Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Palm Beach Club
  Frakr2.319Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 563 anmeldelser fra reisendeBasert på 563 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Las Piramides
  Frakr1.074Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2251 anmeldelser fra reisendeBasert på 2251 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Frakr345Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 172 anmeldelser fra reisendeBasert på 172 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1979. Hotell gjennomgikk renovering i 1998. Eiendommen består av 101 rom. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Byens underholdningsområde ligger i kort avstand fra Hotell . Hotell ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Stranden ligger bare et par meter fra Hotell.

  Se mer
 • Familygarden Compostela Beach
  Frakr1.134Per natt

  Familygarden Compostela Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. las americas 8 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 349 rom på stedet. Dette hotellet består av . Hotell ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen. Byens underholdningsområde ligger i kort avstand fra Hotell . Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet ligger i gåavstand fra havnen.

  Se mer
 • Marola Park Apartmentos
  Frakr518Per natt

  Marola Park Apartmentosstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 • Los Cardones
  Frakr739Per natt

  Los Cardonesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig llivina 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 189 anmeldelser fra reisendeBasert på 189 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne leilighetskomplekset har en rolig beliggenhet med lett tilgang til det livlige turistområdet Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg i kort gåavstand fra stranden og bysentrum. Gjestene kan nyte det beste fra begge verdener på dette hotellet, en forfriskende strandferie i kombinasjon med spenningen fra det livlige nattelivet. Dette nydelige komplekset har smakfullt innredete bungalower og leiligheter som imøtekommer behovene til enhver reisende. Innkvarteringsalternativene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som dette flotte komplekset tilbyr.

  Se mer
 • Zentral Center
  Frakr611Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda antonio dominguez s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 542 anmeldelser fra reisendeBasert på 542 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Frakr1.007Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 210 anmeldelser fra reisendeBasert på 210 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1987. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 93 rom. Dette hotellet består av . Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotell ligger bare en kort gåtur fra byens underholdningsområder. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell. Hotell ligger bare et par minutter fra havnen. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Sunprime Coral Suites & Spa
  Frakr1.224Per natt

  Sunprime Coral Suites & Spastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Noelia afonso 10 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 925 anmeldelser fra reisendeBasert på 925 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totalrenovert i 2011. Eiendommen består av 191 rom. Eiendommen består av 160 junior suiter og 31 suiter. Hotell har en idyllisk beliggenhet i hjertet av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotell ligger bare en kort gåtur fra byens underholdningsområder. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden. Hotell ligger bare et par minutter fra havnen. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Catalonia Oro Negro
  Frakr900Per natt

  Catalonia Oro Negrostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arqutecto gómez cuesta, 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1493 anmeldelser fra reisendeBasert på 1493 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1976. Hotell ble totalrenovert i 2004. Eiendommen består av 269 rom. Eiendommen består av 6 enkeltrom og 269 dobbeltrom. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  41  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her