Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.189Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3083 anmeldelser fra reisendeBasert på 3083 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Frakr1.126Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda. rafael puig lliviana s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3666 anmeldelser fra reisendeBasert på 3666 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • Las Piramides
  Frakr1.426Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3106 anmeldelser fra reisendeBasert på 3106 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr957Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 937 anmeldelser fra reisendeBasert på 937 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Granada Park
  Frakr921Per natt

  Granada Parkstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1793 anmeldelser fra reisendeBasert på 1793 anmeldelser fra reisende

  Leilighet ble bygget i 2003. Det finnes totalt 130 rom på stedet. Eiendommen består av 180 leiligheter og 3 handikapvennlige rom. . Dette leilighetskomplekset gir familier og grupper en perfekt mulighet til å trekke seg litt tilbake. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Leilighet tilbyr nøkkelavhentingsservice. Leilighet tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • Oro Blanco Apartments
  Frakr710Per natt

  Oro Blanco Apartmentsstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arquitecto gomez cuesta 12 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Dette fullrenoverte leilighetskomplekset ligger i Arona, i ferieanlegget Playa de las Americas. Man kan spasere til Troya-stranden på 10 minutter, og man kan prøve vannsport (eksternt ledet). I sentrum av ferieanlegget tilbys gjestene en rekke barer, restauranter, shoppingmuligheter og utesteder. I nærheten er også Golf Las Americas og vannparken Siam. Tenerifes sørlige flyplass ligger rundt 18 km unna.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr966Per natt

  HD Parque Cristobal Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 15 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1600 anmeldelser fra reisendeBasert på 1600 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1976. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2006. Eiendommen består av 151 rom. Eiendommen består av 151 bungalower og 5 handikapvennlige rom. . Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Regency Country Club Apartments Suites
  Frakr1.187Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Denne familievennlige eiendommen er plassert i Sør-Tenerife, i boligstrøkområdene i Chayofa. Hotellet ligger nær strendene Los Cristianos og Playa de las Americas, og er et perfekt sted for ferierende som ønsker å nyte sol og bris. Dette prisvinnende etablissementet har et balinesisk-inspirert design, og tilbyr et utvalg luksussuiter som er smakfullt innredet og utstyrt med finere møblement. Alle har privat balkong og fullt utstyrt kjøkken. Velværeområdet tilbyr en rekke massasje- og skjønnhetsbehandlinger. De gir avslapning og restaurasjon fra hverdagens stress. Hotellets hovedrestaurant er ideell for en romantisk middag i en avslappet atmosfære.

  Se mer
 • Gala
  Frakr798Per natt

  Galastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1733 anmeldelser fra reisendeBasert på 1733 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 308 rom på stedet. Eiendommen består av 298 dobbeltrom, 10 suiter og 5 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.403Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  25  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr957Se mer

 • Marola-Portosin
  Marola-Portosin
  4,2/5

  Fin beliggenhet. Koselig atmosfære og hyggelig personale.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/10/2016

  Frakr889Se mer