Hoteller i Gran Canaria

Finn på kart
Hoteller i Gran Canaria

Gran CanariaFra  kr443

Anbefalte hoteller Gran Canaria

 • Beverly Park
  Frakr974Per natt

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Hamburgo 10 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 109 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1741 anmeldelser fra reisendeBasert på 1741 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i den populære ferieresorten Playa del Inglés på øya Gran Canaria, kun 100 m fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og nattklubber finnes i umiddelbar nærhet. Hotellet inneholder et utendørsbasseng, barnebasseng, badstue, damprom, sportsfasiliter og en takterrasse med panoramautsikt over havet.

  Se mer
 • Bluebay Beach Club
  Frakr580Per natt

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 110 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 746 anmeldelser fra reisendeBasert på 746 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved sjøen, i den eksklusive, private delen av Bahía Feliz nær San Augustin. Man befinner seg bare 15 minutter fra Maspalomas og Playa del Inglés, med sitt store utvalg av barer, butikker, fritidsfasiliteter og restauranter, samt et attraktivt uteliv. Det er et leilighetskompleks der solen og vegetasjonen er med på å gjøre det til et ideelt sted for et flott opphold. Det luftkondisjonerte hotellet består av seks etasjer, inkludert tre rom som er tilrettelagt for rullestoler, og 144 leiligheter. Gjestene kan nyte La Haciendas deilige mat, levert fra à la carte-restauranten. Yngre gjester kan kose seg på lekeområdet og barneklubben. Man kan også benytte parkeringsplassen. Fra leilighetene kan gjestene nyte en betagende havutsikt, nyte et glass musserende vin, lytte til favorittmusikken sin og beundre den fantastiske solnedgangen.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Gran Canaria
  Frakr1.189Per natt

  HD Parque Cristobal Gran Canariastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle holanda s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1741 anmeldelser fra reisendeBasert på 1741 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellkomplekset ligger utmerket til i den berømte turistbyen Playa del Inglés. Nærmeste sandstrand ligger omtrent fem minutter unna. I sentrum finnes et bredt utvalg barer, restauranter, forretninger og natteliv. Flyplassen ligger 30 kilometer fra hotellet, mens det er dobbelt så langt til øyens hovedstad.

  Se mer
 • MUR Hotel Neptuno
  Frakr1.616Per natt

  MUR Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Alféceres provisionales 29 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1288 anmeldelser fra reisendeBasert på 1288 anmeldelser fra reisende

  Hotell kun for voksne i hjertet av Playa del Inglés med direkte tilgang til Yumbo-senteret og 900 meter fra stranden. Du kan nyte en variert kulinarisk meny. Flere tjenester inkluderer gratis transport til strender i English og Maspalomas. Hotellet har alt du trenger for et avslappende opphold, alene eller som par, og er ideellt for dem som ønsker en rolig ferie uten barn på et førsteklasses hotell på Gran Canaria.

  Se mer
 • IFA Buenaventura
  Frakr880Per natt

  IFA Buenaventurastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , plaza de ansite-gánigo, 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3248 anmeldelser fra reisendeBasert på 3248 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1973. Hotell gjennomgikk renovering i 2002. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 8 tilbygg. Det finnes totalt 724 rom på stedet. Eiendommen består av 724 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Caserio
  Frakr1.656Per natt

  Caseriostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 8 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 213 anmeldelser fra reisendeBasert på 213 anmeldelser fra reisende

  I Playa del Inglés ligger dette komfortable hotellet ca. 800 meter fra den lokale sandstranden. I området eksisterer også et utvalg av shoppingsteder, barer og restauranter. Offentlig transport finnes like utenfor hotellet og sørger for at man enkelt kan ta seg rundt til andre områder på øyen. Dette er et deilig sted for dem som ønsker å tilbringe noen dager ved havet.

  Se mer
 • H10 Playa Meloneras Palace
  Frakr2.632Per natt

  H10 Playa Meloneras Palacestars

  Meloneras, Gran Canaria , mar caspio 5 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3511 anmeldelser fra reisendeBasert på 3511 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger sør på den sjarmerende øya Gran Canaria. Hotellet ligger kun 150 meter unna stranden La Meloneras. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra kongresspalasset og kjøpesenteret Varadero, hvor de kan finne et grenseløst utvalg av butikker, barer og restauranter. Naturparken, med sine dynestrender samt Maspalomas' berømte fyrtårn ligger i kort avstand unna. Dette sjarmerende komplekset er i terrassestil og tar med gjestene inn i en verden av luksus. Gjesterommene er smakfullt innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene tilbys et utvalg av eksemplariske fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
  Frakr1.493Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4823 anmeldelser fra reisendeBasert på 4823 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 392 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Walkirias
  Frakr554Per natt

  Walkiriasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. alfereces provisionales 33 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 242 anmeldelser fra reisendeBasert på 242 anmeldelser fra reisende

  Disse behagelige leilighetene er strategisk plassert i sentrum av Playa del Inglés-resort på sørkysten av øya Gran Canaria, hvor gjester vil finne mange underholdnings- og spisealternativer som blant annet et kjøpesenter rett bak og livlige utesteder. Offentlige transportforbindelser er ikke langt unna området, og besøkende vil også finne Maspalomas golfbane kun 2 km unna hvis de ønsker å drive med sport. De romslige og koselige leilighetene er smakfullt innredet og har twin- eller dobbeltseng og en stue med sovesofa samt et TV for å slappe av etter en travel dag. Alle har balkong med sjø- eller byutstikt og funksjonelle fasiliteter for et behagelig opphold, som kaffemaskin og mikrobølgeovn. Kompleksets fasiliteter inkluderer flere svømmebasseng og en bassengbar hvor gjester kan smake på en forfriskende cocktail eller brus.

  Se mer
 • Aparthotel Green Field
  Frakr932Per natt

  Aparthotel Green Fieldstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , De tenerife 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1002 anmeldelser fra reisendeBasert på 1002 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er sentralt beliggende i Playa del Ingles. Komplekset ligger kun 700 meter fra stranden. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra et utvalg av butikker, barer og restauranter samt kjøpesenteret 'Aguila Roja'. Dette flotte komplekset ligger kun 300 meter fra forbindelser til det offentlige transportnettverket. De som liker et slag golf vil sette pris på at det finnes en bane kun 2 km unna. Dette flotte komplekset består av vakkert innredete leiligheter og studioer som tilbyr et fredfylt hjem borte fra hjemmet. Leilighetene og studioene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å nyte en forfriskende svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i boblebadet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  151  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  16
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Gran Canaria er en av de største øyene på Kanariøyene, øygruppen som ligger i Atlanterhavet som tilhører Spania. Dens hovedstad er Las Palmas de Gran Canaria, som ligger på nordsiden av øya. Denne øya har fått kallenavnet "miniatyr kontinent" på grunn av sitt store mangfoldet av klima og naturtyper. To-tredjedeler av disse er fredet, blant som Nublo Rural Park, Jungla Doramas (Doramas Jungle) Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba og Pino Santo er av spesiell interesse. Den sørlige delen av øya har det beste kysten for fritid, og Maspalomas turiststed. Sanddynene i Maspalomas er en unik attraksjon, en fantastisk bakgrunn til store strender. Solen er ikke den eneste attraksjonen her er det også gode restauranter, barer og kjøpesentre. Palmitos Park er også i denne regionen, noe som gir oss en sjanse til å beundre sin svært rikt fugleliv. I sentrum av øya naturen har dannet en rekke vakre og imponerende fjell. Gran Canaria er et reisemål som har alt som trengs for å gjøre ferien din uforglemmelig!

Mest populære soner i Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler