Hoteller i Lerida

Finn på kart
Hoteller i Lerida

LeridaFra  kr320

Anbefalte hoteller Lerida

 • Condes de Urgel
  Frakr562Per natt

  Condes de Urgelstars

  Lerida city, Lerida , Avd. de barcelona 87 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Lerida. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra hotellet. Eiendommen består av totalt 103 rom. Condes de Urgel ble komplett oppusset i 2015. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle soverommene på Condes de Urgel er tilrettelagt for rullestolbrukere. I øvrig kan kunder medbringe kjæledyr på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Condes de Urgel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Zenit Lleida
  Frakr4.689Per natt

  Zenit Lleidastars

  Lerida city, Lerida , General brito 21 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 303 anmeldelser fra reisendeBasert på 303 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Lerida. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Stedet teller totalt 68 innbydende gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle rommene på Zenit Lleida er tilrettelagt for rullestolbrukere. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Zenit Lleida byr på et variert utvalg av spisested. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nastasi Hotel & SPA
  Frakr521Per natt

  Nastasi Hotel & SPAstars

  Lerida city, Lerida , Rovira roure 214 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 574 anmeldelser fra reisendeBasert på 574 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Lerida. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt 90 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble restaurert i 2012. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste som bor her og er på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Nastasi Hotel & SPA. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Real
  Frakr569Per natt

  Realstars

  Lerida city, Lerida , Avd blondel 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 331 anmeldelser fra reisendeBasert på 331 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Lerida. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 55 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2008. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Real tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige gjesteværelser. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Real Lleida
  Frakr651Per natt

  Apartamentos Real Lleidastars

  Lerida city, Lerida , Av. príncep de viana 37 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5 anmeldelser fra reisendeBasert på 5 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Lerida. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Denne eiendommen tilbyr totalt 29 gjesteværelser. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Apartamentos Real Lleida. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Lleida Pirineos
  Frakr614Per natt

  NH Lleida Pirineosstars

  Lerida city, Lerida , De ronda 63 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 471 anmeldelser fra reisendeBasert på 471 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Lerida. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Gjester kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Totalt 92 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på NH Lleida Pirineos. NH Lleida Pirineos gjennomgikk en renovasjon i 2004. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • SM APARTMENTS
  Frakr320Per natt

  SM APARTMENTSstars

  Lerida city, Lerida , San antoni 42 lleida lleida 42 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne upretensiøse leiligheten som ligger i Lerida, er kun for voksne. Med bare 8 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2006. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Sm Apartments opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Sm Apartments. Sm Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • AC Hotel Lleida
  Frakr738Per natt

  AC Hotel Lleidastars

  Lerida city, Lerida , Union 8 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 198 anmeldelser fra reisendeBasert på 198 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Lerida. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet rommer 75 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Finca Prats Hotel Golf & Spa
  Frakr1.540Per natt

  Finca Prats Hotel Golf & Spastars

  Lerida city, Lerida , N-240, km 102,5, lleida - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 543 anmeldelser fra reisendeBasert på 543 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Lerida. Finca Prats Hotel Golf & Spa består av totalt 40 gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 • ibis Lleida
  Frakr444Per natt

  ibis Lleidastars

  Lerida city, Lerida , Calle maria de montesori 6 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 334 anmeldelser fra reisendeBasert på 334 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Lerida. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1. 5 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. De 76 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble konstruert i 2012. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på ibis Lleida. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Både store og små kjæledyr tillates på ibis Lleida. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. ibis Lleida er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Alle som bor her tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  13  Hoteller i Lerida
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Lérida is in the Autonomous Community of Catalonia, in Spain. It is the capital of the province of the same name. This lovely city is considered to be the Gateway to the Pyrenees, a position that has many advantages. The old quarter of Lérida is home to many interesting landmarks and a good selection of shops and boutiques that make for an excellent day’s shopping. It is in this old centre that the Se Villa Cathedral is located. The site the cathedral is on used to be a fortress and which boasts a very interesting blend of architectural styles, particularly Gothic and Romanesque. It is side by side with the Palau de la Suda palace on the hill that dominates the town. Another interesting cathedral is the baroque Seu Nova. Those who like to unlock the mysteries of the past will be interested by a visit to the Institut d’Estudis Llerdencs, an excellent historical museum built in the Gothic style. Another way to travel back in time is to visit the historical site of La Paeria, which has artifacts and artworks from the Roman era, the Moorish occupation and the medieval era. Lérida is sure to delight your senses, come and see it for yourself!

Mest populære soner i Lerida

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her