Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr295

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr1.258Per natt

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet rommer 289 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige soverom. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Hilton Stockholm Slussen?Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Elite Hotel Marina Tower
  Frakr1.250Per natt

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1260 anmeldelser fra reisendeBasert på 1260 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i byden Saltsjöqvarn, i nærheten av Danvikstull og kommunen Nacka. Det ligger to kilometer fra Stockholm sentrum, og Bromma lufthavn er 25 kilometer unna.Dette hotellet ligger i en bygning fra 1890, og ble renovert i 2010. Hotellet har til sammen 187 rom fordelt på ni etasjer i hovedbygningen og sju etasjer i annekset. Gjester kan la seg forføre av den fantastiske utsikten over innseilingen til Stockholm, der byen møter skjærgården, Gjester kan også nyte utsikten over de grønne øyene Djurgården og Waldemarsudde i Stockholm sentrum. Dette hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingsfasiliteter. Hotellet har også en bar og en restaurant, og forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og hotellets internettilgang. Gjester kan også benytte seg av room service og klesvask, og det er 400 parkeringsplasser i hotellets garasje. Hotellet leier også ut sykler.Rommene er varme og innbydende, og fokuserer på komfort. Gjester kan både arbeide og hvile i de harmoniske rommene, som har materialer og farger som er nøye valgt ut for å gi en avslappende atmosfære. Alle rom har bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.Dette hotellet har et innendørs svømmebasseng, og gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio. Gjester kan også slappe av med en massasje eller spabehandling.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet, og spise lunsj og middag fra en a la carte-meny.

  Se mer
 • Elite Eden Park Hotel
  Frakr1.396Per natt

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sturegatan 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 754 anmeldelser fra reisendeBasert på 754 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har utsikt over Humlegården Park, kun 300 meter fra Stureplan. I nærområdet er det mange fasjonable shoppingsteder og trendy nattklubber. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger 450 meter unna, og det er buss og togstasjon om lag to kilometer fra hotellet. En kilometer fra hotellet finner du det kongelige slott, Stockholm Stadion, Gamla stan og operaen. Bromma lufthavn ligger 15 kilometer fra hotellet, Arlanda ligger 40 kilometer fra hotellet og Malmö ligger 60 kilometer unna.Dette moderne designhotellet ble pusset opp i 2011, og tilbyr til sammen 124 rom. Hotellet har som mål å gjøre et hvert opphold til en unik opplevelse. Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, air condition, safe, valutavekslingsfasiliteter, aviskiosk og gratis trådløst internett. Room service og klesvask tilbys også, og de som kommer med bil, kan parkere i hotellets garasje.Rommene er innredet med tidløs eleganse og ultimat komfort, og er et perfekt sted for å hvile og slappe av etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle rom har eget bad, dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, strykejern/strykebrett og hårføner. Rommene har også selvstyrt air condition.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.En frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag serveres a la carte. Hotellet har til sammen to spennende restauranter som serverer en rekke lekre retter. Bishops Arms, en pub som serverer asiatisk-inspirerte retter og et utvalg øl og whiskey, finnes også på hotellet.

  Se mer
 • Best Western Hotel Karlaplan
  Frakr903Per natt

  Best Western Hotel Karlaplanstars

  Stockholm city, Stockholm , Skeppargatan 82 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 409 anmeldelser fra reisendeBasert på 409 anmeldelser fra reisende

  Et koselig familieeid boutique-hotell plassert sentralt i Stockholm. Hotellet ble fullstendig renovert i 2014. De fleste rommene har splitter nye senger og møbler. Rommene har en koselig, varm atmosfære, og dekker fra enkeltrom og dobbeltrom, til høyt verdsatte superior-rom og familierom. Ideelt for forretninger eller glede. Med sin plassering i den rolige delen Östermalm i Stockholm, er hotellet i nærheten av populære Djurgården. Her finnes eksempelvis ABBA-museum, Vasa-museum, Skansen og Gröna Lund. Gjennom sommermånedene kan gjestene nyte bespisning, og sitte eller spille spill i den rolige gårdsplassen.

  Se mer
 • Elite Hotel Adlon
  Frakr1.367Per natt

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 42 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 824 anmeldelser fra reisendeBasert på 824 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Hotellet rommer 162 koselige soverom. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Elite Hotel Adlon tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Scandic Malmen Stockholm
  Frakr1.021Per natt

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1528 anmeldelser fra reisendeBasert på 1528 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.364Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1309 anmeldelser fra reisendeBasert på 1309 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Stedet teller totalt 263 innbydende rom. Denne eiendommen ble bygget i 1962. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Continental. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar.

  Se mer
 • Elite Palace Hotel
  Frakr1.191Per natt

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , St. eriksgatan 115 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 879 anmeldelser fra reisendeBasert på 879 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

  Se mer
 • Diplomat
  Frakr1.444Per natt

  Diplomatstars

  Stockholm city, Stockholm , Strandvagen 7c - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1664 anmeldelser fra reisendeBasert på 1664 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Stockholm, og er perfekt for familier. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til havnen. De 130 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2017. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Diplomat tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette hotellet tillater små kjæledyr. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Downtown Camper By Scandic
  Frakr1.302Per natt

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 322 anmeldelser fra reisendeBasert på 322 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Det finnes totalt 494 soverom på Downtown Camper By Scandic. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Downtown Camper By Scandic tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Besøkende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Overnattingsstedet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  74  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler