Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.438Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2915 anmeldelser fra reisendeBasert på 2915 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Gala
  Frakr1.270Per natt

  Galastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 71 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1602 anmeldelser fra reisendeBasert på 1602 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 308 rom på stedet. Eiendommen består av 298 dobbeltrom, 10 suiter og 5 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Granada Park
  Frakr980Per natt

  Granada Parkstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1688 anmeldelser fra reisendeBasert på 1688 anmeldelser fra reisende

  Leilighet ble bygget i 2003. Det finnes totalt 130 rom på stedet. Eiendommen består av 180 leiligheter og 3 handikapvennlige rom. . Dette leilighetskomplekset gir familier og grupper en perfekt mulighet til å trekke seg litt tilbake. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Leilighet tilbyr nøkkelavhentingsservice. Leilighet tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Frakr1.674Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida rafael puig 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3359 anmeldelser fra reisendeBasert på 3359 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 519 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Apartamentos Caribe
  Frakr1.461Per natt

  Apartamentos Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. v centenario 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 533 anmeldelser fra reisendeBasert på 533 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1971. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 118 rom. Eiendommen består av 118 leiligheter. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.101Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 863 anmeldelser fra reisendeBasert på 863 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.523Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Spring Hotel Bitacora
  Frakr2.105Per natt

  Spring Hotel Bitacorastars

  Playa de las Americas, Tenerife , California 1 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3366 anmeldelser fra reisendeBasert på 3366 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1985. Hotell ble totalrenovert i 2014. Det finnes totalt 314 rom på stedet. Eiendommen består av 314 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • TIGOTAN Lovers&Friends Playa las Américas
  Frakr1.483Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 359 anmeldelser fra reisendeBasert på 359 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet befinner seg i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas på øya Tenerife, og er bare noen få skritt fra den fantastiske stranden og utallige restauranter, butikker, barer, fritidssteder og offentlige transportforbindelser. Det har 4 utendørsbasseng med solterrasser, en restaurant og en bar ved bassenget. Golfbanen Américas er innen gangavstand.

  Se mer
 • Gran Oasis Resort
  Frakr1.290Per natt

  Gran Oasis Resortstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Calle meandro 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3279 anmeldelser fra reisendeBasert på 3279 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse leilighetshotellet ligger sør på Tenerife, mellom Los Cristianos og Playa de las Americas, og har en fantastisk utsikt over golfbanen og Atlanterhavet. Offentlig transport ligger rett rundt hjørnet og her finnes busser til alle områdets turistattraksjoner. Man har også mulighet til å ta seg en båttur fra Playa de los Cristianos til øyen La Gomera. Nærmeste strand ligger mindre enn 2 kilometer unna. Med det fantastiske klimaet til Tenerife, hele året igjennom, er dette hotellet blitt en ekstremt populær destinasjon for ferierende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  32  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr119Se mer