Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.650Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3167 anmeldelser fra reisendeBasert på 3167 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • TIGOTAN Lovers&Friends Playa las Américas
  Frakr2.310Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet befinner seg i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas på øya Tenerife, og er bare noen få skritt fra den fantastiske stranden og utallige restauranter, butikker, barer, fritidssteder og offentlige transportforbindelser. Det har 4 utendørsbasseng med solterrasser, en restaurant og en bar ved bassenget. Golfbanen Américas er innen gangavstand.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.070Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 969 anmeldelser fra reisendeBasert på 969 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Catalonia Oro Negro
  Frakr1.110Per natt

  Catalonia Oro Negrostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arqutecto gómez cuesta 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2412 anmeldelser fra reisendeBasert på 2412 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Playa de las Americas. Eiendommen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Denne eiendommen tilbyr totalt 269 rom. Dette hotellet ble oppusset 2004. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Catalonia Oro Negro tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Catalonia Oro Negro. Det varierte underholdningsprogrammet på Catalonia Oro Negro gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Granada Park
  Frakr795Per natt

  Granada Parkstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1838 anmeldelser fra reisendeBasert på 1838 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Playa de las Americas. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 130 soverom på stedet. Eiendommen ble bygget i 2003. Granada Park tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Granada Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Kunder kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.861Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr1.062Per natt

  HD Parque Cristobal Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 15 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1738 anmeldelser fra reisendeBasert på 1738 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne flotte VR-resorten i Playa de las Americas. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater VR-resorten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 2 kilometer fra VR-resorten. Den nærmeste stranden ligger innen 700 meter fra VR-resorten. Eiendommen rommer 151 koselige rom. Denne eiendommen ble sist renovert i 2006. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. HD Parque Cristobal Tenerife tilbyr døgnåpen resepsjon. HD Parque Cristobal Tenerife tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Alle som bor her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. HD Parque Cristobal Tenerife kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • La Siesta
  Frakr1.157Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2436 anmeldelser fra reisendeBasert på 2436 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Gran Oasis Resort
  Frakr2.885Per natt

  Gran Oasis Resortstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle meandro 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3562 anmeldelser fra reisendeBasert på 3562 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse leilighetshotellet ligger sør på Tenerife, mellom Los Cristianos og Playa de las Americas, og har en fantastisk utsikt over golfbanen og Atlanterhavet. Offentlig transport ligger rett rundt hjørnet og her finnes busser til alle områdets turistattraksjoner. Man har også mulighet til å ta seg en båttur fra Playa de los Cristianos til øyen La Gomera. Nærmeste strand ligger mindre enn 2 kilometer unna. Med det fantastiske klimaet til Tenerife, hele året igjennom, er dette hotellet blitt en ekstremt populær destinasjon for ferierende.

  Se mer
 • Regency Country Club Apartments Suites
  Frakr1.843Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Denne familievennlige eiendommen er plassert i Sør-Tenerife, i boligstrøkområdene i Chayofa. Hotellet ligger nær strendene Los Cristianos og Playa de las Americas, og er et perfekt sted for ferierende som ønsker å nyte sol og bris. Dette prisvinnende etablissementet har et balinesisk-inspirert design, og tilbyr et utvalg luksussuiter som er smakfullt innredet og utstyrt med finere møblement. Alle har privat balkong og fullt utstyrt kjøkken. Velværeområdet tilbyr en rekke massasje- og skjønnhetsbehandlinger. De gir avslapning og restaurasjon fra hverdagens stress. Hotellets hovedrestaurant er ideell for en romantisk middag i en avslappet atmosfære.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr1.070Se mer

 • Marola-Portosin
  Marola-Portosin
  4,2/5

  Fin beliggenhet. Koselig atmosfære og hyggelig personale.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/10/2016

  Frakr471Se mer