Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • H10 las Palmeras
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.344Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Det finnes totalt 519 rom på stedet. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Det finnes en parkeringsplass på stedet.

  Se mer
 • H10 Conquistador
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.524Per natt

  H10 Conquistadorstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 36 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette populære hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble bygget i 1984. Hotell ble totalrenovert i 2009. Det finnes totalt 485 rom på stedet. Eiendommen består av 33 junior suiter og 4 suiter. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Las Piramides
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr814Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr982Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • La Siesta
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.222Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Gran Oasis Resort
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr9.170Per natt

  Gran Oasis Resortstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter

  Dette luksuriøse leilighetshotellet ligger sør på Tenerife, mellom Los Cristianos og Playa de las Americas, og har en fantastisk utsikt over golfbanen og Atlanterhavet. Offentlig transport ligger rett rundt hjørnet og her finnes busser til alle områdets turistattraksjoner. Man har også mulighet til å ta seg en båttur fra Playa de los Cristianos til øyen La Gomera. Nærmeste strand ligger mindre enn 2 kilometer unna. Med det fantastiske klimaet til Tenerife, hele året igjennom, er dette hotellet blitt en ekstremt populær destinasjon for ferierende.

  Se mer
 • Playaflor Chill-Out Resort
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr444Per natt

  Playaflor Chill-Out Resortstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av.rafael puig lluvina 3 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Denne resorten ligger rett i sentrum av Playa de las Americas, en av de viktigste turistbeliggenhetene på den sørlige kysten av Tenerife, i Arona-distriktet. Rett over promenaden vil gjestene finne en fantastisk strand omgitt av alle slags underholdningssteder. Denne unike, arkitektoniske stilen til komplekset, med buede linjer og vinduer med ujevn form samt den overflodige vegetasjonen og havutsikten gjør at hotellet fremstår som moderne og eksotisk. Hotellet er den perfekte kombinasjonen av avslapning og fritid på samme tid. Internettilgang er tilgjengelig for en ekstra avgift. Homovennlig, heterovennlig, alle er velkommen. De romslige rommene har bad, TV og en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap og terrasse som standard. Komplekset tilbyr eget svømmebasseng og bassengbar. Det finnes også et atskilt nudistområde.

  Se mer
 • Zentral Center
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr666Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda antonio dominguez s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 • Best Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.143Per natt

  Best Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 6 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter

  Dette populære hotellet ligger fantastisk til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1985. Hotell ble oppusset i 2003. Eiendommen består av 365 rom. Eiendommen består av 339 dobbeltrom, 12 junior suiter, 14 suiter og 8 handikapvennlige rom. . Beliggende i hjertet av byen byr Hotell på enkel adgang til alle byens tilbud. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Hotell ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden.

  Se mer
 • Parque Cattleya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr495Per natt

  Parque Cattleyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda.santiago puig 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1985. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Eiendommen består av 74 rom. Eiendommen består av . Beliggende i sentrum har Hotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  34  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her