Hoteller i Valencia

Finn på kart
Hoteller i Valencia

ValenciaFra  kr320

Anbefalte hoteller Valencia

 • Expo
  Frakr395Per natt

  Expostars

  Valencia by, Valencia , Pio xii 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 142 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2157 anmeldelser fra reisendeBasert på 2157 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Valencia. Eiendommen er innen 7. 0 kilometer fra nærmeste strand. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 378 soverom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Expo. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. og Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement.

  Se mer
 • Senator Parque Central Hotel
  Frakr625Per natt

  Senator Parque Central Hotelstars

  Valencia by, Valencia , Plaza sanchis guarner - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1232 anmeldelser fra reisendeBasert på 1232 anmeldelser fra reisende

  Senator Parque Central Hotel er en fantastisk byhotell som ligger midt i sentrum av Valencia, og innen gangavstand til gamlebyen, ulike turistattraksjoner og jernbanestasjonen. Et utvalg av shopping-og underholdningssteder kan bli funnet i nærområdet. Hotellet kan skryte av moderne og elegant innredede rom og suiter, koselige fellesområder og utmerkede fasiliteter. Forretningsgjester kan benytte seg av konferanserommet og den offentlige Internett-terminalen. Det er et flott sted enten reisen gjelder forretninger eller fornøyelser.

  Se mer
 • Casual Valencia de las Artes
  Frakr542Per natt

  Casual Valencia de las Artesstars

  Valencia by, Valencia , Avenida del puerto 39 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 414 anmeldelser fra reisendeBasert på 414 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en gunstig beliggenhet i sentrum av Valencia og er i en vakker bygning fra begynnelsen av det 20. århundre. Dets værelser og fellesområder utstråler den klassiske sjarmen til et hotell fra århundreskiftet. Gjester har en rekke tjenester og fasiliteter til disposisjon. Attraksjoner som havnen i Valencia, Palau de les Arts Reina Sofia, vitenskapsparken La Ciudad de las Artes y de las Ciencias og Mestalla fotballstadion er innenfor en kort spasertur. Et perfekt valg for gjester som ønsker å utforske byen Valencia til fots.

  Se mer
 • Malcom and Barret
  Frakr416Per natt

  Malcom and Barretstars

  Valencia by, Valencia , Av. ausias march 59 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Valencia. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan nå offentlige transportforbindelser 4. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 6. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet rommer 168 koselige soverom. Malcom and Barret ble komplett oppusset i 2017. Gjester kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Malcom and Barret ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Malcom and Barret. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. og Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av tjenestene til Malcom and Barret kan koste ekstra.

  Se mer
 • Eurostars Rey Don Jaime
  Frakr433Per natt

  Eurostars Rey Don Jaimestars

  Valencia by, Valencia , Baleares 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 739 anmeldelser fra reisendeBasert på 739 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Valencia. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 11. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 319 gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 1998. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Vincci Lys
  Frakr850Per natt

  Vincci Lysstars

  Valencia by, Valencia , Calle martinez cubells 5 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1964 anmeldelser fra reisendeBasert på 1964 anmeldelser fra reisende

  Vincci Lys er et fantastisk hotell med en tilbaketrukket beliggenhet på en gågate midt i sentrum av Valencia. Hotellet ligger tett på et stort antall turist- og kultursteder, blant annet byens plaza og tyrefekterarenaen. I gåavstand fra hotellet finner gjestene også et utvalg av butikker, restauranter og barer. Hotellet har store og elegante rom og tilbyr en profesjonell service. Det perfekte sted for både fritids- og forretningsreisende.

  Se mer
 • Santos Las Arenas Balneario Resort
  Frakr1.244Per natt

  Santos Las Arenas Balneario Resortstars

  Valencia by, Valencia , Eugenia viñes 22-24 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1820 anmeldelser fra reisendeBasert på 1820 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Valencia, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 256 rom på Santos Las Arenas Balneario Resort. Santos Las Arenas Balneario Resort ble bygget i 2006. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Hotellet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. og Gjester kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Vincci Mercat
  Frakr850Per natt

  Vincci Mercatstars

  Valencia by, Valencia , Linterna 31 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 746 anmeldelser fra reisendeBasert på 746 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Valencia. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 3. 5 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 68 rom på stedet. Vincci Mercat ble bygget i 2014. Vincci Mercat tilbyr trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Vincci Mercat tilbyr ikke babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Valencia Bonaire
  Frakr571Per natt

  Holiday Inn Express Valencia Bonairestars

  Valencia by, Valencia , Ctro com. y de ocio bonaire crta a-3 salida 345 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 102 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 252 anmeldelser fra reisendeBasert på 252 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2004. Eiendommen består av 105 rom. Eiendommen består av 105 dobbeltrom og 3 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Youth Hostel Center Valencia
  Frakr361Per natt

  Youth Hostel Center Valenciastars

  Valencia by, Valencia , Samaniego 18 - Kart
  2,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 174 anmeldelser fra reisendeBasert på 174 anmeldelser fra reisende

  Herberge ble bygget i 2007. Herberge ble oppusset i 2007. Eiendommen består av 33 rom. Eiendommen består av 6 dobbeltrom, 26 leiligheter og 1 handikapvennlig rom. Dette hostellet er perfekt for dem som reiser på budsjett. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Herberge safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Herberge. Herberge tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Herberge er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Herberge 's sykkelkjeller. Herberge tilbyr praktisk sykkelutleie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  130  Hoteller i Valencia
Side  1  av  13
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Valencia is the capital of the Spanish province of the same name, and one of the largest cities in the country. This old city, on the Mediterranean coast, lies by the River Turia. Valencia has a notable historical heritage and an intense cultural life. One of the highlights here is the futuristic City of Arts and Sciences, a captivating architectural complex that includes a science museum, a planetarium, an IMAX cinema, an aquarium and soon an art museum. The city of Valencia is also known for its flowers, which flourish in many of its parks and gardens, such as the Parque del Oeste, or West Park, the Royal Gardens and the Turia Gardens, a very popular spot. These run from the City of Arts and Sciences to Valencia Zoo. Valencia also has some areas of historical value such as the Central Market and the Saints John (Baptist and Evangelist) church. Here you can see the Silk Exchange, a masterpiece of Gothic architecture that dates to the year 1482. You will fall in love with Valencia. Come and discover it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Valencia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler