Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr422Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr592Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr228Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1979. Hotell ble totalrenovert i 1998. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. De nærmeste buss- og metrostoppene ligger i gåavstand fra Hotell . Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • La Siesta
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr631Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Compostela Beach Golf Club
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr389Per natt

  Compostela Beach Golf Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Campo de golf las americas s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette populære hotellet ligger i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 2000. Eiendommen består av 156 rom. Eiendommen består av 156 leiligheter. Stranden ligger bare et par meter fra Hotell.

  Se mer
 • Sunprime Coral Suites & Spa
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr995Per natt

  Sunprime Coral Suites & Spastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Noelia afonso 10 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Feriekompleks ble bygget i 1991. Feriekompleks ble totalrenovert i 2009. Eiendommen består av 191 rom. Eiendommen består av 160 junior suiter og 31 suiter. Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Feriekompleks.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr454Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totaloppusset i 2006. Eiendommen består av 93 rom. Hotell tilbyr . Hotell ligger i hjertet av byen. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Florida Park Club
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr381Per natt

  Florida Park Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Austria 10 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 2003. Hotell ble totaloppusset i 2008. Eiendommen består av 40 rom. Eiendommen består av 40 dobbeltrom, 20 leiligheter og 20 studio. Med sin sentrale beliggenhet byr Hotell på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Familygarden compostela Beach
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr415Per natt

  Familygarden compostela Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. las americas 8 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i Playa de las americas. Hotell ble totalrenovert i 2010. Det finnes totalt 349 rom på stedet. Dette hotellet består av . Hotell ligger bare et steinkast fra stranden.

  Se mer
 • H10 Conquistador
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.293Per natt

  H10 Conquistadorstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 36 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette populære hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble bygget i 1984. Hotell ble totalrenovert i 2009. Det finnes totalt 485 rom på stedet. Eiendommen består av 33 junior suiter og 4 suiter. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  47  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her