Hoteller i Granada

Finn på kart
Hoteller i Granada

GranadaFra  kr282

Anbefalte hoteller Granada

 • Senator Granada Spa
  Frakr661Per natt

  Senator Granada Spastars

  Granada city, Granada , Paseo del violon s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 729 anmeldelser fra reisendeBasert på 729 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 83 rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Princesa Ana
  Frakr472Per natt

  Princesa Anastars

  Granada city, Granada , Constitucion 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 171 anmeldelser fra reisendeBasert på 171 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Granada. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Totalt antall gjesteværelser er 61. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2009. Princesa Ana tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Melia Granada
  Frakr1.065Per natt

  Melia Granadastars

  Granada city, Granada , Angel ganivet 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2275 anmeldelser fra reisendeBasert på 2275 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Granada, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 11. 1 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 30. 0 kilometer fra løypene. Hotellet er plassert 15. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 21. 7 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 15. 0 kilometer fra havnen. Totalt 232 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Melia Granada. Melia Granada ble totalrenovert i 2016. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Melia Granada tilbyr døgnåpen resepsjon. Fellesområdene påMelia Granada er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. og Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Collection Granada Victoria
  Frakr1.045Per natt

  NH Collection Granada Victoriastars

  Granada city, Granada , puerta real 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1963 anmeldelser fra reisendeBasert på 1963 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Det finnes totalt 69 rom på stedet. Eiendommen består av 5 enkeltrom, 63 dobbeltrom og 1 suite. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Granada
  Frakr499Per natt

  Leonardo Hotel Granadastars

  Granada city, Granada , Avenida de la constitución 18 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 162 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 761 anmeldelser fra reisendeBasert på 761 anmeldelser fra reisende

  Leonardo Hotel Granada er et flott byhotell, som ligger i en moderne bygning med en meget sentral beliggenhet midt i sentrum av Granada, i den berømte Avenida de la Constitución, et steinkast fra Jardines del Triunfo og ca. 1 km fra byens sentrum. Hotellet har store romslige rom med moderne dekor, og flotte fasiliteter som tilbyr fantastisk utsikt over byen og la Alhambra. Det kan skryte av utmerkede fasiliteter og gir en varm velkomst og profesjonell service. Det er et flott sted enten reisen er forretninger eller fornøyelser.

  Se mer
 • Carmen
  Frakr940Per natt

  Carmenstars

  Granada city, Granada , Acera del darro 62 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1430 anmeldelser fra reisendeBasert på 1430 anmeldelser fra reisende

  Det attraktive Carmen Hotel ligger sentralt i byen Granada. Hotellværelsene har en elegant design i moderne stil, og hotellet tilbyr god service og fasiliteter. Det har en takterrasse med utendørs basseng, bar og fantastisk utsikt over byen, det emblematiske Alhambra og den omgivende fjellkjeden Sierra Nevada. Katedralen i Granada og Fuente de las Batallas er bare et steinkast unna, og konferansesenteret Palacio de Congresos og det berømte Alhambra-museet er innen gangavstand. Hotellet er et perfekt valg enten reisen er forretninger eller fornøyelser.

  Se mer
 • Abades Nevada Palace
  Frakr550Per natt

  Abades Nevada Palacestars

  Granada city, Granada , De la sultana (carretera de la zubia) 3 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 753 anmeldelser fra reisendeBasert på 753 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Granada, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 30. 0 kilometer fra løypene. Reisende kan nå de offentlige transportforbindelsene 5. 0 kilometer unna. Totalt 258 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble etablert i 1969. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Abades Nevada Palace tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Abades Nevada Palace forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Abades Nevada Palace følger bærekraftige retningslinjer. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. , Alle som bor her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. og Abades Nevada Palace tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Granada Centro
  Frakr776Per natt

  NH Granada Centrostars

  Granada city, Granada , Gamboa s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1326 anmeldelser fra reisendeBasert på 1326 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 68 rom. Eiendommen består av 68 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Reino de Granada
  Frakr477Per natt

  Reino de Granadastars

  Granada city, Granada , Recogidas 53 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 147 anmeldelser fra reisendeBasert på 147 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Granada. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra hotellet. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. De 41 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble oppusset i 2004. Reino de Granada sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Reino de Granada. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H2 Granada
  Frakr486Per natt

  H2 Granadastars

  Granada city, Granada , Juan pablo ii 35 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Granada. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 14. 6 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Totalt 81 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på H2 Granada. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2002. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. H2 Granada tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  112  Hoteller i Granada
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Granada is a city and the capital of the province of Granada in Andalusia, Spain. It is also the ancient capital of the medieval Kingdom of Granada. It is located at the foot of the Sierra Nevada mountains, at the confluence of the Genil, Darro and Beiro rivers. Granada has a wide range of attractions and things to do. We recommend you visit the Alhambra (""the red""), the best-preserved Islamic palace in the world. You can also visit the gardens of the Generalife, located right outside the Alhambra. These beautiful gardens are full of fountains and have been carefully designed with the most delicate floral displays. The visitor is also recommended to visit: the Cathedral; the impressive Gothic Royal Chapel, which dates back to 1505; the Lonja, built in the 16th century; the Alcaicería, an old Arab silk market; the Albaicín neighbourhood; the Sacromonte caves; the Corral del Carbón Islamic monument; and the San Jerónimo Renaissance church, among others. Granada is a city that is well worth visiting for its cultural and historic monuments as well as for its lovely natural scenery. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Granada

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her