København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Osterport

  For opphold fra 24/02/2018 pr. 26/02/2018

  Fra kr727natt

  Osterport  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Oslo plads - 5Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerEarly Booking discountEarly Booking discountLong stay discountLong stay discount
 • Hotel Rantapuisto

  For opphold fra 24/03/2018 pr. 26/03/2018

  Fra kr788natt

  Hotel Rantapuisto  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Furuborginkatu 3 - 3Kart
   

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Helsinki. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. De 70 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2014. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. I øvrig kan alle som bor her medbringe kjæledyr på denne eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Cumulus City Kallio Helsinki

  For opphold fra 24/03/2018 pr. 26/03/2018

  Fra kr811natt

  Cumulus City Kallio Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Lantinen brahenkatu - 2Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet har en rolig beliggenhet i nærheten av Helsinki sentrum og Linnanmäki fornøyelsespark for familier som reiser med barn eller unge mennesker som ønsker en morsom ferieopplevelse. Stedet er velforbundet med det offentlige transportnettverket og har viktige veiforbindelser i nærheten. Gjesterommene er velutstyrt og inkluderer et bredt utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold, som flatskjerm-TV for å kose seg med favorittprogrammene og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert og holde kontakten med sine kjære under oppholdet. Det finnes mange tjenester og fasiliteter som tilbys, inkludert en fantastisk badstue, en mangfoldig og deilig frokost og en putemeny slik at gjestene kan nyte en velfortjent god natts søvn.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Anker Hotel

  For opphold fra 22/03/2018 pr. 24/03/2018

  Fra kr828natt

  Anker Hotel  3EST

  Oslo, Oslo, Storgata - 55Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Long stay discountLong stay discount
 • Copenhagen Star Hotel

  For opphold fra 24/02/2018 pr. 26/02/2018

  Fra kr874natt

  Copenhagen Star Hotel  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Colbjornsensgade - 13Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Best Western Hotel Karlaplan

  For opphold fra 04/03/2018 pr. 06/03/2018

  Fra kr881natt

  Best Western Hotel Karlaplan  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Skeppargatan - 82Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Et koselig familieeid boutique-hotell plassert sentralt i Stockholm. Hotellet ble fullstendig renovert i 2014. De fleste rommene har splitter nye senger og møbler. Rommene har en koselig, varm atmosfære, og dekker fra enkeltrom og dobbeltrom, til høyt verdsatte superior-rom og familierom. Ideelt for forretninger eller glede. Med sin plassering i den rolige delen Östermalm i Stockholm, er hotellet i nærheten av populære Djurgården. Her finnes eksempelvis ABBA-museum, Vasa-museum, Skansen og Gröna Lund. Gjennom sommermånedene kan gjestene nyte bespisning, og sitte eller spille spill i den rolige gårdsplassen.

 • Scandic Malmen Stockholm

  For opphold fra 24/02/2018 pr. 26/02/2018

  Fra kr897natt

  Scandic Malmen Stockholm  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Gotgatan - 49-51Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Copenhagen Crown

  For opphold fra 26/02/2018 pr. 28/02/2018

  Fra kr900natt

  Copenhagen Crown  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Vesterbrogade - 41Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette hotellet ligger like ved sentralbanestasjonen, og i gangavstand fra Tivoli og Strøget. Dette hotellet passer ypperlig for en storbyferie.Hotellet er moderne, og er vernet fra støy fra hovedgaten. Hotellet har døgnåpen resepsjon, en lite lobby og en frokostsal. Det er 76 dobbeltrom og enkeltrom fordelt på fem etasjer.Rommene har dusj, toalett, hårføner, satellitt-/kabel-TV og internettilgang.Det er teatre, konsertsteder og en rekke andre forestillinger i nærområdet.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Scandic Helsinki Park

  For opphold fra 16/03/2018 pr. 18/03/2018

  Fra kr917natt

  Scandic Helsinki Park  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Mannerheimintie - 46-48Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Helsinki. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet består av totalt 514 gjesteværelser. Overnattingsstedet ble bygget i 1972. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Scandic Helsinki Park. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Scandic Helsinki Park ønsker ikke kjæledyr velkommen.

