Hoteller i Tenerife

Finn på kart
Hoteller i Tenerife

TenerifeFra  kr223

Anbefalte hoteller Tenerife

 • Las Piramides
  Frakr1.374Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3038 anmeldelser fra reisendeBasert på 3038 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • IBEROSTAR Las Dalias
  Frakr2.082Per natt

  IBEROSTAR Las Daliasstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle gran bretaña, urbanizacion san eugenio 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4737 anmeldelser fra reisendeBasert på 4737 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet er Perfekt plassert i hjertet av Playa del Bobo, og er bare noen få skritt unna de utmerkede strendene i Costa Adeje. Mange sportsfasiliteter, utendørsbassenger, to restauranter og en rekke barer tilbys på stedet. Mange butikker, restauranter, barer og kafeer ligger i umiddelbar nærhet av hotellet, og en av Europas største vannparker er innen rekkevidde.

  Se mer
 • Vincci La Plantacion
  Frakr5.515Per natt

  Vincci La PlantacionstarsGreenProgram Icon

  Costa Adeje, Tenerife , Roque nublo 1 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2636 anmeldelser fra reisendeBasert på 2636 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Det finnes totalt 165 rom på stedet. Eiendommen består av 91 dobbeltrom, 26 suiter, 43 villaer og 4 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Mediterranean Palace
  Frakr1.505Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3029 anmeldelser fra reisendeBasert på 3029 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Blue Sea Costa Jardin & Spa
  Frakr1.030Per natt

  Blue Sea Costa Jardin & Spastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , C/guerrero 14 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1191 anmeldelser fra reisendeBasert på 1191 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Orotavadalen på den nordlige delen av Tenerife, fredelig plassert med utsikt til Teide og en tropisk hage. Det finnes gode shoppingmuligheter og flere restauranter, barer, kafeer og andre underholdningstilbud, i nærheten. Tett på hotellet finnes også offentlige transportmuligheter. Hotellet er beliggende like ved en botanisk hage og kun 3 kilometer fra Martianezinnsjøen.

  Se mer
 • Blue Sea Interpalace
  Frakr624Per natt

  Blue Sea Interpalacestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño 21 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1153 anmeldelser fra reisendeBasert på 1153 anmeldelser fra reisende

  Omgitt av et unikt, naturlig miljø er dette hotellet plassert i et boligområde i La Paz, i Puerto de la Cruz, og det tilbyr en behagelig atmosfære som kombinerer ro og moro. Hotellet er kun 1,5 km fra sentrum av byen, stranden og de naturlige bassengene i elven. Dette hotellet har tropiske hager, en lobby med 24-timers resepsjon, et spillerom og en TV-stue. Yngre gjester vil nyte barneklubben. Det finnes en bar og en restaurant, og gjester vil sette pris på konferansefasilitene, trådløst internet og vaskeritjeneste (alle med ekstra gebyr).

  Se mer
 • Weare Hotel La Paz
  Frakr744Per natt

  Weare Hotel La Pazstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , La haya 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8 anmeldelser fra reisendeBasert på 8 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Puerto de la Cruz. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 20 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 30. 0 kilometer fra havnen. Weare Hotel La Paz består av totalt 167 rom. Weare Hotel La Paz gjennomgikk en renovasjon i 2016. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Hotellet fører en bærekraftig politikk. Besøkende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. og Gjester kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Noen av tjenestene til Weare Hotel La Paz kan koste ekstra.

  Se mer
 • Miramar
  Frakr373Per natt

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 796 anmeldelser fra reisendeBasert på 796 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1964. Hotell gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 140 rom på stedet. Eiendommen består av 138 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Elegance Dania Park
  Frakr439Per natt

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1972. Hotell gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 220 rom på stedet. Eiendommen består av 220 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Laguna Park II
  Frakr517Per natt

  Laguna Park IIstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle del pais vasco, torviscas alto 1 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 205 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3045 anmeldelser fra reisendeBasert på 3045 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetshotellet ligger beleilig til på den populære Costa Adeje og kan tilby en utmerket havutsikt fra sin opphøyde åssidebeliggenhet. Hotellet har et utendørsbasseng, et barnebasseng og mange sportsfasiliteter som minigolf. Stranden Torviscas er bare 500 m unna, og nasjonalparken Teide er en kort biltur unna. Den internasjonale flyplassen Tenerife Sur ligger en 10 minutters biltur unna.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  246  Hoteller i Tenerife
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Tenerife er den største av Spanias Kanariøyene, et sted av utemmet natur som er ideell for alle som leter etter en god tid. Den ligger i Atlanterhavet, i nærheten av den afrikanske kysten. Hovedstaden på øya er Santa Cruz de Tenerife, på det østlige punktet. Sørsiden av øya er området som er mest populært blant ungdom. Denne regionen har et behagelig klima og en sommer som ser ut til å vare hele året. Puerto de La Cruz er byen som tiltrekker et stort antall familier. Den nordlige delen har de største grønne områder og spansk kultur som kan oppleves der i all sin prakt. Mot midten av øya kan du finne en viktig vulkan kalt El Teide, en av de høyeste i landet. Mange turer har blitt utført for å besøke den og se krateret. Å reise rundt landet også et skue verdt å nyte, på grunn av de fantastiske landskapene og fjellene. Det finnes ulike fritidsparker som Loro Parque Zoo (Papegøyeparken), en omfattende dyrevernorganisasjon. Det er også Parque de la Jungla, med sitt vakre fuglreservat. Tenerife har alt du trenger for å oppleve en flott ferie!

Interessepunkter

Mest populære soner i Tenerife

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Miramar
  Miramar
  3,2/5

  Det var svært dårlig med hoteller på stedet da vi bestilte på veldig kort varsel. Vet ikke helt om det kan betegnes som positivt, men vi fikk ihvertfall rom. Frokosten var ok.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/02/2017

  Frakr373Se mer

 • Parque de las Americas
  Parque de las Americas
  3,8/5

  Vi ble hyggelig overrasket over endringene på hotellet. Etter reparasjon ser alt helt annerledes ut. Rent, moderne, koselig! :)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 18/10/2017

  Frakr916Se mer

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr1.345Se mer