Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Frakr1.255Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2070 anmeldelser fra reisendeBasert på 2070 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.552Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 484 anmeldelser fra reisendeBasert på 484 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.763Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2056 anmeldelser fra reisendeBasert på 2056 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.445Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2056 anmeldelser fra reisendeBasert på 2056 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Troya
  Frakr1.435Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 677 anmeldelser fra reisendeBasert på 677 anmeldelser fra reisende

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Compostela Beach Golf Club
  Frakr897Per natt

  Compostela Beach Golf Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Campo de golf las americas s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 518 anmeldelser fra reisendeBasert på 518 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 2000. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 156 rom på stedet. Eiendommen består av 156 leiligheter. Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Hotell ligger få minutters kjørsel fra offentlige transportknutepunkt. Hotell ligger et par minutter unna flyplassen. Gjestene setter pris på Hotell 's nærhet til underholdningsområdene. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotell ligger noen få skritt unna havnen.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Frakr389Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 201 anmeldelser fra reisendeBasert på 201 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1987. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 93 rom. Dette hotellet består av . Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotell ligger bare en kort gåtur fra byens underholdningsområder. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell. Hotell ligger bare et par minutter fra havnen. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Familygarden Compostela Beach
  Frakr597Per natt

  Familygarden Compostela Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. las americas 8 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 512 anmeldelser fra reisendeBasert på 512 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 349 rom på stedet. Dette hotellet består av . Hotell ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen. Byens underholdningsområde ligger i kort avstand fra Hotell . Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet ligger i gåavstand fra havnen.

  Se mer
 • Best Tenerife
  Frakr1.015Per natt

  Best Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 6 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1803 anmeldelser fra reisendeBasert på 1803 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble bygget i 1985. Hotell ble oppusset i 2003. Det finnes totalt 365 rom på stedet. Eiendommen består av 339 dobbeltrom, 12 junior suiter, 14 suiter og 8 handikapvennlige rom. . Hotell ligger tett på bysentrum. Hotell ligger få minutters kjørsel fra offentlige transportknutepunkt. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Las Floritas
  Frakr329Per natt

  Las Floritasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd arquitecto gomez cuesta 16 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 501 anmeldelser fra reisendeBasert på 501 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1984. Det finnes totalt 179 rom på stedet. Dette hotellet består av 179 leiligheter. Buss- og togstasjonene er enkelt tilgjengelig fra Hotell. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  34  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her