Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Frakr988Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2682 anmeldelser fra reisendeBasert på 2682 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Frakr346Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 187 anmeldelser fra reisendeBasert på 187 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1979. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 1998. Det finnes totalt 101 rom på stedet. Eiendommen består av 94 leiligheter og 7 studio. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotellområdet er rullestolvennlig. Utsjekk tidligst 11:00. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.793Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.489Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2725 anmeldelser fra reisendeBasert på 2725 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Sir Anthony
  Frakr3.296Per natt

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 550 anmeldelser fra reisendeBasert på 550 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Det finnes totalt 70 rom på stedet. Eiendommen består av 59 dobbeltrom, 3 junior suiter og 6 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr1.421Per natt

  HD Parque Cristobal Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 15 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1145 anmeldelser fra reisendeBasert på 1145 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1976. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 2006. Det finnes totalt 151 rom på stedet. Eiendommen består av 151 bungalower og 5 handikapvennlige rom. . Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Parque Cattleya
  Frakr522Per natt

  Parque Cattleyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda.santiago puig 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 74 anmeldelser fra reisendeBasert på 74 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1985. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 2006. Det finnes totalt 74 rom på stedet. Eiendommen består av . Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotellområdet er rullestolvennlig. Utsjekk tidligst . Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Troya
  Frakr1.281Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1282 anmeldelser fra reisendeBasert på 1282 anmeldelser fra reisende

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • H10 Conquistador
  Frakr2.024Per natt

  H10 Conquistadorstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 36 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Hotel ble bygget i 1984. Hotel gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 485 rom på stedet. Eiendommen består av 33 junior suiter og 4 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotel har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotel har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotel tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotel tilbyr roomservice. Hotel tilbyr et vaskeservice. Hotel tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Utsjekk tidligst . Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Green Garden Resort & Suites
  Frakr1.079Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1579 anmeldelser fra reisendeBasert på 1579 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende leilighetskomplekset ligger på den sørlige delen av Tenerife, bare én kilometer fra den vakre og kjente sandstranden Playa de las Americas. Komplekset ligger i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningssteder. Som gjest setter man pris på den varme velkomsten man mottar ved ankomst og man lar seg videre imponere av de vakkert innredede leilighetene, alle med nødvendige og moderne fasiliteter. Gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av alle stedets fasiliteter, blant annet en runde golf på golfbanen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  37  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler