Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr327

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr713Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 274 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 539 anmeldelser fra reisendeBasert på 539 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Dorsett Shepherds Bush
  Frakr1.119Per natt

  Dorsett Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Shepherds bush green 58 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1509 anmeldelser fra reisendeBasert på 1509 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2014. Eiendommen består av 317 rom. Eiendommen består av 20 junior suiter, 4 suiter og 26 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • K+K Hotel George
  Frakr1.426Per natt

  K+K Hotel Georgestars

  Earls Court, London , Templeton place 1-15 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3161 anmeldelser fra reisendeBasert på 3161 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1897. Hotell ble oppusset i 2006. Eiendommen består av 154 rom. Eiendommen består av 7 enkeltrom og 147 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Frakr2.163Per natt

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6029 anmeldelser fra reisendeBasert på 6029 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • ibis London Elstree Borehamwood
  Frakr592Per natt

  ibis London Elstree Borehamwoodstars

  Unknown zone, Unknown destination , Elstree wayborehamwood - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 944 anmeldelser fra reisendeBasert på 944 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 122 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice.

  Se mer
 • City Continental Kensington
  Frakr1.026Per natt

  City Continental Kensingtonstars

  Earls Court, London , Penywern road earls court london sw5 9tt 11-13 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 435 anmeldelser fra reisendeBasert på 435 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Kensington-distriktet i London. Hotellet ligger kun to minutters gange fra metrostasjonen Earls Court, og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Hotellets beliggenhet i hjertet av London tilbyr den perfekte destinasjonen for reisende som ønsker å utforske attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Dette hotellet har en fantastisk arkitektonisk stil som blander seg uanstrengt med dets viktorianske motstykker. Gjesterommene er vakkert innredet, og oser ro og harmoni som lar gjestene drive milevis av sted fra byens travelhet utenfor.

  Se mer
 • Avni Hotel Kensington
  Frakr752Per natt

  Avni Hotel Kensingtonstars

  Earls Court, London , Harrington gardens 40-44 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 108 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1039 anmeldelser fra reisendeBasert på 1039 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre utvalget av virkelig eksepsjonelle leiligheter ligger i hjertet av Londons eksklusive Royal Borough of Kensington and Chelsea. Byens naturvitenskapelige og naturhistoriske museum ligger innenfor gangavstand. West End-butikker og -teatre samt mange historiske og kulturelle severdigheter ligger innenfor rekkevidde. Fasilitetene på hotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon og trådløst Internett, hotellsafe, garderobe og heiser og et frokostrom. Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte hotellets vaskeritjeneste.

  Se mer
 • NH London Kensington
  Frakr1.494Per natt

  NH London Kensingtonstars

  Kensington, London , Cromwell road 202-220 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3 anmeldelser fra reisendeBasert på 3 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Londons eksklusive Royal Borough i Kensington og Chelsea, bare en kort spasertur fra T-banen og nær hovedveiforbindelser og med lett tilgang til både Heathrow og Gatwick. I nærheten ligger de fasjonable shoppingområdene i Knightsbridge og Kensington High Street samt store turistattraksjoner. Fasilitetene i dette forretningshotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, to heiser, en bar og en restaurant samt konferansefasiliteter og bilparkering (avgiftsbelagt). Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte romservice og vaskeritjenester.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr399Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Strand Palace
  Frakr1.545Per natt

  Strand Palacestars

  The Strand, London , Strand 372 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9179 anmeldelser fra reisendeBasert på 9179 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1909. Det finnes totalt 785 rom på stedet. Eiendommen består av 270 enkeltrom og 515 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  404  Hoteller i London
Side  1  av  41
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler