Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Bungalows Barranco
  Frakr261Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 169 anmeldelser fra reisendeBasert på 169 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1979. Hotell gjennomgikk renovering i 1998. Eiendommen består av 101 rom. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Byens underholdningsområde ligger i kort avstand fra Hotell . Hotell ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Stranden ligger bare et par meter fra Hotell.

  Se mer
 • Marola Park Apartmentos
  Frakr367Per natt

  Marola Park Apartmentosstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 441 anmeldelser fra reisendeBasert på 441 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr670Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 534 anmeldelser fra reisendeBasert på 534 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Spring Hotel Vulcano
  Frakr1.159Per natt

  Spring Hotel Vulcanostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2099 anmeldelser fra reisendeBasert på 2099 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1986. Hotell ble totalrenovert i 2005. Eiendommen består av 371 rom. Eiendommen består av 371 dobbeltrom. Stranden ligger bare et par meter fra Hotell. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Troya
  Frakr1.277Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 829 anmeldelser fra reisendeBasert på 829 anmeldelser fra reisende

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Las Piramides
  Frakr527Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2214 anmeldelser fra reisendeBasert på 2214 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Frakr523Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 207 anmeldelser fra reisendeBasert på 207 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1987. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 93 rom. Dette hotellet består av . Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotell ligger bare en kort gåtur fra byens underholdningsområder. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell. Hotell ligger bare et par minutter fra havnen. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Apartamentos Caribe
  Frakr345Per natt

  Apartamentos Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. v centenario 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 74 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 408 anmeldelser fra reisendeBasert på 408 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1971. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Det finnes totalt 118 rom på stedet. Eiendommen består av 118 leiligheter. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Frakr670Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2302 anmeldelser fra reisendeBasert på 2302 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • Familygarden Compostela Beach
  Frakr678Per natt

  Familygarden Compostela Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. las americas 8 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 509 anmeldelser fra reisendeBasert på 509 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 349 rom på stedet. Dette hotellet består av . Hotell ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen. Byens underholdningsområde ligger i kort avstand fra Hotell . Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet ligger i gåavstand fra havnen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her