Hoteller i Malaga

Finn på kart
Hoteller i Malaga

MalagaFra  kr310

Anbefalte hoteller Malaga

 • Soho Bahía Málaga
  Frakr628Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 226 anmeldelser fra reisendeBasert på 226 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • Soho Los Naranjos
  Frakr533Per natt

  Soho Los Naranjosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 143 anmeldelser fra reisendeBasert på 143 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 1000 meter. Eiendommen består av totalt 41 rom. Dette hotellet ble oppusset i 2008. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Noen av tjenestene til Soho Los Naranjos kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  Frakr758Per natt

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malaga by, Malaga , Cordoba 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 215 anmeldelser fra reisendeBasert på 215 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Malaga. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra hotellet. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. De 28 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2014. Hotel Soho Boutique Malaga tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Besøkende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Barcelo Malaga
  Frakr1.007Per natt

  Barcelo Malagastars

  Malaga by, Malaga , Estación vialia maria zambrano c/ héroe de sostoa, 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 124 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3248 anmeldelser fra reisendeBasert på 3248 anmeldelser fra reisende

  Det eksklusive designhotellet Barceló Malaga har en perfekt beliggenhet, like ved og med direkte tilgang til AVE-jernbanestasjonen, som gir enkel tilgang til flyplassen. Det ligger mellom den pittoreske gamlebyen og strandpromenaden, begge kun en kort spasertur unna. Messeområdet, "La Rosaleda" fotballstadion, Picasso-museet, katedralen og andre attraksjoner ligger innen gangavstand. Hotellet er et av de beste designerhotellene i Spania og har en stor sklie i rustfritt stål fra andre etasje til cocktailbaren B-Lounge. De flott innredede rommene er moderne og komfortable, med klimaanlegg, gratis trådløst Internett og satellitt-TV med plasmaskjerm. Dessuten er det et av de beste forretningshotellene i verden med sitt 1500 kvm store toppmoderne konferansesenter med plass til inntil 1200 personer. Man kan trene i treningsrommet, slappe av i badstuen eller smake på herlige og sunne retter i hotellets gourmetrestaurant. Det er et ideelt valg både for forretningsreisende og turister.

  Se mer
 • NH Malaga
  Frakr915Per natt

  NH Malagastars

  Malaga by, Malaga , San jacinto 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1277 anmeldelser fra reisendeBasert på 1277 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Malaga. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 700 meter. De 133 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2008. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Atarazanas Malaga Boutique Hotel
  Frakr665Per natt

  Atarazanas Malaga Boutique Hotelstars

  Malaga by, Malaga , Atarazanas 19 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 82 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 795 anmeldelser fra reisendeBasert på 795 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 600 meter fra nærmeste strand. Totalt antall soverom er 38. Atarazanas Malaga Boutique Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2004. Atarazanas Malaga Boutique Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Atarazanas Malaga Boutique Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene påAtarazanas Malaga Boutique Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vincci Malaga
  Frakr884Per natt

  Vincci Malagastars

  Malaga by, Malaga , Pacifico 44 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1067 anmeldelser fra reisendeBasert på 1067 anmeldelser fra reisende

  Vincci Malaga er et byhotell med moderne struktur beliggende svært nær den lokale stranden, rett ved bypromenaden. Det ligger praktisk til slik at gjester kan nyte lett tilgang til sentrum, som kan nås med offentlig transport. Hovedtogstasjonen er omtrent 2 km unna og flyplassen er rundt 5 km fra hotellet. Kongressenteret er rundt 3 km unna. Dette flotte forretningshotellet har moderne og komfortable rom som inkluderer oppdaterte fasiliteter. Det har fantastiske fritids- og forretningsfasiliteter for å imøtekomme ønskene til alle typer gjester.

  Se mer
 • Itaca Malaga
  Frakr699Per natt

  Itaca Malagastars

  Malaga by, Malaga , Fajardo (esquina compañía) 1-3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 408 anmeldelser fra reisendeBasert på 408 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i hjertet av den historiske området av Malaga. Hotellet ligger i kort avstand fra et utvalg av attraksjoner i byen, kun 100 meter fra Constitution Square og 400 meter fra Malaga-katedralen. Hotellet ligger med utsikt over Thyssen-museet og kun en kort spasertur unna Picasso-museet og Calle Larios. Hotellet ligger praktisk til kun 10 km fra Malaga flyplass. Dette moderne hotellet legger til en dose moderne stil i sine omgivelser. Gjesterommene er smakfullt innredete og tilbyr forfriskende omgivelser hvor man kan jobbe og slappe av på komfortabelt vis. Gjestene kan nyte et utvalg av utmerkede fasiliteter på dette hotellet og er garantert et uforglemmelig opphold.

  Se mer
 • Posadas de España Malaga
  Frakr537Per natt

  Posadas de España Malagastars

  Malaga by, Malaga , Graham bell 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 252 anmeldelser fra reisendeBasert på 252 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 92 rom. Eiendommen består av 89 dobbeltrom og 3 junior suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Malaga Nostrum
  Frakr556Per natt

  Malaga Nostrumstars

  Malaga by, Malaga , Herman hesse 17 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 390 anmeldelser fra reisendeBasert på 390 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Malaga. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 2. 0 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. De 73 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Malaga Nostrum ble komplett oppusset i 2012. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Malaga Nostrum. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Malaga Nostrum legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. og Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  109  Hoteller i Malaga
Side  1  av  11
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Malaga is a city in Spain’s southern region of Andalusia, which ends at the Straits of Gibraltar. The city is part of the world-famous Costa del Sol. Two important rivers go through the Malaga region, the Guadalmedina and the Guadalhorce. It is an area that is blessed with excellent beaches, a beautiful hilly landscape, a rich and varies cultural and historical heritage and a first rate tourism infrastructure. From the castle on Mount Gibralfaro you get a spectacular view of Malaga Bay. At the foot of Gibralfaro is the Alcazaba, a palace and fortress that was built by the Islamic Nazarí. You can also visit the roman theatre, the Cathedral of the Incarnation, the Episcopal Palace and the old Moorish Alameda quarter, which is where you will find the famous Antigua Casa del Guardia tavern, where delicious regional wines are always available to sample. Marqués de Larios Street goes from the Plaza Mayor, also known as Plaza de la Constitución, to Malaga’s port, passing by many points of interest. Go for a stroll in the botanical gardens next to the port, which has plants and trees from all over the world. You should also visit the Picasso Museum, the painter’s family home, the Centre of Contemporary Art, the Museum and Fine Arts and many other interesting attractions. You will also be able to play all kinds of sports in the city’s popular beaches, such as La Malagueta, Pedregalejo and San Andrés, and spend a relaxing time at country retreats like Guadalmar and Campo de Golf. Visit Malaga!

Interessepunkter

Mest populære soner i Malaga

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her