Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Palm Beach Club
  Frakr932Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 609 anmeldelser fra reisendeBasert på 609 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Frakr1.116Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2552 anmeldelser fra reisendeBasert på 2552 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • Familygarden Compostela Beach
  Frakr3.734Per natt

  Familygarden Compostela Beachstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. las americas 8 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 349 rom på stedet. Dette hotellet består av . Hotell ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen. Byens underholdningsområde ligger i kort avstand fra Hotell . Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet ligger i gåavstand fra havnen.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Frakr1.279Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 216 anmeldelser fra reisendeBasert på 216 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1987. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 93 rom. Dette hotellet består av . Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotell ligger bare en kort gåtur fra byens underholdningsområder. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell. Hotell ligger bare et par minutter fra havnen. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Catalonia Oro Negro
  Frakr1.023Per natt

  Catalonia Oro Negrostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arqutecto gómez cuesta, 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1587 anmeldelser fra reisendeBasert på 1587 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1976. Hotell ble totalrenovert i 2004. Eiendommen består av 269 rom. Eiendommen består av 6 enkeltrom og 269 dobbeltrom. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell.

  Se mer
 • Los Cardones
  Frakr554Per natt

  Los Cardonesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig llivina 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 193 anmeldelser fra reisendeBasert på 193 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne leilighetskomplekset har en rolig beliggenhet med lett tilgang til det livlige turistområdet Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg i kort gåavstand fra stranden og bysentrum. Gjestene kan nyte det beste fra begge verdener på dette hotellet, en forfriskende strandferie i kombinasjon med spenningen fra det livlige nattelivet. Dette nydelige komplekset har smakfullt innredete bungalower og leiligheter som imøtekommer behovene til enhver reisende. Innkvarteringsalternativene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som dette flotte komplekset tilbyr.

  Se mer
 • Apartamentos Caribe
  Frakr504Per natt

  Apartamentos Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. v centenario 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 74 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 443 anmeldelser fra reisendeBasert på 443 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1971. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Det finnes totalt 118 rom på stedet. Eiendommen består av 118 leiligheter. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Sunprime Coral Suites & Spa
  Frakr2.183Per natt

  Sunprime Coral Suites & Spastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Noelia afonso 10 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 989 anmeldelser fra reisendeBasert på 989 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totalrenovert i 2011. Eiendommen består av 191 rom. Eiendommen består av 160 junior suiter og 31 suiter. Hotell har en idyllisk beliggenhet i hjertet av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotell ligger bare en kort gåtur fra byens underholdningsområder. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden. Hotell ligger bare et par minutter fra havnen. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Columbus
  Frakr859Per natt

  Columbusstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 6 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3172 anmeldelser fra reisendeBasert på 3172 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetshotellet har en ideell beliggenhet i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas i det sørlige Tenerife, og tilbyr overnatting fra leiligheter i tradisjonell stil til ultramoderne, minimalistiske rom i to separate bygninger. Gjester kan velge mellom flere restauranter og barer. Den nærmeste golfbanen kan nås i løpet av en 5 minutters spasertur, og stranden er bare noen få skritt unna.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Frakr1.721Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2914 anmeldelser fra reisendeBasert på 2914 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunkt for både forretnings- og feriereisende. Eiendommen består av 519 rom. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  24  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her