Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr288

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr816Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 278 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 560 anmeldelser fra reisendeBasert på 560 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Frakr2.106Per natt

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6187 anmeldelser fra reisendeBasert på 6187 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • Lancaster Gate
  Frakr1.305Per natt

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, London , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2178 anmeldelser fra reisendeBasert på 2178 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en bygning fra 1861 i sentrum av London, bare noen få minutter fra flere T-banestasjoner, som for eksempel Lancaster Gate, Queensway, Bayswater og Paddington. Hyde Park ligger bare 200 meter unna, og det er 2 km til Oxford Street og Harrods, 2,5 km til Natural History Museum og 4 km til Buckingham Palace. Heathrow flyplass ligger 30 km unna. Dette er et ideelt startpunkt hvis man ønsker å utforske denne mystiske og sjarmerende byen.

  Se mer
 • Holiday Villa
  Frakr1.028Per natt

  Holiday Villastars

  Bayswater, London , Leinster gardens 37 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 771 anmeldelser fra reisendeBasert på 771 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Bayswater, i nærheten av Hyde Park, Notting Hill og Queensway, hvor du finner mange butikker, restauranter og barer. Det er en rekke offentlige transportmiddel innen 300 meter, og de nærmeste undergrunnsstasjonene er Bayswater eller Queensway.Dette hotellet ble renovert i 2003, og har 100 rom fordelt på sju etasjer. Av disse er 15 enkeltrom, 63 dobbeltrom, 11 tremannsrom og 11 suiter. Hotellet har døgnåpen resepsjon, hotellsafe, valutavekslingskontor, garderobe, heis og kafé. Det er også en bar og en malaysisk restaurant med air condition og eget røykfritt område på hotellet. En konferansesal med trådløst internett finnes også på hotellet, og hotellet tilbyr klesvask.De moderne rommene har eget bad med fliser, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, vegg-til-vegg-teppe, sentralfyring og safe. Gjester kan slappe av i badstua, eller med en massasje.Hotellet serverer en frokostbuffet hver morgen. Lunsj og middag kan bestilles fra restaurantens flotte meny.

  Se mer
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  Frakr2.029Per natt

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square-området, London , Bloomsbury way, holborn - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2328 anmeldelser fra reisendeBasert på 2328 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1898. Hotell ble totalrenovert i 2000. Det finnes totalt 138 rom på stedet. Eiendommen består av 13 enkeltrom, 123 dobbeltrom og 2 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet.

  Se mer
 • Central Park
  Frakr1.092Per natt

  Central Parkstars

  Bayswater, London , Queensborough terrace 49-67 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2704 anmeldelser fra reisendeBasert på 2704 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i sentrum av London og tilbyr gjestene en strategisk beliggenhet svært nær mange turiststeder av kulturell og historisk interesse. Gjestene vil også finne et bredt utvalg av shopping- og underholdningstilbud i umiddelbar nærhet, samt restauranter og barer. Offentlig transport – både T-bane og buss – er lett tilgjengelig til fots. Heathrow flyplass ligger ca. 19 km fra hotellet. Dette er et perfekt sted å begynne å utforske denne fantastiske byen fra.

  Se mer
 • Thistle Kensington Gardens
  Frakr1.585Per natt

  Thistle Kensington Gardensstars

  Bayswater, London , Bayswater road 104 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1991 anmeldelser fra reisendeBasert på 1991 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1961. Hotell ble totaloppusset i 1999. Det finnes totalt 175 rom på stedet. Eiendommen består av 42 enkeltrom og 121 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. På området finnes det overvåket parkering. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Blakemore
  Frakr1.539Per natt

  Blakemorestars

  Bayswater, London , Leinster gardens 30 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1612 anmeldelser fra reisendeBasert på 1612 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bayswater. Eiendommen består av totalt 168 soverom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Blakemore tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering.

  Se mer
 • The Caesar
  Frakr1.562Per natt

  The Caesarstars

  Bayswater, London , Queens gardens 26-33 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2015 anmeldelser fra reisendeBasert på 2015 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av London ligger dette enestående hotellet i et stille boligområde i Queens Gardens og tilbyr sine gjester det beste fra to verdener. Herfra er det kort avstand til Hyde Park, Marble Arch, Oxford Street, Regent Street og Bond Street, men heller ikke mer enn 800 meter til et enormt utvalg restauranter, underholdningssteder og shoppingmuligheter. Hotellet holder hus i en sjarmerende viktoriansk bygning som passer godt i omgivelsene. Gjesterommene er vakkert innredet i varme farger og tregulv. Ellers tilbys et bredt utvalg fasiliteter og en utmerket service som imøtekommer krav og ønsker fra en hver besøkende.

  Se mer
 • Henry VIII
  Frakr1.061Per natt

  Henry VIIIstars

  Bayswater, London , Leinster gardens 23 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1077 anmeldelser fra reisendeBasert på 1077 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle byhotellet ligger sentralt i det velstående London-området, Bayswater, ikke langt fra Hyde Park og i nærheten av Queensway og Lancaster Gate. Ikke langt unna hotellet finnes et spennende underholdningstilbud, blant West End´s teatre, et sted hvor kultur og underholdning smelter sammen. Et par minutters gange fra hotellet finner man både Kensington Garden, Royal Albert Hall og flere museer. Hotellet ligger i en tradisjonell, stilfull og elegant viktoriansk bygning med en sofistikert utstråling, og gjestene kan la seg imponere av den tidløse elegansen i de rojale omgivelsene. Rommene er luksuriøst innredet og er det perfekte sted når man ønsker å trekke seg tilbake fra de travle bygatene på utsiden. Hotellet kan ytterligere by på et bredt utvalg av førsteklasses fasiliteter og service.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  498  Hoteller i London
Side  1  av  50
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler