Hoteller i Madrid

Finn på kart
Hoteller i Madrid

MadridFra  kr293

Anbefalte hoteller Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Frakr1.584Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1274 anmeldelser fra reisendeBasert på 1274 anmeldelser fra reisende

  Dette strålende byhotellet ligger fantastisk til i hjertet av Madrid, kun ti minutters gange fra berømte Puerta del Sol, og med enkel adgang til mange av byens attraksjoner. Herfra kan man utforske hovedstadens forretninger, underholdningssteder og restauranter, men man er også tett på offentlige transportmuligheter og adgang til andre områder av byen. Hotellet har en fabelaktig arkitektonisk stil og ønsker sine gjester velkommen i vakre omgivelser. Rommene er elegant utstyrt og er det ideelle sted for avslapping sist på dagen. Hotellet tilbyr også et bredt utvalg fritidsfasiliteter som vil tilfredsstille en hver type reisende.

  Se mer
 • Hotel City House florida norte by faranda
  Frakr659Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 210 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1597 anmeldelser fra reisendeBasert på 1597 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet i Madrid, overfor metrostasjonen Principe Pío. Offentlig transport gir gjestene muligheten til å utforske denne livlige byen. Det er en rekke butikker, barer, restauranter, nattklubber og kulturelle steder i umiddelbar nærhet. Hotellet er nær Parque del Oeste og Parque del Moro, og har lett tilgang til byens hovedveier og plasser. Dette er det perfekte hotellet for å nyte en avslappende i den fortryllende spanske hovedstaden.

  Se mer
 • Hotel Santo Domingo
  Frakr893Per natt

  Hotel Santo Domingostars

  Gran Vía området, Madrid , Calle san bernardo 1 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2575 anmeldelser fra reisendeBasert på 2575 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gran Vía. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 18. 7 kilometer. Denne eiendommen tilbyr totalt 200 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2010. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlig rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. , Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. og Besøkende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på hotellet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Agumar
  Frakr802Per natt

  Hotel Agumarstars

  Atocha-området, Madrid , Paseo de reina cristina 7 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 224 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 967 anmeldelser fra reisendeBasert på 967 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Atocha. Overnattingsstedet rommer 245 koselige rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2005. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Hotel Agumar tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Hotellet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. og Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Mayorazgo
  Frakr972Per natt

  Hotel Mayorazgostars

  Gran Vía området, Madrid , Calle flor baja (semiesquina gran vía, 61) 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 188 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2030 anmeldelser fra reisendeBasert på 2030 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Gran Vía, er et godt alternativ for familier. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Det finnes totalt 200 gjesteværelser på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2015. Hotel Mayorazgo tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. og Hotel Mayorazgo legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Hotel Mayorazgo kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Suecia
  Frakr1.560Per natt

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía området, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 351 anmeldelser fra reisendeBasert på 351 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Gran Vía. Med sin beliggenhet innen 800 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 1. 5 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Stedet teller totalt 127 innbydende soverom. Denne eiendommen ble oppusset 2014. NH Collection Madrid Suecia sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlig soverom. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. NH Collection Madrid Suecia byr på et variert utvalg av spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Catalonia Gran Vía
  Frakr1.366Per natt

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 7-9 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1450 anmeldelser fra reisendeBasert på 1450 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Gran Vía. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt antall gjesteværelser er 185. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. カタロニア グランビア tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. og Alle som bor her kan unne seg litt ekstra godt i hotellets wellnessavdeling. Noen av tjenestene til カタロニア グランビア kan koste ekstra.

  Se mer
 • TRYP Madrid Gran Via Hotel
  Frakr1.064Per natt
  3,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1121 anmeldelser fra reisendeBasert på 1121 anmeldelser fra reisende

  Tryp Gran Via er et fantastisk byhotell som ligger i en storslått gammel og tradisjonell bygning fra 1925. Hotellet har en flott beliggenhet sentralt i Gran Via, i hjertet av Madrid. Hotellet er svært nær en rekke turiststeder og steder av kulturell interesse, inkludert Palacio Real. Massevis av butikker og restauranter, samt fritidsmuligheter er innen kort rekkevidde. Hotellet kan skryte av komfortable værelser og tilbyr en profesjonell tjeneste. Det er et flott sted for de gjester som ønsker å oppdage Madrid fra en strategisk beliggenhet.

  Se mer
 • Regente
  Frakr830Per natt

  Regentestars

  Gran Vía området, Madrid , Mesoneros romanos 9 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 97 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1615 anmeldelser fra reisendeBasert på 1615 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på Grand Via i Madrid, kun 400 meter fra Puerta del Sol. I nabolaget ligger flere teater, kinoer, restauranter, barer og shoppingmuligheter sammen med offentlige transportknutepunkter som sørger for enkel adgang til hele byen. Det Kongelige Palasset i Madrid ligger en kort timinutters gåtur fra hotellet. Dette er et perfekt hotell for deg som vil lære Madrid å kjenne og nyte av den spanske hovedstandens sjarm.

  Se mer
 • Senator Barajas
  Frakr667Per natt

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Galeon 27 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 93 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 230 anmeldelser fra reisendeBasert på 230 anmeldelser fra reisende

  Dette fremragende hotellet ligger utmerket til bare én kilometer fra Madrids lufthavn, Barajas. Hotellet tilbyr shuttleservice til og fra flyplassen, men gjestene kan også benytte seg av fremragende forbindelser til sentrum av betagende Madrid. Her kan et stort utvalg attraksjoner og severdigheter oppleves. Hotellet er en perfekt base for gjennomreisende på søken etter et avslappende sted å bo, for forretningsreisende eller for turister som gjerne vil bo med førsteklasses fasiliteter tett på sentrum. Hotellet har en moderne stil og ønsker gjestene velkommen inn i elegante omgivelser. Rommene er komfortabelt innredet og er et perfekt sted å tilbringe en natt før eller etter en lang flytur. Hotellet kan også tilby et sesongoppvarmet basseng og en lekker restaurant.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  383  Hoteller i Madrid
Side  1  av  39
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Madrid er hovedstaden i Spania og av Community of Madrid, tidligere provinsen Madrid. Vi anbefaler besøk til følgende steder av interesse: Reina Sofía Centre of Art, hvor du kan se Picassos berømte "Gernika", det nasjonale arkeologiske museet, Wax Museum, Museum of Natural Science, San Fernando Museum of Royal Academy of fine Arts, Prado Museum (1785), og mange andre museer. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å gå og se følgende severdigheter: de Madrid Walls (9. århundre) kirken San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (15. århundre), Capilla del Obispo kapell (16. århundre) , Segovia Bridge, el Monasterio de la Encarnación (17thcentury), Plaza Mayor (17. århundre), som ble bygget i 1617 i renessansestil, og med en statue av Philip II i midten. En annen viktig monument er Palacio Real, som ble innviet i 1714 av Charles III og regnes som en av de vakreste palasser i Europa. Kom og opplev denne imponerende byen og dens mange kulturelle attraksjoner, besøke Madrid!

Interessepunkter

Mest populære soner i Madrid

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her