Hoteller i Tenerife

Finn på kart
Hoteller i Tenerife

TenerifeFra  kr351

Anbefalte hoteller Tenerife

 • Mediterranean Palace
  Frakr1.189Per natt

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3083 anmeldelser fra reisendeBasert på 3083 anmeldelser fra reisende

  Plassert i en resort nær stranden til luksushotellet Nightgown med utsikt over Atlanterhavet og fjellet Teide. Hotellets utforming får gjestene til å tenke på varmen og de intense fargene i Middelhavet, med et basseng på 1300 kvadratmeter, stor terrasse og solsalonger. Ferie for hele familien, til lek og sport. Sports- og rekreasjonsfasiliteter. Flere restauranter og barer. Det tilbyr en barneby på 800 kvadratmeter, fra seks måneders alder. Fantastisk bassengområde. Omgitt av fritisdområder ligger shoppingsenteret Safari med butikker og restauranter.

  Se mer
 • Blue Sea Apartamentos Callao Garden
  Frakr820Per natt
  3,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette moderne leilighetskomplekset ligger kun en kort kjøretur fra sentrum av Adaje og Playa Las Americas. Det er kun 10 minutters kjøring til havet og Sur Reina Sofia flyplass er 20 km fra hotellet. Dette elegante komplekset har valutaveksling i tillegg til kafé, et lite supermarked og en bar. Flere fasiliteter inkluderer en restaurant og en lekeplass. De smakfulle leilighetene har alle en kombinert stue/soverom, separat soverom med to enkeltsenger samt et bad med badekar og hårføner. Flere fasiliteter inkluderer en telefon, satellitt-TV, kjøkkenkrok med kjøleskap og ovn samt en balkong eller terrasse. Det finnes et svømmebasseng med barnebasseng på området samt vannaerobics og ulike helsebehandlinger. En god frokostbuffet serveres gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Sol Tenerife
  Frakr1.126Per natt

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda. rafael puig lliviana s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3666 anmeldelser fra reisendeBasert på 3666 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger praktisk til i kort avstand fra det velkjente turistområdet Veronica's Strip på den vakre øya Tenerife. Kun 200 meter unna kan gjester besøke de viltvoksende og gyldne sanddynene på stranden. Gjestene vil nyte godt av hotellets nærhet til en myriade av livlige barer, puber og nattklubber. Reisende som ønsker en mer avslappende ferie kan nyte de rolige omgivelsene ved bassenget eller ta en forfriskende svømmetur. For de mer energiske reisende kan hotellet tilby mange ulike sportsaktiviteter, og den nærmeste golfbanen er kun 500 meter unna. Hotellet tilbyr også et internasjonalt underholdningsprogram for å gjøre alle til lags.

  Se mer
 • IBEROSTAR Grand Hotel Mencey
  Frakr1.526Per natt

  IBEROSTAR Grand Hotel Menceystars

  Santa Cruz de Tenerife, Tenerife , Doctor josé naveiras 38 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1877 anmeldelser fra reisendeBasert på 1877 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i et rolig boligområde i Santa Cruz de Tenerife ligger elegante Iberostar Grand Hotel Mencey med sin høye klasse og luksus. Hotellet hører til i en vakker bygning i kolonial stil, kun 50 meter fra Parque García Sanabria. Den gamle bydelen, sentrum og ferjehavnen, med forbindelse til andre øyer og det spanske fastlandet, nås alle med en kort spasertur. Dette fantastiske hotellet ble renovert i 2011 og har rom med en stilfull innredning fra 40- og 50-tallet blandet med sofistikerte fasiliteter fra det 21. århundret. Hotellet er omgitt av en betagende gårdsplass på mer enn 8000 kvadratmeter med frodige hager og et deilig bassengområde. I det 2000 kvadratmeter store spa- og wellnessområdet kan gjestene lene seg tilbake i fullkommen avslapping, men de kan også brenne kalorier i det fullt utstyrte treningssenteret eller nyte et deilig måltid i hotellrestauranten. Upåklagelig service, ekstraordinære fasiliteter og fremragende design er kombinert for å tilby en uovertruffen hotellopplevelse.

  Se mer
 • Las Piramides
  Frakr1.426Per natt

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3106 anmeldelser fra reisendeBasert på 3106 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive leilighetskomplekset ligger kun 10 minutters gange fra sandstranden i Playa de las Americas. Gjestene vil befinne seg kun 5 minutters gange unna sentrum samt et mangfold av shopping-, spise- og underholdningssteder. Reina Sofia flyplass ligger kun 18 km unna. Dette nydelige komplekset tar imot gjestene med løfte om et avslappende hjem borte fra hjemmet. Leilighetene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene kan nyte en avslappende svømmetur i bassenget eller rett ig slett slappe av på solsengene.

  Se mer
 • IBEROSTAR Las Dalias
  Frakr1.752Per natt

  IBEROSTAR Las Daliasstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle gran bretaña, urbanizacion san eugenio 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4832 anmeldelser fra reisendeBasert på 4832 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet er Perfekt plassert i hjertet av Playa del Bobo, og er bare noen få skritt unna de utmerkede strendene i Costa Adeje. Mange sportsfasiliteter, utendørsbassenger, to restauranter og en rekke barer tilbys på stedet. Mange butikker, restauranter, barer og kafeer ligger i umiddelbar nærhet av hotellet, og en av Europas største vannparker er innen rekkevidde.

