Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr411

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Scandic Malmen Stockholm
  Frakr1.376Per natt

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1350 anmeldelser fra reisendeBasert på 1350 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Se mer
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Frakr1.205Per natt

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm city, Stockholm , Vallgatan 7 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 532 anmeldelser fra reisendeBasert på 532 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 183 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr2.630Per natt

  Hilton Stockholm SlussenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2767 anmeldelser fra reisendeBasert på 2767 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell gjennomgikk renovering i 2013. Det finnes totalt 289 rom på stedet. Eiendommen består av 276 dobbeltrom, 12 junior suiter og 1 suite. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes pikkolotjeneste. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Freys
  Frakr1.493Per natt

  Freysstars

  Stockholm city, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1188 anmeldelser fra reisendeBasert på 1188 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble oppusset i 2015. Eiendommen består av 127 rom. Eiendommen består av 28 enkeltrom, 71 dobbeltrom, 1 suite, 3 handikapvennlige rom. og 26 superior rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr1.752Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1185 anmeldelser fra reisendeBasert på 1185 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Best Western Capital Hotel
  Frakr837Per natt

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1975. Hotell gjennomgikk renovering i 2010. Det finnes totalt 104 rom på stedet. Eiendommen består av 17 enkeltrom og 87 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Nobis Hotel
  Frakr2.259Per natt

  Nobis Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Norrmalmstorg 2-4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1340 anmeldelser fra reisendeBasert på 1340 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en fantastisk plassering helt i sentrum av Stockholm, direkte på eksklusive Norrmalmstorg. Severdigheter slik som Vasa Museum, det kongelige slott, det kongelige dramateateret, den kongelige svenske opera eller gamlebyen med sine eiendommelige gater fulle av gallerier, boutiquer og kafeer kan enkelt nås på en kort gåtur. Sentralstasjonen er innen enkel gåavstand.Dette fantastiske hotellet er plassert i to historiske bygninger fra 1900-tallet. Gjestene ønskes velkommen til avslappede og sofistikerte omgivelser. Den moderne stilen på rommene utstråler en tidløs eleganse og diskret luksus. Førsteklasses fasiliteter inkluderer gratis Wi-Fi og et multimediasystem. Forretningsgjester vil sette pris på møtefasilitetene. Den utsøkte restauranten serverer tradisjonelle italienske retter. Gjestene kan nyte en drink i den glamorøse baren. Dette strålende hotellet er et perfekt sted for å bo i Stockholm med stil.

  Se mer
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Frakr1.712Per natt

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Katarinavagen 26, box 15056 10465 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 678 anmeldelser fra reisendeBasert på 678 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt i livlige Södermalm, hvor gjester finner en rekke shoppingsteder, restauranter og barer. Det ligger kun få minutter fra Gamla stan (500 meter), og t-banestasjonen Slussen er om lag 200 meter fra hotellet.Dette moderne byhotellet ble pusset opp i 2000, og er innredet med tre og varme farger for å skape en hyggelig atmosfære. Hotellet har til sammen 184 rom fordelt på sju etasjer, i tillegg til døgnåpen resepsjon, kafé, bar, restaurant med røykfritt område, takterrasse med snackbar og fire konferansesaler.Alle de innbydende og komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern/strykebrett og safe. Små dobbeltrom er rom med en enkeltseng og et L-formet sengeskap. Det er plass mellom sengene.Gjester kan benytte seg av badstuen, og betale for å bruke treningsstudioet.

  Se mer
 • Scandic Talk
  Frakr1.885Per natt

  Scandic Talkstars

  Stockholm city, Stockholm , Massvagen, alvsjo 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 633 anmeldelser fra reisendeBasert på 633 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger like sør for Stockholm sentrum, i byens forsteder, like ved messesenteret Stockholmsmässan. det ligger om lag 200 meter fra togstasjonen.Dette spektakulære hotellet er integrert med Stockholm International Fairs (utstillings-, messe- og kongressfasiliteter), og har vunnet en rekke priser for sin spennende design. Hotellet har 248 rom og suiter med panoramautsikt, konferansefasiliteter med en stor lounge, penthouse i 19. etasje for eksklusive konferanser, restaurant og lobbybar. Alle tjenester finnes under ett tak, inkludert en spennende verden med tegneseriefigurer av Alfie Atkins for barn. Mot et gebyr kan gjester med bil benytte seg av hotellets parkeringsgarasje. Dette hotellet har moderne, vel-designede og store rom med fengslende farger og 90 centimeter brede enkeltsenger, behagelige lenestoler og et praktisk skrivebord. Badet har moderne design med dusj eller badekar. Alle rom har kjøleskap, strykejern og strykebrett og store garderobeskap. De har også gratis trådløst internett, hårføner, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, selvstyrt air condition og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.Restauranten serverer frokost med oppskrifter fra det svenske kokkelandslaget. Om kvelden har restauranten en mer intim atmosfære, og serverer retter a la carte.ed buss eller tog til sentralstasjonen/Cityterminalen, tar du pendeltog til stasjonen Älvsjö. Fra stasjonen går du 100 meter ned til venstre, så ser du hotellet.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.918Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 866 anmeldelser fra reisendeBasert på 866 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1962. Det finnes totalt 263 rom på stedet. Eiendommen består av 31 enkeltrom, 231 dobbeltrom og 1 suite. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  71  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler