Hoteller i Gran Canaria

Finn på kart
Hoteller i Gran Canaria

Gran CanariaFra  kr285

Anbefalte hoteller Gran Canaria

 • Clubhotel Riu Papayas
  Frakr1.853Per natt

  Clubhotel Riu Papayasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. de gran canaria 22 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 691 anmeldelser fra reisendeBasert på 691 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet tilbyr komfortabel innkvartering i hjertet av Playa del Inglés, på øya Gran Canaria, og er den perfekte basen for dem som ønsker å sole seg ved havet og finne balansen mellom kropp og sjel, samt for dem som ønsker å utforske sentrum. På dette hotellet kan gjester unnslippe dagliglivet takket være den flotte beliggenheten, da det er omgitt av mange underholdnings- og spisealternativer og ligger i nærheten av interessante steder som kystpromenaden Paseo Costa Canaria. Alle gjesterommene har moderne fasiliteter samt privat balkong og suiter har egen stue for ekstra plass. Gjester kan slappe av ved ferskvannsbassenget med solterrasse og de har muligheten til å smake på deilige kulinariske spesialiteter i buffetrestauranten.

  Se mer
 • Alisios Canteras
  Frakr822Per natt

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 149 anmeldelser fra reisendeBasert på 149 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Palmas. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. De 61 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2003. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Verol
  Frakr659Per natt

  Verolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Sagasta 25 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 333 anmeldelser fra reisendeBasert på 333 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Palmas. Reisende vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. Det finnes totalt 25 gjesteværelser på stedet. Dette hotellet ble sist renovert i 2012. Verol tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Verol har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Verol ønsker ikke kjæledyr velkommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel THe Fataga
  Frakr1.057Per natt

  Hotel THe Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nestor de la torre 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 197 anmeldelser fra reisendeBasert på 197 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Las Palmas. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Totalt 94 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Hotel THe Fataga ble totalrenovert i 2008. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Hotel THe Fataga tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Gran Canaria
  Frakr1.380Per natt

  HD Parque Cristobal Gran Canariastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle holanda s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1954 anmeldelser fra reisendeBasert på 1954 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellkomplekset ligger utmerket til i den berømte turistbyen Playa del Inglés. Nærmeste sandstrand ligger omtrent fem minutter unna. I sentrum finnes et bredt utvalg barer, restauranter, forretninger og natteliv. Flyplassen ligger 30 kilometer fra hotellet, mens det er dobbelt så langt til øyens hovedstad.

  Se mer
 • Lopesan Baobab Resort
  Frakr3.185Per natt

  Lopesan Baobab Resortstars

  Meloneras, Gran Canaria , Mar adriatico 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6091 anmeldelser fra reisendeBasert på 6091 anmeldelser fra reisende

  I nærheten av det historiske fyrhuset og de vakre sanddynene på stranden i Maspalomas og promenaden med sine luksuriøse butikker ligger dette hotellet ideelt plassert i det eksklusive turistområdet Meloneras. Restauranter og barer finnes rett ved hotellets dørkarm. Resorten tilbyr fantastisk utsikt over Gran Canarias landskap. Fasiliteter inkludert 24-timers resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, heistilgang, spillerom, barneklubb og lekeplass samt konferansefasiliteter og parkering. For ekstra beløp kan gjester bruke trådløst internett og roomservice.

  Se mer
 • Concorde
  Frakr1.042Per natt

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 356 anmeldelser fra reisendeBasert på 356 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har 128 rom fordelt på åtte etasjer og ligger i sentrum av Las Palmas, tett på shopping- og underholdningsmuligheter og ca. 50 meter fra Las Canteras-stranden. Hotellet har en a la carte restaurant med storslått utsikt over stranden. Offentlig transport finnes 200 meter fra hotellet.

  Se mer
 • Bluebay Beach Club
  Frakr877Per natt

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 117 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 793 anmeldelser fra reisendeBasert på 793 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved sjøen, i den eksklusive, private delen av Bahía Feliz nær San Augustin. Man befinner seg bare 15 minutter fra Maspalomas og Playa del Inglés, med sitt store utvalg av barer, butikker, fritidsfasiliteter og restauranter, samt et attraktivt uteliv. Det er et leilighetskompleks der solen og vegetasjonen er med på å gjøre det til et ideelt sted for et flott opphold. Det luftkondisjonerte hotellet består av seks etasjer, inkludert tre rom som er tilrettelagt for rullestoler, og 144 leiligheter. Gjestene kan nyte La Haciendas deilige mat, levert fra à la carte-restauranten. Yngre gjester kan kose seg på lekeområdet og barneklubben. Man kan også benytte parkeringsplassen. Fra leilighetene kan gjestene nyte en betagende havutsikt, nyte et glass musserende vin, lytte til favorittmusikken sin og beundre den fantastiske solnedgangen.

  Se mer
 • Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention
  Frakr860Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 464 anmeldelser fra reisendeBasert på 464 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vecindario. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 25. 0 kilometer fra innkvarteringen. Totalt 170 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention ble bygget i 2000. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle overnattende som gjerne ønsker å lade batteriene. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Exe Las Canteras
  Frakr947Per natt

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Portugal 68 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 366 anmeldelser fra reisendeBasert på 366 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Las Palmas. Offentlige transportforbindelser er 1. 5 kilometer unna. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Hotellet består av 89 gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2005. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Exe Las Canteras tilbyr også babysenger ved forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlig rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  136  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  14
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Gran Canaria er en av de største øyene på Kanariøyene, øygruppen som ligger i Atlanterhavet som tilhører Spania. Dens hovedstad er Las Palmas de Gran Canaria, som ligger på nordsiden av øya. Denne øya har fått kallenavnet "miniatyr kontinent" på grunn av sitt store mangfoldet av klima og naturtyper. To-tredjedeler av disse er fredet, blant som Nublo Rural Park, Jungla Doramas (Doramas Jungle) Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba og Pino Santo er av spesiell interesse. Den sørlige delen av øya har det beste kysten for fritid, og Maspalomas turiststed. Sanddynene i Maspalomas er en unik attraksjon, en fantastisk bakgrunn til store strender. Solen er ikke den eneste attraksjonen her er det også gode restauranter, barer og kjøpesentre. Palmitos Park er også i denne regionen, noe som gir oss en sjanse til å beundre sin svært rikt fugleliv. I sentrum av øya naturen har dannet en rekke vakre og imponerende fjell. Gran Canaria er et reisemål som har alt som trengs for å gjøre ferien din uforglemmelig!

Mest populære soner i Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Eugenia Victoria
  Eugenia Victoria
  4,2/5

  Super god service fra alle ansater,mye godt og forskjelig mat!!trygd hotel område for barn,masse aktiviteter til små og store!

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/01/2018

  Frakr1.088Se mer

 • Puerto Plata
  Puerto Plata
  4,2/5

  Grei leilighet med utgang til plen og egne solsenger. Gode håndklær, oppvarmet basseng. god rengjøring.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 16/03/2017

  Frakr365Se mer

 • Puerto Azul
  Puerto Azul
  4,0/5

  personalet triveligt og serviceinnstilt, bra renhold, bra mat, bra med seperate avdelinger for voksne og barn,

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/12/2016

  Frakr1.013Se mer