København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Best Western Capital Hotel

  For opphold fra 03/07/2017 pr. 05/07/2017

  Fra kr657natt

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1975. Hotell ble totalrenovert i 2010. Det finnes totalt 104 rom på stedet. Eiendommen består av 17 enkeltrom og 87 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Long stay discountLong stay discount
 • Comfort Hotel Xpress

  For opphold fra 05/07/2017 pr. 07/07/2017

  Fra kr687natt

  Comfort Hotel Xpress  3EST

  Oslo, Oslo, Mollergata - 26Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hyggelige og behagelige hotellet har en flott beliggenhet på Youngstorget, et steinkast fra alt som skjer i byen med stilige butikker og livlige nattklubber for de yngre. Noen interessante steder som Aker brygge og Oslo sentralstasjon for de som må reise til andre destinasjoner i området kan lett nås fra hotellet. Dette økovennlige hotellet vil tilfredsstille alle gjester som er miljøbevisste og ønsker å redusere innvirkningen, da dette kan ses i hotellets atmosfære og stil. Gjesterommene er stilige, men inkluderer kun standard og nødvendige fasiliteter og ikke luksusartikler som minibar og rengjøring hver dag. Det finnes takterrasse hvor gjestene kan slappe av mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg kan gjestene trene i treningsrommet.

 • Cumulus City Kallio Helsinki

  For opphold fra 23/07/2017 pr. 25/07/2017

  Fra kr744natt

  Cumulus City Kallio Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Lantinen brahenkatu - 2Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet har en rolig beliggenhet i nærheten av Helsinki sentrum og Linnanmäki fornøyelsespark for familier som reiser med barn eller unge mennesker som ønsker en morsom ferieopplevelse. Stedet er velforbundet med det offentlige transportnettverket og har viktige veiforbindelser i nærheten. Gjesterommene er velutstyrt og inkluderer et bredt utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold, som flatskjerm-TV for å kose seg med favorittprogrammene og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert og holde kontakten med sine kjære under oppholdet. Det finnes mange tjenester og fasiliteter som tilbys, inkludert en fantastisk badstue, en mangfoldig og deilig frokost og en putemeny slik at gjestene kan nyte en velfortjent god natts søvn.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Quality Hotel Friends

  For opphold fra 25/07/2017 pr. 27/07/2017

  Fra kr773natt

  Quality Hotel Friends  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Rasta strandvag - 1Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette trendy og ultramoderne konferansehotellet er plassert akkurat på utsiden av Stockholm. Det er kun en kort gåtur fra togstasjonen Solna, hvor tog går til Stockholms bysentrum på bare 8 minutter. Olle Olsson Hagalund Museum er 2,5 kilometer unna. Det er vel verdt et besøk for fans av denne kunstneren. Det store åpne området til Haga park er kun 5 minutters kjøring unna.Dette hotellet har 15 bankett- og konferanserom, ideelt for forretningsreisende. Den samlede møtekapasiteten er på over 2 500 mennesker. Rett utenfor ligger Friends Arena. De inviterende gjesterommene har unike, moderne design. De har gratis Wi-Fi samt flatskjermfjernsyn og en praktisk arbeidspult. Gjestene kan trene i gymmen, jogge på joggestien rett i nærheten, eller slappe av i saunaen etter en travel dag med møter. Dagen etter startes med en sunn, organisk frokost - perfekt for en produktiv forretningsreise.

 • Hotel Rantapuisto

  For opphold fra 23/07/2017 pr. 25/07/2017

  Fra kr787natt

  Hotel Rantapuisto  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Furuborginkatu 3 - 3Kart
   

  Hotell ble bygget i 1963. Hotell ble totalrenovert i 2014. Hotell tilbygg 4. Eiendommen består av en hovedbygning med 0 tilbygg. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 67 dobbeltrom, 3 leiligheter, 2 handikapvennlige rom. , 3 trippelrom, 2 firemannsrom, 6 superior rom og 3 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

 • Ibis Styles Stockholm Jarva

  For opphold fra 07/07/2017 pr. 09/07/2017

  Fra kr831natt

  Ibis Styles Stockholm Jarva  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Vallgatan 7 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 183 rom. Dette hotellet består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

 • Scandic Talk

  For opphold fra 01/07/2017 pr. 03/07/2017

  Fra kr854natt

  Scandic Talk  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Massvagen, alvsjo - 2Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet ligger like sør for Stockholm sentrum, i byens forsteder, like ved messesenteret Stockholmsmässan. det ligger om lag 200 meter fra togstasjonen.Dette spektakulære hotellet er integrert med Stockholm International Fairs (utstillings-, messe- og kongressfasiliteter), og har vunnet en rekke priser for sin spennende design. Hotellet har 248 rom og suiter med panoramautsikt, konferansefasiliteter med en stor lounge, penthouse i 19. etasje for eksklusive konferanser, restaurant og lobbybar. Alle tjenester finnes under ett tak, inkludert en spennende verden med tegneseriefigurer av Alfie Atkins for barn. Mot et gebyr kan gjester med bil benytte seg av hotellets parkeringsgarasje. Dette hotellet har moderne, vel-designede og store rom med fengslende farger og 90 centimeter brede enkeltsenger, behagelige lenestoler og et praktisk skrivebord. Badet har moderne design med dusj eller badekar. Alle rom har kjøleskap, strykejern og strykebrett og store garderobeskap. De har også gratis trådløst internett, hårføner, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, selvstyrt air condition og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.Restauranten serverer frokost med oppskrifter fra det svenske kokkelandslaget. Om kvelden har restauranten en mer intim atmosfære, og serverer retter a la carte.ed buss eller tog til sentralstasjonen/Cityterminalen, tar du pendeltog til stasjonen Älvsjö. Fra stasjonen går du 100 meter ned til venstre, så ser du hotellet.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Comfort Borsparken

