Mine favoritthotell

Sammenligne hoteller
Klikk på Sammenlign for å legge til hoteller0  tilføyde hoteller

Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Ole Tropical Tenerife
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr758Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette strålende strandhotellet ligger i en stille gate i utkanten av Playa de las Americas. Bysentrum og Playa de Troya ligger 450 meter unna og hotellet er derfor det ideelle valg for dem som søker en avslappende strandferie. I nærheten finnes gode offentlige transportmuligheter og til den internasjonale lufthavnen er det 15 minutter i bil. Hotellet og gjesteværelsene er sjarmerende og moderne med et elegant interiør som innbyr til ro og avslapping. Blant de mange hotellfasilitetene finnes garantert noe for en hver smak.

  Se mer
 • Las Piramides
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.121Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • Troya
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.127Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • La Siesta
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr1.196Per natt

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger beleilig til bare noen få skritt fra den vakre sandstranden ved Atlanterhavet. Det tilbyr et stort svømmebasseng, en magisk park for barn og et utmerket spa-område. De mange butikkene, restaurantene, barene og kafeene ved Playa de las Américas er i nærheten, og golfbanen Golf de Las Américas er innen gangavstand. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en kort biltur unna.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr344Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1979. Hotell ble totalrenovert i 1998. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. De nærmeste buss- og metrostoppene ligger i gåavstand fra Hotell . Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Sunprime Coral Suites & Spa
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr896Per natt

  Sunprime Coral Suites & Spastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Noelia afonso 10 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Feriekompleks ble bygget i 1991. Feriekompleks ble totalrenovert i 2009. Eiendommen består av 191 rom. Eiendommen består av 160 junior suiter og 31 suiter. Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. Flere offentlige trafikknutepunkt ligger like i nærheten. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Feriekompleks.

  Se mer
 • Primecomfort California
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr438Per natt

  Primecomfort Californiastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av noelia afonso 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totaloppusset i 2006. Eiendommen består av 93 rom. Hotell tilbyr . Hotell ligger i hjertet av byen. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Florida Park Club
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr410Per natt

  Florida Park Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Austria 10 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hotellet ligger bekvemmelig til i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 2003. Hotell ble totaloppusset i 2008. Eiendommen består av 40 rom. Eiendommen består av 40 dobbeltrom, 20 leiligheter og 20 studio. Med sin sentrale beliggenhet byr Hotell på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. Hotell´s beliggenhet i forhold til metro- og busstopp gir gjestene god mulighet til å utforske området. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet.

  Se mer
 • Granada Park
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr766Per natt

  Granada Parkstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Meandro 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er hotellet det ideelle sted for et avslappende opphold. Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 180 leiligheter og 3 handikapvennlige rom. . Hotell ligger i umiddelbar nærhet til en lokal golfbane. Hotell ligger i kort avstand fra stranden.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Sammenligne hoteller

  Tilføyd hotell

  Frakr978Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  49  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her