  Se mer
 • Be Live Experience la Niña
  Frakr1.444Per natt

  Be Live Experience la Niñastars

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida de españa s/n - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4076 anmeldelser fra reisendeBasert på 4076 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Costa Adeje, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Totalt 226 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påBe Live Experience la Niña er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Dette er et økovennlig hotell. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant eiendommens mange helse- og wellnessfasiliteter. , Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. og Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av tjenestene til Be Live Experience la Niña kan koste ekstra.

  Se mer
 • Blue Sea Interpalace
  Frakr759Per natt

  Blue Sea Interpalacestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño 21 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1175 anmeldelser fra reisendeBasert på 1175 anmeldelser fra reisende

  Omgitt av et unikt, naturlig miljø er dette hotellet plassert i et boligområde i La Paz, i Puerto de la Cruz, og det tilbyr en behagelig atmosfære som kombinerer ro og moro. Hotellet er kun 1,5 km fra sentrum av byen, stranden og de naturlige bassengene i elven. Dette hotellet har tropiske hager, en lobby med 24-timers resepsjon, et spillerom og en TV-stue. Yngre gjester vil nyte barneklubben. Det finnes en bar og en restaurant, og gjester vil sette pris på konferansefasilitene, trådløst internet og vaskeritjeneste (alle med ekstra gebyr).

  Se mer
 • Palm Beach Club
  Frakr957Per natt

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 937 anmeldelser fra reisendeBasert på 937 anmeldelser fra reisende

  Dette miljøvennlige hotellet er koblet sammen med kjøpesenteret Gateway Theatre. Hotellet ligger rundt 10 km fra Mount Edgecombe og rundt 18 km fra King Shaka internasjonale flyplass. Gjestene kan slappe av i de behagelige, velutstyrte rommene og bruke romservicen om de måtte ønske. Bygningen er omgitt av en "grønn flate" som karakteriserer det tilkoblede Gateway og beskytter bassenget og baren på taket fra lyden og forurensingen fra den travle gaten nedenfor. Restauranten på stedet har minimalistisk innredning og gjester kan nyte en buffé i bistrostil.

  Se mer
 • The Suites at Beverly Hills
  Frakr763Per natt

  The Suites at Beverly Hillsstars

  Los Cristianos, Tenerife , Calle rodeo 9 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 836 anmeldelser fra reisendeBasert på 836 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-leiligheten er i Los Cristianos. Reisende vil finne de viktigste underholdningsstedene 3. 0 kilometer unna. Innen 1. 0 kilometer vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. The Suites at Beverly Hills består av totalt 242 soverom. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. The Suites at Beverly Hills tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. The Suites at Beverly Hills kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  190  Hoteller i Tenerife
Side  1  av  19
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Tenerife er den største av Spanias Kanariøyene, et sted av utemmet natur som er ideell for alle som leter etter en god tid. Den ligger i Atlanterhavet, i nærheten av den afrikanske kysten. Hovedstaden på øya er Santa Cruz de Tenerife, på det østlige punktet. Sørsiden av øya er området som er mest populært blant ungdom. Denne regionen har et behagelig klima og en sommer som ser ut til å vare hele året. Puerto de La Cruz er byen som tiltrekker et stort antall familier. Den nordlige delen har de største grønne områder og spansk kultur som kan oppleves der i all sin prakt. Mot midten av øya kan du finne en viktig vulkan kalt El Teide, en av de høyeste i landet. Mange turer har blitt utført for å besøke den og se krateret. Å reise rundt landet også et skue verdt å nyte, på grunn av de fantastiske landskapene og fjellene. Det finnes ulike fritidsparker som Loro Parque Zoo (Papegøyeparken), en omfattende dyrevernorganisasjon. Det er også Parque de la Jungla, med sitt vakre fuglreservat. Tenerife har alt du trenger for å oppleve en flott ferie!

Interessepunkter

Mest populære soner i Tenerife

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Palm Beach Club
  Palm Beach Club
  3,9/5

  Kjempe god mat! Super beliggenhet i nærheten av strand, butikker og restauranter. Kjempeflott utsikt fra balkongen! Bra bassengområdet. Kjempeflott strand! Koselig personalet.

  Linda
  Hotelopia-kunde, 05/03/2017

  Frakr957Se mer

 • Parque de las Americas
  Parque de las Americas
  3,8/5

  Vi ble hyggelig overrasket over endringene på hotellet. Etter reparasjon ser alt helt annerledes ut. Rent, moderne, koselig! :)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 18/10/2017

  Frakr612Se mer

 • Miramar
  Miramar
  3,2/5

  Det var svært dårlig med hoteller på stedet da vi bestilte på veldig kort varsel. Vet ikke helt om det kan betegnes som positivt, men vi fikk ihvertfall rom. Frokosten var ok.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/02/2017

  Frakr488Se mer