Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Bungalows Barranco
  Frakr358Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1979. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 1998. Eiendommen består av 101 rom. Eiendommen består av 94 leiligheter og 7 studio. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.666Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.366Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Sir Anthony
  Frakr3.274Per natt

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 555 anmeldelser fra reisendeBasert på 555 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Det finnes totalt 70 rom på stedet. Eiendommen består av 59 dobbeltrom, 3 junior suiter og 6 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr1.421Per natt

  HD Parque Cristobal Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 15 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1175 anmeldelser fra reisendeBasert på 1175 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1976. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2006. Eiendommen består av 151 rom. Eiendommen består av 151 bungalower og 5 handikapvennlige rom. . Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • H10 Conquistador
  Frakr1.740Per natt

  H10 Conquistadorstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 36 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Hotel ble bygget i 1984. Hotel gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 485 rom på stedet. Eiendommen består av 33 junior suiter og 4 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotel har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotel har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotel tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotel tilbyr roomservice. Hotel tilbyr et vaskeservice. Hotel tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Utsjekk tidligst . Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Apartamentos Caribe
  Frakr471Per natt

  Apartamentos Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. v centenario 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 501 anmeldelser fra reisendeBasert på 501 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1971. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 2012. Det finnes totalt 118 rom på stedet. Eiendommen består av 118 leiligheter. Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Paradero II
  Frakr670Per natt

  Paradero IIstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda. arquitecto gomez cuesta 7 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 91 anmeldelser fra reisendeBasert på 91 anmeldelser fra reisende

  Leilighet ble bygget i 1973. Leilighet ble totalrenovert i 2007. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 70 studio. Dette populære leilighetskomplekset er en perfekt base for dem som ønsker å utforske området. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Leilighet tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Leilighet har full mobildekning. Leilighet tilbyr sykkelutleie. Leilighet tilbyr bilutleie. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.031Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 804 anmeldelser fra reisendeBasert på 804 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Gran Oasis Resort
  Frakr1.123Per natt

  Gran Oasis Resortstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro, 1 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3113 anmeldelser fra reisendeBasert på 3113 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse leilighetshotellet ligger sør på Tenerife, mellom Los Cristianos og Playa de las Americas, og har en fantastisk utsikt over golfbanen og Atlanterhavet. Offentlig transport ligger rett rundt hjørnet og her finnes busser til alle områdets turistattraksjoner. Man har også mulighet til å ta seg en båttur fra Playa de los Cristianos til øyen La Gomera. Nærmeste strand ligger mindre enn 2 kilometer unna. Med det fantastiske klimaet til Tenerife, hele året igjennom, er dette hotellet blitt en ekstremt populær destinasjon for ferierende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  19  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr113Se mer