Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • La Siesta
  Frakr2.149Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2144 anmeldelser fra reisendeBasert på 2144 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Las Piramides
  Frakr1.134Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2778 anmeldelser fra reisendeBasert på 2778 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Gala
  Frakr2.150Per natt

  Galastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 71 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1492 anmeldelser fra reisendeBasert på 1492 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 308 rom på stedet. Eiendommen består av 298 dobbeltrom, 10 suiter og 5 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Troya
  Frakr1.229Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1372 anmeldelser fra reisendeBasert på 1372 anmeldelser fra reisende

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr868Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 832 anmeldelser fra reisendeBasert på 832 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.291Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.138Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2827 anmeldelser fra reisendeBasert på 2827 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Sir Anthony
  Frakr2.858Per natt

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 570 anmeldelser fra reisendeBasert på 570 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Det finnes totalt 70 rom på stedet. Eiendommen består av 59 dobbeltrom, 3 junior suiter og 6 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Catalonia Oro Negro
  Frakr747Per natt

  Catalonia Oro Negrostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arqutecto gómez cuesta, 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1939 anmeldelser fra reisendeBasert på 1939 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1976. Hotell ble totaloppusset i 2004. Eiendommen består av 269 rom. Eiendommen består av 6 enkeltrom og 269 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Frakr1.438Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3243 anmeldelser fra reisendeBasert på 3243 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 519 rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  19  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr93Se mer