Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr347

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr990Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 262 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 530 anmeldelser fra reisendeBasert på 530 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Dorsett Shepherds Bush
  Frakr1.704Per natt

  Dorsett Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Shepherds bush green 58 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1459 anmeldelser fra reisendeBasert på 1459 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2014. Det finnes totalt 317 rom på stedet. Eiendommen består av 20 junior suiter, 4 suiter og 26 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • K+K Hotel George
  Frakr2.232Per natt

  K+K Hotel Georgestars

  Earls Court, London , Templeton place 1-15 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3084 anmeldelser fra reisendeBasert på 3084 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1897. Hotell ble totaloppusset i 2006. Eiendommen består av 154 rom. Eiendommen består av 7 enkeltrom og 147 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Frakr1.822Per natt

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5914 anmeldelser fra reisendeBasert på 5914 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • City Continental Kensington
  Frakr1.510Per natt

  City Continental Kensingtonstars

  Earls Court, London , Penywern road earls court london sw5 9tt 11-13 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 423 anmeldelser fra reisendeBasert på 423 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Kensington-distriktet i London. Hotellet ligger kun to minutters gange fra metrostasjonen Earls Court, og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Hotellets beliggenhet i hjertet av London tilbyr den perfekte destinasjonen for reisende som ønsker å utforske attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Dette hotellet har en fantastisk arkitektonisk stil som blander seg uanstrengt med dets viktorianske motstykker. Gjesterommene er vakkert innredet, og oser ro og harmoni som lar gjestene drive milevis av sted fra byens travelhet utenfor.

  Se mer
 • Avni Hotel Kensington
  Frakr1.250Per natt

  Avni Hotel Kensingtonstars

  Earls Court, London , Harrington gardens 40-44 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 107 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1024 anmeldelser fra reisendeBasert på 1024 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre utvalget av virkelig eksepsjonelle leiligheter ligger i hjertet av Londons eksklusive Royal Borough of Kensington and Chelsea. Byens naturvitenskapelige og naturhistoriske museum ligger innenfor gangavstand. West End-butikker og -teatre samt mange historiske og kulturelle severdigheter ligger innenfor rekkevidde. Fasilitetene på hotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon og trådløst Internett, hotellsafe, garderobe og heiser og et frokostrom. Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte hotellets vaskeritjeneste.

  Se mer
 • NH London Kensington
  Frakr1.971Per natt

  NH London Kensingtonstars

  Kensington, London , Cromwell road 202-220 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3 anmeldelser fra reisendeBasert på 3 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Londons eksklusive Royal Borough i Kensington og Chelsea, bare en kort spasertur fra T-banen og nær hovedveiforbindelser og med lett tilgang til både Heathrow og Gatwick. I nærheten ligger de fasjonable shoppingområdene i Knightsbridge og Kensington High Street samt store turistattraksjoner. Fasilitetene i dette forretningshotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, to heiser, en bar og en restaurant samt konferansefasiliteter og bilparkering (avgiftsbelagt). Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte romservice og vaskeritjenester.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr346Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , New kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 502 anmeldelser fra reisendeBasert på 502 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Strand Palace
  Frakr2.078Per natt

  Strand Palacestars

  The Strand, London , Strand 372 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9022 anmeldelser fra reisendeBasert på 9022 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1909. Det finnes totalt 785 rom på stedet. Eiendommen består av 270 enkeltrom og 515 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Melia White House
  Frakr2.380Per natt

  Melia White Housestars

  Regents Park, London , Regent's park - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6489 anmeldelser fra reisendeBasert på 6489 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet nærme noen av byens mest kjente attraksjoner, slik som Madame Tussaud's, Paddington, og King's Cross jernbanestasjon. Dette luksuriøse byhotellet ligger knappe 35 km fra både Heathrow og Gatwick internasjonale flyplass. Dette hotellet ble bygget i 1936 og består av 581 rom, fordelt på 8 etasjer. Gjestene vil nyte en unik atmosfære og finne en rekke fasiliteter på hotellet. Muligheter for å spise i en innbydende bar og en ventilert à la carte-restaurant med et separat røykeområde og barnestoler. De nymotens, stilige rommene har et en-suite bad, satellitt- og kabel-TV og internettilgang.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  359  Hoteller i London
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • City Continental Kensington
  City Continental Kensington
  3,4/5

  Veldig bra beliggenhet. Svært nære undergrunnstasjon og mange restauranter i nærheten. Anbefaler hotellet av den grunn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 18/10/2016

  Frakr162Se mer

 • Columbia
  Columbia
  3,8/5

  Fyller alle funksjonelle krav. Hyggelig betjening og en god og særpreget atmosfære . Overkommelig pris. Praktisk beliggenhet i sentrum av London like ved Hyde Park og Kensington Gardens. Anbefales for ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/03/2017

  Frakr127Se mer

 • The Westbridge Hotel
  The Westbridge Hotel
  4,7/5

  This was an incredible wonderful hotel experience. We would warmly recommend this hotel to anyone who's wondering where to book a hotel in London Stratford area. The staff were so kind and helpful. We ...

  Biseth
  Hotelopia-kunde, 22/09/2016

  Frakr120Se mer