Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Florida Park Club
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr433Per natt

  Florida Park Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Austria 10 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 2003. Hotell ble totalrenovert i 2008. Eiendommen består av 40 rom. Eiendommen består av 40 dobbeltrom, 20 leiligheter og 20 studio. Beliggende i sentrum byr Hotell på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden.

  Se mer
 • Parque Cattleya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr438Per natt

  Parque Cattleyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda.santiago puig 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette populære hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Hotell ble bygget i 1985. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Det finnes totalt 74 rom på stedet. Eiendommen består av . Hotell har en idyllisk beliggenhet i hjertet av byen. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden.

  Se mer
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr749Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Mar-Ola Park Apartments
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr486Per natt

  Mar-Ola Park Apartmentsstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.245Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr610Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.063Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Columbus
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr403Per natt

  Columbusstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 6 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetshotellet har en ideell beliggenhet i hjertet av det populære feriestedet Playa de las Américas i det sørlige Tenerife, og tilbyr overnatting fra leiligheter i tradisjonell stil til ultramoderne, minimalistiske rom i to separate bygninger. Gjester kan velge mellom flere restauranter og barer. Den nærmeste golfbanen kan nås i løpet av en 5 minutters spasertur, og stranden er bare noen få skritt unna.

  Se mer
 • Granada Park
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr756Per natt

  Granada Parkstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 180 leiligheter og 3 handikapvennlige rom. . Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Ole Tropical Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr942Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette strålende strandhotellet ligger i en stille gate i utkanten av Playa de las Americas. Bysentrum og Playa de Troya ligger 450 meter unna og hotellet er derfor det ideelle valg for dem som søker en avslappende strandferie. I nærheten finnes gode offentlige transportmuligheter og til den internasjonale lufthavnen er det 15 minutter i bil. Hotellet og gjesteværelsene er sjarmerende og moderne med et elegant interiør som innbyr til ro og avslapping. Blant de mange hotellfasilitetene finnes garantert noe for en hver smak.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her