Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Frakr912Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2163 anmeldelser fra reisendeBasert på 2163 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Marola Park Apartmentos
  Frakr388Per natt

  Marola Park Apartmentosstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 427 anmeldelser fra reisendeBasert på 427 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr864Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 512 anmeldelser fra reisendeBasert på 512 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Spring Hotel Vulcano
  Frakr1.150Per natt

  Spring Hotel Vulcanostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2036 anmeldelser fra reisendeBasert på 2036 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1986. Hotell ble totalrenovert i 2005. Eiendommen består av 371 rom. Eiendommen består av 371 dobbeltrom. Stranden ligger bare et par meter fra Hotell. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Los Cardones
  Frakr436Per natt

  Los Cardonesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig llivina 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 178 anmeldelser fra reisendeBasert på 178 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne leilighetskomplekset har en rolig beliggenhet med lett tilgang til det livlige turistområdet Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg i kort gåavstand fra stranden og bysentrum. Gjestene kan nyte det beste fra begge verdener på dette hotellet, en forfriskende strandferie i kombinasjon med spenningen fra det livlige nattelivet. Dette nydelige komplekset har smakfullt innredete bungalower og leiligheter som imøtekommer behovene til enhver reisende. Innkvarteringsalternativene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som dette flotte komplekset tilbyr.

  Se mer
 • Oro Blanco Apartments
  Frakr381Per natt

  Oro Blanco Apartmentsstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arquitecto gomez cuesta 12 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 531 anmeldelser fra reisendeBasert på 531 anmeldelser fra reisende

  Dette fullrenoverte leilighetskomplekset ligger i Arona, i ferieanlegget Playa de las Americas. Man kan spasere til Troya-stranden på 10 minutter, og man kan prøve vannsport (eksternt ledet). I sentrum av ferieanlegget tilbys gjestene en rekke barer, restauranter, shoppingmuligheter og utesteder. I nærheten er også Golf Las Americas og vannparken Siam. Tenerifes sørlige flyplass ligger rundt 18 km unna.

  Se mer
 • Familygarden Compostela Beach
  Frakr668Per natt

  Familygarden Compostela Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. las americas 8 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 504 anmeldelser fra reisendeBasert på 504 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 349 rom på stedet. Dette hotellet består av . Hotell ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen. Byens underholdningsområde ligger i kort avstand fra Hotell . Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet ligger i gåavstand fra havnen.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Frakr615Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 205 anmeldelser fra reisendeBasert på 205 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1987. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 93 rom. Dette hotellet består av . Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotell ligger bare en kort gåtur fra byens underholdningsområder. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell. Hotell ligger bare et par minutter fra havnen. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.326Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Catalonia Oro Negro
  Frakr738Per natt

  Catalonia Oro Negrostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arqutecto gómez cuesta, 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1393 anmeldelser fra reisendeBasert på 1393 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1976. Hotell ble totalrenovert i 2004. Eiendommen består av 269 rom. Eiendommen består av 6 enkeltrom og 269 dobbeltrom. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  29  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her