Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.743Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.546Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Sir Anthony
  Frakr3.540Per natt

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 540 anmeldelser fra reisendeBasert på 540 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Playa de las americas. $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1989. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 59 dobbeltrom, 3 junior suiter og 6 suiter. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Utsjekk tidligst . Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Frakr367Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 185 anmeldelser fra reisendeBasert på 185 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1979. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 1998. Eiendommen består av 101 rom. Eiendommen består av 94 leiligheter og 7 studio. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Eiendommen er rullestolvennlig. Utsjekk tidligst 11:00. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Tenerife
  Frakr1.746Per natt

  HD Parque Cristobal Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina 15 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1119 anmeldelser fra reisendeBasert på 1119 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1976. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 2006. Det finnes totalt 151 rom på stedet. Eiendommen består av 151 bungalower og 5 handikapvennlige rom. . Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Utsjekk tidligst . Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Frakr1.799Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3122 anmeldelser fra reisendeBasert på 3122 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er supert beliggende i Playa de las americas. Det finnes totalt 519 rom på stedet. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Utsjekk tidligst . Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr1.193Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 746 anmeldelser fra reisendeBasert på 746 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Apartamentos Caribe
  Frakr780Per natt

  Apartamentos Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. v centenario 3 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 75 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 486 anmeldelser fra reisendeBasert på 486 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1971. $hotel. getTypeHotel() ble totalrenovert i 2012. Eiendommen består av 118 rom. Eiendommen består av 118 leiligheter. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det er en sykkelkjeller på området. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Utsjekk tidligst 11:00. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Andorra Aparthotel
  Frakr850Per natt

  Andorra Aparthotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 10 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 646 anmeldelser fra reisendeBasert på 646 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1987. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 2003. Eiendommen består av 98 rom. Eiendommen består av 98 leiligheter og 3 handikapvennlige rom. . Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Utsjekk tidligst . Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Marola Park Apartmentos
  Frakr506Per natt

  Marola Park Apartmentosstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avd. antonio dominguez 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter

  Dette hotellet har en ideell beliggenhet svært nær sentrum av Playa de Las Américas, på sørsiden av Tenerife. Det ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 1,2 km fra Los Cristianos. I nærheten ligger en overflod av varer, restauranter og butikker. Det utmerkede klimaet på øya har gjort den til et svært populært reisemål for turister.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  34  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler