Hoteller i Mallorca

Finn på kart
Hoteller i Mallorca

MallorcaFra  kr257

Anbefalte hoteller Mallorca

 • Catalonia Majorica
  Frakr679Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 99 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1603 anmeldelser fra reisendeBasert på 1603 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr1.191Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Paseo mallorca 14b - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr945Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 964 anmeldelser fra reisendeBasert på 964 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra hotellet. Reisende kan nå offentlige transportforbindelser 1. 6 kilometer unna. Eiendommen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Totalt antall soverom er 40. Denne eiendommen ble konstruert i 2012. HM Balanguera sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr HM Balanguera et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Noen av tjenestene til HM Balanguera kan koste ekstra.

  Se mer
 • Palma Bay
  Frakr467Per natt

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Bartolome calafell 23 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 140 Synspunkter

  Dette populære feriehotellet ligger i en rolig del av El Arenal med mer enn 23 000 m2 med bassenger og hageområder, bare 350 m fra den berømte sandstranden. De berømte barene, nattklubbene, restaurantene og butikkene i området ligger bare en kort spasertur unna, og i umiddelbar nærhet finner man også byen Palma med sine restauranter, elegante butikker og museer. Den internasjonale flyplassen kan nås i løpet av få minutter.

  Se mer
 • Araxa
  Frakr823Per natt

  Araxastars

  Palma sentrum, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 370 anmeldelser fra reisendeBasert på 370 anmeldelser fra reisende

  Denne eiendommen ligger i Son Armadams, i et rolig boligområde i Palma. Eiendommen ligger kun noen få minutters gange fra et utvalg attraksjoner, inkludert Castillo de Bellver, el Pueblo Español og el Paseo Maritimo. Eiendommen har et sjarmerende design og blander seg lett inn i sine sjarmerende omgivelser. Gjesterommene har en rolig atmosfære, og tilbyr det perfekte stedet hvor man kan slappe av og roe ned fullstendig. Dette enkle hotellet leverer sjarme og personlig service. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette sjarmerende hotellet.

  Se mer
 • Amic Horizonte
  Frakr478Per natt

  Amic Horizontestars

  Palma sentrum, Mallorca , Calle vista alegre 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 922 anmeldelser fra reisendeBasert på 922 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige hotellet ligger i det rolige boligområdet Bonanova og har en spektakulær utsikt over Palma, Palma-bukten, havnen og det åpne havet. Det unike Bellver-slottet med sin vakre skog ligger bare et lite stykke unna, og man trenger bare å gå noen få skritt for å komme til Porto Pi-kjøpesenteret med sine mange butikker, restauranter og kinoer. Palma sentrum kan enkelt nås med buss. Hotellet har en panoramisk terrasse med utendørs svømmebasseng, to restauranter og to barer.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr782Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 405 anmeldelser fra reisendeBasert på 405 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Mirador
  Frakr966Per natt

  Miradorstars

  Palma sentrum, Mallorca , Paseo maritimo 10 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 548 anmeldelser fra reisendeBasert på 548 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 87 gjesteværelser på Mirador. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2009. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Mirador. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Mirador. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Mirador kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • BQ Augusta
  Frakr784Per natt

  BQ Augustastars

  Palma sentrum, Mallorca , Corb mari 22 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 475 anmeldelser fra reisendeBasert på 475 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 6. 3 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 3 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Totalt 74 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på BQ Augusta. Dette hotellet ble oppusset i 2014. BQ Augusta sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på BQ Augusta. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. , Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. og Alle de overnattende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marins Playa
  Frakr686Per natt

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Na llambies 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er plassert i Cala Millor, midt i et imponerende naturlandskap på Mallorca. Denne luksusresorten ligger kun få skritt fra en uberørt sandstrand, og dekker behovene til selv de mest kresne gjestene. Dette gjør det til en utmerket destinasjon for familieferier eller en romantisk utflukt, samt for idrettsgrupper og forretningsgjester. Palma de Mallorca internasjonale flyplass er kun 71 kilometer unna denne storslåtte eiendommen. Strandhotellet tilbyr en kombinasjon av delikat innredete rom og suiter. Alle gjesterommene har beroligende fargetoner og koselige møbler, noe som garanterer en god natts søvn. Besøkende har muligheten til å oppleve utsøkte spesialiteter innen lokale og internasjonale retter. På varme dager kan gjestene ta seg en forfriskende dukkert i utendørsbassenget, eller nyte en forfriskende drink i stedets koselige bar.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  217  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  22
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Den største av de spanske balearene er øya Mallorca. Det er en av landets viktigste turistmål. Mallorca har mange naturattraksjoner, inkludert de Tramontana fjellene i nordvest på øya, med sine imponerende klipper, og noen flotte strendene på kysten. I sentrum av øya er et stort område som er kjent som den sentrale sletten og hovedstaden Palma de Mallorca, i vest av dette, på bukta med samme navn. Mallorca er hjem til både vakker natur og det livlige kosmopolitiske byliv av sin hovedstad. Utelivet presenterer en rekke alternativer, inkludert barer, nattklubber og restauranter, og så kjedsomhet er en umulighet. Øya er et sted som kan nytes hele året. Om sommeren er strendene tilbyr muligheten til å gå dykking og seiling, mens høsten og vinteren fjellene og skogen tilby noen gode turer for de som liker trekking. Mallorca venter på deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Mallorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler