Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Las Piramides
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr695Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Europe Villa Cortes
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.859Per natt

  Europe Villa Cortesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Dette utsøkte hotellet har en flott beliggenhet med utsikt over havet i Playa de Las Americas på Tenerife. Hotellet ligger i hjertet av resortet og tilbyr gjestene lett tilgang til spennende aktiviteter, shoppingmuligheter, spisealternativer og underholdningssteder som området har å tilby. Gjestene befinner seg i kun 5 minutters kjøreavstand fra golfbanen i Las Americas. Dette sjarmerende hotellet tar imot sine gjester med en bemerkelsesverdig, arkitektonisk stil og ligner på et meksikansk herskapshus. Interiøret er utsøkt designet og oser sjarme og eleganse rundt hvert hjørne. Gjesterommene er luksuriøst innredete, med dekadens og storhet, samt vibrerende nyanser og flott møblement. Hotellet tilbyr gjestene et utvalg av fantastiske fasiliteter, noe som sikrer at hver eneste reisende har et minneverdig opphold.

  Se mer
 • Parque Cattleya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr503Per natt

  Parque Cattleyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda.santiago puig 5 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1985. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Eiendommen består av 74 rom. Eiendommen består av . Beliggende i sentrum har Hotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.080Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Det finnes totalt 519 rom på stedet. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Det finnes en parkeringsplass på stedet.

  Se mer
 • Zentral Center
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr613Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda antonio dominguez s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr421Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1979. Hotell ble totalrenovert i 1998. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. De nærmeste buss- og metrostoppene ligger i gåavstand fra Hotell . Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr924Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr959Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr679Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Sir Anthony
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr2.059Per natt

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kart
   

  Utmerket beliggende i Playa de las americas, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1989. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 61 dobbeltrom, 1 junior suite og 8 suiter. Beliggende i hjertet av sentrum er Hotell det ideelle utgangspunktet for utforsking av byen. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  26  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her