Hoteller i Menorca

Finn på kart
Hoteller i Menorca

MenorcaFra  kr233

Anbefalte hoteller Menorca

 • Club Hotel Aguamarina
  Frakr551Per natt

  Club Hotel Aguamarinastars

  Arenal d-en Castell, Menorca , Avenida d’es passarell, urb. arenal d’en castell s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2779 anmeldelser fra reisendeBasert på 2779 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger fantastisk til på nordsiden av øyen, i Arenal d'en Castell-bukten, og har direkte adgang til den lokale sandstranden. Her finner hotellets gjester flere shoppingområder, barer og restauranter, alt på resortets område. Man kan ta seg til Mahon i bil, omtrent 20 kilometer unna. Dette er et vakkert sted hvor man får mulighet til å koble ut og slippe hverdagens jag og mas.

  Se mer
 • Catalonia Mirador des Port
  Frakr586Per natt

  Catalonia Mirador des Portstars

  Mahon, Menorca , Vilanova 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 534 anmeldelser fra reisendeBasert på 534 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble oppusset i 2005. Eiendommen består av 73 rom. Eiendommen består av 73 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Det er en sykkelkjeller på området. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Skyline Menorca
  Frakr683Per natt

  Skyline Menorcastars

  Ciudadela, Menorca , San nicolas 171 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3 anmeldelser fra reisendeBasert på 3 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotell ble bygget i 1964. Leilighetshotell gjennomgikk renovering i 2016. Leilighetshotell har et tilbygg. Eiendommen har 5 tilbygg. Tilbygget består av 3 etasjer. Det finnes totalt 154 rom på stedet. Eiendommen består av 154 leiligheter. Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Leilighetshotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Leilighetshotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Leilighetshotell 's vakre hage. Leilighetshotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Leilighetshotell har full mobildekning. Leilighetshotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Leilighetshotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Leilighetshotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Hostal Restaurante La Isla S.L.
  Frakr290Per natt

  Hostal Restaurante La Isla S.L.stars

  Mahon, Menorca , Calle santa caterina 4 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 160 anmeldelser fra reisendeBasert på 160 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Mahon. Det finnes totalt 22 gjesteværelser på stedet. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Can Roca Nou
  Frakr617Per natt

  Can Roca Noustars

  Mahon, Menorca , Carmen 39 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 29 anmeldelser fra reisendeBasert på 29 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Mahon. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Hotellet er innen 6. 0 kilometer fra nærmeste strand. Can Roca Nou garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 5 gjesteværelser. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Can Roca Nou tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer.

  Se mer
 • Port Mahon
  Frakr956Per natt

  Port Mahonstars

  Mahon, Menorca , Avda. port de mahon s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 770 anmeldelser fra reisendeBasert på 770 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Mahon, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 21. 1 kilometer fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 6. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 82 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2007. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Port Mahon tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på Port Mahon. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Jume
  Frakr586Per natt

  Jumestars

  Mahon, Menorca , C/concepción 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 116 anmeldelser fra reisendeBasert på 116 anmeldelser fra reisende

  Herberge gjennomgikk renovering i 2008. Det finnes totalt 39 rom på stedet. Eiendommen består av 7 enkeltrom, 32 dobbeltrom og 1 handikapvennlig rom. Dette hostellet tilbyr en ideell kombinasjon av komfort og økonomi. Fellesområdene på Herberge er luftkondisjonerte. Herberge tilbyr 24-timers resepsjon. Herberge safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Herbergetilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Herberge tilbyr nøkkelavhentingsservice. Herberge har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av Herberge 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Herberge 's sykkelkjeller. Herberge har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Herberge.

  Se mer
 • San Miguel
  Frakr697Per natt

  San Miguelstars

  Mahon, Menorca , Comercio 26 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 195 anmeldelser fra reisendeBasert på 195 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Mahon. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Totalt 16 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. San Miguel gjennomgikk en renovasjon i 2015. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. San Miguel tilbyr ikke babysenger. Alle gjesteværelsene på San Miguel er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Can Faustino Relais Chateau
  Frakr2.772Per natt

  Can Faustino Relais Chateaustars

  Ciudadela, Menorca , San rafael 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 209 anmeldelser fra reisendeBasert på 209 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2014. Det finnes totalt 24 rom på stedet. Eiendommen består av 3 suiter, 1 handikapvennlig rom og 1 firemannsrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell er rullestolvennlig. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • CASA LADICO BOUTIQUE HOTEL
  Frakr1.220Per natt

  CASA LADICO BOUTIQUE HOTELstars

  Mahon, Menorca , Anuncivay, 26 26 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 34 anmeldelser fra reisendeBasert på 34 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totalrenovert i 2017. Eiendommen består av 14 rom. Eiendommen består av 13 dobbeltrom og 1 junior suite. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Hotell tilbyr bilutleie. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i Menorca
Side  1  av  3
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Menorca is one of the most important of the Spanish Balearic Islands. The island has some lovely Mediterranean scenery and it has managed to conserve its natural treasures well, with many nature reserves. In fact, in 1993 UNESCO declared the island a Biosphere Reserve. Among the most visited site in Menorca is the Albufera d'es Grau National Park, a paradise for migratory birds, fish, reptiles and many plant and animal species. However, Menorca is perhaps best known for its beaches. There are a large number, with one to suite everyone. There are broad, sandy beaches, hidden coves and the southern beaches, with white sand and turquoise water, which contrasts with the green of the pines along the shoreline. Menorca also has many museums: the Museum of Nature; the Menorca Museum, which tells the history of the island; the Ciutadella Municipal Museum, and many more. Menorca is a natural paradise for all the senses.

Interessepunkter

Mest populære soner i Menorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her