Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr351

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Scandic Malmen Stockholm
  Frakr1.237Per natt

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1447 anmeldelser fra reisendeBasert på 1447 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Se mer
 • Elite Palace Hotel
  Frakr1.309Per natt

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , St. eriksgatan 115 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 838 anmeldelser fra reisendeBasert på 838 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

  Se mer
 • Elite Hotel Marina Tower
  Frakr1.309Per natt

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1210 anmeldelser fra reisendeBasert på 1210 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i byden Saltsjöqvarn, i nærheten av Danvikstull og kommunen Nacka. Det ligger to kilometer fra Stockholm sentrum, og Bromma lufthavn er 25 kilometer unna.Dette hotellet ligger i en bygning fra 1890, og ble renovert i 2010. Hotellet har til sammen 187 rom fordelt på ni etasjer i hovedbygningen og sju etasjer i annekset. Gjester kan la seg forføre av den fantastiske utsikten over innseilingen til Stockholm, der byen møter skjærgården, Gjester kan også nyte utsikten over de grønne øyene Djurgården og Waldemarsudde i Stockholm sentrum. Dette hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingsfasiliteter. Hotellet har også en bar og en restaurant, og forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og hotellets internettilgang. Gjester kan også benytte seg av room service og klesvask, og det er 400 parkeringsplasser i hotellets garasje. Hotellet leier også ut sykler.Rommene er varme og innbydende, og fokuserer på komfort. Gjester kan både arbeide og hvile i de harmoniske rommene, som har materialer og farger som er nøye valgt ut for å gi en avslappende atmosfære. Alle rom har bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.Dette hotellet har et innendørs svømmebasseng, og gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio. Gjester kan også slappe av med en massasje eller spabehandling.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet, og spise lunsj og middag fra en a la carte-meny.

  Se mer
 • Elite Hotel Adlon
  Frakr1.520Per natt

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 42 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 793 anmeldelser fra reisendeBasert på 793 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 100 rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Elite Eden Park Hotel
  Frakr1.602Per natt

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sturegatan 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 724 anmeldelser fra reisendeBasert på 724 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har utsikt over Humlegården Park, kun 300 meter fra Stureplan. I nærområdet er det mange fasjonable shoppingsteder og trendy nattklubber. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger 450 meter unna, og det er buss og togstasjon om lag to kilometer fra hotellet. En kilometer fra hotellet finner du det kongelige slott, Stockholm Stadion, Gamla stan og operaen. Bromma lufthavn ligger 15 kilometer fra hotellet, Arlanda ligger 40 kilometer fra hotellet og Malmö ligger 60 kilometer unna.Dette moderne designhotellet ble pusset opp i 2011, og tilbyr til sammen 124 rom. Hotellet har som mål å gjøre et hvert opphold til en unik opplevelse. Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, air condition, safe, valutavekslingsfasiliteter, aviskiosk og gratis trådløst internett. Room service og klesvask tilbys også, og de som kommer med bil, kan parkere i hotellets garasje.Rommene er innredet med tidløs eleganse og ultimat komfort, og er et perfekt sted for å hvile og slappe av etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle rom har eget bad, dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, strykejern/strykebrett og hårføner. Rommene har også selvstyrt air condition.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.En frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag serveres a la carte. Hotellet har til sammen to spennende restauranter som serverer en rekke lekre retter. Bishops Arms, en pub som serverer asiatisk-inspirerte retter og et utvalg øl og whiskey, finnes også på hotellet.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.456Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1105 anmeldelser fra reisendeBasert på 1105 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1962. Det finnes totalt 263 rom på stedet. Eiendommen består av 31 enkeltrom, 231 dobbeltrom og 1 suite. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Elite Hotel Arcadia
  Frakr1.177Per natt

  Elite Hotel Arcadiastars

  Stockholm city, Stockholm , Korsbarsvagen 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 451 anmeldelser fra reisendeBasert på 451 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt i Östermalm i Stockholm sentrum, ikke langt fra legendariske Stockholm stasjon og KTH-instituttet. Det er en t-banestasjon like i nærheten, og herfra kommer du deg til sentralbanestasjonen på fem minutter. Dersom du heller vil spasere, kan du gå til Stureplan på kun 15 minutter. Her finner du butikker, museer, restauranter og natteliv. Det er mange attraksjoner i nærheten, som det kongelige slott (fire kilometer), Hagaparken (tre kilometer) og utendørsmuseet Skansen (to kilometer).Dette nyrenoverte hotellet ligger i en elegant bygning fra 50-tallet. Dette byhotellet har til sammen 91 rom fordelt på fem etasjer. Andre fasiliteter på hotellet er lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsfasiliteter, internettilgang og heis. Hotellet har bar, og mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets klesvasktilbud.De lyse, moderne og nyoppussede rommene har alle flatskjerm-TV, betalings-TV, telefon, radio, minibar, safe, selvstyrt air condition og gratis internett. Badene har dusj, hårføner, oppvarmet håndklestativ og gratis toalettartikler.Hver morgen kan hotellgjester nyte en inkludert frokostbuffet i den lyse og moderne spisesalen.Fra sentralbanestasjonen tar du rød linje mot Mörby centrum. Gå av på Tekniska Högskolan, og følg skiltene mot Körsbärsvägen, hvor hotellet ligger. Dersom du kommer med bil, følger du skiltene for E4 mot Stockholm. Fra Stockholm Arlanda lufthavn tar du buss, flytog eller taxi direkte til hotellet.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr1.362Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1290 anmeldelser fra reisendeBasert på 1290 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Frakr1.678Per natt

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm city, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 557 anmeldelser fra reisendeBasert på 557 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet ligger kun 100 meter fra Stureplan i Stockholm sentrum. Her har gjester en avslappende oase i en livlig del av Stockholm. Turistsenteret og de nærmeste stoppestedene for offentlig transport er i gangavstand.Hotellet har til sammen 151 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har en restaurant, en moderne loungebar og et diskotek. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets gratis trådløse internett og tre moderne møterom. Andre fasiliteter på hotellet er døgnåpen resepsjon, heis, room service og klesvask.Rommene har moderne og myke pastellfarger eller tradisjonelle møbler, og blå og hvit tapet med kinesisk stil. Alle rom har TV, minibar og trådløst internett. Rommene har også badekar, hårføner, telefon, radio, strykejern/strykebrett og sentralfyring. Alle rom er røykfrie.Gjester får rabattert pris på treningssenteret SATS, som ligger 400 meter unna. Hotellet har også sin egen badstue.Frokostbuffeten er inkludert i prisen.

  Se mer
 • Generator Stockholm
  Frakr1.030Per natt

  Generator Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Torsgatan 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 580 anmeldelser fra reisendeBasert på 580 anmeldelser fra reisende

  Kun 5 minutters gange fra sentralstasjonen, ligger dette moderne hotellet i det trendy nabolaget Torsgatan. Anerkjent for sin arkitektur, moderne kunst og alternative mote, er dette stedet perfekt for både forretnings- og fritidsreiser. Vasa-museet og slottet er kun en kort spasertur unna, mens besøkende også kan nyte de lokale delikatessene og forelske seg i byen ved å ta en båttur. Gjestene kan ta en spasertur og nyte kaffe i nordisk stil eller besøke en av de mange vintage-butikkene. Stedet har fleksible og romslige fellesområder, fylt med vakkert design, hvor gjestene kan møte nye venner, komplett med 24-timers resepsjon med daglig leder alltid til stede for å hjelpe. I tillegg har alle rommene eget bad og sengetøy for å garantere et hyggelig opphold.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  72  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler