Hoteller i Bangkok

Finn på kart
Hoteller i Bangkok

BangkokFra  kr105

Anbefalte hoteller Bangkok

 • Ambassador Bangkok
  Frakr468Per natt

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 667 anmeldelser fra reisendeBasert på 667 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1962. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 760 rom på stedet. Eiendommen består av 730 dobbeltrom og 30 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  Frakr165Per natt

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 282 anmeldelser fra reisendeBasert på 282 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Sukhumvit. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. De 257 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Convenient Park Bangkok Sukhumvit ble komplett oppusset i 2010. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Convenient Park Bangkok Sukhumvit tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Convenient Park Bangkok Sukhumvit er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Convenient Park Bangkok Sukhumvit kan koste ekstra.

  Se mer
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Frakr448Per natt

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1330 anmeldelser fra reisendeBasert på 1330 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totalrenovert i 2007. Eiendommen består av 280 rom. Eiendommen består av 31 enkeltrom, 44 dobbeltrom og 7 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Windsor Suites and Convention
  Frakr629Per natt

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , 10/1 sukhumvit soi 20, sukhumvit road -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1714 anmeldelser fra reisendeBasert på 1714 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en sentral beliggenhet, mindre enn 50 meter fra hovedgaten Sukhumvit i Soi 20, 100 meter fra BTS Skytrain-stasjonen Asoke og metrostasjonen. Den offentlige parken Benjasiri og et kjøpesenter er også i nærheten, og Queen Sirikit National Convention Centre er fem minutters kjøring unna. Bangkok Suvarnabhumi lufthavn ligger 40 kilometer unna, mens Don Mueang lufthavn ligger 25 kilometer unna.Dette byhotellet er det første suitehotellet i Asia. Alle suiter har flott møblement. Hotellet har air condition og lobby med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellene har også spisesteder og parkeringsplasser, i tillegg til room service og klesvask.Alle rom er luksussuiter i forskjellige størrelser, og har en liten anretning, kjøleskap, minibar, kaffemaskin, satellitt-TV, radio, hårføner, safe, telefon, internettilgang med høy hastighet, air condition, sofa eller sovesofa i stuen, extra telefon på badet, stort badekar og regulerbare massasjedusjer.Hotellet har et utendørs svømmebasseng med solsenger, solarium og treningsstudio. Det tilbys også massasje- og spabehandlinger.Restaurantfasilitetene på hotellet har alt man kan forvente seg i en by som er berømt for sine restauranter. En internasjonal restaurant er åpen hele dagen, mens den ekstremt populære kinesiske restauranten, og de autentiske japanske og thailandske restaurantene med klassisk dans og en hyggelig lobbylounge med egen bar også er tilgjengelig.

  Se mer
 • The Landmark Bangkok
  Frakr1.078Per natt

  The Landmark Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 138 sukhumvit road 138 -
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2230 anmeldelser fra reisendeBasert på 2230 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Sukhumvit, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 28. 0 kilometer. The Landmark Bangkok består av totalt 414 rom. Denne eiendommen ble oppusset 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på The Landmark Bangkok. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Landmark Bangkok. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. The Landmark Bangkok tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. , Gjester kan benytte seg av stedets matservering. og The Landmark Bangkok tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Pullman Bangkok Sukhumvit
  Frakr1.309Per natt

  Pullman Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 21 asoke road 30 -
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Sukhumvit. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 30. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Det finnes totalt 325 rom på Pullman Bangkok Sukhumvit. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2007. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kunder kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 1 handicapvennlig gjesteværelse. Pullman Bangkok Sukhumvit ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. , Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. , Gjester kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. og Etter en lang på jobb eller sightseeing kan gjester samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Park Plaza Bangkok Soi 18
  Frakr831Per natt

  Park Plaza Bangkok Soi 18stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 18, sukhumvit road -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2363 anmeldelser fra reisendeBasert på 2363 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Sukhumvit. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Kunder vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 125 koselige gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er tillatt påPark Plaza Bangkok Soi 18. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Park Plaza Bangkok Soi 18. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. og Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Park Plaza Bangkok Soi 18 kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel Bangkok Platinum
  Frakr1.289Per natt

  Novotel Bangkok Platinumstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3104 anmeldelser fra reisendeBasert på 3104 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Pratunam-Petchburi, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Det finnes totalt 283 soverom på stedet. Novotel Bangkok Platinum ble bygget i 2011. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Novotel Bangkok Platinum tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Novotel Bangkok Platinum. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Hotellet tilbyr businessfasiliteter. , Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. , Alle som bor på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. , De som velger å overnatte her kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. og Alle som bor her tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Noen av tjenestene til Novotel Bangkok Platinum kan koste ekstra.

  Se mer
 • Check Inn Regency Park
  Frakr391Per natt

  Check Inn Regency Parkstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sainamthip, sukhumvit 22 12/3 -
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 636 anmeldelser fra reisendeBasert på 636 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sukhumvit. Beliggende innen 5. 9 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 6 kilometer. Check Inn Regency Park består av totalt 119 rom. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Check Inn Regency Park ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Galleria 10 Sukhumvit by Compass Hospitality
  Frakr543Per natt

  Galleria 10 Sukhumvit by Compass Hospitalitystars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 10, sukhumvit road, klongtoey 21 -
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1585 anmeldelser fra reisendeBasert på 1585 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 188 rom. Eiendommen består av 101 enkeltrom, 70 dobbeltrom, 11 junior suiter, 1 suite og 53 superior rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det er døgnbemannet sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  419  Hoteller i Bangkok
Side  1  av  42
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Penang, i Malaysia, er en tilstand som ligger på den malaysiske halvøya. Det er et fantastisk sted med utrolig natur. Det er en endeløs rekke aktiviteter som skal gjøres, og en av de mest populære er Batu Hamhung Fish Research Institute som har et bredt utvalg av marine arter og har ulike arrangementer. Det finnes også vannsport, de fleste av dem sentrert om Batu Ferringhi, der mange av de mest populære spa er å bli funnet. Aktiviteter som seiling, vindsurfing og jetski. Det er et stort antall strender av de mest fantastiske hvite sand og turkist vann. Noe av det beste inkluderer: Teluk Bahang Beach, Teluk Duyung, Monkey Beach, Pantai Kerachut og Pantai Mas. Et annet attraktivt sted er Botanic Garden of Jalan Air Terjun, en park som omfatter de vakre fossen Gardens. Penang International Floral Festival holdes her hvert år. Det er en fascinerende show, med tusenvis av blomster i alle farger og fasonger. Penang har alt, vakre strender, praktfulle fossefall, naturskjønne åser og alt rart i naturen der for deg å oppdage.

Interessepunkter

Mest populære soner i Bangkok

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler