Hoteller i Mallorca

Finn på kart
Hoteller i Mallorca

MallorcaFra  kr183

Anbefalte hoteller Mallorca

 • HM Jaime III
  Frakr1.541Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Paseo mallorca 14b - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1910 anmeldelser fra reisendeBasert på 1910 anmeldelser fra reisende

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • BelleVue Club
  Frakr556Per natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 220 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7508 anmeldelser fra reisendeBasert på 7508 anmeldelser fra reisende

  Nordøst på den solfylte middelhavsøya Mallorca finner man denne populære ferieklubben, med en nydelig beliggenhet like ved sjøen og bare noen få skritt fra den fine sandstranden Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bukten. Et stort utvalg av restauranter, barer og butikker ligger i nærheten av hotellet, og Alcudia bysentrum, med sin romerske arkitektur og sine utgravninger, er lett å nå.

  Se mer
 • IBEROSTAR Jardin del Sol Suites
  Frakr2.459Per natt

  IBEROSTAR Jardin del Sol Suitesstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet de's far s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2016 anmeldelser fra reisendeBasert på 2016 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell gjennomgikk renovering i 2013. Det finnes totalt 261 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Araxa
  Frakr924Per natt

  Araxastars

  Palma sentrum, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 335 anmeldelser fra reisendeBasert på 335 anmeldelser fra reisende

  Denne eiendommen ligger i Son Armadams, i et rolig boligområde i Palma. Eiendommen ligger kun noen få minutters gange fra et utvalg attraksjoner, inkludert Castillo de Bellver, el Pueblo Español og el Paseo Maritimo. Eiendommen har et sjarmerende design og blander seg lett inn i sine sjarmerende omgivelser. Gjesterommene har en rolig atmosfære, og tilbyr det perfekte stedet hvor man kan slappe av og roe ned fullstendig. Dette enkle hotellet leverer sjarme og personlig service. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette sjarmerende hotellet.

  Se mer
 • Es Bolero
  Frakr899Per natt

  Es Bolerostars

  Cala dOr, Mallorca , Parc de la mar 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 113 anmeldelser fra reisendeBasert på 113 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1986. $hotel. getTypeHotel() ble totalrenovert i 2004. Det finnes totalt 46 rom på stedet. Eiendommen består av 31 leiligheter. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr848Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 587 anmeldelser fra reisendeBasert på 587 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • TRH Magaluf
  Frakr585Per natt

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 878 anmeldelser fra reisendeBasert på 878 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet som kun er for voksne har et utendørsbasseng i lagunestil, det ligger i en åsside og tilbyr en utmerket utsikt over Middelhavet. Sandstranden kan nås i løpet av bare 2 minutter, de utallige barer, restauranter og butikker i Magaluf er en kort spasertur unna. Sentrum av øyas hovedstad Palma kan nås i løpet av en 15 minutters kjøretur, og den internasjonale flyplassen er 25 km unna.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr772Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 374 anmeldelser fra reisendeBasert på 374 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Catalonia Majorica
  Frakr1.367Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 97 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1431 anmeldelser fra reisendeBasert på 1431 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • Mirador
  Frakr182Per natt

  Miradorstars

  Palma sentrum, Mallorca , Paseo maritimo 10 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 522 anmeldelser fra reisendeBasert på 522 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1960. Hotell ble totaloppusset i 2009. Det finnes totalt 87 rom på stedet. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 69 dobbeltrom og 6 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  501  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  51
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Den største av de spanske balearene er øya Mallorca. Det er en av landets viktigste turistmål. Mallorca har mange naturattraksjoner, inkludert de Tramontana fjellene i nordvest på øya, med sine imponerende klipper, og noen flotte strendene på kysten. I sentrum av øya er et stort område som er kjent som den sentrale sletten og hovedstaden Palma de Mallorca, i vest av dette, på bukta med samme navn. Mallorca er hjem til både vakker natur og det livlige kosmopolitiske byliv av sin hovedstad. Utelivet presenterer en rekke alternativer, inkludert barer, nattklubber og restauranter, og så kjedsomhet er en umulighet. Øya er et sted som kan nytes hele året. Om sommeren er strendene tilbyr muligheten til å gå dykking og seiling, mens høsten og vinteren fjellene og skogen tilby noen gode turer for de som liker trekking. Mallorca venter på deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Mallorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Iris
  Iris
  3,7/5

  Bra pris nær strand og alt annet. Vi er veldig fornøyd med hotel og personal som er veldig hyggelig og dyktig, vi liker også airkondistion som fungerer bra og renhold 7 dager i uker👍🏻. Personal er hj ...

  Andy Tuan
  Hotelopia-kunde, 19/08/2017

  Frakr54Se mer

 • Eden Nord
  Eden Nord
  3,4/5

  Bra lokasjon og vennlig

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 11/08/2017

  Frakr114Se mer

 • Eix Lagotel Apartamentos
  Eix Lagotel Apartamentos
  3,9/5

  - Great for kids - Walking distance (10 mins) to the beach

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 11/07/2017

  Frakr84Se mer