Hoteller i Mallorca

Finn på kart
Hoteller i Mallorca

MallorcaFra  kr218

Anbefalte hoteller Mallorca

 • Sol Naixent-Bonaire
  Frakr305Per natt

  Sol Naixent-Bonairestars

  Cala dOr, Mallorca , De sa sitge 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2 anmeldelser fra reisendeBasert på 2 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten ligger i Cala d'Or, og er spesielt utformet for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Totalt 54 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2001. Både forretningsreisende og ferierende kommer til å sette pris på stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Sol Naixent-Bonaire ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kan kose seg med stedets underholdningstilbud.

  Se mer
 • Catalonia Majorica
  Frakr738Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 100 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1643 anmeldelser fra reisendeBasert på 1643 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • Araxa
  Frakr732Per natt

  Araxastars

  Palma sentrum, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 372 anmeldelser fra reisendeBasert på 372 anmeldelser fra reisende

  Denne eiendommen ligger i Son Armadams, i et rolig boligområde i Palma. Eiendommen ligger kun noen få minutters gange fra et utvalg attraksjoner, inkludert Castillo de Bellver, el Pueblo Español og el Paseo Maritimo. Eiendommen har et sjarmerende design og blander seg lett inn i sine sjarmerende omgivelser. Gjesterommene har en rolig atmosfære, og tilbyr det perfekte stedet hvor man kan slappe av og roe ned fullstendig. Dette enkle hotellet leverer sjarme og personlig service. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette sjarmerende hotellet.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr874Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 413 anmeldelser fra reisendeBasert på 413 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Almudaina
  Frakr1.299Per natt

  Almudainastars

  Palma sentrum, Mallorca , avda. jaime iii 9 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1026 anmeldelser fra reisendeBasert på 1026 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i det kommersielle og kulturelle sentrum av Palma de Mallorca. Det er en bussholdeplass i nabolaget. Son Sant Joan flyplass ligger rundt 15 km unna. Fergekaien ligger rundt 5 km unna. Det er en golfbane i området, rundt 5 km fra hotellet. Hotellet har komplett klimaanlegg og består av en 8-etasjes hovedbygning med totalt 77 rom. I tillegg til den luftkondisjonerte lobbyen har hotellet også et TV-rom, en konferansesal med plass til inntil 57 personer, et lagerrom og en sykkelkjeller. Romservice og vaskeritjeneste er også tilgjengelig. Boenhetene er utstyrt med eget bad, TV, klimaanlegg, sentralvarme og safe til leie. Alle rommene har tregulv og -møbler og ble renovert i 2007. Noen rom har trådløs LAN internettilgang for bærbare PC-er. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Frakr795Per natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol 7 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 87 anmeldelser fra reisendeBasert på 87 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-leiligheten ligger i Cala Millor. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra VR-leiligheten. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra eiendommen. Totalt 101 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble oppusset 2005. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Alle som bor her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Marins Cala Nau er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Denne eiendommen tillater små kjæledyr. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Marins Cala Nau. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr1.198Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Paseo mallorca 14b - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • Isla Mallorca & Spa
  Frakr824Per natt

  Isla Mallorca & Spastars

  Palma sentrum, Mallorca , Pilar juncosa 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1705 anmeldelser fra reisendeBasert på 1705 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og elegante hotellet ligger svært nær den berømte Paseo Maritimo, rundt 15 minutters gange unna, og gir de besøkende en fantastisk utsikt over havnen. Sentrum av Palma er også innen gangavstand, og der finner man en rekke butikker og underholdningssteder. De nærmeste strendene er lette å nå med offentlig transport eller bil. Dette er et flott sted for gjester som ønsker å tilbringe ferien litt mer sentralt.

  Se mer
 • HM Ayron Park
  Frakr711Per natt

  HM Ayron Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Trasimeno 7 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 128 anmeldelser fra reisendeBasert på 128 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Playa de Palma. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 16. 0 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet rommer 190 koselige soverom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2002. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. HM Ayron Park ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på HM Ayron Park.

  Se mer
 • Amazonas
  Frakr475Per natt

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , San bartolome 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 264 anmeldelser fra reisendeBasert på 264 anmeldelser fra reisende

  Rett foran Arenal Yachtklubb ligger hotellet Amazonas, bare 350 meter fra stranden i Playa de Palma. En perlerekke av restauranter, shopping, barer, nattklubber og offentlige transportmuligheter ligger i hotellets umiddelbare nærhet. På hotellet finnes et stort basseng og hager, mens andre fasiliteter inkluderer kafé, bar, TV-rom, restaurant og internetterminal.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  352  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Den største av de spanske balearene er øya Mallorca. Det er en av landets viktigste turistmål. Mallorca har mange naturattraksjoner, inkludert de Tramontana fjellene i nordvest på øya, med sine imponerende klipper, og noen flotte strendene på kysten. I sentrum av øya er et stort område som er kjent som den sentrale sletten og hovedstaden Palma de Mallorca, i vest av dette, på bukta med samme navn. Mallorca er hjem til både vakker natur og det livlige kosmopolitiske byliv av sin hovedstad. Utelivet presenterer en rekke alternativer, inkludert barer, nattklubber og restauranter, og så kjedsomhet er en umulighet. Øya er et sted som kan nytes hele året. Om sommeren er strendene tilbyr muligheten til å gå dykking og seiling, mens høsten og vinteren fjellene og skogen tilby noen gode turer for de som liker trekking. Mallorca venter på deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Mallorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Eix Lagotel Apartamentos
  Eix Lagotel Apartamentos
  3,9/5

  - Great for kids - Walking distance (10 mins) to the beach

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 11/07/2017

  Frakr457Se mer

 • TRH Jardin del Mar
  TRH Jardin del Mar
  3,6/5

  Grei basseng, men folk okkuperer solsengene ved å legge håndklær og lar de ligge hele dagen. Overnatting til grei pris, men velger å ikke bo her igjen.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/06/2017

  Frakr440Se mer

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr541Se mer