Hoteller i Lerida

Finn på kart
Hoteller i Lerida

LeridaFra  kr345

Anbefalte hoteller Lerida

 • NH Lleida Pirineos
  Frakr526Per natt

  NH Lleida Pirineosstars

  Lerida city, Lerida , De ronda 63 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 458 anmeldelser fra reisendeBasert på 458 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Lerida. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt 92 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. NH Lleida Pirineos ble totalrenovert i 2004. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Condes de Urgel
  Frakr479Per natt

  Condes de Urgelstars

  Lerida city, Lerida , Avd. de barcelona 87 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Lerida. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Overnattingsstedet består av 103 gjesteværelser. Condes de Urgel ble totalrenovert i 2015. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Alle gjesteværelsene på Condes de Urgel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på denne eiendommen, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det finnes en parkeringsplass. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. og Condes de Urgel er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nastasi Hotel & SPA
  Frakr576Per natt

  Nastasi Hotel & SPAstars

  Lerida city, Lerida , Rovira roure 214 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 570 anmeldelser fra reisendeBasert på 570 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Lerida, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Innen 400 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 90 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Nastasi Hotel & SPA ble totalrenovert i 2012. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Nastasi Hotel & SPA. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Alle som bor her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. , Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. og Overnattingsstedet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Zenit Lleida
  Frakr473Per natt

  Zenit Lleidastars

  Lerida city, Lerida , General brito 21 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 292 anmeldelser fra reisendeBasert på 292 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Lerida. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Overnattingsstedet består av 68 rom. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. De som velger å overnatte her behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på dette hotellet. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Alle som bor her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Real Lleida
  Frakr567Per natt

  Apartamentos Real Lleidastars

  Lerida city, Lerida , Av. príncep de viana 37 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4 anmeldelser fra reisendeBasert på 4 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Lerida. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. De 29 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Apartamentos Real Lleida. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Apartamentos Real Lleida tilbyr ikke babysenger. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Apartamentos Real Lleida. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • SM APARTMENTS
  Frakr344Per natt

  SM APARTMENTSstars

  Lerida city, Lerida , San antoni 42 lleida lleida 42 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Leilighet ble bygget i 2006. Det finnes totalt 8 rom på stedet. Eiendommen består av 8 enkeltrom, 8 dobbeltrom og 8 studio. Dette flotte leilighetskomplekset er ideelt for grupper og familier. Leilighet tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Real
  Frakr520Per natt

  Realstars

  Lerida city, Lerida , Avd blondel 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 323 anmeldelser fra reisendeBasert på 323 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 55 rom på stedet. Eiendommen består av 3 enkeltrom, 49 dobbeltrom, 1 junior suite og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. På området finnes det overvåket parkering. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • ibis Lleida
  Frakr420Per natt

  ibis Lleidastars

  Lerida city, Lerida , Calle maria de montesori 6 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 323 anmeldelser fra reisendeBasert på 323 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Lerida. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 1. 5 kilometer vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt 76 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble etablert i 2012. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på ibis Lleida. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. og Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service.

  Se mer
 • Finca Prats Hotel Golf & Spa
  Frakr1.306Per natt

  Finca Prats Hotel Golf & Spastars

  Lerida city, Lerida , N-240, km 102,5, lleida - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 524 anmeldelser fra reisendeBasert på 524 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 40 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice.

  Se mer
 • La Garbinada
  Frakr603Per natt

  La Garbinadastars

  Granyena de les Garrigues, Lerida , Plaça catalunya s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 137 anmeldelser fra reisendeBasert på 137 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Granyena de les Garrigues. Totalt antall soverom er 22. Etter å ha blitt bygget i 1767 er eiendommen komplett oppusset i 2010. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på La Garbinada. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Lerida
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Lérida is in the Autonomous Community of Catalonia, in Spain. It is the capital of the province of the same name. This lovely city is considered to be the Gateway to the Pyrenees, a position that has many advantages. The old quarter of Lérida is home to many interesting landmarks and a good selection of shops and boutiques that make for an excellent day’s shopping. It is in this old centre that the Se Villa Cathedral is located. The site the cathedral is on used to be a fortress and which boasts a very interesting blend of architectural styles, particularly Gothic and Romanesque. It is side by side with the Palau de la Suda palace on the hill that dominates the town. Another interesting cathedral is the baroque Seu Nova. Those who like to unlock the mysteries of the past will be interested by a visit to the Institut d’Estudis Llerdencs, an excellent historical museum built in the Gothic style. Another way to travel back in time is to visit the historical site of La Paeria, which has artifacts and artworks from the Roman era, the Moorish occupation and the medieval era. Lérida is sure to delight your senses, come and see it for yourself!

Mest populære soner i Lerida

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her