Hoteller i Malaga

Finn på kart
Hoteller i Malaga

MalagaFra  kr326

Anbefalte hoteller Malaga

 • Soho Bahía Málaga
  Frakr786Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 221 anmeldelser fra reisendeBasert på 221 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • Soho Los Naranjos
  Frakr533Per natt

  Soho Los Naranjosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 1000 meter. Eiendommen består av totalt 41 rom. Dette hotellet ble oppusset i 2008. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Noen av tjenestene til Soho Los Naranjos kan koste ekstra.

  Se mer
 • Barcelo Malaga
  Frakr1.007Per natt

  Barcelo Malagastars

  Malaga by, Malaga , Estación vialia maria zambrano c/ héroe de sostoa, 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 124 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3147 anmeldelser fra reisendeBasert på 3147 anmeldelser fra reisende

  Det eksklusive designhotellet Barceló Malaga har en perfekt beliggenhet, like ved og med direkte tilgang til AVE-jernbanestasjonen, som gir enkel tilgang til flyplassen. Det ligger mellom den pittoreske gamlebyen og strandpromenaden, begge kun en kort spasertur unna. Messeområdet, "La Rosaleda" fotballstadion, Picasso-museet, katedralen og andre attraksjoner ligger innen gangavstand. Hotellet er et av de beste designerhotellene i Spania og har en stor sklie i rustfritt stål fra andre etasje til cocktailbaren B-Lounge. De flott innredede rommene er moderne og komfortable, med klimaanlegg, gratis trådløst Internett og satellitt-TV med plasmaskjerm. Dessuten er det et av de beste forretningshotellene i verden med sitt 1500 kvm store toppmoderne konferansesenter med plass til inntil 1200 personer. Man kan trene i treningsrommet, slappe av i badstuen eller smake på herlige og sunne retter i hotellets gourmetrestaurant. Det er et ideelt valg både for forretningsreisende og turister.

  Se mer
 • Vincci Malaga
  Frakr1.162Per natt

  Vincci Malagastars

  Malaga by, Malaga , Pacifico 44 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1040 anmeldelser fra reisendeBasert på 1040 anmeldelser fra reisende

  Vincci Malaga er et byhotell med moderne struktur beliggende svært nær den lokale stranden, rett ved bypromenaden. Det ligger praktisk til slik at gjester kan nyte lett tilgang til sentrum, som kan nås med offentlig transport. Hovedtogstasjonen er omtrent 2 km unna og flyplassen er rundt 5 km fra hotellet. Kongressenteret er rundt 3 km unna. Dette flotte forretningshotellet har moderne og komfortable rom som inkluderer oppdaterte fasiliteter. Det har fantastiske fritids- og forretningsfasiliteter for å imøtekomme ønskene til alle typer gjester.

  Se mer
 • Itaca Malaga
  Frakr893Per natt

  Itaca Malagastars

  Malaga by, Malaga , Fajardo (esquina compañía) 1-3 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 398 anmeldelser fra reisendeBasert på 398 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i hjertet av den historiske området av Malaga. Hotellet ligger i kort avstand fra et utvalg av attraksjoner i byen, kun 100 meter fra Constitution Square og 400 meter fra Malaga-katedralen. Hotellet ligger med utsikt over Thyssen-museet og kun en kort spasertur unna Picasso-museet og Calle Larios. Hotellet ligger praktisk til kun 10 km fra Malaga flyplass. Dette moderne hotellet legger til en dose moderne stil i sine omgivelser. Gjesterommene er smakfullt innredete og tilbyr forfriskende omgivelser hvor man kan jobbe og slappe av på komfortabelt vis. Gjestene kan nyte et utvalg av utmerkede fasiliteter på dette hotellet og er garantert et uforglemmelig opphold.

