København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Comfort Hotel Stockholm

  For opphold fra 26/12/2017 pr. 28/12/2017

  Fra kr598natt

  Comfort Hotel Stockholm  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Kungsbron - 1Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Stedet teller totalt 257 innbydende rom. Besøkende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Comfort Hotel Stockholm ønsker ikke kjæledyr velkommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

 • Osterport

  For opphold fra 10/12/2017 pr. 12/12/2017

  Fra kr654natt

  Osterport  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Oslo plads - 5Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerEarly Booking discountEarly Booking discountLong stay discountLong stay discount
 • A&O Copenhagen Nørrebro

  For opphold fra 10/12/2017 pr. 12/12/2017

  Fra kr676natt

  A&O Copenhagen Nørrebro  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Tagensvej 135-137 - 135-137Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette populære hotellet ligger i Copenhagen. $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 2017. Det finnes totalt 167 rom på stedet. Eiendommen består av 20 enkeltrom, 20 trippelrom, 20 firemannsrom og 20 familierom. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotellområdet er rullestolvennlig. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

 • Copenhagen Star Hotel

  For opphold fra 24/12/2017 pr. 26/12/2017

  Fra kr695natt

  Copenhagen Star Hotel  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Colbjornsensgade - 13Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Comfort Hotel Xpress

  For opphold fra 22/12/2017 pr. 24/12/2017

  Fra kr700natt

  Comfort Hotel Xpress  3EST

  Oslo, Oslo, Mollergata - 26Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

 • Scandic Kungens Kurva Stockholm

  For opphold fra 24/12/2017 pr. 26/12/2017

  Fra kr729natt

  Scandic Kungens Kurva Stockholm  3EST

  Stockholm city, Stockholm, ergardsvagen 2 huddinge, stockholm - 857Kart
   

  Dette flotte hotellet som ligger i Stockholm, er et godt alternativ for familier. Totalt 257 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Scandic Kungens Kurva Stockholm. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2014. De som bor på overnattingsstedet kan benytte internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Scandic Kungens Kurva Stockholm tilbyr døgnåpen resepsjon. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. og Kunder behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser.

 • Hotel Rantapuisto

  For opphold fra 14/12/2017 pr. 16/12/2017

  Fra kr746natt

  Hotel Rantapuisto  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Furuborginkatu 3 - 3Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Helsinki, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall rom er 70. Denne eiendommen ble sist renovert i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på ベスト ウエスタン ランタプイスト. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på ベスト ウエスタン ランタプイスト. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er tillatt med kjæledyr på dette overnattingsstedet. Det finnes en parkeringsplass. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. , Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. og Etter en lang på jobb eller sightseeing kan de som velger å overnatte her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Ibis Styles Stockholm Jarva

  For opphold fra 08/12/2017 pr. 10/12/2017

  Fra kr749natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 183 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har pikkolo.

 • Best Western Capital Hotel

  For opphold fra 08/12/2017 pr. 10/12/2017

  Fra kr751natt

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 104 rom på Best Western Capital Hotel. Best Western Capital Hotel ble totalrenovert i 2010. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Best Western Capital Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Long stay discountLong stay discount
 • Comfort Hotel Union Brygge - Drammen

  For opphold fra 08/12/2017 pr. 10/12/2017

  Fra kr773natt
   

  Dette flotte hotellet er i Oslo. Eiendommen består av 140 soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

 • Cumulus City Kallio Helsinki

  For opphold fra 22/12/2017 pr. 24/12/2017

  Fra kr781natt

  Cumulus City Kallio Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Lantinen brahenkatu - 2Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet har en rolig beliggenhet i nærheten av Helsinki sentrum og Linnanmäki fornøyelsespark for familier som reiser med barn eller unge mennesker som ønsker en morsom ferieopplevelse. Stedet er velforbundet med det offentlige transportnettverket og har viktige veiforbindelser i nærheten. Gjesterommene er velutstyrt og inkluderer et bredt utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold, som flatskjerm-TV for å kose seg med favorittprogrammene og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert og holde kontakten med sine kjære under oppholdet. Det finnes mange tjenester og fasiliteter som tilbys, inkludert en fantastisk badstue, en mangfoldig og deilig frokost og en putemeny slik at gjestene kan nyte en velfortjent god natts søvn.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Quality Hotel Globe

  For opphold fra 22/12/2017 pr. 24/12/2017

  Fra kr789natt

  Quality Hotel Globe  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Arenaslingan 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Det finnes totalt 526 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene.

 • Anker Hotel

  For opphold fra 01/01/2018 pr. 03/01/2018

  Fra kr849natt

  Anker Hotel  3EST

  Oslo, Oslo, Storgata - 55Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter

  Hotellet ligger i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og den trendy bydelen Grünerløkka.Dette hotellet består av til sammen 264 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet har resepsjon, bar og åtte konferansesaler. Gjester kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene har eget bad, trådløst internett, telefon og TV. Rommene ble pusset opp i 2007.

  Long stay discountLong stay discount
 • Zleep Ishoj

  For opphold fra 01/01/2018 pr. 03/01/2018

  Fra kr853natt

  Zleep Ishoj  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Ishøj store torv 20, 6th - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Zleep Ishoj består av totalt 42 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2005. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Zleep Ishoj opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

 • Zleep Hotel Copenhagen City

  For opphold fra 18/12/2017 pr. 20/12/2017

  Fra kr853natt

  Zleep Hotel Copenhagen City  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Helgolandsgade - 14Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette sentrumsnære hotellet ligger i et av de livligste områdene i byen og nært alt København har å tilby. Gjestene vil finne shoppingmuligheter, kaféer, barer og restauranter, Tivoli og teatre i nabolaget. I tillegg vil resepsjonen gladelig veilede reisende til å reise dit hvor de vil finne de beste shoppingområdene, barer, restauranter og interessante steder. København sentralbanestasjon er kun 100 meter fra hotellet, og er den ideelle destinasjonen for både forretnings- og fritidsreisende. Det finnes flere romtyper, utformet for å passe alle typer reisende, enten de reiser alene, som par eller med hele familien. Blant andre tjenester og fasiliteter, vil gjestene sette pris på gratis trådløst internett.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5