besøkende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Gjester kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

 • Beltran de Santa Cruz Boutique

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr2.446natt

  Beltran de Santa Cruz Boutique  3EST

  Old Havana, Havana, Calle san ignacio entre muralla y sol - 411Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Hotellet ligger innen 15 meter fra nærmeste strand. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Beltran de Santa Cruz Boutique og et av dets 11 rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2002. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Beltran de Santa Cruz Boutique tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Besøkende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

 • Raquel

  For opphold fra 13/05/2018 pr. 16/05/2018

  Fra kr3.499natt

  Raquel  4EST

  Old Havana, Havana, Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i La Habana Vieja. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra hotellet. Offentlige transportforbindelser er 8. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 1000 meter. Eiendommen består av totalt 25 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2001. Gjester kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Raquel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på Raquel. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Raquel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5