Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Primecomfort California
  Frakr668Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Leilighetskompleks ble bygget i 1987. Leilighetskompleks ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 93 rom på stedet. Leilighetskompleks tilbyr . Dette leilighetskomplekset har samme komforten som et hotell, men med muligheter til å bevege seg litt. . Leilighetskompleks ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Leilighetskompleks ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Las Piramides
  Frakr1.080Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • La Siesta
  Frakr848Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Troya
  Frakr845Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Familygarden compostela Beach
  Frakr603Per natt

  Familygarden compostela Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. las americas 8 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Leilighetskompleks ble totaloppusset i 2010. Eiendommen består av 349 rom. Dette hotellet består av . Dette leilighetskomplekset gir familier og grupper en perfekt mulighet til å trekke seg litt tilbake. Leilighetskompleks ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Best Tenerife
  Frakr915Per natt

  Best Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Antonio dominguez alfonso 6 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter

  Feriekompleks ble bygget i 1985. Feriekompleks gjennomgikk renovering i 2003. Eiendommen består av 365 rom. Eiendommen består av 339 dobbeltrom, 12 junior suiter, 14 suiter og 8 handikapvennlige rom. . Dette feriekomplekset tilbyr en stressfri ferie under solen. Beliggende i sentrum byr Feriekompleks på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Feriekompleks ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Feriekompleks.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr697Per natt

  HD Parque Cristobal Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 7 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Bungalowkompleks ble bygget i 1976. Bungalowkompleks gjennomgikk renovering i 2006. Det finnes totalt 151 rom på stedet. Eiendommen består av 151 bungalower og 5 handikapvennlige rom. . Dette bungalowkomplekset er det perfekte sted for en hvilken som helst type ferie. Beliggende i sentrum byr Bungalowkompleks på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. Bungalowkompleks ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Los Cardones
  Frakr502Per natt

  Los Cardonesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig llivina 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette moderne leilighetskomplekset har en rolig beliggenhet med lett tilgang til det livlige turistområdet Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg i kort gåavstand fra stranden og bysentrum. Gjestene kan nyte det beste fra begge verdener på dette hotellet, en forfriskende strandferie i kombinasjon med spenningen fra det livlige nattelivet. Dette nydelige komplekset har smakfullt innredete bungalower og leiligheter som imøtekommer behovene til enhver reisende. Innkvarteringsalternativene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som dette flotte komplekset tilbyr.

  Se mer
 • Zentral Center
  Frakr591Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda antonio dominguez s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 • Mar-Ola Park Apartments
  Frakr525Per natt

  Mar-Ola Park Apartmentsstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  31  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her