København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Hotel Rantapuisto

  For opphold fra 29/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr680natt

  Hotel Rantapuisto  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Furuborginkatu 3 - 3Kart
   

  Hotell ble bygget i 1963. Hotell ble totalrenovert i 2014. Hotell tilbygg 4. Eiendommen består av en hovedbygning med 0 tilbygg. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 67 dobbeltrom, 3 leiligheter, 2 handikapvennlige rom. , 3 trippelrom, 2 firemannsrom, 6 superior rom og 3 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Osterport

  For opphold fra 01/10/2017 pr. 03/10/2017

  Fra kr708natt

  Osterport  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Oslo plads - 5Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Lilla Radmannen

  For opphold fra 05/10/2017 pr. 07/10/2017

  Fra kr725natt

  Lilla Radmannen  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Radmansgatan - 67Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1967. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Det finnes totalt 62 rom på stedet. Eiendommen består av 3 enkeltrom, 45 dobbeltrom, 11 leiligheter, 9 trippelrom, 2 superior rom og 3 familierom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser.

 • Best Western Capital Hotel

  For opphold fra 23/09/2017 pr. 25/09/2017

  Fra kr736natt

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1975. Hotell gjennomgikk renovering i 2010. Det finnes totalt 104 rom på stedet. Eiendommen består av 17 enkeltrom og 87 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Long stay discountLong stay discount
 • Comfort Hotel Xpress

  For opphold fra 01/10/2017 pr. 03/10/2017

  Fra kr778natt

  Comfort Hotel Xpress  3EST

  Oslo, Oslo, Mollergata - 26Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

 • Zleep Ishoj

  For opphold fra 29/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr797natt

  Zleep Ishoj  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Ishøj store torv 20, 6th - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1960. Hotell ble totalrenovert i 2005. Det finnes totalt 42 rom på stedet. Eiendommen består av 42 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr et vaskeservice.

  Exclusive discountExclusive discount
 • Cumulus City Kallio Helsinki

  For opphold fra 13/10/2017 pr. 15/10/2017

  Fra kr800natt

  Cumulus City Kallio Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Lantinen brahenkatu - 2Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet har en rolig beliggenhet i nærheten av Helsinki sentrum og Linnanmäki fornøyelsespark for familier som reiser med barn eller unge mennesker som ønsker en morsom ferieopplevelse. Stedet er velforbundet med det offentlige transportnettverket og har viktige veiforbindelser i nærheten. Gjesterommene er velutstyrt og inkluderer et bredt utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold, som flatskjerm-TV for å kose seg med favorittprogrammene og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert og holde kontakten med sine kjære under oppholdet. Det finnes mange tjenester og fasiliteter som tilbys, inkludert en fantastisk badstue, en mangfoldig og deilig frokost og en putemeny slik at gjestene kan nyte en velfortjent god natts søvn.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Cumulus Resort Airport Congress Center

  For opphold fra 13/10/2017 pr. 15/10/2017

  Fra kr828natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Hotellet er bare 3 km fra flyplassen Helsinki-Vantaa. Hotellet appellerer til både kresne forretnings- og fornøyelsesreisende. Det ligger med enkel tilgang til mange av byens mest interessante steder. Gjestene befinner seg på et flott sted, perfekt for å utforske området. Dette herlige hotellet er stilig, sofistikert og elegant. Det ønsker gjestene velkommen med et løfte om et virkelig minnerikt opphold. Gjesterommene er supert designet, og utstråler klassisk skjønnhet. Rommene er godt utstyrte og har moderne fasiliteter. Gjestene blir fornøyde med den store bredden fasiliteter dette sjarmerende hotellet har å tilby.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Ibis Styles Stockholm Jarva

  For opphold fra 13/10/2017 pr. 15/10/2017

  Fra kr832natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 183 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har pikkolo.

