Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr307

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr1.262Per natt

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet består av totalt 289 koselige rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2013. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Hilton Stockholm Slussen et begrenset antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Hilton Stockholm Slussen?Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Hilton Stockholm Slussen følger bærekraftige retningslinjer. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. og Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Malmen Stockholm
  Frakr996Per natt

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1496 anmeldelser fra reisendeBasert på 1496 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Se mer
 • Elite Hotel Adlon
  Frakr1.248Per natt

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 42 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 808 anmeldelser fra reisendeBasert på 808 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 100 rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Frakr832Per natt

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm city, Stockholm , Vallgatan 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 569 anmeldelser fra reisendeBasert på 569 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 183 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Diplomat
  Frakr1.761Per natt

  Diplomatstars

  Stockholm city, Stockholm , Strandvagen 7c - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1628 anmeldelser fra reisendeBasert på 1628 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen ligger i nærheten av havnen. Eiendommen består av 130 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2017. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Diplomat. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Diplomat tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. De overnattende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Diplomat. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. og De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Diplomat. Noen av tjenestene til Diplomat kan koste ekstra.

  Se mer
 • Best Western Bentleys
  Frakr961Per natt

  Best Western Bentleysstars

  Stockholm city, Stockholm , Drottninggatan 77 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 554 anmeldelser fra reisendeBasert på 554 anmeldelser fra reisende

  Dette herlige hotellet er plassert i en bygning fra 1800-tallet. Det ligger i handlegaten Drottninggaten sentralt i Stockholm. Det tilbyr 24-timers resepsjon og rom med flatskjerm-TV. Gratis internett er inkludert. Sentralstasjonen i Stockholm er 10 minutters gange unna. Alle rommene på hotellet er dekorert i gustaviansk design, og har eget bad med dusj, gulvvarme og hårføner. Hvert rom har en komfortabel seng fra Viking. En frokostbuffet med både kalde og varme retter serveres hver morgen i den innglassede bakgården. Lette måltider og drinker er tilgjengelig i lobbybaren fra 15:00 til 23:00. Gamlebyen er 15 minutters gåtur fra hotellet. Undergrunnsstasjonen Hötorget er 450 meter unna.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr990Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1343 anmeldelser fra reisendeBasert på 1343 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Freys
  Frakr1.085Per natt

  Freysstars

  Stockholm city, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1374 anmeldelser fra reisendeBasert på 1374 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Stockholm, er et godt alternativ for familier. Det finnes totalt 127 gjesteværelser på フレイズ. Denne eiendommen ble sist renovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. フレイズ tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. フレイズ tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. og Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av tjenestene til フレイズ kan koste ekstra.

  Se mer
 • Grand Central By Scandic
  Frakr1.200Per natt

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1947 anmeldelser fra reisendeBasert på 1947 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Stedet teller totalt 391 innbydende soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 2011. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Både store og små kjæledyr tillates på Grand Central By Scandic. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 • Elite Eden Park Hotel
  Frakr1.270Per natt

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sturegatan 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 735 anmeldelser fra reisendeBasert på 735 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har utsikt over Humlegården Park, kun 300 meter fra Stureplan. I nærområdet er det mange fasjonable shoppingsteder og trendy nattklubber. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger 450 meter unna, og det er buss og togstasjon om lag to kilometer fra hotellet. En kilometer fra hotellet finner du det kongelige slott, Stockholm Stadion, Gamla stan og operaen. Bromma lufthavn ligger 15 kilometer fra hotellet, Arlanda ligger 40 kilometer fra hotellet og Malmö ligger 60 kilometer unna.Dette moderne designhotellet ble pusset opp i 2011, og tilbyr til sammen 124 rom. Hotellet har som mål å gjøre et hvert opphold til en unik opplevelse. Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, air condition, safe, valutavekslingsfasiliteter, aviskiosk og gratis trådløst internett. Room service og klesvask tilbys også, og de som kommer med bil, kan parkere i hotellets garasje.Rommene er innredet med tidløs eleganse og ultimat komfort, og er et perfekt sted for å hvile og slappe av etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle rom har eget bad, dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, strykejern/strykebrett og hårføner. Rommene har også selvstyrt air condition.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.En frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag serveres a la carte. Hotellet har til sammen to spennende restauranter som serverer en rekke lekre retter. Bishops Arms, en pub som serverer asiatisk-inspirerte retter og et utvalg øl og whiskey, finnes også på hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  85  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler