Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr469

Anbefalte hoteller London

 • Royal National
  Frakr1.111Per natt

  Royal Nationalstars

  Russell Square-området, London , Bedford way - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 377 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7834 anmeldelser fra reisendeBasert på 7834 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er sentralt plassert i gåavstand fra attraksjoner som British Museum, Covent Garden, Oxford Street, Piccadilly Circus og Regent's Park. Det er det største hotellet i sentrum av London og tilbyr mer enn 1600 rom. I tillegg finnes 3 restauranter, en bar og en koselig London-pub. Russell Square undergrunnsstasjon er kun 2 minutter unna og tilbyr tilgang til alle områder av byen.

  Se mer
 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr1.058Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 266 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 536 anmeldelser fra reisendeBasert på 536 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Dorsett Shepherds Bush
  Frakr2.218Per natt

  Dorsett Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Shepherds bush green 58 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1498 anmeldelser fra reisendeBasert på 1498 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2014. Det finnes totalt 317 rom på stedet. Eiendommen består av 20 junior suiter, 4 suiter og 26 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Frakr1.235Per natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 336 anmeldelser fra reisendeBasert på 336 anmeldelser fra reisende

  Byhotellet er plassert i hjertet av den levende byen London. Hotellet er plassert i nærheten av mange av byens hovedseverdigheter, inkludert Madame Tussaud, London Zoo og det kjente kjøpesentret Harrods. Oxford Street og Hyde Park er også plassert i nærheten. Gjestene befinner seg i midten av all underholdning, med en rekke puber, restauranter, shoppingmuligheter og et livlig natteliv tilgjengelig i nærområdet. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil, som lar det gå uanstrengt inn i de kosmopolitiske omgivelsene. Gjesterommene er vakkert utstyrt, og tilbyr et avslappende miljø hvor man slipper unna byens tempo som ligger rett på utsiden.

  Se mer
 • K+K Hotel George
  Frakr2.267Per natt

  K+K Hotel Georgestars

  Earls Court, London , Templeton place 1-15 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3146 anmeldelser fra reisendeBasert på 3146 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1897. Hotell ble totalrenovert i 2006. Eiendommen består av 154 rom. Eiendommen består av 7 enkeltrom og 147 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Frakr2.897Per natt

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5987 anmeldelser fra reisendeBasert på 5987 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • City Continental Kensington
  Frakr1.422Per natt

  City Continental Kensingtonstars

  Earls Court, London , Penywern road earls court london sw5 9tt 11-13 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 432 anmeldelser fra reisendeBasert på 432 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Kensington-distriktet i London. Hotellet ligger kun to minutters gange fra metrostasjonen Earls Court, og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Hotellets beliggenhet i hjertet av London tilbyr den perfekte destinasjonen for reisende som ønsker å utforske attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Dette hotellet har en fantastisk arkitektonisk stil som blander seg uanstrengt med dets viktorianske motstykker. Gjesterommene er vakkert innredet, og oser ro og harmoni som lar gjestene drive milevis av sted fra byens travelhet utenfor.

  Se mer
 • Avni Hotel Kensington
  Frakr1.225Per natt

  Avni Hotel Kensingtonstars

  Earls Court, London , Harrington gardens 40-44 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 107 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1036 anmeldelser fra reisendeBasert på 1036 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre utvalget av virkelig eksepsjonelle leiligheter ligger i hjertet av Londons eksklusive Royal Borough of Kensington and Chelsea. Byens naturvitenskapelige og naturhistoriske museum ligger innenfor gangavstand. West End-butikker og -teatre samt mange historiske og kulturelle severdigheter ligger innenfor rekkevidde. Fasilitetene på hotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon og trådløst Internett, hotellsafe, garderobe og heiser og et frokostrom. Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte hotellets vaskeritjeneste.

  Se mer
 • NH London Kensington
  Frakr2.194Per natt

  NH London Kensingtonstars

  Kensington, London , Cromwell road 202-220 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3 anmeldelser fra reisendeBasert på 3 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Londons eksklusive Royal Borough i Kensington og Chelsea, bare en kort spasertur fra T-banen og nær hovedveiforbindelser og med lett tilgang til både Heathrow og Gatwick. I nærheten ligger de fasjonable shoppingområdene i Knightsbridge og Kensington High Street samt store turistattraksjoner. Fasilitetene i dette forretningshotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, to heiser, en bar og en restaurant samt konferansefasiliteter og bilparkering (avgiftsbelagt). Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte romservice og vaskeritjenester.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr509Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , New kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 513 anmeldelser fra reisendeBasert på 513 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  385  Hoteller i London
Side  1  av  39
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • City Continental Kensington
  City Continental Kensington
  3,4/5

  Veldig bra beliggenhet. Svært nære undergrunnstasjon og mange restauranter i nærheten. Anbefaler hotellet av den grunn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 18/10/2016

  Frakr150Se mer

 • The Cleveland
  The Cleveland
  4,5/5

  Meget hyggelig og behjelpelig betjening.

  Knut
  Hotelopia-kunde, 19/06/2017

  Frakr153Se mer

 • Columbia
  Columbia
  3,8/5

  Fyller alle funksjonelle krav. Hyggelig betjening og en god og særpreget atmosfære . Overkommelig pris. Praktisk beliggenhet i sentrum av London like ved Hyde Park og Kensington Gardens. Anbefales for ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/03/2017

  Frakr122Se mer