 • Cumulus City Hakaniemi Helsinki

  For opphold fra 13/10/2017 pr. 15/10/2017

  Fra kr842natt

  Cumulus City Hakaniemi Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Siltasaarenkatu 14 - 14Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble oppusset i 2012. Eiendommen består av 152 rom. Eiendommen består av 18 enkeltrom, 9 dobbeltrom, 24 trippelrom, 19 superior rom og 12 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Quality Hotel Expo

  For opphold fra 29/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr843natt

  Quality Hotel Expo  4EST

  Oslo, Oslo, Snaroyveien - 20Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2012. Eiendommen består av 301 rom. Eiendommen består av 301 dobbeltrom, 27 handikapvennlige rom. , 30 trippelrom, 10 firemannsrom og 25 superior rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

 • Cumulus City Meilahti Helsinki

  For opphold fra 13/10/2017 pr. 15/10/2017

  Fra kr874natt

  Cumulus City Meilahti Helsinki  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Tukholmankatu - 2Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Det finnes totalt 188 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Glostrup/Copenhagen

  For opphold fra 13/10/2017 pr. 15/10/2017

  Fra kr898natt

  Scandic Glostrup/Copenhagen  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, roskildevej - 550Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette moderne og fargerike hotellet, innredet i vakker nordisk stil, har en strategisk beliggenhet kun 10 kilometer fra sentrum av København, hvor besøkende vil finne mange attraksjoner, som Tivoli og operahuset. Hotellet er velforbundet med motorveien E55 og ligger kun 1,5 kilometer fra et stort kjøpesenter. De store og koselige gjesterommene og -suitene er smakfullt innredet og har store vinduer for å sikre mye naturlig lys. Parkering er tilgjengelig på utsiden av hotellet, og det finnes flere moderne og vakre konferanserom for et bedriftsarrangement, samt en sjarmerende bar og restaurant hvor gjestene kan smake på deilige internasjonale og danske retter.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Quality Hotel 33

  For opphold fra 29/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr903natt

  Quality Hotel 33  3EST

  Oslo, Oslo, Østre aker vei - 33Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette moderne forretningshotellet er praktisk plassert kun 15-minutters kjøretur utenfor bykjernen av Oslo. Naturhistoristisk museum og Munch-museet er begge innen 10-minutters kjøretur. Oslos berømte museumshalvøy er bare 15 kilometer unna, med sitt fasinerende vikingskipmuseum, Norsk Folkemuseum og Kon-Tiki Museet - for å nevne noen. Med sine ti møterom, ni styrerom og en ekspansiv utstillingsplass, klarer hotellet på en mesterlig måte å kombinere moderne, høyteknologiske fasiliteter med et design inspirert av 60-tallet. Hvert koselige gjesterom er dekorert med klassisk stemning, og har store vinduer noe som gir mye naturlig lys. Gratis Wi-Fi. Den slanke og polerte buffétrestauranten har plass til opptil 300 gjester, mens toppetasjens a la carte-restaurant tilbyr vidstrakt utsikt over byen og originale norskasiatiske fusjonsretter laget med sesongens råvarer - klart for en mektig forretningsreise til Oslo.

 • Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

  For opphold fra 29/09/2017 pr. 01/10/2017

  Fra kr908natt

  Clarion Hotel & Congress Oslo Airport  4EST

  Oslo, Oslo, Hans gaarderveg - 15Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hotellet har en delikat plassering på Gardermoen, praktisk plassert kun en kort distanse fra flyplassen. Dette hotellet imponerer virkelig, og er et ideelt valg for forretnings- og feriereisende. Hotellet gir gjestene flotte omgivelser, hvor de kan utforske kjernen i dette fantastiske området. Hotellet har et innbydende design, som ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet og løftet om et minnerikt opphold. Gjesterommene byr på komfort og bekvemmelighet, i elegante omgivelser. Gjestene vil garantert bli fornøyde med fasilitetene og tjenestene dette hotellet har å tilby. Dette herlige hotellet leverer profesjonalitet, modernitet og stil i behagelige omgivelser.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5