Hoteller i Menorca

Finn på kart
Hoteller i Menorca

MenorcaFra  kr215

Anbefalte hoteller Menorca

 • Club Hotel Aguamarina
  Frakr533Per natt

  Club Hotel Aguamarinastars

  Arenal d-en Castell, Menorca , Avenida d’es passarell, urb. arenal d’en castell s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2760 anmeldelser fra reisendeBasert på 2760 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger fantastisk til på nordsiden av øyen, i Arenal d'en Castell-bukten, og har direkte adgang til den lokale sandstranden. Her finner hotellets gjester flere shoppingområder, barer og restauranter, alt på resortets område. Man kan ta seg til Mahon i bil, omtrent 20 kilometer unna. Dette er et vakkert sted hvor man får mulighet til å koble ut og slippe hverdagens jag og mas.

  Se mer
 • Club Ciudadela
  Frakr457Per natt

  Club Ciudadelastars

  Calan Bosch, Menorca , Calle del tenis, urb. son xoriguer s/n - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 81 anmeldelser fra reisendeBasert på 81 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte VR-leiligheten ligger i Calan Bosch, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. De 40 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2014. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Club Ciudadela opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Club Ciudadela. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. og Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Casas del Lago Hotel & Beach Club
  Frakr533Per natt

  Casas del Lago Hotel & Beach Clubstars

  Calan Bosch, Menorca , Via circunvalacio´n 5 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 655 anmeldelser fra reisendeBasert på 655 anmeldelser fra reisende

  Dette er et luksushotell i Cala'n Bosch sørvest på Menorca, og fra eiendommen har man uovertruffen utsikt over marinaen. Hotellområdet ligger ikke mer enn hundre meter fra stranden i Cala'n Bosch og kan skilte med utendørs svømmebasseng, avslapningssone og terrasse. Hotellet passer perfekt for den som ønsker å hvile og koble av på ferie. Alle suitene og de andre typene innkvartering er lyse og inneholder alle moderne fasiliteter som er nødvendig for et komfortabelt opphold, som lufteanlegg, TV, kjøkkenområde og balkong eller terrasse. Hotellets strandklubb serverer småmat, og i spiseområdet kan gjestene nyte en deilig frokostbuffé og få en god start på dagen. Like ved finner man attpåtil et lite supermarked, og resepsjonen er åpen hele dagen. Man trenger heller ikke gå mer enn åtti meter for å finne en restaurant som serverer ulike retter.

  Se mer
 • Paradise Club & Spa
  Frakr1.259Per natt

  Paradise Club & Spastars

  Calan Bosch, Menorca , Adva circunvalacion s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1984 anmeldelser fra reisendeBasert på 1984 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1999. Hotell ble oppusset i 2004. Eiendommen består av 190 rom. Eiendommen består av 147 leiligheter, 43 studio og 4 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr bilutleie. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Marina Parc
  Frakr606Per natt

  Marina Parcstars

  Arenal d-en Castell, Menorca , La marina s/n s/n - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1523 anmeldelser fra reisendeBasert på 1523 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne komfortable VR-resorten i Arenal d'en Castell. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 800 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 450 meter fra eiendommen. Det finnes totalt 190 rom på stedet. Denne eiendommen ble sist renovert i 2016. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på overnattingsstedets fellesområder. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. , Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på eiendommen. , En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. og Etter en lang på jobb eller sightseeing kan besøkende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Castell Sol
  Frakr285Per natt

  Castell Solstars

  Arenal d-en Castell, Menorca , Sol, parcela h2, urb. arenal d´en castell h2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 110 anmeldelser fra reisendeBasert på 110 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne koselige VR-leiligheten i Arenal d'en Castell. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Totalt 42 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Castell Sol. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1988. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Castell Sol er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på Castell Sol.

  Se mer
 • TRH Tirant Playa
  Frakr316Per natt

  TRH Tirant Playastars

  Playas de Fornells, Menorca , Playas de fornells, carrer e s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 267 anmeldelser fra reisendeBasert på 267 anmeldelser fra reisende

  Leilighet ble bygget i 1998. Eiendommen består av 91 rom. Eiendommen består av 91 leiligheter. Dette flotte leilighetskomplekset er ideelt for grupper og familier. Leilighet tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Leilighet har full mobildekning. Leilighet tilbyr praktisk sykkelutleie.

  Se mer
 • Occidental Menorca
  Frakr733Per natt

  Occidental Menorcastars

  Punta Prima, Menorca , Mestral s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2797 anmeldelser fra reisendeBasert på 2797 anmeldelser fra reisende

  Dette storslåtte hotellet er ca. 300 m fra den nærmeste sandstranden. Gjester vil kunne finne et utvalg av shopping -og underholdningssteder, samt en rekke barer og restauranter i området som omgir hotellet. Offentlige transportforbindelser er like foran bygningen. Hotellet tilbyr service av høy kvalitet for en uforglemmelig ferie.

  Se mer
 • Sol Milanos Pinguinos
  Frakr620Per natt

  Sol Milanos Pinguinosstars

  Son Bou, Menorca , playa de son bou s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2435 anmeldelser fra reisendeBasert på 2435 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1973. Hotell ble oppusset i 2000. Eiendommen består av 597 rom. Eiendommen består av 60 enkeltrom og 517 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet.

  Se mer
 • Alta Galdana
  Frakr335Per natt

  Alta Galdanastars

  Cala Galdana, Menorca , Mirador - serpentona s/n - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 199 anmeldelser fra reisendeBasert på 199 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1989. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2004. Eiendommen består av 35 rom. Eiendommen består av 35 leiligheter. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  88  Hoteller i Menorca
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Menorca is one of the most important of the Spanish Balearic Islands. The island has some lovely Mediterranean scenery and it has managed to conserve its natural treasures well, with many nature reserves. In fact, in 1993 UNESCO declared the island a Biosphere Reserve. Among the most visited site in Menorca is the Albufera d'es Grau National Park, a paradise for migratory birds, fish, reptiles and many plant and animal species. However, Menorca is perhaps best known for its beaches. There are a large number, with one to suite everyone. There are broad, sandy beaches, hidden coves and the southern beaches, with white sand and turquoise water, which contrasts with the green of the pines along the shoreline. Menorca also has many museums: the Museum of Nature; the Menorca Museum, which tells the history of the island; the Ciutadella Municipal Museum, and many more. Menorca is a natural paradise for all the senses.

Interessepunkter

Mest populære soner i Menorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her