Hoteller i Ibiza

Finn på kart
Hoteller i Ibiza

IbizaFra  kr273

Anbefalte hoteller Ibiza

 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Frakr1.685Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2678 anmeldelser fra reisendeBasert på 2678 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1992. Hotell ble totalrenovert i 2010. Eiendommen består av 420 rom. Eiendommen består av 356 dobbeltrom, 64 junior suiter og 9 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Frakr1.586Per natt

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d-en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1258 anmeldelser fra reisendeBasert på 1258 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Playa d'en Bossa, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 7. 0 kilometer fra havnen. De 411 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Grand Palladium White Island Resort & Spa. Grand Palladium White Island Resort & Spa tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Grand Palladium White Island Resort & Spa tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , Grand Palladium White Island Resort & Spa tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for de som velger å overnatte her og gjerne ønsker å lade batteriene. , Overnattingsstedet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. , Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. , Kunder kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på dette hotellet. og Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Frakr768Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i San Antonio [Bahia]. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 22. 7 kilometer fra eiendommen. Innen 1 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Totalt 253 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble oppusset i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. AzuLine Hotel Bergantin tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på AzuLine Hotel Bergantin. Det finnes parkeringsmuligheter på AzuLine Hotel Bergantin. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. , AzuLine Hotel Bergantin tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. og Reisende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Tres Torres
  Frakr592Per natt

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 665 anmeldelser fra reisendeBasert på 665 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Santa Eulalia. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra eiendommen. Tres Torres består av totalt 118 rom. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Tres Torres tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Tres Torres. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Playasol The New Algarb
  Frakr800Per natt

  Playasol The New Algarbstars

  Playa d-en Bossa, Ibiza , Pere matutes noguera 107 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1996 anmeldelser fra reisendeBasert på 1996 anmeldelser fra reisende

  Et elegant hotell, omringet av vakre hager med palmetrær og middelhavsvegetasjon, som ligger helt inntil Playa d´en Bossa og byr sine gjester på en strålende havutsikt. Det er et utvalg av shopping- og underholdningsmuligheter i nabolaget og det samme gjelder restauranter, kafeer, barer og puber. Flyplassen og bysentrum, som gjestene enkelt kan komme til via busstoppet like utenfor hotelldørene, ligger bare 3 kilometer unna.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Mar Amantis I & II
  Frakr668Per natt

  AzuLine Hotel Mar Amantis I & IIstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Calle de cala de bou 38 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totaloppusset i 2005. Eiendommen består av 294 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Pacific
  Frakr504Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 551 anmeldelser fra reisendeBasert på 551 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet har en ideell beliggenhet kun minutter fra stranden i San Antonio Bay, i et rolig område og nært livlig natteliv i en av de store turistbyene på øya. Det finnes et busstopp i nærheten for de som trenger å bruke offentlig transport, og det finnes mange hyggelige strender som lett kan nås, som Cala Gració 3 km unna og Cala Conta rundt 9 km unna. Dette hotellet tilbyr en rekke moderne fasiliteter og tjenester for et hyggelig opphold, inkluderer alle ytre gjesterom med egen terrasse, individuell luftkondisjonering og et fullt utstyrt bad. For ekstra komfort kan gjestene finne et vaskerom og andre fasiliteter som svømmebasseng for voksne, rekreasjonstjenester som bordtennisbord og biljard. Hver morgen kan gjestene prøve den deilige frokostbuffeten.

  Se mer
 • Sandos El Greco Beach Hotel
  Frakr1.106Per natt

  Sandos El Greco Beach HotelstarsGreenProgram Icon

  Cala Portinatx, Ibiza , Cala portinatx s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 329 anmeldelser fra reisendeBasert på 329 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er kun for voksne, og ligger i Cala Portinatx. Innkvarteringen ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 242 koselige rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Sandos El Greco Beach Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Sandos El Greco Beach Hotel er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Sandos El Greco Beach Hotel følger bærekraftige retningslinjer. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. og Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Coral Beach
  Frakr668Per natt

  AzuLine Hotel Coral Beachstars

  Playa es Cana, Ibiza , Avda. cala nova 63 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1057 anmeldelser fra reisendeBasert på 1057 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1972. Hotell ble totaloppusset i 2005. Eiendommen er bygget med ett hovedplan. Eiendommen består av 255 rom. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 235 dobbeltrom og 3 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Group
  Frakr423Per natt

  Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Calle es calo - cala de bou 108 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 308 anmeldelser fra reisendeBasert på 308 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1985. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2010. $hotel. getTypeHotel() tilbygg 3. Eiendommen består av en hovedbygning med 3 tilbygg. Det finnes totalt 72 rom på stedet. Eiendommen består av 72 leiligheter og 2 handikapvennlige rom. . Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  106  Hoteller i Ibiza
Side  1  av  11
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Ibiza is the capital of the island of the same name. It is in the eastern region of the island, in the Autonomous Community of the Balearic Islands, in Spain. Ibiza is the most popular island in the archipelago, thanks to its spectacular landscapes, leafy vegetation, varied fauna, historical attractions, architecture, and above all its vibrant nightlife: modern nightclubs, open air bars, fashionable discos and an atmosphere of endless fun. But without doubt Ibiza’s biggest attraction are its beautiful beaches with their crystalline waters. The following stand out: Talamanca beach, an extensive sandy beach that offers great views of the city and due its shallow waters is ideal for small children, and d'en Bossa beach, which is the longest on the island and has a large variety of bars and shops. This beach receives a lot of visits from people who love water sports, especially surfing. Ibiza has a lot to offer: handcrafts markets, exquisite restaurants, a huge variety of hotels, and the possibility of practicing diving and observing the enchanting underwater landscape, full of coral reefs and multicoloured fish. Take a chance on the kingdom of fun, visit Ibiza!

Interessepunkter

Mest populære soner i Ibiza

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her