Hoteller i Madrid

Finn på kart
Hoteller i Madrid

MadridFra  kr324

Anbefalte hoteller Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Frakr1.309Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1303 anmeldelser fra reisendeBasert på 1303 anmeldelser fra reisende

  Dette strålende byhotellet ligger fantastisk til i hjertet av Madrid, kun ti minutters gange fra berømte Puerta del Sol, og med enkel adgang til mange av byens attraksjoner. Herfra kan man utforske hovedstadens forretninger, underholdningssteder og restauranter, men man er også tett på offentlige transportmuligheter og adgang til andre områder av byen. Hotellet har en fabelaktig arkitektonisk stil og ønsker sine gjester velkommen i vakre omgivelser. Rommene er elegant utstyrt og er det ideelle sted for avslapping sist på dagen. Hotellet tilbyr også et bredt utvalg fritidsfasiliteter som vil tilfredsstille en hver type reisende.

  Se mer
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Frakr577Per natt
  2,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 271 anmeldelser fra reisendeBasert på 271 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget ligger i Gran Vía. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan nå offentlige transportforbindelser 4. 0 kilometer unna. De 22 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2009. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata). Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata). Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Axor Feria
  Frakr651Per natt

  Axor Feriastars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 261 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1565 anmeldelser fra reisendeBasert på 1565 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Barajas-Ifema. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Axor Feria består av totalt 285 rom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Axor Feria tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Axor Feria. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Axor Feria byr på et variert utvalg av spisested. Alle som bor her kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Complutense
  Frakr436Per natt

  Complutensestars

  Alcala de Henares, Madrid , Encomienda 9 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 20 anmeldelser fra reisendeBasert på 20 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Alcala de Henares. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Totalt 19 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Complutense. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kun små kjæledyr er tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Frakr455Per natt

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 815 anmeldelser fra reisendeBasert på 815 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger kun 10 minutters kjøring fra Madrid sentrum. Offentlige transportforbindelser ligger innen 50 meter fra hotellet, mens IFEMAs konferansesenter ligger rundt 10 km unna. Hotellet er velkjent for sin nærhet til Madrid-Barajas internasjonale flyplass, som er kun 5 minutters kjøring fra hotellet. Dette hotellet tilbyr et utvalg av fullt utstyrte gjesterom med alle nødvendige tjenester og fasiliteter for å garantere et virkelig behagelig opphold. Det tilbyr gratis shuttletjeneste 24 timer i døgnet for reisendes komfort. Frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag kan nytes fra à la carte-menyen.

  Se mer
 • Axor Barajas
  Frakr738Per natt

  Axor Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 77 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1454 anmeldelser fra reisendeBasert på 1454 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Barajas-Ifema, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Totalt antall rom er 217. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Axor Barajas tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Alle gjesteværelsene på Axor Barajas er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt påAxor Barajas. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Axor Barajas tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Kunder kan fråtse i den lekre maten som serveres på hotellet. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Senator Barajas
  Frakr708Per natt

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Galeon 27 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 94 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 267 anmeldelser fra reisendeBasert på 267 anmeldelser fra reisende

  Dette fremragende hotellet ligger utmerket til bare én kilometer fra Madrids lufthavn, Barajas. Hotellet tilbyr shuttleservice til og fra flyplassen, men gjestene kan også benytte seg av fremragende forbindelser til sentrum av betagende Madrid. Her kan et stort utvalg attraksjoner og severdigheter oppleves. Hotellet er en perfekt base for gjennomreisende på søken etter et avslappende sted å bo, for forretningsreisende eller for turister som gjerne vil bo med førsteklasses fasiliteter tett på sentrum. Hotellet har en moderne stil og ønsker gjestene velkommen inn i elegante omgivelser. Rommene er komfortabelt innredet og er et perfekt sted å tilbringe en natt før eller etter en lang flytur. Hotellet kan også tilby et sesongoppvarmet basseng og en lekker restaurant.

  Se mer
 • City House Florida Norte by Faranda
  Frakr721Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 218 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1626 anmeldelser fra reisendeBasert på 1626 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet i Madrid, overfor metrostasjonen Principe Pío. Offentlig transport gir gjestene muligheten til å utforske denne livlige byen. Det er en rekke butikker, barer, restauranter, nattklubber og kulturelle steder i umiddelbar nærhet. Hotellet er nær Parque del Oeste og Parque del Moro, og har lett tilgang til byens hovedveier og plasser. Dette er det perfekte hotellet for å nyte en avslappende i den fortryllende spanske hovedstaden.

  Se mer
 • Hotel Santo Domingo
  Frakr993Per natt

  Hotel Santo Domingostars

  Gran Vía området, Madrid , Calle san bernardo 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2649 anmeldelser fra reisendeBasert på 2649 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Gran Vía. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 18. 7 kilometer. Det finnes totalt 200 soverom på Hotel Santo Domingo. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2010. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Besøkende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Agumar
  Frakr823Per natt

  Agumarstars

  Atocha-området, Madrid , Paseo de reina cristina 7 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 227 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1008 anmeldelser fra reisendeBasert på 1008 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Atocha. Denne eiendommen tilbyr totalt 245 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2005. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Agumar tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på Agumar. Gjester kan benytte garasjen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  412  Hoteller i Madrid
Side  1  av  42
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Madrid er hovedstaden i Spania og av Community of Madrid, tidligere provinsen Madrid. Vi anbefaler besøk til følgende steder av interesse: Reina Sofía Centre of Art, hvor du kan se Picassos berømte "Gernika", det nasjonale arkeologiske museet, Wax Museum, Museum of Natural Science, San Fernando Museum of Royal Academy of fine Arts, Prado Museum (1785), og mange andre museer. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å gå og se følgende severdigheter: de Madrid Walls (9. århundre) kirken San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (15. århundre), Capilla del Obispo kapell (16. århundre) , Segovia Bridge, el Monasterio de la Encarnación (17thcentury), Plaza Mayor (17. århundre), som ble bygget i 1617 i renessansestil, og med en statue av Philip II i midten. En annen viktig monument er Palacio Real, som ble innviet i 1714 av Charles III og regnes som en av de vakreste palasser i Europa. Kom og opplev denne imponerende byen og dens mange kulturelle attraksjoner, besøke Madrid!

Interessepunkter

Mest populære soner i Madrid

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her