Hoteller i Ibiza

Finn på kart
Hoteller i Ibiza

IbizaFra  kr319

Anbefalte hoteller Ibiza

 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Frakr3.094Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2332 anmeldelser fra reisendeBasert på 2332 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1992. Hotell ble totalrenovert i 2010. Eiendommen består av 420 rom. Eiendommen består av 356 dobbeltrom, 64 junior suiter og 9 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • El Puerto
  Frakr1.759Per natt

  El Puertostars

  Ibiza by, Ibiza , Carlos iii 24 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totalrenovert i 2003. Eiendommen består av 99 rom. Eiendommen består av 6 enkeltrom, 93 dobbeltrom og 35 superior rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Frakr2.079Per natt

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Calle de pere frances 27-29 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 400 anmeldelser fra reisendeBasert på 400 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1980. Hotell ble totaloppusset i 2004. Eiendommen består av 117 rom. Eiendommen består av 112 dobbeltrom, 5 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Ibiza
  Frakr318Per natt

  Hard Rock Hotel Ibizastars

  Playa d-en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2084 anmeldelser fra reisendeBasert på 2084 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble oppusset i 2013. Eiendommen består av 484 rom. Eiendommen består av 230 dobbeltrom, 170 junior suiter og 34 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Torre del Mar
  Frakr921Per natt

  Torre del Marstars

  Playa d-en Bossa, Ibiza , Calle carlos román ferrer s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 789 anmeldelser fra reisendeBasert på 789 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet, nylig oppusset, ligger på strandpromenaden i et flott område av Playa d'en Bossa. Gjester tilbys et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester som vil gjøre oppholdet uforglemmelig. Enten fra stranden som ligger foran hotellet eller fra den fantastisk restauranten, kan gjester nyte en fantastisk utsikt over havet når solen går ned.

  Se mer
 • Playasol Mare Nostrum
  Frakr1.970Per natt

  Playasol Mare Nostrumstars

  Playa d-en Bossa, Ibiza , Pedro matutes noguera 92 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1886 anmeldelser fra reisendeBasert på 1886 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger rett foran den anerkjente Playa d'en Bossa, et av de travleste områdene på øya. Noen få meter fra hotellet vil gjester finne mange barer, butikker, restauranter og noen av de mest kjente nattklubbene. Også rett ved hotellet, vil gjestene finne offentlige transportforbindelser, som kan brukes når det passer dem. Dette er et perfekt sted for reisende som ønsker å nyte solen i et aktivt og ungdommelig miljø.

  Se mer
 • Playasol The New Algarb
  Frakr2.348Per natt

  Playasol The New Algarbstars

  Playa d-en Bossa, Ibiza , Pere matutes noguera 107 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1871 anmeldelser fra reisendeBasert på 1871 anmeldelser fra reisende

  Et elegant hotell, omringet av vakre hager med palmetrær og middelhavsvegetasjon, som ligger helt inntil Playa d´en Bossa og byr sine gjester på en strålende havutsikt. Det er et utvalg av shopping- og underholdningsmuligheter i nabolaget og det samme gjelder restauranter, kafeer, barer og puber. Flyplassen og bysentrum, som gjestene enkelt kan komme til via busstoppet like utenfor hotelldørene, ligger bare 3 kilometer unna.

  Se mer
 • Ushuaia Ibiza Beach Hotel
  Frakr327Per natt

  Ushuaia Ibiza Beach Hotelstars

  Playa d-en Bossa, Ibiza , Ctr. playa d'en bossa 10 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2119 anmeldelser fra reisendeBasert på 2119 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1986. Hotell ble totaloppusset i 2010. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 2 tilbygg. Det finnes totalt 236 rom på stedet. Eiendommen består av 194 dobbeltrom og 39 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • THB Los Molinos Class
  Frakr1.176Per natt

  THB Los Molinos Classstars

  Ibiza by, Ibiza , Calle ramon muntaner 60 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 728 anmeldelser fra reisendeBasert på 728 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1972. Hotell ble oppusset i 2016. Eiendommen består av 170 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Coral Beach
  Frakr651Per natt

  AzuLine Hotel Coral Beachstars

  Playa es Cana, Ibiza , Avda. cala nova 63 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 949 anmeldelser fra reisendeBasert på 949 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1972. Hotell ble totaloppusset i 2005. Eiendommen er bygget med ett hovedplan. Eiendommen består av 255 rom. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 235 dobbeltrom og 3 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  143  Hoteller i Ibiza
Side  1  av  15
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Ibiza is the capital of the island of the same name. It is in the eastern region of the island, in the Autonomous Community of the Balearic Islands, in Spain. Ibiza is the most popular island in the archipelago, thanks to its spectacular landscapes, leafy vegetation, varied fauna, historical attractions, architecture, and above all its vibrant nightlife: modern nightclubs, open air bars, fashionable discos and an atmosphere of endless fun. But without doubt Ibiza’s biggest attraction are its beautiful beaches with their crystalline waters. The following stand out: Talamanca beach, an extensive sandy beach that offers great views of the city and due its shallow waters is ideal for small children, and d'en Bossa beach, which is the longest on the island and has a large variety of bars and shops. This beach receives a lot of visits from people who love water sports, especially surfing. Ibiza has a lot to offer: handcrafts markets, exquisite restaurants, a huge variety of hotels, and the possibility of practicing diving and observing the enchanting underwater landscape, full of coral reefs and multicoloured fish. Take a chance on the kingdom of fun, visit Ibiza!

Interessepunkter

Mest populære soner i Ibiza

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her