Hoteller i Chiang Mai

Finn på kart
Hoteller i Chiang Mai

Chiang MaiFra  kr137

Anbefalte hoteller Chiang Mai

 • Dusit Princess Chiang Mai
  Frakr714Per natt

  Dusit Princess Chiang MaistarsGreenProgram Icon

  Chiang Mai City, Chiang Mai , Chang klan road 112 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1369 anmeldelser fra reisendeBasert på 1369 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble oppusset i 2005. Det finnes totalt 198 rom på stedet. Eiendommen består av 91 enkeltrom, 107 dobbeltrom, 8 junior suiter og 8 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer.

  Se mer
 • Imperial Mae Ping Hotel, Chiang Mai
  Frakr564Per natt

  Imperial Mae Ping Hotel, Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , Sridonchai rd, chang klan, amphoe muang 153 -
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble totalrenovert i 2004. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Det finnes totalt 371 rom på stedet. Eiendommen består av 287 enkeltrom, 76 dobbeltrom, 10 junior suiter, 35 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer.

  Se mer
 • Khum Phaya Resort&Spa Centara Boutique Collection
  Frakr979Per natt

  Khum Phaya Resort&Spa Centara Boutique Collectionstars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , Moo5, tambon nong pa klang, a. muang 137 -
  4,5/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1000 anmeldelser fra reisendeBasert på 1000 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Chiang Mai City, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 3. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Overnattingsstedet består av totalt 85 koselige soverom. Dette hotellet ble etablert i 2008. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. , Gjester kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. og Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn Chiang Mai
  Frakr755Per natt

  Holiday Inn Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , Chiang mai-lamphum road 318/1 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1676 anmeldelser fra reisendeBasert på 1676 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Chiang Mai City. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Det finnes totalt 526 soverom på Holiday Inn Chiang Mai. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2007. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Holiday Inn Chiang Mai tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Holiday Inn Chiang Mai. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Holiday Inn Chiang Mai. og Kunder kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Amora Hotel Tapae Chiang Mai
  Frakr596Per natt

  Amora Hotel Tapae Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , 22 chaiyapoom road, amphur muang -
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 598 anmeldelser fra reisendeBasert på 598 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2001. Hotell gjennomgikk renovering i 2002. Eiendommen består av 204 rom. Eiendommen består av 120 enkeltrom, 70 dobbeltrom, 13 junior suiter, 1 suite og 60 superior rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Empress Hotel Chiang Mai
  Frakr527Per natt

  Empress Hotel Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , Chang klan road, a. muang 199/42 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Chiang Mai City. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet består av 375 gjesteværelser. Dette hotellet ble oppusset i 2007. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold.

  Se mer
 • Lotus Hotel Pang Suan Kaew Chiang Mai
  Frakr381Per natt

  Lotus Hotel Pang Suan Kaew Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , Huay kaew road, t. suthep, a. muang 21 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 558 anmeldelser fra reisendeBasert på 558 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Chiang Mai City. Gjester vil finne flyplassen innen 4. 5 kilometer. Hotellet består av 420 rom. Lotus Hotel Pang Suan Kaew Chiang Mai ble totalrenovert i 2013. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. , Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. og Reisende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Eurana Boutique Hotel Chiang Mai
  Frakr295Per natt

  Eurana Boutique Hotel Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , soi 7 moonmuang rd, t. sriphoom, a. muang 7/1 -
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 380 anmeldelser fra reisendeBasert på 380 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 72 rom på stedet. Eiendommen består av 31 enkeltrom, 31 dobbeltrom, 8 junior suiter og 2 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Shangri-La Chiang Mai
  Frakr1.958Per natt

  Shangri-La Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , Chang klan road, muang chiang mai 89/8 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2074 anmeldelser fra reisendeBasert på 2074 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Eiendommen består av 277 rom. Eiendommen består av 178 dobbeltrom, 15 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • U Nimman Chiang Mai
  Frakr1.042Per natt

  U Nimman Chiang Maistars

  Chiang Mai City, Chiang Mai , 1 nimmanhaemin road, 1 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 169 anmeldelser fra reisendeBasert på 169 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2016. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 4 tilbygg. Tilbygget har 3 etasjer. Eiendommen består av 147 rom. Eiendommen består av 138 dobbeltrom og 6 familierom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  85  Hoteller i Chiang Mai
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Chiang Mai is the capital of the province of Chiang Mai, in northern Thailand. The city is situated on the banks of the river Ping, the biggest tributary of the Chao Phraya river, one of the most important rivers in Thailand. Chiang Mai is the second largest city in the country and located about 800 kilometres north of Bangkok, in a stunning mountain landscape. The main centre of Chiang Mai is the historical district, an area surrounded by temples, old walls and moats originally constructed for defence. Nevertheless, it is a modern city with major infrastructure, full of shops, excellent restaurants, and large hotels, a marked contrast that is part of the charm of Chiang Mai. Among the most visited temples in the city, the following stand out: Wat Phrathat Doi Suthep (dates back to 1383) is the most famous in the area; the location of the temple (on a hill) allows you to get fantastic views of the city. The Wat Chiang Man temple is the oldest in the city. Chiang Mai is an important Thai city that will captivate you!

Mest populære soner i Chiang Mai

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her