Hoteller i Madrid

Finn på kart
Hoteller i Madrid

MadridFra  kr279

Anbefalte hoteller Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Frakr1.131Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1194 anmeldelser fra reisendeBasert på 1194 anmeldelser fra reisende

  Dette strålende byhotellet ligger fantastisk til i hjertet av Madrid, kun ti minutters gange fra berømte Puerta del Sol, og med enkel adgang til mange av byens attraksjoner. Herfra kan man utforske hovedstadens forretninger, underholdningssteder og restauranter, men man er også tett på offentlige transportmuligheter og adgang til andre områder av byen. Hotellet har en fabelaktig arkitektonisk stil og ønsker sine gjester velkommen i vakre omgivelser. Rommene er elegant utstyrt og er det ideelle sted for avslapping sist på dagen. Hotellet tilbyr også et bredt utvalg fritidsfasiliteter som vil tilfredsstille en hver type reisende.

  Se mer
 • Emperador
  Frakr1.504Per natt

  Emperadorstars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 53 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2138 anmeldelser fra reisendeBasert på 2138 anmeldelser fra reisende

  Det attraktive hotellet Emperador har en ideell beliggenhet i sentrum av Madrid, på den berømte Gran Vía, en av de viktigste gatene i den spanske hovedstaden. Rommene har en klassisk design med diskré eleganse og noen av særpregene til hotellet inkluderer en takterrasse med basseng, boblebad, bar og en nydelig utsikt over byen og det kongelige palasset, som kan nås i løpet av en 5 minutters spasertur. Andre attraksjoner som Puerta del Sol, Plaza de España, Plaza Mayor eller Almudena-katedralen er en kort spasertur unna. Et perfekt sted for å utforske og oppdage Madrid.

  Se mer
 • Señorial
  Frakr586Per natt

  Señorialstars

  Plaza España-Palacio Real området, Madrid , Calle de leganitos 41 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1960. Hotell ble oppusset i 1995. Det finnes totalt 51 rom på stedet. Eiendommen består av 9 enkeltrom og 42 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Plaza Las Matas Hotel
  Frakr377Per natt

  Plaza Las Matas Hotelstars

  Las Rozas, Madrid , Martin iriarte 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 96 anmeldelser fra reisendeBasert på 96 anmeldelser fra reisende

  Dette høykvalitetshotellet er et godt innkvarteringsalternativ takket være dets gode beliggenhet i Las Matas, kun 2 minutter til fots fra togstasjonen og ved siden av gode veiforbindelser. I nærheten av hotellet vil gjestene finne mange underholdnings-, shopping- og spisealternativer, inkludert kjøpesenteret Las Rozas Village eller fjellkjeden Sierra de Guadarrama for å nyte en sunn spasertur. De rene og lyse rommene er velinnredet og inkluderer luksusfasiliteter som luftkondisjonering og gratis trådløst internett slik at gjestene kan holde seg oppdatert under oppholdet. I tillegg til andre nyttige tjenester og fasiliteter, har dette hotellet et stort møterom for opptil 60 personer.

  Se mer
 • Petit Palace Posada del Peine
  Frakr1.324Per natt

  Petit Palace Posada del Peinestars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor området, Madrid , Calle postas (plaza mayor) 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 942 anmeldelser fra reisendeBasert på 942 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1610. Hotell gjennomgikk renovering i 2005. Det finnes totalt 67 rom på stedet. Eiendommen består av 40 dobbeltrom og 9 firemannsrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Petit Palace Plaza Mayor
  Frakr1.386Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 910 anmeldelser fra reisendeBasert på 910 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Hotell ble oppusset i 2008. Eiendommen består av 64 rom. Eiendommen består av 53 enkeltrom, 53 dobbeltrom, 2 handikapvennlige rom. og 9 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell.

  Se mer
 • Alcalá Plaza
  Frakr413Per natt

  Alcalá Plazastars

  Alcala de Henares, Madrid , Hita 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 96 anmeldelser fra reisendeBasert på 96 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Eiendommen består av 200 rom. Eiendommen består av 44 dobbeltrom, 4 suiter, 4 handikapvennlige rom. , 17 trippelrom og 6 executive rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Hostal Residencia Don Diego
  Frakr530Per natt
  3,4/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 117 anmeldelser fra reisendeBasert på 117 anmeldelser fra reisende

  Herberge ble bygget i 1971. Herberge gjennomgikk renovering i 2010. Herberge består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 7 tilbygg. Det finnes totalt 58 rom på stedet. Eiendommen består av 21 enkeltrom og 37 dobbeltrom. Dette hostellet er perfekt for dem som reiser på budsjett. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Herberge har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Herberge tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Herberge tilbyr nøkkelavhentingsservice. Herberge har full mobildekning. Herberge tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Suecia
  Frakr1.274Per natt

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía området, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 218 anmeldelser fra reisendeBasert på 218 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1956. Hotell ble totaloppusset i 2014. Det finnes totalt 127 rom på stedet. Eiendommen består av 120 dobbeltrom, 4 junior suiter, 3 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell.

  Se mer
 • Hotel City House florida norte by faranda
  Frakr3.683Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 208 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1494 anmeldelser fra reisendeBasert på 1494 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet i Madrid, overfor metrostasjonen Principe Pío. Offentlig transport gir gjestene muligheten til å utforske denne livlige byen. Det er en rekke butikker, barer, restauranter, nattklubber og kulturelle steder i umiddelbar nærhet. Hotellet er nær Parque del Oeste og Parque del Moro, og har lett tilgang til byens hovedveier og plasser. Dette er det perfekte hotellet for å nyte en avslappende i den fortryllende spanske hovedstaden.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  375  Hoteller i Madrid
Side  1  av  38
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Madrid er hovedstaden i Spania og av Community of Madrid, tidligere provinsen Madrid. Vi anbefaler besøk til følgende steder av interesse: Reina Sofía Centre of Art, hvor du kan se Picassos berømte "Gernika", det nasjonale arkeologiske museet, Wax Museum, Museum of Natural Science, San Fernando Museum of Royal Academy of fine Arts, Prado Museum (1785), og mange andre museer. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å gå og se følgende severdigheter: de Madrid Walls (9. århundre) kirken San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (15. århundre), Capilla del Obispo kapell (16. århundre) , Segovia Bridge, el Monasterio de la Encarnación (17thcentury), Plaza Mayor (17. århundre), som ble bygget i 1617 i renessansestil, og med en statue av Philip II i midten. En annen viktig monument er Palacio Real, som ble innviet i 1714 av Charles III og regnes som en av de vakreste palasser i Europa. Kom og opplev denne imponerende byen og dens mange kulturelle attraksjoner, besøke Madrid!

Interessepunkter

Mest populære soner i Madrid

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her