Hoteller i Madrid

Finn på kart
Hoteller i Madrid

MadridFra  kr282

Anbefalte hoteller Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Frakr1.401Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1249 anmeldelser fra reisendeBasert på 1249 anmeldelser fra reisende

  Dette strålende byhotellet ligger fantastisk til i hjertet av Madrid, kun ti minutters gange fra berømte Puerta del Sol, og med enkel adgang til mange av byens attraksjoner. Herfra kan man utforske hovedstadens forretninger, underholdningssteder og restauranter, men man er også tett på offentlige transportmuligheter og adgang til andre områder av byen. Hotellet har en fabelaktig arkitektonisk stil og ønsker sine gjester velkommen i vakre omgivelser. Rommene er elegant utstyrt og er det ideelle sted for avslapping sist på dagen. Hotellet tilbyr også et bredt utvalg fritidsfasiliteter som vil tilfredsstille en hver type reisende.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Suecia
  Frakr1.482Per natt

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía området, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Gran Vía. Med sin beliggenhet innen 800 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 1. 5 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Stedet teller totalt 127 innbydende soverom. Denne eiendommen ble oppusset 2014. NH Collection Madrid Suecia sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlig soverom. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. NH Collection Madrid Suecia byr på et variert utvalg av spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Vincci Capitol
  Frakr1.457Per natt

  Vincci Capitolstars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1527 anmeldelser fra reisendeBasert på 1527 anmeldelser fra reisende

  Hotellet Vincci Capitol, som er ligger i en emblematisk, har en svært praktisk beliggenhet midt i hjertet av den flotte spanske hovedstaden, midt i Gran Via, nær Callao. Gjester vil ha enkelt tilgang til en rekke steder av kulturell interesse, som for eksempel Puerta Del Sol og Plaza Mayor. Det kommersielle området og kunsttrianglet som består av El Prado, Reina Sofia og Thyssen Bornemisza er også innen kort rekkevidde. Hotellet har moderne og romslige værelser med stilfull innredning, og kan skryte av utmerkede fasiliteter, som tilbyr en varm velkomst, og førsteklasses tjenester for de mest kravstore gjester.

  Se mer
 • Regente
  Frakr1.031Per natt

  Regentestars

  Gran Vía området, Madrid , Mesoneros romanos 9 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1597 anmeldelser fra reisendeBasert på 1597 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på Grand Via i Madrid, kun 400 meter fra Puerta del Sol. I nabolaget ligger flere teater, kinoer, restauranter, barer og shoppingmuligheter sammen med offentlige transportknutepunkter som sørger for enkel adgang til hele byen. Det Kongelige Palasset i Madrid ligger en kort timinutters gåtur fra hotellet. Dette er et perfekt hotell for deg som vil lære Madrid å kjenne og nyte av den spanske hovedstandens sjarm.

  Se mer
 • Plaza Las Matas Hotel
  Frakr453Per natt

  Plaza Las Matas Hotelstars

  Las Rozas, Madrid , Martin iriarte 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 108 anmeldelser fra reisendeBasert på 108 anmeldelser fra reisende

  Dette høykvalitetshotellet er et godt innkvarteringsalternativ takket være dets gode beliggenhet i Las Matas, kun 2 minutter til fots fra togstasjonen og ved siden av gode veiforbindelser. I nærheten av hotellet vil gjestene finne mange underholdnings-, shopping- og spisealternativer, inkludert kjøpesenteret Las Rozas Village eller fjellkjeden Sierra de Guadarrama for å nyte en sunn spasertur. De rene og lyse rommene er velinnredet og inkluderer luksusfasiliteter som luftkondisjonering og gratis trådløst internett slik at gjestene kan holde seg oppdatert under oppholdet. I tillegg til andre nyttige tjenester og fasiliteter, har dette hotellet et stort møterom for opptil 60 personer.

  Se mer
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Frakr438Per natt

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 746 anmeldelser fra reisendeBasert på 746 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger kun 10 minutters kjøring fra Madrid sentrum. Offentlige transportforbindelser ligger innen 50 meter fra hotellet, mens IFEMAs konferansesenter ligger rundt 10 km unna. Hotellet er velkjent for sin nærhet til Madrid-Barajas internasjonale flyplass, som er kun 5 minutters kjøring fra hotellet. Dette hotellet tilbyr et utvalg av fullt utstyrte gjesterom med alle nødvendige tjenester og fasiliteter for å garantere et virkelig behagelig opphold. Det tilbyr gratis shuttletjeneste 24 timer i døgnet for reisendes komfort. Frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag kan nytes fra à la carte-menyen.

  Se mer
 • Catalonia Gran Vía
  Frakr1.504Per natt

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 7-9 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1406 anmeldelser fra reisendeBasert på 1406 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Hotell ble totaloppusset i 2000. Eiendommen består av 185 rom. Eiendommen består av 20 enkeltrom, 160 dobbeltrom, 5 junior suiter og 3 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer.

  Se mer
 • TRYP Madrid Gran Via Hotel
  Frakr1.119Per natt
  3,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1059 anmeldelser fra reisendeBasert på 1059 anmeldelser fra reisende

  Tryp Gran Via er et fantastisk byhotell som ligger i en storslått gammel og tradisjonell bygning fra 1925. Hotellet har en flott beliggenhet sentralt i Gran Via, i hjertet av Madrid. Hotellet er svært nær en rekke turiststeder og steder av kulturell interesse, inkludert Palacio Real. Massevis av butikker og restauranter, samt fritidsmuligheter er innen kort rekkevidde. Hotellet kan skryte av komfortable værelser og tilbyr en profesjonell tjeneste. Det er et flott sted for de gjester som ønsker å oppdage Madrid fra en strategisk beliggenhet.

  Se mer
 • Vincci Via 66
  Frakr1.457Per natt

  Vincci Via 66stars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 66 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1501 anmeldelser fra reisendeBasert på 1501 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1951. Hotell ble totalrenovert i 2008. Det finnes totalt 116 rom på stedet. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 116 dobbeltrom og 3 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Hotel Santo Domingo
  Frakr1.137Per natt

  Hotel Santo Domingostars

  Gran Vía området, Madrid , Calle san bernardo 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2532 anmeldelser fra reisendeBasert på 2532 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gran Vía. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 18. 7 kilometer. Denne eiendommen tilbyr totalt 200 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2010. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlig rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. , Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. og Besøkende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på hotellet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  375  Hoteller i Madrid
Side  1  av  38
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Madrid er hovedstaden i Spania og av Community of Madrid, tidligere provinsen Madrid. Vi anbefaler besøk til følgende steder av interesse: Reina Sofía Centre of Art, hvor du kan se Picassos berømte "Gernika", det nasjonale arkeologiske museet, Wax Museum, Museum of Natural Science, San Fernando Museum of Royal Academy of fine Arts, Prado Museum (1785), og mange andre museer. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å gå og se følgende severdigheter: de Madrid Walls (9. århundre) kirken San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (15. århundre), Capilla del Obispo kapell (16. århundre) , Segovia Bridge, el Monasterio de la Encarnación (17thcentury), Plaza Mayor (17. århundre), som ble bygget i 1617 i renessansestil, og med en statue av Philip II i midten. En annen viktig monument er Palacio Real, som ble innviet i 1714 av Charles III og regnes som en av de vakreste palasser i Europa. Kom og opplev denne imponerende byen og dens mange kulturelle attraksjoner, besøke Madrid!

Interessepunkter

Mest populære soner i Madrid

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her