Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Frakr1.374Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3038 anmeldelser fra reisendeBasert på 3038 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.505Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3029 anmeldelser fra reisendeBasert på 3029 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.345Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 906 anmeldelser fra reisendeBasert på 906 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.659Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • TIGOTAN Lovers&Friends Playa las Américas
  Frakr1.896Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 549 anmeldelser fra reisendeBasert på 549 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet befinner seg i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas på øya Tenerife, og er bare noen få skritt fra den fantastiske stranden og utallige restauranter, butikker, barer, fritidssteder og offentlige transportforbindelser. Det har 4 utendørsbasseng med solterrasser, en restaurant og en bar ved bassenget. Golfbanen Américas er innen gangavstand.

  Se mer
 • Marola Park Apartmentos
  Frakr835Per natt

  Marola Park Apartmentosstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 600 anmeldelser fra reisendeBasert på 600 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr1.013Per natt

  HD Parque Cristobal Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 15 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1501 anmeldelser fra reisendeBasert på 1501 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1976. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2006. Eiendommen består av 151 rom. Eiendommen består av 151 bungalower og 5 handikapvennlige rom. . Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Regency Country Club Apartments Suites
  Frakr1.795Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Denne familievennlige eiendommen er plassert i Sør-Tenerife, i boligstrøkområdene i Chayofa. Hotellet ligger nær strendene Los Cristianos og Playa de las Americas, og er et perfekt sted for ferierende som ønsker å nyte sol og bris. Dette prisvinnende etablissementet har et balinesisk-inspirert design, og tilbyr et utvalg luksussuiter som er smakfullt innredet og utstyrt med finere møblement. Alle har privat balkong og fullt utstyrt kjøkken. Velværeområdet tilbyr en rekke massasje- og skjønnhetsbehandlinger. De gir avslapning og restaurasjon fra hverdagens stress. Hotellets hovedrestaurant er ideell for en romantisk middag i en avslappet atmosfære.

  Se mer
 • La Siesta
  Frakr1.788Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2336 anmeldelser fra reisendeBasert på 2336 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Gala
  Frakr2.405Per natt

  Galastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1700 anmeldelser fra reisendeBasert på 1700 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 308 rom på stedet. Eiendommen består av 298 dobbeltrom, 10 suiter og 5 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  35  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr1.345Se mer

 • Marola-Portosin
  Marola-Portosin
  4,2/5

  Fin beliggenhet. Koselig atmosfære og hyggelig personale.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/10/2016

  Frakr711Se mer