Hoteller i Gran Canaria

Finn på kart
Hoteller i Gran Canaria

Gran CanariaFra  kr456

Anbefalte hoteller Gran Canaria

 • Exe Las Canteras
  Frakr962Per natt

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Portugal 68 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 353 anmeldelser fra reisendeBasert på 353 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Las Palmas. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 5 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Totalt 89 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Exe Las Canteras. Exe Las Canteras ble totalrenovert i 2005. Gjester kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlige soverom. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Faycan
  Frakr793Per natt

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nicolas estevanez 61 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 176 anmeldelser fra reisendeBasert på 176 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger i øyens hovedstad, tett på et berømt shoppingsenter og like i nærheten av stranden, Las Canteras. Fra de fleste rommene har man havutsikt og i nærheten finnes masser av restauranter, barer, puber og underholdning. Nattklubber og diskotek ligger fem minutters gange fra hotellet og flyplassen er 25 kilometer unna. Dette er et supert strandhotell for familier og par på søken etter en avslappende og rolig ferie.

  Se mer
 • Alisios Canteras
  Frakr673Per natt

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 141 anmeldelser fra reisendeBasert på 141 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Las Palmas. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Alisios Canteras består av totalt 61 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2003. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel THe Fataga
  Frakr1.069Per natt

  Hotel THe Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nestor de la torre 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1962. Hotell ble totalrenovert i 2008. Det finnes totalt 94 rom på stedet. Eiendommen består av 94 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri.

  Se mer
 • Atlanta
  Frakr694Per natt

  Atlantastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 37 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 148 anmeldelser fra reisendeBasert på 148 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-resorten ligger i Las Palmas. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra VR-resorten. Totalt 65 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2011. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Atlanta tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Cantur City Hotel
  Frakr900Per natt

  Cantur City Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle sagasta 28 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 474 anmeldelser fra reisendeBasert på 474 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Las Palmas, er et godt alternativ for familier. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 100 meter fra havnen. Hotellet består av 114 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2007. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Små kjæledyr er tillatt på Cantur City Hotel. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Cantur City Hotel. Denne eiendommen har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. , De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. , Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. , Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. , Besøkende på Cantur City Hotel kan nyte lekre måltid på stedet. og Cantur City Hotel tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen.

  Se mer
 • Bluebay Beach Club
  Frakr980Per natt

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 767 anmeldelser fra reisendeBasert på 767 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved sjøen, i den eksklusive, private delen av Bahía Feliz nær San Augustin. Man befinner seg bare 15 minutter fra Maspalomas og Playa del Inglés, med sitt store utvalg av barer, butikker, fritidsfasiliteter og restauranter, samt et attraktivt uteliv. Det er et leilighetskompleks der solen og vegetasjonen er med på å gjøre det til et ideelt sted for et flott opphold. Det luftkondisjonerte hotellet består av seks etasjer, inkludert tre rom som er tilrettelagt for rullestoler, og 144 leiligheter. Gjestene kan nyte La Haciendas deilige mat, levert fra à la carte-restauranten. Yngre gjester kan kose seg på lekeområdet og barneklubben. Man kan også benytte parkeringsplassen. Fra leilighetene kan gjestene nyte en betagende havutsikt, nyte et glass musserende vin, lytte til favorittmusikken sin og beundre den fantastiske solnedgangen.

  Se mer
 • Hotel Boji
  Frakr644Per natt

  Hotel Bojistars

  Las Palmas, Gran Canaria , Luis de la cruz 10 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 35 anmeldelser fra reisendeBasert på 35 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i et rolig område i Las Palmas på Gran Canaria, tilbyr dette hotellet de perfekte omgivelsene for å kombinere en bytur med en solfylt ferie. Gjestene vil befinne seg kun 10 minutters kjøring fra stranden Las Canteras, hvor de kan nyte det rolige sjøvannet og den varme solen, og fra Parque de Santa Catalina hvor en stor del av utelivet i Las Palmas befinner seg. De som ser etter et annerledes sted for sine forretningsmøter vil nyte nærheten til en flott golfbane, mens møtefasilitetene på hotellet kan brukes når mer formelle omgivelser er påkrevd. De romslige og komfortable rommene har alt som trengs for en god natts søvn, det finnes til og med Wi-Fi på hele hotellområdet for de som vil være tilkoblet med venner og familie hjemme.

  Se mer
 • Concorde
  Frakr868Per natt

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 343 anmeldelser fra reisendeBasert på 343 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har 128 rom fordelt på åtte etasjer og ligger i sentrum av Las Palmas, tett på shopping- og underholdningsmuligheter og ca. 50 meter fra Las Canteras-stranden. Hotellet har en a la carte restaurant med storslått utsikt over stranden. Offentlig transport finnes 200 meter fra hotellet.

  Se mer
 • Reina Isabel
  Frakr1.603Per natt

  Reina Isabelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 40 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1047 anmeldelser fra reisendeBasert på 1047 anmeldelser fra reisende

  Dette ikoniske hotellet ligger rett på den vakre sandstranden i Las Canteras i hovedstaden på Gran Canaria. Et stort utvalg av shopping- og underholdningssteder som Alfredo Kraus Auditorium ligger i nærheten. Hotellet har basseng på taket med panoramautsikt, treningsrom og spa som også har fantastisk utsikt, 2 barer og 2 restauranter, hvor en av dem tilbyr en blanding av asiatisk og peruansk mat.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  85  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Gran Canaria er en av de største øyene på Kanariøyene, øygruppen som ligger i Atlanterhavet som tilhører Spania. Dens hovedstad er Las Palmas de Gran Canaria, som ligger på nordsiden av øya. Denne øya har fått kallenavnet "miniatyr kontinent" på grunn av sitt store mangfoldet av klima og naturtyper. To-tredjedeler av disse er fredet, blant som Nublo Rural Park, Jungla Doramas (Doramas Jungle) Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba og Pino Santo er av spesiell interesse. Den sørlige delen av øya har det beste kysten for fritid, og Maspalomas turiststed. Sanddynene i Maspalomas er en unik attraksjon, en fantastisk bakgrunn til store strender. Solen er ikke den eneste attraksjonen her er det også gode restauranter, barer og kjøpesentre. Palmitos Park er også i denne regionen, noe som gir oss en sjanse til å beundre sin svært rikt fugleliv. I sentrum av øya naturen har dannet en rekke vakre og imponerende fjell. Gran Canaria er et reisemål som har alt som trengs for å gjøre ferien din uforglemmelig!

Mest populære soner i Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler