Hoteller i Madrid

Finn på kart
Hoteller i Madrid

MadridFra  kr285

Anbefalte hoteller Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Frakr1.015Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1193 anmeldelser fra reisendeBasert på 1193 anmeldelser fra reisende

  Dette strålende byhotellet ligger fantastisk til i hjertet av Madrid, kun ti minutters gange fra berømte Puerta del Sol, og med enkel adgang til mange av byens attraksjoner. Herfra kan man utforske hovedstadens forretninger, underholdningssteder og restauranter, men man er også tett på offentlige transportmuligheter og adgang til andre områder av byen. Hotellet har en fabelaktig arkitektonisk stil og ønsker sine gjester velkommen i vakre omgivelser. Rommene er elegant utstyrt og er det ideelle sted for avslapping sist på dagen. Hotellet tilbyr også et bredt utvalg fritidsfasiliteter som vil tilfredsstille en hver type reisende.

  Se mer
 • Plaza Las Matas Hotel
  Frakr446Per natt

  Plaza Las Matas Hotelstars

  Las Rozas, Madrid , Martin iriarte 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 95 anmeldelser fra reisendeBasert på 95 anmeldelser fra reisende

  Dette høykvalitetshotellet er et godt innkvarteringsalternativ takket være dets gode beliggenhet i Las Matas, kun 2 minutter til fots fra togstasjonen og ved siden av gode veiforbindelser. I nærheten av hotellet vil gjestene finne mange underholdnings-, shopping- og spisealternativer, inkludert kjøpesenteret Las Rozas Village eller fjellkjeden Sierra de Guadarrama for å nyte en sunn spasertur. De rene og lyse rommene er velinnredet og inkluderer luksusfasiliteter som luftkondisjonering og gratis trådløst internett slik at gjestene kan holde seg oppdatert under oppholdet. I tillegg til andre nyttige tjenester og fasiliteter, har dette hotellet et stort møterom for opptil 60 personer.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Suecia
  Frakr1.456Per natt

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía området, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 882 anmeldelser fra reisendeBasert på 882 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1956. Hotell ble oppusset i 2014. Eiendommen består av 127 rom. Eiendommen består av 120 dobbeltrom, 4 junior suiter, 3 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell.

  Se mer
 • Petit Palace Alcala
  Frakr1.223Per natt

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía området, Madrid , Virgen de los peligros 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 710 anmeldelser fra reisendeBasert på 710 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1920. Hotell ble totaloppusset i 2006. Det finnes totalt 66 rom på stedet. Eiendommen består av 11 enkeltrom, 39 dobbeltrom, 2 suiter og 8 familierom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Gran Melia Fenix
  Frakr1.896Per natt

  Gran Melia FenixstarsGreenProgram Icon

  Salamanca-Serrano, Madrid , Hermosilla, (plaza de colón) 2 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2049 anmeldelser fra reisendeBasert på 2049 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1953. Hotell ble totaloppusset i 2002. Det finnes totalt 214 rom på stedet. Eiendommen består av 70 enkeltrom, 120 dobbeltrom, 6 junior suiter, 6 suiter og 3 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • TRYP Madrid Cibeles Hotel
  Frakr1.223Per natt

  TRYP Madrid Cibeles Hotelstars

  Gran Vía området, Madrid , Mesoneros romanos 13 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1312 anmeldelser fra reisendeBasert på 1312 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1921. Hotell ble totalrenovert i 2011. Det finnes totalt 132 rom på stedet. Eiendommen består av 11 enkeltrom og 121 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice.

  Se mer
 • Catalonia Gran Vía
  Frakr1.359Per natt

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 7-9 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1279 anmeldelser fra reisendeBasert på 1279 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Hotell ble oppusset i 2000. Det finnes totalt 185 rom på stedet. Eiendommen består av 20 enkeltrom, 160 dobbeltrom, 5 junior suiter og 3 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer.

  Se mer
 • TRYP Madrid Centro
  Frakr945Per natt

  TRYP Madrid Centrostars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 72 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 944 anmeldelser fra reisendeBasert på 944 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1956. Hotell ble totaloppusset i 2000. Eiendommen består av 115 rom. Eiendommen består av 19 enkeltrom, 74 dobbeltrom, 18 trippelrom og 6 familierom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • Vincci Capitol
  Frakr1.337Per natt

  Vincci Capitolstars

  Gran Vía området, Madrid , Gran via 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1477 anmeldelser fra reisendeBasert på 1477 anmeldelser fra reisende

  Hotellet Vincci Capitol, som er ligger i en emblematisk, har en svært praktisk beliggenhet midt i hjertet av den flotte spanske hovedstaden, midt i Gran Via, nær Callao. Gjester vil ha enkelt tilgang til en rekke steder av kulturell interesse, som for eksempel Puerta Del Sol og Plaza Mayor. Det kommersielle området og kunsttrianglet som består av El Prado, Reina Sofia og Thyssen Bornemisza er også innen kort rekkevidde. Hotellet har moderne og romslige værelser med stilfull innredning, og kan skryte av utmerkede fasiliteter, som tilbyr en varm velkomst, og førsteklasses tjenester for de mest kravstore gjester.

  Se mer
 • Exe Coloso
  Frakr809Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 106 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 843 anmeldelser fra reisendeBasert på 843 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1965. Hotell ble totaloppusset i 2011. Eiendommen består av 133 rom. Eiendommen består av 10 enkeltrom og 123 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  305  Hoteller i Madrid
Side  1  av  31
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Madrid er hovedstaden i Spania og av Community of Madrid, tidligere provinsen Madrid. Vi anbefaler besøk til følgende steder av interesse: Reina Sofía Centre of Art, hvor du kan se Picassos berømte "Gernika", det nasjonale arkeologiske museet, Wax Museum, Museum of Natural Science, San Fernando Museum of Royal Academy of fine Arts, Prado Museum (1785), og mange andre museer. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å gå og se følgende severdigheter: de Madrid Walls (9. århundre) kirken San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (15. århundre), Capilla del Obispo kapell (16. århundre) , Segovia Bridge, el Monasterio de la Encarnación (17thcentury), Plaza Mayor (17. århundre), som ble bygget i 1617 i renessansestil, og med en statue av Philip II i midten. En annen viktig monument er Palacio Real, som ble innviet i 1714 av Charles III og regnes som en av de vakreste palasser i Europa. Kom og opplev denne imponerende byen og dens mange kulturelle attraksjoner, besøke Madrid!

Interessepunkter

Mest populære soner i Madrid

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her