  For opphold fra 15/07/2017 pr. 17/07/2017

  Fra kr859natt

  Comfort Borsparken  4EST

  Oslo, Oslo, Tollbugaten - 4Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1996. Hotell ble totalrenovert i 2007. Hotell tilbygg 1. Eiendommen består av en hovedbygning med 8 tilbygg. Tilbygget består av 4 etasjer. Eiendommen består av 248 rom. Eiendommen består av 74 enkeltrom, 88 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

 • Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

  For opphold fra 03/07/2017 pr. 05/07/2017

  Fra kr865natt

  Clarion Hotel & Congress Oslo Airport  4EST

  Oslo, Oslo, Hans gaarderveg - 15Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hotellet har en delikat plassering på Gardermoen, praktisk plassert kun en kort distanse fra flyplassen. Dette hotellet imponerer virkelig, og er et ideelt valg for forretnings- og feriereisende. Hotellet gir gjestene flotte omgivelser, hvor de kan utforske kjernen i dette fantastiske området. Hotellet har et innbydende design, som ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet og løftet om et minnerikt opphold. Gjesterommene byr på komfort og bekvemmelighet, i elegante omgivelser. Gjestene vil garantert bli fornøyde med fasilitetene og tjenestene dette hotellet har å tilby. Dette herlige hotellet leverer profesjonalitet, modernitet og stil i behagelige omgivelser.

 • Best Western Hotel Karlaplan

  For opphold fra 09/07/2017 pr. 11/07/2017

  Fra kr876natt

  Best Western Hotel Karlaplan  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Skeppargatan - 82Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Et koselig familieeid boutique-hotell plassert sentralt i Stockholm. Hotellet ble fullstendig renovert i 2014. De fleste rommene har splitter nye senger og møbler. Rommene har en koselig, varm atmosfære, og dekker fra enkeltrom og dobbeltrom, til høyt verdsatte superior-rom og familierom. Ideelt for forretninger eller glede. Med sin plassering i den rolige delen Östermalm i Stockholm, er hotellet i nærheten av populære Djurgården. Her finnes eksempelvis ABBA-museum, Vasa-museum, Skansen og Gröna Lund. Gjennom sommermånedene kan gjestene nyte bespisning, og sitte eller spille spill i den rolige gårdsplassen.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Cumulus City Meilahti Helsinki

  For opphold fra 19/07/2017 pr. 21/07/2017

  Fra kr891natt

  Cumulus City Meilahti Helsinki  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Tukholmankatu - 2Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Eiendommen består av 188 rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det ligger en butikk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Solli

  For opphold fra 05/07/2017 pr. 07/07/2017

  Fra kr909natt

  Scandic Solli  3EST

  Oslo, Oslo, Parkveien - 68Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette hotellet tar vare på miljøet, og ligger på en fredelig sidegate i hjertet av Oslo, mellom Slottet og havnen. Det ligger kun få minutter fra Nationaltheatret og mange av byens største severdigheter. Det er offentlig transport like ved hotellet.Dette komfortable hotellet ble bygget i 1932, og består av 87 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også resepsjon, bar og a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling. Gjester kan benytte seg av hotellets parkeringsgarasje (mot gebyr).Rommene er smakfullt innredet, og har eg bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, skrivebord og sitteområde, i tillegg til dobbeltseng, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern og safe.Hotellet har badstue, solarium (mot gebyr) og eget treningsstudio.

 • Cumulus City Hakaniemi Helsinki

  For opphold fra 21/07/2017 pr. 23/07/2017

  Fra kr915natt

  Cumulus City Hakaniemi Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Siltasaarenkatu - 14Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble totaloppusset i 2012. Det finnes totalt 152 rom på stedet. Eiendommen består av 18 enkeltrom, 9 dobbeltrom, 24 trippelrom, 19 superior rom og 12 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

 • Quality Hotel 33

  For opphold fra 09/07/2017 pr. 11/07/2017

  Fra kr915natt

  Quality Hotel 33  3EST

  Oslo, Oslo, Østre aker vei - 33Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette moderne forretningshotellet er praktisk plassert kun 15-minutters kjøretur utenfor bykjernen av Oslo. Naturhistoristisk museum og Munch-museet er begge innen 10-minutters kjøretur. Oslos berømte museumshalvøy er bare 15 kilometer unna, med sitt fasinerende vikingskipmuseum, Norsk Folkemuseum og Kon-Tiki Museet - for å nevne noen. Med sine ti møterom, ni styrerom og en ekspansiv utstillingsplass, klarer hotellet på en mesterlig måte å kombinere moderne, høyteknologiske fasiliteter med et design inspirert av 60-tallet. Hvert koselige gjesterom er dekorert med klassisk stemning, og har store vinduer noe som gir mye naturlig lys. Gratis Wi-Fi. Den slanke og polerte buffétrestauranten har plass til opptil 300 gjester, mens toppetasjens a la carte-restaurant tilbyr vidstrakt utsikt over byen og originale norskasiatiske fusjonsretter laget med sesongens råvarer - klart for en mektig forretningsreise til Oslo.

 • Cumulus City Kaisaniemi Helsinki

  For opphold fra 03/07/2017 pr. 05/07/2017

  Fra kr948natt

  Cumulus City Kaisaniemi Helsinki  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Kaisaniemenkatu - 7Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1926. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 123 rom. Eiendommen består av 20 enkeltrom, 76 dobbeltrom, 1 handikapvennlig rom og 11 trippelrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5