Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • H10 las Palmeras
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.288Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Det finnes totalt 519 rom på stedet. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Det finnes en parkeringsplass på stedet.

  Se mer
 • Las Piramides
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.245Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Bitacora
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.504Per natt

  Bitacorastars

  Playa de las Americas, Tenerife , California 1 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1985. Hotell ble totaloppusset i 2014. Det finnes totalt 314 rom på stedet. Eiendommen består av 314 dobbeltrom. Hotell ligger i hjertet av byen. Hotell ligger få minutters kjørsel fra offentlige transportknutepunkt. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.040Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • La Siesta
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.223Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Green Garden Resort & Suites
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr628Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Dette innbydende leilighetskomplekset ligger på den sørlige delen av Tenerife, bare én kilometer fra den vakre og kjente sandstranden Playa de las Americas. Komplekset ligger i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningssteder. Som gjest setter man pris på den varme velkomsten man mottar ved ankomst og man lar seg videre imponere av de vakkert innredede leilighetene, alle med nødvendige og moderne fasiliteter. Gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av alle stedets fasiliteter, blant annet en runde golf på golfbanen.

  Se mer
 • Dream Noelia Sur
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.342Per natt

  Dream Noelia Surstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Noelia afonso cabrera, 6 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet befinner seg i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas på øya Tenerife, og er bare noen få skritt fra den fantastiske stranden og utallige restauranter, butikker, barer, fritidssteder og offentlige transportforbindelser. Det har 4 utendørsbasseng med solterrasser, en restaurant og en bar ved bassenget. Golfbanen Américas er innen gangavstand.

  Se mer
 • Best Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.390Per natt

  Best Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 6 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter

  Dette populære hotellet ligger fantastisk til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1985. Hotell ble oppusset i 2003. Eiendommen består av 365 rom. Eiendommen består av 339 dobbeltrom, 12 junior suiter, 14 suiter og 8 handikapvennlige rom. . Beliggende i hjertet av byen byr Hotell på enkel adgang til alle byens tilbud. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Hotell ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden.

  Se mer
 • Spring Hotel Vulcano
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.584Per natt

  Spring Hotel Vulcanostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 8 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1986. Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 371 rom på stedet. Eiendommen består av 371 dobbeltrom. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.035Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  34  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her