Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Green Garden Resort & Suites
  Frakr821Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1874 anmeldelser fra reisendeBasert på 1874 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende leilighetskomplekset ligger på den sørlige delen av Tenerife, bare én kilometer fra den vakre og kjente sandstranden Playa de las Americas. Komplekset ligger i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningssteder. Som gjest setter man pris på den varme velkomsten man mottar ved ankomst og man lar seg videre imponere av de vakkert innredede leilighetene, alle med nødvendige og moderne fasiliteter. Gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av alle stedets fasiliteter, blant annet en runde golf på golfbanen.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr713Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1006 anmeldelser fra reisendeBasert på 1006 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Las Floritas
  Frakr451Per natt

  Las Floritasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd arquitecto gomez cuesta 16 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 743 anmeldelser fra reisendeBasert på 743 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle VR-leiligheten ligger i Playa de las Americas. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 600 meter fra nærmeste strand. Totalt antall soverom er 179. Las Floritas ble konstruert i 1984. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Las Floritas. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av tjenestene til Las Floritas kan koste ekstra.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.118Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3223 anmeldelser fra reisendeBasert på 3223 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.275Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Catalonia Oro Negro
  Frakr608Per natt

  Catalonia Oro Negrostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arqutecto gómez cuesta 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2475 anmeldelser fra reisendeBasert på 2475 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Playa de las Americas. Eiendommen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Denne eiendommen tilbyr totalt 269 rom. Dette hotellet ble oppusset 2004. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Catalonia Oro Negro tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Catalonia Oro Negro. Det varierte underholdningsprogrammet på Catalonia Oro Negro gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gala
  Frakr930Per natt

  Galastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 74 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1854 anmeldelser fra reisendeBasert på 1854 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Playa de las Americas. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 6 kilometer fra hotellet. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 500 meter. De 308 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble restaurert i 2008. Gala tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Gala. De som velger å overnatte her kan benytte stedets egen garasje. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på hotellet. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på hotellet kan de som velger å overnatte her forvente seg et morsomt opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Regency Country Club Apartments Suites
  Frakr979Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Denne familievennlige eiendommen er plassert i Sør-Tenerife, i boligstrøkområdene i Chayofa. Hotellet ligger nær strendene Los Cristianos og Playa de las Americas, og er et perfekt sted for ferierende som ønsker å nyte sol og bris. Dette prisvinnende etablissementet har et balinesisk-inspirert design, og tilbyr et utvalg luksussuiter som er smakfullt innredet og utstyrt med finere møblement. Alle har privat balkong og fullt utstyrt kjøkken. Velværeområdet tilbyr en rekke massasje- og skjønnhetsbehandlinger. De gir avslapning og restaurasjon fra hverdagens stress. Hotellets hovedrestaurant er ideell for en romantisk middag i en avslappet atmosfære.

  Se mer
 • TIGOTAN Lovers&Friends Playa las Américas
  Frakr1.378Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 812 anmeldelser fra reisendeBasert på 812 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet befinner seg i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas på øya Tenerife, og er bare noen få skritt fra den fantastiske stranden og utallige restauranter, butikker, barer, fritidssteder og offentlige transportforbindelser. Det har 4 utendørsbasseng med solterrasser, en restaurant og en bar ved bassenget. Golfbanen Américas er innen gangavstand.

  Se mer
 • Zentral Center
  Frakr609Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arquitecto gómez cuesta s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 836 anmeldelser fra reisendeBasert på 836 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  29  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr713Se mer