Hoteller i Playa de las Americas

Finn på kart
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.019Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Cleopatra Palace Hotel
  Frakr1.069Per natt

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter

  Dette flotte strandhotellet har en idyllisk beliggenhet like ved promenaden ved den travle stranden Playa de las Americas. Gjestene vil sette pris på hotellets strategiske innstillingen bare 100 meter fra det nærmeste shoppingsenteret og 1 km fra senteret Playa de las Americas, og de som er glade i golf vil bli glade for å finne en 18-hulls bane bare 500 meter unna. Gjester vil føle seg som i et gammelt kongerike blant hotellets overflod og luksus. Store søyler, marmorstatuer og overdådige møbler ønsker gjester velkommen til en verden av kongelig prakt og dekadanse. Hotellværelsene er luksuriøst utstyrt, og tilbyr et fristed av komfort og sinnsro. Hotellet gir et tilsynelatende grenseløs utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisefasiliteter og bekvemmeligheter, og tjener gjesters behov til den høyeste grad av perfeksjonisme.

  Se mer
 • Bungalows Barranco
  Frakr437Per natt

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette populære hotellet ligger i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1979. Hotell gjennomgikk renovering i 1998. Eiendommen består av 17 leiligheter, 7 studio og 77 familierom. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Stranden ligger bare et par meter fra Hotell.

  Se mer
 • H10 las Palmeras
  Frakr1.331Per natt

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er dette populære hotellet det perfekte stedet for en avslappende ferie. Eiendommen består av 519 rom. Gjestene finner stranden bare et par minutter fra hotellområdet. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • H10 Conquistador
  Frakr1.714Per natt

  H10 Conquistadorstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 36 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Playa de las americas. Hotell ble bygget i 1984. Hotell ble totaloppusset i 2009. Det finnes totalt 485 rom på stedet. Eiendommen består av 33 junior suiter og 4 suiter. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden.

  Se mer
 • Zentral Center
  Frakr743Per natt

  Zentral Centerstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda antonio dominguez s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på sørkysten av Tenerife og i selve hjertet av det populære turiststedet Playa de las Americas. Det ligger bare 5 minutters gange unna nærmeste sandstrand og sentrum av feriesenteret. Holdeplassene til det offentlige transportnettverket ligger rundt 25 m fra hotellet, og Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 14 km unna. Playa de las Americas' golfbane ligger bare en 5 minutters kjøretur fra hotellet. Dette hotellet består av en 7-etasjes hovedbygning med totalt 208 rom. Fasilitetene omfatter et WLAN-tilgangspunkt og en internett-terminal, en frisørsalong, velutstyrte konferanserom, kinoer, et lite supermarked og et utvalg av butikker. Spisemulighetene omfatter en bar og en buffetrestaurant. De moderne og stilfulle rommene er utstyrt med eget bad og sentralstyrt klimaanlegg. Rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede og har rullestoldusj.

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr741Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • Troya
  Frakr1.281Per natt

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter

  Dette sublime strandhotellet har en fantastisk beliggenhet på den pulserende øya Tenerife. Hotellet ligger like ved promenaden fra en uberørt sandstrand. Gjester finner et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten, mens kongressenteret Magma er bare 600 meter unna. Dette flotte hotellet er plassert midt blant svaiende palmetrær og tropiske hager, og frister gjester med førsteklasses fasiliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellets lobby har en godt designet, moderne stil med flott kunst som preger veggene. Hotellværelsene er muntert innredet i en sorgløs stil, noe som skaper en beroligende stemning der gjester kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Hotellet er det ideelle valget for de som er ute etter spenning og glede, med en overflod av fritids- og rekreasjonsfasiliteter som gjestene kan nyte.

  Se mer
 • Caribe
  Frakr437Per natt

  Caribestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. v centenario 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 73 Synspunkter

  Beliggende i Playa de las americas er hotellet det ideelle sted for et avslappende opphold. Hotell ble bygget i 1971. Hotell ble totaloppusset i 2007. Eiendommen består av 130 leiligheter. Golfspillere kan glede seg over at den nærmeste golfbanen ligger like ved. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Hotell.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Frakr808Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  24  Hoteller i Playa de las Americas
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Playa de las Americas

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her