Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Frakr1.029Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2511 anmeldelser fra reisendeBasert på 2511 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.455Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 664 anmeldelser fra reisendeBasert på 664 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Compostela Beach Golf Club
  Frakr525Per natt

  Compostela Beach Golf Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Campo de golf las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1127 anmeldelser fra reisendeBasert på 1127 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 2000. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 156 rom på stedet. Eiendommen består av 156 leiligheter. Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Hotell ligger like ved byens tog- og busstasjoner. Hotell ligger få minutters kjørsel fra offentlige transportknutepunkt. Hotell ligger et par minutter unna flyplassen. Gjestene setter pris på Hotell 's nærhet til underholdningsområdene. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotell ligger noen få skritt unna havnen.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Frakr1.006Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2678 anmeldelser fra reisendeBasert på 2678 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Frakr1.742Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3012 anmeldelser fra reisendeBasert på 3012 anmeldelser fra reisende

  Utmerket beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunkt for både forretnings- og feriereisende. Eiendommen består av 519 rom. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Marola Park Apartmentos
  Frakr706Per natt

  Marola Park Apartmentosstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 • Regency Country Club Apartments Suites
  Frakr1.223Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 711 anmeldelser fra reisendeBasert på 711 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 70 leiligheter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Utsjekk tidligst . Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Paradero I y II
  Frakr495Per natt

  Paradero I y IIstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Quinto centenario 7 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger fantastisk til i Playa de las americas. Hotell gjennomgikk renovering i 2004. Eiendommen består av 115 rom. Eiendommen består av 115 studio. Hotell ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell.

  Se mer
 • Vistasur
  Frakr1.169Per natt

  Vistasurstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda de las américas 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 203 anmeldelser fra reisendeBasert på 203 anmeldelser fra reisende

  Dette nydelige leilighetskomplekset ligger i nærheten av sandstranden i Playa de las Vistas og promenaden. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra shoppingmuligheter, spisealternativer, barer og puber. Forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 500 meter unna. Dette nydelige leilighetskomplekset tilbyr gjestene et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som dette flotte komplekset tilbyr. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget mens de små plasker i nærheten i barneområdet.

  Se mer
 • Ole Tropical Tenerife
  Frakr1.048Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 938 anmeldelser fra reisendeBasert på 938 anmeldelser fra reisende

  Dette strålende strandhotellet ligger i en stille gate i utkanten av Playa de las Americas. Bysentrum og Playa de Troya ligger 450 meter unna og hotellet er derfor det ideelle valg for dem som søker en avslappende strandferie. I nærheten finnes gode offentlige transportmuligheter og til den internasjonale lufthavnen er det 15 minutter i bil. Hotellet og gjesteværelsene er sjarmerende og moderne med et elegant interiør som innbyr til ro og avslapping. Blant de mange hotellfasilitetene finnes garantert noe for en hver smak.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  25  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her