København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Osterport

  For opphold fra 29/10/2017 pr. 31/10/2017

  Fra kr663natt

  Osterport  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Oslo plads - 5Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 56 Synspunkter

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerEarly Booking discountEarly Booking discountLong stay discountLong stay discount
 • Hotel Rantapuisto

  For opphold fra 10/11/2017 pr. 12/11/2017

  Fra kr688natt

  Hotel Rantapuisto  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Furuborginkatu 3 - 3Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Helsinki, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra eiendommen. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Stedet teller totalt 70 innbydende soverom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2014. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Hotel Rantapuisto tilbyr ikke babysenger. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Hotel Rantapuisto. Gjester på Hotel Rantapuisto kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. , Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. , De som velger å overnatte her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. og Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til Hotel Rantapuisto kan koste ekstra.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Best Western Capital Hotel

  For opphold fra 18/11/2017 pr. 20/11/2017

  Fra kr700natt

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 104 rom på Best Western Capital Hotel. Best Western Capital Hotel ble totalrenovert i 2010. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Best Western Capital Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Long stay discountLong stay discount
 • Comfort Hotel Union Brygge - Drammen

  For opphold fra 24/11/2017 pr. 26/11/2017

  Fra kr759natt
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Eiendommen består av 140 soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

 • Cumulus City Kallio Helsinki

  For opphold fra 10/11/2017 pr. 12/11/2017

  Fra kr771natt

  Cumulus City Kallio Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Lantinen brahenkatu - 2Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet har en rolig beliggenhet i nærheten av Helsinki sentrum og Linnanmäki fornøyelsespark for familier som reiser med barn eller unge mennesker som ønsker en morsom ferieopplevelse. Stedet er velforbundet med det offentlige transportnettverket og har viktige veiforbindelser i nærheten. Gjesterommene er velutstyrt og inkluderer et bredt utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold, som flatskjerm-TV for å kose seg med favorittprogrammene og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert og holde kontakten med sine kjære under oppholdet. Det finnes mange tjenester og fasiliteter som tilbys, inkludert en fantastisk badstue, en mangfoldig og deilig frokost og en putemeny slik at gjestene kan nyte en velfortjent god natts søvn.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Hellsten Helsinki Parliament

  For opphold fra 24/11/2017 pr. 26/11/2017

  Fra kr802natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1913. Hotell gjennomgikk renovering i 2003. Det finnes totalt 43 rom på stedet. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 14 dobbeltrom, 19 leiligheter og 24 studio. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

 • Copenhagen Star Hotel

  For opphold fra 12/11/2017 pr. 14/11/2017

  Fra kr824natt

  Copenhagen Star Hotel  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Colbjornsensgade - 13Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Ibis Styles Stockholm Jarva

  For opphold fra 27/10/2017 pr. 29/10/2017

  Fra kr836natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 183 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har pikkolo.

 • Zleep Ishoj

  For opphold fra 27/10/2017 pr. 29/10/2017

  Fra kr841natt

  Zleep Ishoj  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Ishøj store torv 20, 6th - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Zleep Ishoj består av totalt 42 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2005. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Zleep Ishoj opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Exclusive discountExclusive discount
 • Quality Hotel Nacka

  For opphold fra 27/10/2017 pr. 29/10/2017

  Fra kr846natt

  Quality Hotel Nacka  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Varmdovagen 84 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hotellet i Stockholm er praktisk plassert kun 10 minutter fra Stockholm togstasjon. Det ligger minutter fra Skansen museum, Aquaria vannmuseum og museet for moderne kunst. Gjestene kan også besøke det vakre Stockholm-slottet som var det offisielle bostedet til Karl XVI Gustaf, konge av Sverige. Et bredt utvalg av spise- og shoppingsteder kan lett nås. Hotellfasiliteter og tjenester inkluderer gratis trådløst internett og resepsjon. Dette hotellet med 162 rom tilbyr 14 møterom som huser opptil 220 personer for de fleste begivenheter og forretningsfunksjoner. Flere fasiliteter inkluderer rom- og vaskeritjenester. I tillegg til standardfasiliteter, har noen gjesterom buksepresse, strykejern og strykebrett. Røykfrie rom er også tilgjengelige. Fritidsfasiliteter inkluderer innendørsbasseng og badstue.

 • Cumulus City Meilahti Helsinki

  For opphold fra 27/10/2017 pr. 29/10/2017

  Fra kr860natt

  Cumulus City Meilahti Helsinki  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Tukholmankatu - 2Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Det finnes totalt 188 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Jarva Krog Stockholm

  For opphold fra 27/10/2017 pr. 29/10/2017

  Fra kr872natt
   

  Hotell ble bygget i 1971. Hotell ble totaloppusset i 1998. Eiendommen består av 204 rom. Eiendommen består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

 • Cumulus Resort Airport Congress Center

  For opphold fra 10/11/2017 pr. 12/11/2017

  Fra kr874natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Hotellet er bare 3 km fra flyplassen Helsinki-Vantaa. Hotellet appellerer til både kresne forretnings- og fornøyelsesreisende. Det ligger med enkel tilgang til mange av byens mest interessante steder. Gjestene befinner seg på et flott sted, perfekt for å utforske området. Dette herlige hotellet er stilig, sofistikert og elegant. Det ønsker gjestene velkommen med et løfte om et virkelig minnerikt opphold. Gjesterommene er supert designet, og utstråler klassisk skjønnhet. Rommene er godt utstyrte og har moderne fasiliteter. Gjestene blir fornøyde med den store bredden fasiliteter dette sjarmerende hotellet har å tilby.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Star Sollentuna

  For opphold fra 27/10/2017 pr. 29/10/2017

  Fra kr877natt

  Scandic Star Sollentuna  4EST

  Stockholm city, Stockholm, aniaraplatsen 8, box 62 191 21 stockholm/sollentu - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Stockholms forsteder. Busstoppen Sollentuna ligger i nærheten, og Sollentu senter, med mange butikker, ligger i umiddelbar nærhet. Edsberg slott ligger tre kilometer unna.Dette hotellet har til sammen 269 dobbeltrom fordelt på åtte etasjer. Hotellet har bar, resepsjon og a la carte-restaurant med air condition, og bilparkering og garasje.De smakfulle rommene har bad med hårføner, telefon, internettilgang og satellitt-/kabel-TV. Alle rom passer for personer med rullestol. Rommene har også minibar/kjøleskap, strykejern og strykebrett, kaffemaskin og safe.Hotellet har badstue og solarium.

 • Comfort Hotel Xpress

  For opphold fra 04/11/2017 pr. 06/11/2017

  Fra kr890natt

  Comfort Hotel Xpress  3EST

  Oslo, Oslo, Mollergata - 26Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5