Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr593Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Las Piramides
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr638Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • La Siesta
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr632Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Spring Hotel Vulcano
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr965Per natt

  Spring Hotel Vulcanostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1986. Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 371 rom på stedet. Eiendommen består av 371 dobbeltrom. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Se mer
 • H10 Conquistador
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.465Per natt

  H10 Conquistadorstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 36 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette populære hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble bygget i 1984. Hotell ble totalrenovert i 2009. Det finnes totalt 485 rom på stedet. Eiendommen består av 33 junior suiter og 4 suiter. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Mar-Ola Park Apartments
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr357Per natt

  Mar-Ola Park Apartmentsstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 • Zentral Center
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr444Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda antonio dominguez s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 • Parque Cattleya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr278Per natt

  Parque Cattleyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda.santiago puig 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1985. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Eiendommen består av 74 rom. Eiendommen består av . Beliggende i sentrum har Hotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Oro Blanco Apartments
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr247Per natt

  Oro Blanco Apartmentsstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arquitecto gomez cuesta 12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette fullrenoverte leilighetskomplekset ligger i Arona, i ferieanlegget Playa de las Americas. Man kan spasere til Troya-stranden på 10 minutter, og man kan prøve vannsport (eksternt ledet). I sentrum av ferieanlegget tilbys gjestene en rekke barer, restauranter, shoppingmuligheter og utesteder. I nærheten er også Golf Las Americas og vannparken Siam. Tenerifes sørlige flyplass ligger rundt 18 km unna.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr642Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  36  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her