Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr897Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Las Piramides
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr860Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr237Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1979. Hotell ble totalrenovert i 1998. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. De nærmeste buss- og metrostoppene ligger i gåavstand fra Hotell . Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Gran Oasis Resort
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr785Per natt

  Gran Oasis Resortstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette luksuriøse leilighetshotellet ligger sør på Tenerife, mellom Los Cristianos og Playa de las Americas, og har en fantastisk utsikt over golfbanen og Atlanterhavet. Offentlig transport ligger rett rundt hjørnet og her finnes busser til alle områdets turistattraksjoner. Man har også mulighet til å ta seg en båttur fra Playa de los Cristianos til øyen La Gomera. Nærmeste strand ligger mindre enn 2 kilometer unna. Med det fantastiske klimaet til Tenerife, hele året igjennom, er dette hotellet blitt en ekstremt populær destinasjon for ferierende.

  Se mer
 • La Siesta
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr684Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Dream Noelia Sur
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.105Per natt

  Dream Noelia Surstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Noelia afonso cabrera, 6 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet befinner seg i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas på øya Tenerife, og er bare noen få skritt fra den fantastiske stranden og utallige restauranter, butikker, barer, fritidssteder og offentlige transportforbindelser. Det har 4 utendørsbasseng med solterrasser, en restaurant og en bar ved bassenget. Golfbanen Américas er innen gangavstand.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.066Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Playa de las americas. Eiendommen består av 519 rom. Hotell ligger i kort avstand fra stranden. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Zentral Center
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr635Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda antonio dominguez s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 • Florida Park Club
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr331Per natt

  Florida Park Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Austria 10 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 2003. Hotell ble totaloppusset i 2008. Eiendommen består av 40 rom. Eiendommen består av 40 dobbeltrom, 20 leiligheter og 20 studio. Med sin sentrale beliggenhet byr Hotell på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Parque Cattleya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr456Per natt

  Parque Cattleyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda.santiago puig 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1985. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Eiendommen består av 74 rom. Eiendommen består av . Beliggende i sentrum har Hotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  42  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her