Hoteller i Bangkok

Finn på kart
Hoteller i Bangkok

BangkokFra  kr98

Anbefalte hoteller Bangkok

 • Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkok
  Frakr452Per natt

  Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkokstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi saengcham-rama 9 road 92 -
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 485 anmeldelser fra reisendeBasert på 485 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Hotell ble totaloppusset i 2014. Eiendommen består av 448 rom. Eiendommen består av 20 enkeltrom, 412 dobbeltrom, 20 junior suiter, 18 suiter, 16 trippelrom, 2 firemannsrom, 72 executive rom, 168 superior rom og 48 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Check Inn Regency Park
  Frakr360Per natt

  Check Inn Regency Parkstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sainamthip, sukhumvit 22 12/3 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 567 anmeldelser fra reisendeBasert på 567 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 119 rom på stedet. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • Anantara Siam Bangkok
  Frakr1.378Per natt

  Anantara Siam Bangkokstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rajadamri road 155 -
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1732 anmeldelser fra reisendeBasert på 1732 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totaloppusset i 2017. Det finnes totalt 354 rom på stedet. Eiendommen består av 120 dobbeltrom, 15 junior suiter, 35 suiter, 3 leiligheter, 8 villaer, 1 handikapvennlig rom og 17 executive rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys barnepassing for gjester som ønsker dette. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Hotell har pikkolo. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Windsor Suites and Convention
  Frakr422Per natt

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 20, sukhumvit road 10/1 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1626 anmeldelser fra reisendeBasert på 1626 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en sentral beliggenhet, mindre enn 50 meter fra hovedgaten Sukhumvit i Soi 20, 100 meter fra BTS Skytrain-stasjonen Asoke og metrostasjonen. Den offentlige parken Benjasiri og et kjøpesenter er også i nærheten, og Queen Sirikit National Convention Centre er fem minutters kjøring unna. Bangkok Suvarnabhumi lufthavn ligger 40 kilometer unna, mens Don Mueang lufthavn ligger 25 kilometer unna.Dette byhotellet er det første suitehotellet i Asia. Alle suiter har flott møblement. Hotellet har air condition og lobby med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellene har også spisesteder og parkeringsplasser, i tillegg til room service og klesvask.Alle rom er luksussuiter i forskjellige størrelser, og har en liten anretning, kjøleskap, minibar, kaffemaskin, satellitt-TV, radio, hårføner, safe, telefon, internettilgang med høy hastighet, air condition, sofa eller sovesofa i stuen, extra telefon på badet, stort badekar og regulerbare massasjedusjer.Hotellet har et utendørs svømmebasseng med solsenger, solarium og treningsstudio. Det tilbys også massasje- og spabehandlinger.Restaurantfasilitetene på hotellet har alt man kan forvente seg i en by som er berømt for sine restauranter. En internasjonal restaurant er åpen hele dagen, mens den ekstremt populære kinesiske restauranten, og de autentiske japanske og thailandske restaurantene med klassisk dans og en hyggelig lobbylounge med egen bar også er tilgjengelig.

  Se mer
 • Miracle Suvarnabhumi Airport
  Frakr238Per natt

  Miracle Suvarnabhumi Airportstars

  Suvarnabhumi Airport, Bangkok , King-kaew road, rachathewa sub-district, bangplee 68/101 -
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 548 anmeldelser fra reisendeBasert på 548 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Hotell ble totalrenovert i 2011. Det finnes totalt 170 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • ICheck Inn Residence Sathorn
  Frakr283Per natt

  ICheck Inn Residence Sathornstars

  Sathorn, Bangkok , 413/1 soi narathiwat 24, wat pho man -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 187 anmeldelser fra reisendeBasert på 187 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2013. Hotell gjennomgikk renovering i 2013. Eiendommen består av 53 rom. Hotell tilbyr . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Maduzi Hotel
  Frakr808Per natt

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 469 anmeldelser fra reisendeBasert på 469 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Eiendommen består av 41 rom. Eiendommen består av 40 dobbeltrom, 6 junior suiter, 5 suiter, 29 studio og 5 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Novotel Bangkok Platinum Pratunam
  Frakr977Per natt

  Novotel Bangkok Platinum Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2915 anmeldelser fra reisendeBasert på 2915 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Det finnes totalt 283 rom på stedet. Eiendommen består av 229 dobbeltrom og 11 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok
  Frakr529Per natt

  Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Rachaprarop rd. makkasan rajthevee 567 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2013. Eiendommen består av 281 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Frakr445Per natt

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1250 anmeldelser fra reisendeBasert på 1250 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totalrenovert i 2007. Eiendommen består av 280 rom. Eiendommen består av 31 enkeltrom, 44 dobbeltrom og 7 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  424  Hoteller i Bangkok
Side  1  av  43
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Penang, i Malaysia, er en tilstand som ligger på den malaysiske halvøya. Det er et fantastisk sted med utrolig natur. Det er en endeløs rekke aktiviteter som skal gjøres, og en av de mest populære er Batu Hamhung Fish Research Institute som har et bredt utvalg av marine arter og har ulike arrangementer. Det finnes også vannsport, de fleste av dem sentrert om Batu Ferringhi, der mange av de mest populære spa er å bli funnet. Aktiviteter som seiling, vindsurfing og jetski. Det er et stort antall strender av de mest fantastiske hvite sand og turkist vann. Noe av det beste inkluderer: Teluk Bahang Beach, Teluk Duyung, Monkey Beach, Pantai Kerachut og Pantai Mas. Et annet attraktivt sted er Botanic Garden of Jalan Air Terjun, en park som omfatter de vakre fossen Gardens. Penang International Floral Festival holdes her hvert år. Det er en fascinerende show, med tusenvis av blomster i alle farger og fasonger. Penang har alt, vakre strender, praktfulle fossefall, naturskjønne åser og alt rart i naturen der for deg å oppdage.

Interessepunkter

Mest populære soner i Bangkok

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Nasa Vegas
  Nasa Vegas
  3,2/5

  Ligger sentralt til i forhold til Airport link, og derfra med connection til MRT og BTS. Hyggelig og serviceminded personell. Fint med gangbro med rulletrapp over veien til lite senter og stasjon for ...

  robertf
  Hotelopia-kunde, 07/05/2017

  Frakr16Se mer