  Se mer
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  Frakr1.079Per natt

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malaga by, Malaga , Cordoba 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 207 anmeldelser fra reisendeBasert på 207 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Malaga. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra hotellet. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. De 28 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2014. Hotel Soho Boutique Malaga tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Besøkende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Vincci Seleccion Posada del Patio
  Frakr1.641Per natt

  Vincci Seleccion Posada del PatiostarsGreenProgram Icon

  Malaga by, Malaga , Pasillo santa isabel 7 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1607 anmeldelser fra reisendeBasert på 1607 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i det historiske sentrum av Malaga, er det stilige Vincci Seleccion Posada del Patio en ekte edelsten blant hotellene i byen. Det har et elegant, moderne design og det inneholder en vidunderlig takterrasse med tregulv og fantastisk basseng samt spektakulær utsikt over byen i tillegg til en utstilling av historiske gjenstander, som for eksempel levninger etter de antikke romerske og arabiske bymurene. Attraksjoner som Barokk-katedralen eller Picasso-museet er kun noen få skritt unna. Dette hotellet er et ideelt valg for å utforske den vakre byen Malaga.

  Se mer
 • MS Maestranza Málaga
  Frakr1.016Per natt

  MS Maestranza Málagastars

  Malaga by, Malaga , Avda. cánovas del castillo 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 955 anmeldelser fra reisendeBasert på 955 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1966. Hotell ble totaloppusset i 2004. Eiendommen består av 91 rom. Eiendommen består av 3 enkeltrom, 71 dobbeltrom og 17 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Room Mate Larios
  Frakr1.486Per natt

  Room Mate Lariosstars

  Malaga by, Malaga , Marques de larios 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1114 anmeldelser fra reisendeBasert på 1114 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Calle Larios midt i sentrum av byen og har en fremragende service. En kilometer unna ligger både buss- og jernbanestasjonen og det er 10 kilometer til lufthavnen i Malaga. Hotellet har 41 rom og inkluderer fasiliteter som døgnåpen check-out service, safe, heis, kafé, bar, restaurant, internett, konferansemuligheter, vaskeri og parkering. Rommene har telefon, TV, radio, internettadgang, minibar, aircondition, sentralvarme og safe. Et ukentlig underholdningsprogram inkluderer jazz- og flamencobegivenheter, kunstutstillinger, DJ-kvelder og vin- og matsmaking. Arrangementene finner sted i restauranten, i bistroen og i terrassebaren om sommeren. Frokosten serveres som buffé.

  Se mer
 • Salles Hotel Malaga Centro
  Frakr1.069Per natt

  Salles Hotel Malaga Centrostars

  Malaga by, Malaga , Marmoles 6 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 69 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1299 anmeldelser fra reisendeBasert på 1299 anmeldelser fra reisende

  Malaga Centro er et førsteklasses hotell, perfekt plassert i hjertet av Malaga og i umiddelbar nærhet til byens turistsentrum med et bredt utvalg av kultur- og fritidstilbud. Som gjest finner du offentlige transportmuligheter i gangavstand. Dette luksuriøse hotellet tilbyr store og luftige rom, alle elegant innredet, og utmerkede innen- og utendørsfasiliteter som takterrasse med svømmebasseng. Her får en profesjonell, men samtidig personlig, velkomst og hotellet passer derfor perfekt til både ferierende og jobbreisende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  95  Hoteller i Malaga
Side  1  av  10
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Malaga is a city in Spain’s southern region of Andalusia, which ends at the Straits of Gibraltar. The city is part of the world-famous Costa del Sol. Two important rivers go through the Malaga region, the Guadalmedina and the Guadalhorce. It is an area that is blessed with excellent beaches, a beautiful hilly landscape, a rich and varies cultural and historical heritage and a first rate tourism infrastructure. From the castle on Mount Gibralfaro you get a spectacular view of Malaga Bay. At the foot of Gibralfaro is the Alcazaba, a palace and fortress that was built by the Islamic Nazarí. You can also visit the roman theatre, the Cathedral of the Incarnation, the Episcopal Palace and the old Moorish Alameda quarter, which is where you will find the famous Antigua Casa del Guardia tavern, where delicious regional wines are always available to sample. Marqués de Larios Street goes from the Plaza Mayor, also known as Plaza de la Constitución, to Malaga’s port, passing by many points of interest. Go for a stroll in the botanical gardens next to the port, which has plants and trees from all over the world. You should also visit the Picasso Museum, the painter’s family home, the Centre of Contemporary Art, the Museum and Fine Arts and many other interesting attractions. You will also be able to play all kinds of sports in the city’s popular beaches, such as La Malagueta, Pedregalejo and San Andrés, and spend a relaxing time at country retreats like Guadalmar and Campo de Golf. Visit Malaga!

Interessepunkter

Mest populære soner i Malaga

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her