Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Bungalows Barranco
  Frakr343Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1979. Hotell ble totalrenovert i 1998. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. De nærmeste buss- og metrostoppene ligger i gåavstand fra Hotell . Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Las Piramides
  Frakr1.043Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.044Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • La Siesta
  Frakr961Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Gala
  Frakr1.185Per natt

  Galastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for både forretnings- og feriereisende. Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totalrenovert i 2008. Eiendommen består av 308 rom. Eiendommen består av 298 dobbeltrom, 10 suiter og 5 handikapvennlige rom. . Hotell ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Buss- og togstasjonene er enkelt tilgjengelig fra Hotell. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Hotell ligger et par minutter unna flyplassen. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Compostela Beach Golf Club
  Frakr424Per natt

  Compostela Beach Golf Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Campo de golf las americas s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Leilighetskompleks ble bygget i 2000. Eiendommen består av 156 rom. Eiendommen består av 156 leiligheter. Dette populære leilighetskomplekset er en perfekt base for dem som ønsker å utforske området. Leilighetskompleks ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Troya
  Frakr1.232Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Frakr586Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Leilighetskompleks ble bygget i 1987. Leilighetskompleks ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 93 rom på stedet. Leilighetskompleks tilbyr . Dette leilighetskomplekset har samme komforten som et hotell, men med muligheter til å bevege seg litt. . Leilighetskompleks ligger ideelt plassert i sentrum av byen. Leilighetskompleks ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Oro Blanco Apartments
  Frakr544Per natt

  Oro Blanco Apartmentsstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Arquitecto gomez cuesta 12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette fullrenoverte leilighetskomplekset ligger i Arona, i ferieanlegget Playa de las Americas. Man kan spasere til Troya-stranden på 10 minutter, og man kan prøve vannsport (eksternt ledet). I sentrum av ferieanlegget tilbys gjestene en rekke barer, restauranter, shoppingmuligheter og utesteder. I nærheten er også Golf Las Americas og vannparken Siam. Tenerifes sørlige flyplass ligger rundt 18 km unna.

  Se mer
 • Sunprime Coral Suites & Spa
  Frakr969Per natt

  Sunprime Coral Suites & Spastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Noelia afonso 10 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Feriekompleks ble bygget i 1991. Feriekompleks gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 191 rom på stedet. Eiendommen består av 160 junior suiter og 31 suiter. Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort kjøretur unna. Feriekompleks´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Feriekompleks.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  42  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her