 • Cumulus City Hakaniemi Helsinki

  For opphold fra 02/03/2018 pr. 04/03/2018

  Fra kr917natt

  Cumulus City Hakaniemi Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Siltasaarenkatu 14 - 14Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Helsinki, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne de viktigste underholdningsstedene 1. 5 kilometer unna. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 2 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 7 kilometer fra havnen. Cumulus City Hakaniemi Helsinki består av totalt 152 gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Cumulus City Hakaniemi Helsinki tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Cumulus City Hakaniemi Helsinki. Både store og små kjæledyr tillates på Cumulus City Hakaniemi Helsinki. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Cumulus City Hakaniemi Helsinki.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Hilton Stockholm Slussen

  For opphold fra 24/02/2018 pr. 26/02/2018

  Fra kr918natt

  Hilton Stockholm Slussen  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Guldgränd - 8Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet rommer 289 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige soverom. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Hilton Stockholm Slussen?Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Special OfferSpecial Offer
 • Scandic Helsfyr

  For opphold fra 24/02/2018 pr. 26/02/2018

  Fra kr950natt

  Scandic Helsfyr  3EST

  Oslo, Oslo, Stroemsveien, 108 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Vi har en ideell beliggenhet, kun 5 minutters gange til både flybussen og Helsfyr T-banestasjon. Det er gratis parkering utenfor hotellet for dem som ankommer med bil. Foruten forretninger, hvorfor ikke nyte byen og et besøk til nærliggende Munchmuseet eller ta T-banen til Oslo og dra på shopping på Karl Johans gate eller Aker Brygge? Vi har lagt stor vekt på å gjøre dette hotellet tilgjengelig og bekvemt for alle, med og uten spesielle behov.Vår moderne restaurant serverer frokost, lunsj og middag. Hvorfor ikke prøve vår tradisjonelle pub Hov Inn kro, der du kan nyte alt fra smørbrød til noe fra à la carte-menyen. . Vi har også et moderne treningsrom på hotellet, hvor du kan holde deg i form under oppholdet og deretter slappe av i vår badstue. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Hotel Anna

  For opphold fra 24/02/2018 pr. 26/02/2018

  Fra kr955natt

  Hotel Anna  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Annankatu - 1Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Helsinki. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen er innen 25. 0 kilometer fra løypene. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 5 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Eiendommen består av totalt 64 koselige soverom. Denne eiendommen ble restaurert i 2010. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Hotel Anna ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hotel Anna. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

 • Lilla Radmannen

  For opphold fra 28/02/2018 pr. 02/03/2018

  Fra kr959natt

  Lilla Radmannen  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Radmansgatan - 67Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Stockholm. Innen 250 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 62 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2012. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. De som velger å overnatte her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester kan benytte stedets egen garasje. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Lilla Radmannen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

 • Scandic St. Olavs Plass

  For opphold fra 24/03/2018 pr. 26/03/2018

  Fra kr994natt

  Scandic St. Olavs Plass  4EST

  Oslo, Oslo, St. olavs plass 1 n-0165 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Oslo sentrum, kun få meter fra Karl Johans gate. I nærområdet finner du alle slags typer nattklubber, barer, jazzkjellere og kafeer, i tillegg til en rekke butikker. Transportknutepunktet Nationaltheatret ligger kun få minutters gange fra hotellet.Dette hotellet ble åpnet i 2000, og består av 237 rom, hvorav ti er suiter, fordelt på sju etasjer. Hotellet har en foaje med resepsjon, heiser og safe. Hotellet har også flere rom for konferanser, møter og tilstelninger, en kafé, en bar og to a la carte-restauranter. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter.De innbydende rommene er smakfullt innredet, og har eget bad med hårføner. Rommene har også telefon, minibar, safe, sentralstyrt air condition og sentralfyring.Hotellet har en badstue og en velutstyrt treningsstudio.Gjester kan spise frokost og lunsj fra hotellets rikholdige buffet. Lunsj og middag kan også bestilles a la carte.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5