Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr430

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Scandic Malmen Stockholm
  Frakr990Per natt

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1309 anmeldelser fra reisendeBasert på 1309 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Se mer
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Frakr817Per natt

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm city, Stockholm , Vallgatan 7 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 514 anmeldelser fra reisendeBasert på 514 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 183 rom. Dette hotellet består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr2.298Per natt

  Hilton Stockholm SlussenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8 8 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2675 anmeldelser fra reisendeBasert på 2675 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 289 rom på stedet. Eiendommen består av 276 dobbeltrom, 12 junior suiter og 1 suite. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes pikkolotjeneste. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Freys
  Frakr1.279Per natt

  Freysstars

  Stockholm city, Stockholm , Bryggargatan - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1128 anmeldelser fra reisendeBasert på 1128 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble oppusset i 2015. Det finnes totalt 127 rom på stedet. Eiendommen består av 28 enkeltrom, 71 dobbeltrom, 1 suite, 3 handikapvennlige rom. og 26 superior rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. På området finnes det overvåket parkering. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr1.219Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1151 anmeldelser fra reisendeBasert på 1151 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Best Western Capital Hotel
  Frakr1.019Per natt

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 225 anmeldelser fra reisendeBasert på 225 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1975. Hotell ble totalrenovert i 2010. Det finnes totalt 104 rom på stedet. Eiendommen består av 17 enkeltrom og 87 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Elite Hotel Arcadia
  Frakr1.141Per natt

  Elite Hotel Arcadiastars

  Stockholm city, Stockholm , Korsbarsvagen 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 417 anmeldelser fra reisendeBasert på 417 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt i Östermalm i Stockholm sentrum, ikke langt fra legendariske Stockholm stasjon og KTH-instituttet. Det er en t-banestasjon like i nærheten, og herfra kommer du deg til sentralbanestasjonen på fem minutter. Dersom du heller vil spasere, kan du gå til Stureplan på kun 15 minutter. Her finner du butikker, museer, restauranter og natteliv. Det er mange attraksjoner i nærheten, som det kongelige slott (fire kilometer), Hagaparken (tre kilometer) og utendørsmuseet Skansen (to kilometer).Dette nyrenoverte hotellet ligger i en elegant bygning fra 50-tallet. Dette byhotellet har til sammen 91 rom fordelt på fem etasjer. Andre fasiliteter på hotellet er lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsfasiliteter, internettilgang og heis. Hotellet har bar, og mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets klesvasktilbud.De lyse, moderne og nyoppussede rommene har alle flatskjerm-TV, betalings-TV, telefon, radio, minibar, safe, selvstyrt air condition og gratis internett. Badene har dusj, hårføner, oppvarmet håndklestativ og gratis toalettartikler.Hver morgen kan hotellgjester nyte en inkludert frokostbuffet i den lyse og moderne spisesalen.Fra sentralbanestasjonen tar du rød linje mot Mörby centrum. Gå av på Tekniska Högskolan, og følg skiltene mot Körsbärsvägen, hvor hotellet ligger. Dersom du kommer med bil, følger du skiltene for E4 mot Stockholm. Fra Stockholm Arlanda lufthavn tar du buss, flytog eller taxi direkte til hotellet.

  Se mer
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Frakr1.286Per natt

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Katarinavagen 26, box 15056 10465 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 651 anmeldelser fra reisendeBasert på 651 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt i livlige Södermalm, hvor gjester finner en rekke shoppingsteder, restauranter og barer. Det ligger kun få minutter fra Gamla stan (500 meter), og t-banestasjonen Slussen er om lag 200 meter fra hotellet.Dette moderne byhotellet ble pusset opp i 2000, og er innredet med tre og varme farger for å skape en hyggelig atmosfære. Hotellet har til sammen 184 rom fordelt på sju etasjer, i tillegg til døgnåpen resepsjon, kafé, bar, restaurant med røykfritt område, takterrasse med snackbar og fire konferansesaler.Alle de innbydende og komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern/strykebrett og safe. Små dobbeltrom er rom med en enkeltseng og et L-formet sengeskap. Det er plass mellom sengene.Gjester kan benytte seg av badstuen, og betale for å bruke treningsstudioet.

  Se mer
 • Scandic Talk
  Frakr1.329Per natt

  Scandic Talkstars

  Stockholm city, Stockholm , Massvagen, alvsjo 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 609 anmeldelser fra reisendeBasert på 609 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger like sør for Stockholm sentrum, i byens forsteder, like ved messesenteret Stockholmsmässan. det ligger om lag 200 meter fra togstasjonen.Dette spektakulære hotellet er integrert med Stockholm International Fairs (utstillings-, messe- og kongressfasiliteter), og har vunnet en rekke priser for sin spennende design. Hotellet har 248 rom og suiter med panoramautsikt, konferansefasiliteter med en stor lounge, penthouse i 19. etasje for eksklusive konferanser, restaurant og lobbybar. Alle tjenester finnes under ett tak, inkludert en spennende verden med tegneseriefigurer av Alfie Atkins for barn. Mot et gebyr kan gjester med bil benytte seg av hotellets parkeringsgarasje. Dette hotellet har moderne, vel-designede og store rom med fengslende farger og 90 centimeter brede enkeltsenger, behagelige lenestoler og et praktisk skrivebord. Badet har moderne design med dusj eller badekar. Alle rom har kjøleskap, strykejern og strykebrett og store garderobeskap. De har også gratis trådløst internett, hårføner, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, selvstyrt air condition og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.Restauranten serverer frokost med oppskrifter fra det svenske kokkelandslaget. Om kvelden har restauranten en mer intim atmosfære, og serverer retter a la carte.ed buss eller tog til sentralstasjonen/Cityterminalen, tar du pendeltog til stasjonen Älvsjö. Fra stasjonen går du 100 meter ned til venstre, så ser du hotellet.

  Se mer
 • Scandic Norra Bantorget
  Frakr1.070Per natt

  Scandic Norra Bantorgetstars

  Stockholm city, Stockholm , Wallingatan 15 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 820 anmeldelser fra reisendeBasert på 820 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er plassert i et stort bygnings- og konferansesenter i det sentrale Stockholm. Det er plassert i Wallingatan, en sidegate til den berømte Drottninggatan. Det ligger i et rolig område, men er likevel nær alle severdigheter og opplevelser i Stockholm, slik at gjestene får mest ut av deres Stockholm-besøk. Stockholm slott er 20 minutter unna til fots, mens friluftsmuseet Skansen er 40 minutters gange fra hotellet. Det tar 10 minutter å nå offentlig transport. Dette byhotellet byr på rom av forskjellige størrelser, inkludert suiter, superior- og standardrom. Ministudioer med tekjøkken er også tilgjengelig, noe som er ideelt for lengre opphold. Alle rommene er dekorert i moderne stil, og har alle nødvendige bekvemmeligheter. Dette sikrer et behagelig opphold for gjestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  55  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler