Hoteller i Lerida

Finn på kart
Hoteller i Lerida

LeridaFra  kr361

Anbefalte hoteller Lerida

 • Condes de Urgel
  Frakr491Per natt

  Condes de Urgelstars

  Lerida city, Lerida , Avd. de barcelona 87 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Lerida. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Overnattingsstedet består av 103 gjesteværelser. Condes de Urgel ble totalrenovert i 2015. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Alle gjesteværelsene på Condes de Urgel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på denne eiendommen, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det finnes en parkeringsplass. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. og Condes de Urgel er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Lleida Pirineos
  Frakr488Per natt

  NH Lleida Pirineosstars

  Lerida city, Lerida , De ronda 63 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 444 anmeldelser fra reisendeBasert på 444 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totalrenovert i 2004. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Eiendommen består av 91 dobbeltrom og 1 suite. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • Nastasi Hotel & SPA
  Frakr555Per natt

  Nastasi Hotel & SPAstars

  Lerida city, Lerida , Rovira roure 214 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 568 anmeldelser fra reisendeBasert på 568 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Lerida. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Nastasi Hotel & SPA består av totalt 90 rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Nastasi Hotel & SPA ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Nastasi Hotel & SPA. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. , Nastasi Hotel & SPA byr på et variert utvalg av spisested. og Det varierte underholdningsprogrammet på Nastasi Hotel & SPA gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • ibis Lleida
  Frakr404Per natt

  ibis Lleidastars

  Lerida city, Lerida , Calle maria de montesori 6 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 313 anmeldelser fra reisendeBasert på 313 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Det finnes totalt 76 rom på stedet. Eiendommen består av 48 enkeltrom, 12 dobbeltrom, 3 handikapvennlige rom. og 12 trippelrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Real
  Frakr517Per natt

  Realstars

  Lerida city, Lerida , Avd blondel 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 319 anmeldelser fra reisendeBasert på 319 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 55 rom på stedet. Eiendommen består av 3 enkeltrom, 49 dobbeltrom, 1 junior suite og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. På området finnes det overvåket parkering. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Zenit Lleida
  Frakr508Per natt

  Zenit Lleidastars

  Lerida city, Lerida , General brito 21 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Lerida. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 300 meter. Dette hotellet tilbyr totalt 68 rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Zenit Lleida. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Alle baderommene på Zenit Lleida er handicapvennlige. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på hotellet. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Finca Prats Hotel Golf & Spa
  Frakr1.288Per natt

  Finca Prats Hotel Golf & Spastars

  Lerida city, Lerida , N-240, km 102,5, lleida - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 510 anmeldelser fra reisendeBasert på 510 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 40 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice.

  Se mer
 • Apartamentos Real Lleida
  Frakr868Per natt

  Apartamentos Real Lleidastars

  Lerida city, Lerida , Av. príncep de viana 37 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4 anmeldelser fra reisendeBasert på 4 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Lerida. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. De 29 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Apartamentos Real Lleida. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Apartamentos Real Lleida tilbyr ikke babysenger. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Apartamentos Real Lleida. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • SM APARTMENTS
  Frakr360Per natt

  SM APARTMENTSstars

  Lerida city, Lerida , San antoni 42 lleida lleida 42 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Leilighet ble bygget i 2006. Det finnes totalt 8 rom på stedet. Eiendommen består av 8 enkeltrom, 8 dobbeltrom og 8 studio. Dette flotte leilighetskomplekset er ideelt for grupper og familier. Leilighet tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • La Garbinada
  Frakr581Per natt

  La Garbinadastars

  Granyena de les Garrigues, Lerida , Plaça catalunya s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 136 anmeldelser fra reisendeBasert på 136 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1767. Hotell ble totaloppusset i 2010. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 2 tilbygg. Tilbygget består av 2 etasjer. Det finnes totalt 22 rom på stedet. Eiendommen består av 4 enkeltrom og 15 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Lerida
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Lérida is in the Autonomous Community of Catalonia, in Spain. It is the capital of the province of the same name. This lovely city is considered to be the Gateway to the Pyrenees, a position that has many advantages. The old quarter of Lérida is home to many interesting landmarks and a good selection of shops and boutiques that make for an excellent day’s shopping. It is in this old centre that the Se Villa Cathedral is located. The site the cathedral is on used to be a fortress and which boasts a very interesting blend of architectural styles, particularly Gothic and Romanesque. It is side by side with the Palau de la Suda palace on the hill that dominates the town. Another interesting cathedral is the baroque Seu Nova. Those who like to unlock the mysteries of the past will be interested by a visit to the Institut d’Estudis Llerdencs, an excellent historical museum built in the Gothic style. Another way to travel back in time is to visit the historical site of La Paeria, which has artifacts and artworks from the Roman era, the Moorish occupation and the medieval era. Lérida is sure to delight your senses, come and see it for yourself!

Mest populære soner i Lerida

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her