Hoteller i Mallorca

Finn på kart
Hoteller i Mallorca

MallorcaFra  kr205

Anbefalte hoteller Mallorca

 • HM Jaime III
  Frakr1.836Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Mallorca 14b - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1902 anmeldelser fra reisendeBasert på 1902 anmeldelser fra reisende

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • BelleVue Club
  Frakr976Per natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 218 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7435 anmeldelser fra reisendeBasert på 7435 anmeldelser fra reisende

  Nordøst på den solfylte middelhavsøya Mallorca finner man denne populære ferieklubben, med en nydelig beliggenhet like ved sjøen og bare noen få skritt fra den fine sandstranden Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bukten. Et stort utvalg av restauranter, barer og butikker ligger i nærheten av hotellet, og Alcudia bysentrum, med sin romerske arkitektur og sine utgravninger, er lett å nå.

  Se mer
 • Es Bolero
  Frakr1.334Per natt

  Es Bolerostars

  Cala dOr, Mallorca , Parc de la mar 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 111 anmeldelser fra reisendeBasert på 111 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1986. $hotel. getTypeHotel() ble totalrenovert i 2004. Det finnes totalt 46 rom på stedet. Eiendommen består av 31 leiligheter. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr1.021Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 582 anmeldelser fra reisendeBasert på 582 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr1.140Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 884 anmeldelser fra reisendeBasert på 884 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Eiendommen består av 40 rom. Eiendommen består av 5 enkeltrom, 33 dobbeltrom, 1 junior suite og 1 superior rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Se mer
 • TRH Magaluf
  Frakr1.137Per natt

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 872 anmeldelser fra reisendeBasert på 872 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet som kun er for voksne har et utendørsbasseng i lagunestil, det ligger i en åsside og tilbyr en utmerket utsikt over Middelhavet. Sandstranden kan nås i løpet av bare 2 minutter, de utallige barer, restauranter og butikker i Magaluf er en kort spasertur unna. Sentrum av øyas hovedstad Palma kan nås i løpet av en 15 minutters kjøretur, og den internasjonale flyplassen er 25 km unna.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr1.179Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Marques de la senia, 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 374 anmeldelser fra reisendeBasert på 374 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Catalonia Majorica
  Frakr325Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 97 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1413 anmeldelser fra reisendeBasert på 1413 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • Mirador
  Frakr1.404Per natt

  Miradorstars

  Palma sentrum, Mallorca , Paseo maritimo 10 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 521 anmeldelser fra reisendeBasert på 521 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1960. Hotell ble totalrenovert i 2009. Det finnes totalt 87 rom på stedet. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 69 dobbeltrom og 6 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • NH Ciudad de Mallorca
  Frakr1.363Per natt

  NH Ciudad de Mallorcastars

  Palma sentrum, Mallorca , Fco. vidal sureda 24 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 384 anmeldelser fra reisendeBasert på 384 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1962. Hotell gjennomgikk renovering i 2005. Det finnes totalt 58 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  604  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  61
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Den største av de spanske balearene er øya Mallorca. Det er en av landets viktigste turistmål. Mallorca har mange naturattraksjoner, inkludert de Tramontana fjellene i nordvest på øya, med sine imponerende klipper, og noen flotte strendene på kysten. I sentrum av øya er et stort område som er kjent som den sentrale sletten og hovedstaden Palma de Mallorca, i vest av dette, på bukta med samme navn. Mallorca er hjem til både vakker natur og det livlige kosmopolitiske byliv av sin hovedstad. Utelivet presenterer en rekke alternativer, inkludert barer, nattklubber og restauranter, og så kjedsomhet er en umulighet. Øya er et sted som kan nytes hele året. Om sommeren er strendene tilbyr muligheten til å gå dykking og seiling, mens høsten og vinteren fjellene og skogen tilby noen gode turer for de som liker trekking. Mallorca venter på deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Mallorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • TRH Jardin del Mar
  TRH Jardin del Mar
  3,6/5

  Grei basseng, men folk okkuperer solsengene ved å legge håndklær og lar de ligge hele dagen. Overnatting til grei pris, men velger å ikke bo her igjen.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/06/2017

  Frakr128Se mer

 • Calma
  Calma
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr171Se mer