Hoteller i Gran Canaria

Finn på kart
Hoteller i Gran Canaria

Gran CanariaFra  kr333

Anbefalte hoteller Gran Canaria

 • Exe Las Canteras
  Frakr700Per natt

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Portugal 68 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 334 anmeldelser fra reisendeBasert på 334 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1970. Hotell ble oppusset i 2005. Eiendommen består av 89 rom. Eiendommen består av 21 enkeltrom, 57 dobbeltrom, 6 suiter og 5 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr et vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Atlanta
  Frakr483Per natt

  Atlantastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 37 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 145 anmeldelser fra reisendeBasert på 145 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1970. $hotel. getTypeHotel() ble totalrenovert i 2011. Eiendommen består av 65 rom. Eiendommen består av 2 handikapvennlige rom. . Resepsjonen er døgnåpen. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Concorde
  Frakr655Per natt

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 320 anmeldelser fra reisendeBasert på 320 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har 128 rom fordelt på åtte etasjer og ligger i sentrum av Las Palmas, tett på shopping- og underholdningsmuligheter og ca. 50 meter fra Las Canteras-stranden. Hotellet har en a la carte restaurant med storslått utsikt over stranden. Offentlig transport finnes 200 meter fra hotellet.

  Se mer
 • Hotel THe Fataga
  Frakr719Per natt

  Hotel THe Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nestor de la torre 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1962. Hotell ble totalrenovert i 2008. Det finnes totalt 94 rom på stedet. Eiendommen består av 94 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri.

  Se mer
 • NH Imperial Playa
  Frakr784Per natt

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1969. Hotell ble oppusset i 2006. Det finnes totalt 142 rom på stedet. Eiendommen består av 6 enkeltrom og 136 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet.

  Se mer
 • Alisios Canteras
  Frakr537Per natt

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 130 anmeldelser fra reisendeBasert på 130 anmeldelser fra reisende

  Hotell gjennomgikk renovering i 2003. Det finnes totalt 61 rom på stedet. Eiendommen består av 6 enkeltrom og 55 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice.

  Se mer
 • Reina Isabel
  Frakr1.329Per natt

  Reina Isabelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 40 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 945 anmeldelser fra reisendeBasert på 945 anmeldelser fra reisende

  Dette ikoniske hotellet ligger rett på den vakre sandstranden i Las Canteras i hovedstaden på Gran Canaria. Et stort utvalg av shopping- og underholdningssteder som Alfredo Kraus Auditorium ligger i nærheten. Hotellet har basseng på taket med panoramautsikt, treningsrom og spa som også har fantastisk utsikt, 2 barer og 2 restauranter, hvor en av dem tilbyr en blanding av asiatisk og peruansk mat.

  Se mer
 • Clubhotel Riu Papayas
  Frakr1.464Per natt

  Clubhotel Riu Papayasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. de gran canaria 22 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 455 anmeldelser fra reisendeBasert på 455 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet tilbyr komfortabel innkvartering i hjertet av Playa del Inglés, på øya Gran Canaria, og er den perfekte basen for dem som ønsker å sole seg ved havet og finne balansen mellom kropp og sjel, samt for dem som ønsker å utforske sentrum. På dette hotellet kan gjester unnslippe dagliglivet takket være den flotte beliggenheten, da det er omgitt av mange underholdnings- og spisealternativer og ligger i nærheten av interessante steder som kystpromenaden Paseo Costa Canaria. Alle gjesterommene har moderne fasiliteter samt privat balkong og suiter har egen stue for ekstra plass. Gjester kan slappe av ved ferskvannsbassenget med solterrasse og de har muligheten til å smake på deilige kulinariske spesialiteter i buffetrestauranten.

  Se mer
 • MUR Hotel Neptuno
  Frakr1.395Per natt

  MUR Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Alféceres provisionales 29 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1221 anmeldelser fra reisendeBasert på 1221 anmeldelser fra reisende

  Hotell kun for voksne i hjertet av Playa del Inglés med direkte tilgang til Yumbo-senteret og 900 meter fra stranden. Du kan nyte en variert kulinarisk meny. Flere tjenester inkluderer gratis transport til strender i English og Maspalomas. Hotellet har alt du trenger for et avslappende opphold, alene eller som par, og er ideellt for dem som ønsker en rolig ferie uten barn på et førsteklasses hotell på Gran Canaria.

  Se mer
 • Faycan
  Frakr449Per natt

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nicolas estevanez 61 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 159 anmeldelser fra reisendeBasert på 159 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger i øyens hovedstad, tett på et berømt shoppingsenter og like i nærheten av stranden, Las Canteras. Fra de fleste rommene har man havutsikt og i nærheten finnes masser av restauranter, barer, puber og underholdning. Nattklubber og diskotek ligger fem minutters gange fra hotellet og flyplassen er 25 kilometer unna. Dette er et supert strandhotell for familier og par på søken etter en avslappende og rolig ferie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  128  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  13
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Gran Canaria er en av de største øyene på Kanariøyene, øygruppen som ligger i Atlanterhavet som tilhører Spania. Dens hovedstad er Las Palmas de Gran Canaria, som ligger på nordsiden av øya. Denne øya har fått kallenavnet "miniatyr kontinent" på grunn av sitt store mangfoldet av klima og naturtyper. To-tredjedeler av disse er fredet, blant som Nublo Rural Park, Jungla Doramas (Doramas Jungle) Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba og Pino Santo er av spesiell interesse. Den sørlige delen av øya har det beste kysten for fritid, og Maspalomas turiststed. Sanddynene i Maspalomas er en unik attraksjon, en fantastisk bakgrunn til store strender. Solen er ikke den eneste attraksjonen her er det også gode restauranter, barer og kjøpesentre. Palmitos Park er også i denne regionen, noe som gir oss en sjanse til å beundre sin svært rikt fugleliv. I sentrum av øya naturen har dannet en rekke vakre og imponerende fjell. Gran Canaria er et reisemål som har alt som trengs for å gjøre ferien din uforglemmelig!

Mest populære soner i Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler