Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Frakr1.180Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2586 anmeldelser fra reisendeBasert på 2586 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.047Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Sir Anthony
  Frakr2.828Per natt

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 534 anmeldelser fra reisendeBasert på 534 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1989. Det finnes totalt 70 rom på stedet. Eiendommen består av 59 dobbeltrom, 3 junior suiter og 6 suiter. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Utsjekk tidligst . Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.194Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.100Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 712 anmeldelser fra reisendeBasert på 712 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Frakr1.304Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2784 anmeldelser fra reisendeBasert på 2784 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • Parque de la Paz
  Frakr1.162Per natt

  Parque de la Pazstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av luis diaz de losada 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2355 anmeldelser fra reisendeBasert på 2355 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger innen gangavstand, ca. 800 meter, fra den nærmeste lokale stranden, kjent som Las Vistas, og det er beleilig plassert ca. 100 m fra de nærmeste shoppingsteder, restauranter og barer. Gjests vill finne det nærmeste busstoppet ca. 100 m fra hotellet. Dette er et perfekt sted for barnefamilier som ønsker å tilbringe en fin ferie ved havet.

  Se mer
 • Apartamentos Caribe
  Frakr963Per natt

  Apartamentos Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. v centenario 3 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 75 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 475 anmeldelser fra reisendeBasert på 475 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1971. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Det finnes totalt 118 rom på stedet. Eiendommen består av 118 leiligheter. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Europe Villa Cortes
  Frakr2.140Per natt

  Europe Villa Cortesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1026 anmeldelser fra reisendeBasert på 1026 anmeldelser fra reisende

  Dette utsøkte hotellet har en flott beliggenhet med utsikt over havet i Playa de Las Americas på Tenerife. Hotellet ligger i hjertet av resortet og tilbyr gjestene lett tilgang til spennende aktiviteter, shoppingmuligheter, spisealternativer og underholdningssteder som området har å tilby. Gjestene befinner seg i kun 5 minutters kjøreavstand fra golfbanen i Las Americas. Dette sjarmerende hotellet tar imot sine gjester med en bemerkelsesverdig, arkitektonisk stil og ligner på et meksikansk herskapshus. Interiøret er utsøkt designet og oser sjarme og eleganse rundt hvert hjørne. Gjesterommene er luksuriøst innredete, med dekadens og storhet, samt vibrerende nyanser og flott møblement. Hotellet tilbyr gjestene et utvalg av fantastiske fasiliteter, noe som sikrer at hver eneste reisende har et minneverdig opphold.

  Se mer
 • Marola Park Apartmentos
  Frakr1.105Per natt

  Marola Park Apartmentosstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her