Hoteller i Granada

Finn på kart
Hoteller i Granada

GranadaFra  kr277

Anbefalte hoteller Granada

 • Senator Granada Spa
  Frakr634Per natt

  Senator Granada Spastars

  Granada city, Granada , Paseo del violon s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 737 anmeldelser fra reisendeBasert på 737 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 83 rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Abades Nevada Palace
  Frakr515Per natt

  Abades Nevada Palacestars

  Granada city, Granada , De la sultana (carretera de la zubia) 3 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 762 anmeldelser fra reisendeBasert på 762 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Granada, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 30. 0 kilometer fra løypene. Reisende kan nå de offentlige transportforbindelsene 5. 0 kilometer unna. Totalt 258 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble etablert i 1969. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Abades Nevada Palace tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Abades Nevada Palace forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Abades Nevada Palace følger bærekraftige retningslinjer. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. , Alle som bor her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. og Abades Nevada Palace tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Princesa Ana
  Frakr478Per natt

  Princesa Anastars

  Granada city, Granada , Constitucion 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 179 anmeldelser fra reisendeBasert på 179 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Granada. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Hotellet består av 61 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2009. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Granada
  Frakr430Per natt

  Leonardo Hotel Granadastars

  Granada city, Granada , Avenida de la constitución 18 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 162 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 778 anmeldelser fra reisendeBasert på 778 anmeldelser fra reisende

  Leonardo Hotel Granada er et flott byhotell, som ligger i en moderne bygning med en meget sentral beliggenhet midt i sentrum av Granada, i den berømte Avenida de la Constitución, et steinkast fra Jardines del Triunfo og ca. 1 km fra byens sentrum. Hotellet har store romslige rom med moderne dekor, og flotte fasiliteter som tilbyr fantastisk utsikt over byen og la Alhambra. Det kan skryte av utmerkede fasiliteter og gir en varm velkomst og profesjonell service. Det er et flott sted enten reisen er forretninger eller fornøyelser.

  Se mer
 • Melia Granada
  Frakr895Per natt

  Melia Granadastars

  Granada city, Granada , Angel ganivet 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2342 anmeldelser fra reisendeBasert på 2342 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Granada, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 11. 1 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 30. 0 kilometer fra løypene. Hotellet er plassert 15. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 21. 7 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 15. 0 kilometer fra havnen. Totalt 232 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Melia Granada. Melia Granada ble totalrenovert i 2016. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Melia Granada tilbyr døgnåpen resepsjon. Fellesområdene påMelia Granada er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. og Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelo Carmen Granada
  Frakr971Per natt

  Barcelo Carmen Granadastars

  Granada city, Granada , Acera del darro 62 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1497 anmeldelser fra reisendeBasert på 1497 anmeldelser fra reisende

  Det attraktive Carmen Hotel ligger sentralt i byen Granada. Hotellværelsene har en elegant design i moderne stil, og hotellet tilbyr god service og fasiliteter. Det har en takterrasse med utendørs basseng, bar og fantastisk utsikt over byen, det emblematiske Alhambra og den omgivende fjellkjeden Sierra Nevada. Katedralen i Granada og Fuente de las Batallas er bare et steinkast unna, og konferansesenteret Palacio de Congresos og det berømte Alhambra-museet er innen gangavstand. Hotellet er et perfekt valg enten reisen er forretninger eller fornøyelser.

  Se mer
 • H2 Granada
  Frakr452Per natt

  H2 Granadastars

  Granada city, Granada , Juan pablo ii 35 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 318 anmeldelser fra reisendeBasert på 318 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Granada. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 14. 6 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Totalt 81 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på H2 Granada. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2002. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. H2 Granada tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Granada Centro
  Frakr561Per natt

  NH Granada Centrostars

  Granada city, Granada , Gamboa s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1357 anmeldelser fra reisendeBasert på 1357 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 68 rom. Eiendommen består av 68 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Santos Saray
  Frakr515Per natt

  Santos Saraystars

  Granada city, Granada , Paseo profesor tierno galván 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 134 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1642 anmeldelser fra reisendeBasert på 1642 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Granada. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er 4. 0 kilometer unna. Totalt 213 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble etablert i 1991. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Santos Saray tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Hotellet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. og Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Vincci Albayzin
  Frakr680Per natt

  Vincci Albayzinstars

  Granada city, Granada , Carrera de la virgen 48 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1100 anmeldelser fra reisendeBasert på 1100 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Granada. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall soverom er 104. Dette hotellet ble restaurert i 2012. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Alle som bor her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. og Besøkende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Vincci Albayzin kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  129  Hoteller i Granada
Side  1  av  13
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Granada is a city and the capital of the province of Granada in Andalusia, Spain. It is also the ancient capital of the medieval Kingdom of Granada. It is located at the foot of the Sierra Nevada mountains, at the confluence of the Genil, Darro and Beiro rivers. Granada has a wide range of attractions and things to do. We recommend you visit the Alhambra (""the red""), the best-preserved Islamic palace in the world. You can also visit the gardens of the Generalife, located right outside the Alhambra. These beautiful gardens are full of fountains and have been carefully designed with the most delicate floral displays. The visitor is also recommended to visit: the Cathedral; the impressive Gothic Royal Chapel, which dates back to 1505; the Lonja, built in the 16th century; the Alcaicería, an old Arab silk market; the Albaicín neighbourhood; the Sacromonte caves; the Corral del Carbón Islamic monument; and the San Jerónimo Renaissance church, among others. Granada is a city that is well worth visiting for its cultural and historic monuments as well as for its lovely natural scenery. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Granada

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her